Van Stee: ‘Misschien concluderen dat ik de verkeerde spelers heb gehaald’

Dinsdag, 12 februari 2019 om

Henk van Stee is in een interview met het Algemeen Dagblad kritisch over zijn eigen functioneren bij Sparta Rotterdam en zegt tevens allesbehalve tevreden te zijn over de prestaties van de huidige selectie. De ploeg van trainer Henk Fraser is afgezakt naar de vijfde plaats in de Keuken Kampioen Divisie. “We moeten met z'n allen in de spiegel kijken. En dan doel ik op de spelers, technische staf, en op mezelf”, aldus de technisch manager.

Van Stee werd in maart vorig jaar aangesteld als technisch manager van Sparta. Hij haalde Fraser naar Het Kasteel en stelde een selectie samen die mee moest gaan strijden om promotie naar de Eredivisie. Voor Sparta wordt het een loodzware opgave om kampioen te worden, want de achterstand op koploper FC Twente is opgelopen naar elf punten. Wel behaalde Sparta de eerste periodetitel, waardoor de club verzekerd is van deelname aan de play-offs.

“Wat mezelf betreft: misschien moet ik wel concluderen dat ik de verkeerde spelers heb gehaald. En dan doel ik op het mentale aspect. Want kwalitatief gezien vind ik nog steeds dat we een selectie hebben die moet kunnen promoveren naar de Eredivisie”, vertelt Van Stee. “De praktijk is echter dat slechts drie spelers stabiel zijn sinds de winterstop: Bart Vriends, Laros Duarte en Mohamed Rayhi. De rest is veel te wisselvallig.”

Van Stee noemt het een treurige conclusie. “Heel treurig. Maar ik eis van ervaren jongens als Roy Kortsmit, Dries Wuytens, Royston Drenthe, Adil Auassar en Lars Veldwijk gewoonweg meer. En dat heb ik ze laten weten ook”, vervolgt de technisch manager. “Wat ik van spelers verlang is dat het team op één komt bij ze. En ik vraag me oprecht af of Sparta wel op één komt bij sommige spelers. Ik krijg het gevoel dat sommigen te veel bezig zijn met randzaken. En dat uit zich in wedstrijden. Een keer verliezen van FC Twente, een club met een eindeloos malen hoger budget, is geen schande. Wél dat je verzuimt om wedstrijden tegen Roda, Telstar, Cambuur en Volendam op mentaliteit over de streep te trekken.”Gerelateerd

41 reacties (laatste reactie door meliora)

Probleen is toch duidelijk. Bij ado en vitesse hoorde ik hetzelfde verhaal toen Fraser daar zat. Het ligt altijd aan de spelers of aan de scheidrechter en zelfs het veld kreeg nog weleens de schuld van Fraser. Je mag als spartaan toch hopen dat van Stee heel snel de enig juiste conclusie naar buiten brengt en per direct een andere trainer voor de groep zet. Het wordt nooit never niks met Fraser.

12 februari 2019 om 12:30

En dan hoor je ook nog allerlei geruchten dat hij naar Feyenoord zou gaan. Dat zou pas een grap zijn.

Lijkt me gezond dat deze TD in de spiegel kijkt en kritisch is over zn eigen functioneren. In hetzelfde verhaal legt hij ook een stuk verantwoordelijkheid neer bij de spelers die zouden moeten bepalen, lijkt me ook terecht. In dit stuk wordt de technische staf maar 1x kort genoemd terwijl zij in mijn ogen ook een grote rol zouden moeten spelen. Als Fraser het etiket heeft van een harde kerel die rechtdoor zee is en van discipline houdt, dan zou je verwachten dat die randzaken minder op de voorgrond zouden treden en er een team staat dat zich kan focussen. Dan kan een enkeling nog wel buiten de boot vallen, maar 5 lijkt me wat veel.

"een keer verliezen van FC Twente, een club met een eindeloos malen hoger budget, is geen schande. Wél dat je verzuimt om wedstrijden tegen Roda, Telstar, Cambuur en Volendam op mentaliteit over de streep te trekken.”

Ook treurig om te zien dat Roda nu al in een adem wordt genoemd met Telstar en Volendam. Zo erg is het nou toch ook weer niet gesteld met Roda?

12 februari 2019 om 09:56

Dat is misschien wat selectief lezen. Kans is aanwezig dat na morgenavond op jouw manier ook Heracles in 1 adem genoemd mag worden met Real Madrid.
van Stee wil alleen maar aangeven, ongeacht de tegenstander, dat dat duels hadden moeten zijn die Sparta op basis van de juiste mentaliteit had moeten winnen.

12 februari 2019 om 18:12

Op de ranglijst ziet het er misschien niet zo slecht uit, maar financieel gezien is er heel flink gesneden en dat zal volgend seizoen hetzelfde zijn. Geluk is wel dat Roda met veel jeugdspelers prima draait en dat ze met Engels iemand hebben die er al 20+ gemaakt heeft dit seizoen. Als je de play-offs haalt en aan het einde van het seizoen toevallig in een flow zit zou je met wat geluk zomaar kunnen promoveren, al ga ik daar niet van uit.

‘Kritisch’ op jezelf zijn, om vervolgens in dezelfde zin te zeggen dat er niet gepresteerd wordt door gebrek aan mentaliteit van de spelers.

12 februari 2019 om 09:59

Precies Maykel24.
Deze ontzettende schreeuwerd is vooral met zichzelf bezig en het wijzen naar anderen. Ook dit getuigt niet van zelfreflectie, want hij wijst vooral naar de nieuwe spelers.
De grote mond richting Twente, al meerdere malen dit seizoen over verschillende zaken, begon ook erg sneu te worden met een hoog calimero-gehalte. Oh wat is die vent vol van zichzelf. Laat die vent zich lekker met interne zaken bemoeien en lekker binnenskamers schreeuwen ipv af te geven op andere clubs. Nu brengt hij dit in de media en vindt hij zichzelf waarschijnlijk zo lekker eerlijk en recht-door-zee terwijl het een stuk tactischer geweest was niet nieuwe aanwinsten af te fikken. Blaaskaak.
Oja, en Twente heeft zeker niet een 'eindeloos malen hoger budget', ik ben benieuwd hoeveel de selectie van Twente en Sparta verschillen qua salaris- en aankoopkosten aangezien de helft van onze selectie huur of eigen jeugd of met kortlopende contracten is.

De nederlaag van afgelopen vrijdag gunde ik hem dan ook van harte. Sparta zelf verder niet direct, prachtige club met een mooi stadion.

Eindeloos malen hoger budget. Hij roept maar wat. FC Twente is een eindeloos malen grotere club dan Sparta en heeft daarom ook een groter budget. Maar het verhaal gaat hier over spelersbudget en dat is in de praktijk van dit seizoen bij Twente nauwelijks hoger dan bij Sparta.
Hij probeert zich het hele seizoen al in te dekken voor het niet kampioen worden door te doen alsof er oneerlijke concurrentie is door Twente. Maar dat zit hem echt niet in het spelersbudget. Sparta is gewoon een tamme, inspiratieloze club. Afgelopen vrijdag een topper, maar heb de hele wedstrijd geen Sparta publiek gehoord. Zo'n heel stadion slaagt er dan bijvoorbeeld niet in om een uitvak te overstemmen. Dat zegt ook wat over de grootte van een club.

12 februari 2019 om 10:29

Als ik het goed heb gelezen is dat van Twente zo'n 4,5 miljoen? In de jaarverslagen van Sparta zie ik 2,6 miljoen terug.
Beetje jammer dat je onnodig afgeeft op een mooie traditieclub als Sparta. Op basis van het beleid, het publiek dat er een keer geen zin in had? of omdat ze te klein zijn naar je zin? Sparta heeft een mooie historie en staat 6e in de alltime ranking van de eredivisie. Zo heel veel groter zou ik Twente niet willen noemen hoor.
Maar ik snap dat sympathie je weinig interesseert, dus zal het je ook niet zoveel doen dat er van dat mooie sympathieke twente dat de landstitel pakte niets meer over is en de gemiddelde eredivisiesupporter de club weinig tot niets gunt.

12 februari 2019 om 10:45

Ijsmuts

Is dat oneindig veel meer dan Sparta dan? En denk je dat dat gehele budget is opgegaan met al die huurspelers e.d.? Van Stee is weer gigantisch aan het overdrijven en verdoezelt hiermee zijn eigen falen, door maar zo hard mogelijk te schreeuwen. Slim ook, via de media.

Daarbij vind ik persoonlijk Sparta een mooie club met een karakteristiek stadion die wat mij betreft ook zeker in de Eredivisie hoort.
Wat betreft je laatste alinea waarin je overduidelijk een goedkope sneer probeert uit te delen richting fc twente; inderdaad dikke schijt aan sympathie. Sympathie koop je niets voor en sympathie houdt onze club niet levend. Het regionale bedrijfsleven en de gemeente Enschede door uitstel van betalingen wel. Ik ben niet iemand die roept 'wij tegen iedereen' of weet ik veel wat voor gelul, maar geloof me: jouw sympathie of die van de gemiddelde supporter kan me compleet gestolen worden.

Maar grote jongen dat je het allemaal nog even aan wilt halen, zal je veel duimpjes opleveren en kun je met een grote glimlach het bed in straks.

12 februari 2019 om 11:33

@twenteov; duimpjes zijn wel het laatste wat me interesseert. Een budget dat 60 procent hoger ligt is inderdaad niet eindeloos groter, maar dicht bij elkaar ligt het ook niet.
Wat me echter irriteert is het denigrerende verhaal van Twente-watcher ten koste van een andere club. Als pak 'm beet een Ajacied over een andere Nederlandse club zo denigrerend praat, dan noemen we dat (hoofdstedelijke en) misplaatste arrogantie. Maar in het geval van Twente richting Sparta mag het wel? In het geval van Twente met de recente historie nog vers in het geheugen lijkt me enige terughoudendheid meer op z'n plaats. Niet dat supporters stil in hun holletje moeten kruipen, maar als een malle hoog van de toren blazen lijkt me wel het andere uiterste.

12 februari 2019 om 12:03

Ijsmuts

Nogmaals; denk je dat het budget volledig op is gegaan? Ik weet het ook niet zeker hoor, maar met al die huurspelers lijkt het me zeer sterk.
En daarbij: we hadden begin dit seizoen voornamelijk spelers uit eigen jeugd, wat ik daarmee wil zeggen is dat we geen competitieselectie hadden, en we dus sowieso 6-9 spelers oid aan moesten trekken. Ook kunnen we geen jarenlange contracten uitdelen waardoor we niet makkelijk spelers aan kunnen trekken. Ik probeer hier geen slachtoffer uit te hangen, maar was dat bij Sparta ook het geval? Die hadden een stuk minder investeringsgeld nodig en trekken Drenthe en Veldwijk moeiteloos aan die me beiden ook niet gratis lijken. Neemt niet weg dat mijn eigen club het er zelf naar gemaakt heeft hoor, maar een budget dat hoger is dan dat van Sparta zegt met het oog op bovenstaande situaties niet erg veel.
Twente-Watcher liegt niet door te zeggen dat Twente groter is, het had voor mij ook niet gehoeven maar hij heeft alle recht om Sparta een tamme en inspiratieloze club te noemen, daar ben ik het niet mee eens want ik vind Sparta een prachtclub, maar hij schoffeert niemand hiermee dus blaas het ook niet zo op zeg en ga ergens anders stemming maken. Treurig dat er soms personen zoals jij hier zijn die al ongesteld raken als een Twentesupporter een pikante mening heeft.

Wat mij dus irriteert is dat Twente supporters terughoudend moeten zijn volgens jou, dat hoor ik wel vaker, waarom dan? Hebben Twente-supporters minder recht op (een soms kort door de bocht) mening?
Twentesupporters hebben nergens schuld aan wat er gebeurd is bij onze club, sterker: wij zijn zelfs de grootste slachtoffers, dus terughoudendheid van onze kant kun je net zo diep weg stoppen als die zgn. sympathie.

12 februari 2019 om 12:13

Hij heeft inderdaad het recht Sparta zo te noemen. Ik heb het recht die vrij harde benaming te willen nuanceren. Gezien het feit dat je denkt dat ik het voor de duimpjes doe en straks met een glimlach in bed ga liggen en blijkbaar ongesteld ben zit enige nuance je nogal dwars.
Een Twentesupporter die zichzelf het grootste slachtoffer noemt is niets anders dan calimero gedrag. Twentesupporters hebben destijds tenminste nog wat te juichen gehad (al dan niet terecht), andere clubs en supporters hadden niets te juichen, die ondervonden alleen schade.

12 februari 2019 om 12:41

weet je waarom Twente supporters het zou sieren als ze wat terughoudend zouden zijn?

Paar jaar geleden lieten Twente supporters geen moment liggen om zichzelf als de 2e club van Nederland uit te roepen. De traditionele Top 3 was weg en alleen Ajax en twente waren de toekomst van het Nederlands voetbal.

Die claim was erg sneu en sloeg nergens op. Na wanbeleid staan jullie nu op de plek waar jullie horen en zou het gepaster zijn minder hoog van de daken te schreeuwen gezien de laatste keer dat jullie niet zo goed af gaat.

12 februari 2019 om 12:47

Ijsmuts

Als je niet vindt dat Twentesupporters zelf het hardst genaaid zijn door Munsterman en co. nu onze club in de fik staat, dan zijn we gauw uitgepraat. Wij zien de club voor onze ogen bijna verdwijnen en ik kan je vertellen dat dat een niet erg fraai beeld is als supporter. Heeft weinig met calimero zijn te maken, ik wijs nergens naar andere grotere partijen als zijnde schuldige. Dit is door het beleid van mijn club zelf destijds veroorzaakt dus een 'jij bent groot en ik ben klein' verhaal lijkt me dit niet te zijn. Van Stee doet dit duidelijk wel, het gehele seizoen al door te wijzen naar het grotere Twente om zijn eigen falen te verbergen. Dat is pas calimero.

Dat kampioenschap mag je houden als dat had betekend dat we nu niet aan de afgrond staan en misschien straks geen club meer hebben. Ik zou in de toekomst graag met mijn zoons naar het stadion gaan, dus dat 'tenminste nog wat te juichen gehad' lulverhaal van je gaat dan totaal niet op.

12 februari 2019 om 13:02

gloryunited

Ik ben benieuwd wie ooit geroepen heeft dat we de 2e club van Nederland waren. Kom dan ook met quotes en niet van een verdwaalde VZ bezoeker van 8 jaar geleden. Zelfs Munsterman heeft dat nooit geroepen, en die heeft een bult arrogant geblaat gehad (toegegeven). Die 'claim' is er nooit geweest. Er wordt weleens geroepen dat we de 4e club van NL zijn, wat mij betreft koop je daar ook geen reet voor.

Het zou jou trouwens sieren door 'provincialen' in een post hieronder 'boeren' te noemen, het denigrerende in die woorden is echt om te kotsen.

12 februari 2019 om 13:05

Ik snap dat je volledig voor je eigen parochie aan het preken bent en gemakshalve alle sentiment van andere supporters naast je neerlegt ten behoeve van de discussie.
De club heeft jarenlang (onterecht) boven zn stand geleefd, dan nu maar een paar jaar eronder. Daar kan ik als buitenstaander prima mee leven.

Overigens begrijp ik niet wat vstee te maken heeft met onze onderlinge discussie. Ik reageerde op twentewatcher zn dis richting de gehele club Sparta.

12 februari 2019 om 13:29

Ijsmuts

Ik geloof dat we dat preken voor eigen parochie beiden doen, iedereen hier overigens.
Ik zie dat je daar prima mee kunt leven dat we nu lager spelen, moet kunnen. Ik kan daar zelf ook mee leven, als we maar leven. De club heeft boven zijn stand geleefd inderdaad en daarvoor moeten we nu op de blaren zitten. Ik ben de eerste die het met je eens is.

Ik begrijp ook dat Twente niet geliefd is, maar zoals ik al zei vind ik dat het ergste niet. Het sentiment van andere supporters is ook niet dermate belangrijk aangezien het buitenstaanders zijn zoals je zelf ook aangeeft.
Van Stee haal ik erbij als voorbeeld van een echte calimero, iets waar je mij van beschuldigt terwijl ik nergens anders de schuld zoek van onze problemen.

Wat me wel stoort is dat er nu van Twentesupporters verwacht wordt 'nederig' of 'bescheiden' te zijn, termen die ik weleens zie hier op dit forum en die ik compleet overtrokken vind, alsof we schuldig zijn.

Nogmaals; de bewoordingen van Twente-watcher hadden voor mij ook niet gehoeven, maar omdat hij Twentesupporter vind jij zijn mening kennelijk extra vreemd en ongepast, en dat vind ik dan weer vreemd op mijn beurt. Dat is het enige.

12 februari 2019 om 13:29

Je spreekt jezelf in je reactie wel keihard tegen. Tuurlijk was Twente geen (stabiele) top 3 club, net zo goed dat ze nu geen (stabiele) eerste divisie club zijn. Lees je reactie nog eens een keer.. Trek me weer terug in mn schaamte holletje, heb je een indicatie hoelang ik hier nog dien te verblijven? Succes met Sparta!

12 februari 2019 om 13:37

@poot: reageer je nu op mij? want ik heb het nergens over top 3 club. Los daarvan mag je wat mij betreft zo lang als je wilt in je schaamteholletje blijven liggen als je zelf wil.

12 februari 2019 om 13:43

@Twente-ov: volgens mij had ik het over enige terughoudendheid ten opzichte van hoog van de toren blazen. In dit geval betreft het inderdaad een Twente supporter, maar ik zou het ook in andere gevallen van toepassing vinden. Als je van zo'n grote hoogte naar beneden sodemietert dan vind ik het vrij onbegrijpelijk dat je dan nog steeds de behoefte voelt de clubs onder je naar beneden te trappen. Dat zou ik ook roepen bij een 'wij zijn Ajax, wij zijn de beste' of Feyenoorders die na enkele prijzen hoog van de toren blazen ten opzichte van andere clubs.

12 februari 2019 om 13:52

@muts nee het was een reactie op glory hunter.. zie vaker voorbij komen dat twente ondanks dat ze 4(?) jaar op rij in de top 3 eindigden zich geen topclub (3) club zou mogen noemen (ben ik het trouwens volledig mee eens) nu wel op de plek staan waar ze horen en dus zouden moeten blijven.

12 februari 2019 om 11:55

Ik ben het op bepaalde punten zeker met je eens, oa. over dat budget & niet kampioen worden. En, het oogt inspiratieloos. Dat je het publiek niet gehoord hebt zou wel iets met teleurstelling te maken kunnen hebben gezien de stand. Was het 2-0 voor ons geweest zouden jullie stil zijn geweest. Daarbij staan jullie bekend in het algemeen om het Gloriehunten, nietwaar? Jullie zijn niet eindeloos groter dan wij. Dan moet je de historie er eens op naslaan. Jullie hadden gewoon teruggezet moeten worden naar de 4e klasse amateurs om opnieuw te beginnen. Want dat beleid onder Munsterman was schandalig. Dat is bij ons nog nooit voorgekomen, daar waken wij namelijk voor dit soort ‘Munsters’.

12 februari 2019 om 12:07

Spangenaren

Gloryhunten? Je weet dat we al jaren naar kut-met-perenvoetbal kijken en het stadion altijd tot ver boven 20K gevuld is?

En teruggezet worden naar de 4e klasse amateurs bestond/bestaat als straf niet, hoe kun je die straf dan uitdelen?

Verder kan ik me vinden in je verhaal en hoop ik dat Sparta (net als wij) snel terug is te vinden in de ED.

12 februari 2019 om 12:36

Met dit beleid heeft Sparta niets in de Eredivisie te zoeken, ook niet ‘per ongeluk’ via de NC. De plannen voor een nieuw stadion en structureel in het linkerrijtje spelen van Eredivisie is mooie taal, maar is eigenlijk op niets gebaseerd. Er bestaat geen straf om teruggezet te worden naar de 4e klasse, maar dat is gewoon mijn mening. Wat er gebeurd is bij jullie kan gewoon écht niet. 1 persoon die zo klakkeloos te werk kan gaan is ongelooflijk. Treurig voor jullie supporters die daar niets aan kunnen doen en hebben moeten aanzien wat er gebeurd is met jullie club. De definitie van Gloriehunten is anders. Maar jullie stadion is plots maar voor de helft gevuld. Waar is die andere helft gebleven? FC Twente piekt nu op het juiste moment, daar zag het eerst niet naar uit zo halverwege het seizoen. Overwinning was meer dan terecht afgelopen vrijdag en geeft op dit moment de krachtsverhouding prima weer. Het is hier al 20 jaar kommer en kwel en mijn geloof dat het goed komt blijft bestaan, maar op heel weinig gebaseerd.

12 februari 2019 om 12:56

Spangenaren,

Ik zou het persoonlijk zonde vinden als jullie karakteristieke stadion vernieuwd wordt of verdwijnt, maar misschien is dat wel nodig om structureel ED voetbal te spelen inderdaad.
Ons stadion heeft een capaciteit van 30.000 en een beetje. Er zitten er over het algemeen altijd rond de 21.000 - 23.000 in het stadion, dan zit het stadion toch niet 'plots' vol voor de helft of begrijp ik je verkeerd?

Het is bij jullie ook niet erg rooskleurig inderdaad, maar tenminste geen schulden dus ook jullie komen weer boven drijven. In het geval van mijn eigen club is het van levensbelang terug te keren in de ED en daar te blijven, ook niet bepaald een makkie. Laten we hopen op de terugkeer van beiden, dat hoop ik althans wel.

12 februari 2019 om 11:55

Ik ben het op bepaalde punten zeker met je eens, oa. over dat budget & niet kampioen worden. En, het oogt inspiratieloos. Dat je het publiek niet gehoord hebt zou wel iets met teleurstelling te maken kunnen hebben gezien de stand. Was het 2-0 voor ons geweest zouden jullie stil zijn geweest. Daarbij staan jullie bekend in het algemeen om het Gloriehunten, nietwaar? Jullie zijn niet eindeloos groter dan wij. Dan moet je de historie er eens op naslaan. Jullie hadden gewoon teruggezet moeten worden naar de 4e klasse amateurs om opnieuw te beginnen. Want dat beleid onder Munsterman was schandalig. Dat is bij ons nog nooit voorgekomen, daar waken wij namelijk voor dit soort ‘Munsters’.

12 februari 2019 om 12:17

Hahah het enige wat groter is bij Twente is het stadion en het grootheidswaanzin onder enkele supporters. Dat Twente 8 a 10 jaar geleden een tijdje goed heeft gedaan door vage constructies en corrupte directeuren maakt ze niet meteen eindeloos groter dan Sparta. De oudste club van Nederland met een prachtig iconisch stadion. Waarvan bekend is dat die gevuld zit met veel kasteelheren en die zingen nou eenmaal niet zo als boeren dat we doen. Je afgunst en negativiteit straalt er vanaf.

12 februari 2019 om 12:28

"... Als boeren dat doen." Nee bij jou straalt de afgunst er niet van af? Overigens zit er tegenwoordig meer Tukkers in de Grolsch Veste dan Kasteelheren in het Kasteel. En we staan 4e op de eeuwige ranglijst van de eredivisie. Ja Sparta is ouder maar dat betekent niet groter. Of wil je zeggen dat een PSG een kleine club is puur omdat ze in 1970 zijn opgericht? Dan zijn wij groter als PSG :D

12 februari 2019 om 12:45

nee ik heb geen afgunst jegens boeren hoor, wees niet bang. Ik noem veel provincialen boeren. Zeker uit het Oosten.

Sparta is dan niet groter maar ook Twente is ook zeker niet eindeloos maal groter, zoals hierboven wordt beweerd. die Twente-watcher doet erg denigrerend over een van de mooiste traditieclubs uit Nederland.
GV is ook groter dan het Kasteel maar wel minder iconisch.

Je kan natuurlijk niet jezelf vergelijken met een club uit het buitenland.

Maar een Liverpool en een United zullen bijvoorbeeld altijd Groter blijven dan een Chelsea of een man City. Puur door de historie, status en aanzien vs nieuw geld dat niet zelf verdiend is

12 februari 2019 om 14:32

Dat Man Utd groter is als Man City ben ik met je eens. Maar daar in tegen vind ik PSG dan wel weer een grotere club als Twente of Sparta omdat zij international simpel weg meer voorstellen en gemiddeld veel meer suporters aantrekken per wedstrijd. Ik ben van mening dat naar status Twente gewoon groter is als Sparta.

12 februari 2019 om 17:29

Belachelijke redenering alsof de support bij een 3-0 achterstand de grote van de club bepaalt. Twente heeft wel zeker meer te besteden. Zo niet krijgen ze het wel cadeau van de gemeente. Of de knvb helpt twente niet failliet te gaan of aan penalty’s. De kkd is verkocht aan twente. Bah

Naar mannetje begint dat te worden. Vrijdag had hij ook al van die rare opmerkingen richting sponsoren na Sparta - Twente. Die man mag zich soms iets meer bewust zijn van zijn functie.

12 februari 2019 om 10:47

Ik had wel willen betalen om daar bij te zijn geweest bij het geblaat van hem richting sponsoren, wat moet dat heerlijke geweest zijn om hem daar de calimero te zien uithangen na de verliespartij.
Wat riep hij daar precies dan?

Sparta mooie en sympatieke club en hoop dat ze promoveren.(echter niet ten koste van Twente) Maar wat krijg ik een jeuk van die van Stee.. volgens mij liggen de spelersbugetten van twente en sparta niet zo ver uit elkaar. Lekker verschuilen achter de zelf gecreeerde werkelijkheid.

Slap gelul van van Stee. In principe een prima selectie maar een trainer die niet het spel durft te maken. Nu kan je verliezen tegen Twente, maar de manier waarop is schandalig en dit is niet het enige natuurlijk. Al vanaf het begin van het seizoen gaat alles moeilijk. Was vooraf erg blij met de aanstelling va Henk en Henk maar ben ze ondertussen meer dan zat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Sparta Rotterdam

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.FC Twente7534
4.Jong PSV5716
Voor de complete stand: Keuken Kampioen Divisie
SpelersPositieW
A. HarrouiMiddenvelder323
L. VeldwijkAanvaller3219
A. AuassarMiddenvelder312
R. KortsmitDoelman310
D. DuarteMiddenvelder314
İ. DervişoğluAanvaller3010
M. RayhiAanvaller2913
Voor de complete selectie: Clubpagina Sparta Rotterdam.

10 fans
Verdediger, 27 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 19 april
Juventus gaat Manchester City aftroeven. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren