Vraagprijs Ramselaar is bekend; enkel buitenland lijkt optie

Vrijdag, 18 januari 2019 om

Bart Ramselaar hoopt nog voor het einde van de transferperiode een andere club te vinden. PSV is bereid om mee te werken aan een vertrek, maar het buitenland lijkt op dit moment ‘de enige optie’, zo schrijft het Eindhovens Dagblad. PSV wil ongeveer drie miljoen euro ontvangen, zo valt er in de krant te lezen.

Als de koploper van trainer Mark van Bommel Ramselaar voor dat bedrag verkoopt, dan maakt men verlies op de middenvelder. De 22-jarige Ramselaar ruilde FC Utrecht in de zomer van 2016 immers voor 4,3 miljoen euro exclusief bonussen in voor zijn avontuur in het Philips Stadion.

Technisch manager John de Jong bevestigde dinsdag tegenover VTBL dat Ramselaar mag vertrekken: “Als hij de kans krijgt om te vertrekken, wil hij dat definitief doen. Dan is een verhuur geen optie. Bart heeft vijftig wedstrijden gespeeld voor PSV en is nu eigenlijk op een dood spoor beland. Dan moet je als club ook meewerken. Wij staan ervoor open om deze winter een transfer te realiseren.”

Ramselaar had dit seizoen nog geen enkele basisplaats in de competitie, speelde drie keer meer mee met Jong PSV en kreeg vorige maand de pijnlijke mededeling dat hij niet tot de selectie behoorde voor het uitduel met Internazionale in de Champions League. De Amersfoorter speelde sinds zijn komst 62 duels voor PSV in de Eredivisie. Zijn contract in het Philips Stadion loopt door tot de zomer van 2021.


Poll

Denk jij dat Bart Ramselaar deze maand nog transfereert?


Gerelateerd

33 reacties (laatste reactie door speedyafc)

Ik vraag me af welke club Ramselaar zou willen kopen voor dit bedrag. Wellicht een club uit Turkije?

18 januari 2019 om 19:00

Alleen die kunnen zo idioot zijn om een speler als Ramselaar te kopen, vind dit echt een zwakke speler die gewoon zwaar tekort kwam voor PSV. Wordt je ook als tegenstander totaal niet bang voor als je tegen Ramselaar moet voetballen.

18 januari 2019 om 19:02

Ja misschien de Turken, Russen, Chinezen of Arabieren. Maar een club uit de tweede of derde divisie in Engeland kan ook gewoon.

18 januari 2019 om 19:24

Onderaan in Duitsland zou toch ook gewoon kunnen? 3 miljoen is nou ook weer niet onoverkomelijk.

18 januari 2019 om 19:16

Die hebben ook geen geld als water. Heb je niet door hoe Besiktas, Fener en Gala aan het verkopen en bikkelen zijn om aan de FFP te voldoen?

18 januari 2019 om 20:26

AZ. Is gewoon een betere versie van Til. Brengt ook ervaring mee in een uitermate jong team, hoewel hij zelf ook nog jong is. Met Midtsjo, Maher, Til, Koopmeinders en Ramselaar heb je dan gewoon een topselectie voor het middenveld.

19 januari 2019 om 00:16

Bied 2 miljoen met als optie een eventuele terugkoopgarantie en PSV moet dat verlies maar nemen.

Weet niet welke buitenlandse ploegen bereid zijn om 3m voor een reserve voor PSV te betalen die al een tijd lang in een dip zit. ik had een verhuur aan FCU mooi gevonden, maar na de komst van Bazoer zie ik dat ook niet meer gebeuren. Daar had hij misschien wel kunnen opleven. Nu is het maar afwachten waar je belandt en ik vrees dat het niet meer echt een veelbelovende carriere gaat worden, maar eerder wat buitenlandse avontuurtjes en dan middenmoot eredivise.

Als Heerenveen een club is die de weg omhoog weer wil vinden moeten ze per direct een bod van 2 tot 2.5 miljoen bij PSV neerleggen voor Ramselaar. Voor alles onder de top 3 is dit gewoon een uitstekende versterking voor weinig geld. Aan inzet en passie ook geen gebrek bij die jongen. Bij PSV is hij in 1x compleet afgeschreven en moeten de heren die hem hebben aangeschaft eigenlijk ter verantwoording worden geroepen. Met Luckassen precies hetzelfde. Maar Ramselaar kan verder prima voetballen. Hij heeft niet zomaar al gedebuteerd voor Oranje.

18 januari 2019 om 20:16

We hebben toch echt niet geld genoeg.om zulke gokjes te kunnen permiteren.

19 januari 2019 om 02:23

Zijn Oranje debuut is alweer een tijdje geleden. Inmiddels is er een nieuwe generatie opgestaan en zit Oranje er voor hem niet meer in. Hij lijkt het pad van Maher te gaan volgen dus is een transfersom van miljoenen euro's een onverantwoordelijke gok voor alle eredivisie clubs.

19 januari 2019 om 07:18

Ik zeg ook niet dat hij standaard bij Oranje zit. Ik zeg dat hij Oranje heeft gehaald. En dan kan je echt wel wat. Die 2.5 miljoen is hij echt wel waard.

19 januari 2019 om 07:40

Ben bang dat het net zoal met Maher is, dan kon je wat. Jarenlang stilstaan is niet goed. En dan is 2,5 miljoen euro wel heel veel geld, een groot risico voor eredivisie teams. Ter vergelijking, Sol met al zijn doelpunten is voor iets van 3,5 miljoen verkocht.

Die komt dus niet weg als dit bedrag klopt. Zullen weinig clubs zijn die dit willen betalen. Ik vind het sowieso erg stil rond hem qua concrete interesse.

18 januari 2019 om 20:00

Misschien is er een vraagprijs uitgegooid zodat clubs weten waar ze aan toe zijn. Voor hetzelfde geld doet een Utrecht, AZ, Heerenveen of Vitesse een bod doen van 2 miljoen?

18 januari 2019 om 21:36

Een Willem II dat net 3 á 4 miljoen voor Sol heeft gekregen is wellicht ook een optie. Misschien een bod van 1,5 plus 20% doorverkoop proberen. Hij is nog jong zat om stappen te zetten, dus lijkt me voor die prijs een prima aankoop

18 januari 2019 om 21:39

Hebben hun topscorer verkocht voor 3 A4 milj en kopen dan Ramselaar voor 2????? Dat zou wel een erg slechte deal zijn. Niet dat ik Ramselaar zo slecht vindt maar Fransol was wel erg waardevol voor WII

18 januari 2019 om 22:07

Een vervanger van Sol ga je voor dat geld sowieso niet snel vinden, dus je zou een transfer van ramselaar sowieso los moeten zien van het zoeken van een vervanger van Sol. Dat gezegd hebbende is Ramselaar wel gewoon een speler die zijn meerwaarde heeft bewezen voor een club die groter is dan Willem II, nog steeds erg jong is en voor een redelijke prijs te halen is. Dan is het niet zo rare suggestie toch. En ik zei niet 2 maar 1,5, zodat je daarnaast nog 1,5 tot 2,5 miljoen overhoudt voor de aankoop van een spits

Jammer genoeg heeft Ramselaar zich niet weten te ontpoppen tot een basisspeler van PSV; maar hij zou voor elke club onder de top drie een toegevoegde waarde kunnen hebben dus ik vind het wel jammer dat hij naar alle waarschijnlijkheid richting het buitenland vertrekt. Begrijpelijke houding van PSV dat ze hun verlies willen beperken en drie miljoen willen zien, maar dat betekent wel dat deze jongen voorlopige verloren gaat voor de Eredivisie, terwijl ik in hem een hele mooie clubvoetballer zie die gewoon tien jaar basis kan spelen bij Utrecht, Vitesse, Groningen of Heerenveen. Een beetje zoals in de good old days, spelers als Eric van de Luer, Johan Steur of Edward Sturing

Itt tot de meesten vind ik het juist wel een goede voetballer. Dat het erbij PSV niet uitkwam kan gebeuren. Heeft ook nooit echt de consequent de vertrouwen gehad om zich te ontwikkelen. Er zit zeker nog een rek in hem.

18 januari 2019 om 21:04

Ik ook! Vond hem in zijn eerste seizoen een erg goede voetballer, een type Wijnaldum die enorm goed was om tussen de linies te lopen. Het is eigenlijk pas bergafwaarts gegaan toen Cocu hem als vleugelspeler ging gebruiken. Daar kwam hij totaal niet uit de verf en is toen zijn zelfvertrouwen verloren.

Zou toch eventueel best een aankoop voor Feyenoord kunnen Zijn? Hardwerkende jongen met een redelijk inZicht. Gewoon beginnen op 2 mil en kijken waar je uit komt. Deze jongen kan echt wel voetballen en PSV wilt graag van hem af.

19 januari 2019 om 02:27

En welke speler gaat Feyenoord uit het eerste elftal halen om deze jongen in te passen? Feyenoord heeft al teveel van dit soort gokjes genomen, ze moeten eerst maar eens van Ayoub af te zien komen.

Feyenoord moet zich voortaan juist richten op echte versterkingen in plaats van elke keer miljoenen euro's uit te geven voor spelers waarvan het maar afwachten is of ze het gaan redden. Want de meeste van die spelers redden het niet.

Daarnaast heeft hij maar weinig gespeeld dit jaar, dus wat heb je eraan om hem nu te halen? Voordat hij in vorm komt is het jaar alweer bijna voorbij. En al die tijd is hij geen toegevoegde waarde voor je elftal maar kost hij je wel veel geld.

Nou Feyenoord, wat let je?

18 januari 2019 om 20:43

Gezond verstand hoop ik. Wiens plek zou Ramselaar moeten innemen? Ik denk dat Feyenoord dat geld beter in de Maas kan gooien.

19 januari 2019 om 02:30

Wat dacht je van de ervaringen met Ayoub en al die andere middelmatige spelers die elke keer aangetrokken werden maar het niet redden. Een speler die bij PSV mislukt is, wat is de kans dat die een serieuze basisspeler wordt bij Feyenoord en het elftal echt sterker gaat maken?

Feyenoord moet daar juist mee stoppen en al het geld bij elkaar verzamelen om eens een echte versterking te halen die het elftal echt beter maakt. Beter een topper dan weer vier of vijf breedte aankopen want daar heeft Feyenoord er inmiddels al genoeg van rondlopen.

19 januari 2019 om 05:19

Denk niet dat als Feyenoord komt, dat hij dan nog steeds 3 miljoen kost. Dat is een directe versterking voor een ploeg waar we het toch al niet makkelijk (sterker, erg lastig) tegen hebben. Mochten Feyenoord en/of Ajax komen zal die vraagprijs minstens met een miljoen stijgen, waarschijnlijk met meer.

Er zit al een ex FC Utrecht middenvelder op de bank bij Feyenoord. Wat voor zin heeft het om er nog eentje bij te zetten ?

Blijf het zonde vinden. De beste man had zo'n veelbelovend debuutseizoen, maar moest toen vaak van de linker kant opereren.
Op de één of andere manier zie ik hem nog steeds zoals hij toen tegen Bayern speelde en simpelweg de beste man op het veld was. Had in hem misschien wel de ideale vervanger van van Ginkel gezien, met zijn drive en loopvermogen. Miste dan alleen het scorendvermogen, want aan de bal was hij misschien zelfs wel beter.
Ik spreek in de verleden tijd omdat hij verder en verder lijkt weg te zakken. Natuurlijk is het ook spelritme, maar ik zie helaas minder en minder terug van die Bart tegen Bayern...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax7478
2.PSV7466
3.Feyenoord5628
4.AZ5222
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
L. de JongAanvaller3026
H. LozanoAanvaller2817
D. MalenAanvaller277
C. GakpoAanvaller121
M. RomeroAanvaller10
J. ZoetDoelman300
A. BehichVerdediger40
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

22 fans
Middenvelder, 22 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 20 april
Manchester City kampt met een ontevreden selectie. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren