Ajacieden constateren hetzelfde pijnpunt: ‘We hebben het geprobeerd’

Donderdag, 20 december 2018 om

Ajax wist zich woensdagavond te plaatsen voor de kwartfinale van de KNVB Beker door Roda JC Kerkrade bij de penaltyserie te verschalken. Carel Eiting erkent dat er na afloop opluchting heerst bij de Amsterdammers. “We zijn heel blij dat we hebben gewonnen, maar het was een spannende avond”, zegt de middenvelder in gesprek met AT5.

“Zij speelden met een muur en daar kwamen wij lastig doorheen. Hoe het kwam dat zij zolang in de wedstrijd bleven? Ik zou zeggen: het was niet goed genoeg. Je creëert niet genoeg. We hebben het geprobeerd, maar misschien moest het tempo hoger en daarbij moesten we ook vaker via de zijkanten spelen”, aldus Eiting, die zichzelf ook niet goed vond spelen.

“Mijn gevoel is dat het niet goed genoeg was, maar ik ben wel iemand die positief ingesteld is. In de eerste helft leed ik twee keer balverlies in het midden. Ik probeerde vooruit te spelen, maar misschien moet ik dan simpel in mijn taak blijven spelen. Dat was niet goed en dat zijn twee belangrijke momenten voor mijzelf”, aldus Eiting.

Ook Daley Blind vond zijn ploeg matig spelen. De verdediger, die eveneens constateert dat Ajax te weinig kansen creëerde, wil tegenover Voetbal Inside het verschil tussen bekerwedstrijden en duels in Europa niet uitleggen. “Dat kun je niet vergelijken. Je moet jezelf altijd oppeppen, in dit soort bekerwedstrijden ben je zelf je grootste tegenstander. De vergelijking met Europa wil ik dus niet maken, maar we moeten het onszelf gewoon verwijten dat we het onszelf zo moeilijk maken.”


Poll

Verwacht jij dat Ajax de KNVB Beker gaat winnen?


Gerelateerd

48 reacties (laatste reactie door caas)

Was een barslechte wedstrijd vanaf onze kant. Ook met de wisselspelers hadden we makkelijk moeten winnen.

Aan de andere kant, winst is binnen (alhoewel het echt op het nippertje was), op naar de volgende ronde.

Die Eiting gaat het nooit worden bij Ajax, dat zie je al een tijdje aankomen. Blinkt nergens echt in uit en komt ook tempo te kort om het spel snel te verleggen.

20 december 2018 om 08:09

Raar lees die conclusie massaal na gisteren. Tuurlijk was hij slecht maar herinner me ook het voorseizoen en een voorronde CL waarin hij aantoonde zeer zeker van toegevoegde waarde te kunnen zijn. Dat het er gisteren in een vreemde samenstelling niet uitkomt begrijp ik, maar afschrijven lijkt me wat voorbarig. Is ook pas twintig, ze heten niet allemaal Matthijs de Ligt

20 december 2018 om 08:24

Hij speelde toen welgeteld 1 goede wedstrijd. Dat betekent niet meteen dat hij 'van waarde kan zijn'. Hij is gewoon niet goed genoeg voor wat ajax na moet streven.

20 december 2018 om 08:29

Die conclusie was na PSV uit ook al wel getrokken. Door mij in ieder geval wel.
Wat die jongen in het eerste van Ajax doet is mij echt een raadsel. Voetballen kan ie niet en qua fysiek hoort ie in de Dtjes thuis.
Lekker verkopen in de winter want hier mis je werkelijk waar niets aan.

20 december 2018 om 08:35

Eting basisplaats tegen Heracles (1-1), PSV uit (3-0 verlies) en nu Roda uit (1-1). Heeft na eind september (speelronde 7) geen enkele minuut meer gespeeld in de eredivisie. Lijkt mij duidelijk. Heeft niet het niveau wat Ajax moet nastreven.

20 december 2018 om 09:46

@blackpool

Hij is dan ook sinds die tijd geblesseerd geweest en pas weer 2 weken fit. Ik schrijf hem in elk geval nog niet af, want voetballen kan deze beste man. Hij is niet een doorsnee voetballer, mist inderdaad nog wat fysieke componenten, maar compenseert dit ruimschoots met een enorme voetbalintelligentie.

20 december 2018 om 10:31

Hij speelde wel meer goede wedstrijden. Maar wij als Ajax supporters zijn heel erg goed in onze spelers afschrijven voordat ze ook maar echt de kans te hebben gehad te acclimatiseren in het eerste elftal. Blind moest het ontgelden, Vertonghen ook, Neres zou vuilnis zijn, zelfs Eriksen werd in zijn eerste seizoen ruim bekritiseerd. Daarom hoop ik dat Carel zich niks aantrekt van de meningen hier en gewoon zijn ding blijft doen. Want die zit echt wel op voetballen hoor. Vorig jaar was Frenkie de Jong nog zwaar overrated, want al te oud en als hij echt zo goed zou zijn, vertelde jullie me, dan had hij er wel op zijn 16e gestaan. Ik denk dat Carel er wel komt. Een echte regisseur die ritme en minuten nodig heeft. Geef hem alleen eens wat tijd.

20 december 2018 om 10:37

Eiting heeft vaker aangetoond met een A team redelijk mee te kunnen, er wordt dan veel voor hem opgelost. Hij heeft enkele goede wedstrijden gespeeld, daar kan je niet omheen. Zijn laatste wedstrijden zijn echter niet eens niet goed, maar gewoon dramatisch.

Persoonlijk mag hij van mij lekker naar een andere club binnen NL. Hij blinkt nergens in uit. Geen fatsoenlijk schot, geen killer instinct, altijd veilige balletjes, geen aanval verlengen, geen moeilijke ballen onderscheppen, het spel vertragen.. Dat je het bij een topclub als Ajax of PSV niet redt is geen schande, profvoetballer ben je bij Utrecht (ofzo) ook.

ik hoop voor hem dat die jongen het goed bij Ajax gaat doen, maar ik denk persoonlijk dat het inmiddels toch wel duidelijk is.

20 december 2018 om 12:18

@rutgerrr

Aan al je argumenten te zien, ken jij de specifieke kwaliteiten van Eiting totaal niet en baseer je je mening op de wedstrijd van gisteren (die was inderdaad niet goed).

''geen fatsoenlijk schot, geen killer instinct, altijd veilige balletjes, geen aanval verlengen, geen moeilijke ballen onderscheppen, het spel vertragen.''

Hij heeft een meer dan bovengemiddeld goed schot, zijn kracht is juist de aanval versnellen door 'one touch' passes te geven door het middenveld.

De indruk die ik echter wel heb bij Eiting, is dat zijn type spel alleen tot uiting komt bij een team als Ajax of Barcelona. Ik bedoel dan echt: type spel. Bij een middenmoter worden er andere dingen van hem gevraagd als middenvelder dan bij die teams. Ik zie hem dan bij een FC Utrecht verzuipen op het middenveld.

20 december 2018 om 12:21

@eenopinie

Maar aan de andere kan zijn Ajax supporters ook heel goed in het overhypen van hun spelers. Fischer zou nu al 3 jaar bij Barca spelen, Klaassen was de nieuwe Bergkamp, Bazoer en El Ghazi gingen wereldtop worden.

Natuurlijk denkt niet iedereen zo, maar dit zijn toch wel kreten die ik de afgelopen jaren voorbij heb zien komen.

Dit geldt natuurlijk niet alleen voor Ajax supporters. Het is in de voetbalwereld heel normaal dat een speler als (toekomstig) wereldtopper wordt gezien en enkele weken later niet eens goed genoeg voor de Keukenkampioen Divisie is. Misschien wat overdreven, maar je snapt mijn punt.

20 december 2018 om 13:54

@Benzema, ja de waan van de dag regeert. Zeker in Nederland vinden we dat een jonge speler op zijn 19e een bepalende speler moet zijn anders gaat het niets worden. Sommige jongens hebben gewoon wedstrijden nodig. En tijd. Ik denk dat je pas rond de 24/25 jaar oud een speler echt kan beoordelen.

20 december 2018 om 08:27

Pas op hoor, Eiting is wel degelijk een talent,mist alleen ritme op het hoogste niveau en word hier gewoon voor de leeuwen gegooid...
Herinner me voorronde CL nog toen iedereen lyrisch over hem was..
Maarja dat is weer typisch iets Nederlands..

20 december 2018 om 09:24

Op basis van meerdere wedstrijden kan je zien dat hij niets toevoegt. Gister was hij ook echt verschrikkelijk slecht. Ajax moet hem verhuren zodat hij meer wedstrijden speelt en dan kijken of hij wellicht goed genoeg is. Dat hij in de voorronde CL een keer leuk meedeed zegt niets.

20 december 2018 om 11:04

Master D,

Inderdaad, wat een beperkte voetballer zeg. Het is wel treurig dat het elftal achter Ajax eigenlijk behoorlijk zwak is. Geen mensen die opvallen, en echt goed zijn.

Gisteren was de kans voor vele om op te vallen, maar dat deden ze alleen door afwezig te zijn. Alsof ze dachten op 50% wel te winnen...ongehoord.

En Karel hoef ik niet meer in het 1e te zien, voegt echt helemaal niets toe.

Dit soort wedstrijden heb je elk seizoen wel, nu heb je het uiteindelijk gewonnen. Er van leren en op naar de volgende wedstrijd.. Next..

Typisch dat Eiting dit zegt, aangezien hij een van de redenen was waarom er niets werd gecreëerd. Ik heb ze niet geteld, maar hij heeft in zijn eentje minimaal 8 corners verprutst. Is er nou niemand die hem na de 7de corner in niemandsland terecht wijst en de corner aan iemand over laat? Hetzelfde met die nietszeggende voorzetten van beide kanten. Eiting heeft het over de zijkanten die niet werder benut, mijn hemel. Die werden juist wel benut maar de 35 voorzetten gingen telkensmaal nergens heen. Ik heb een goede voorzet gezien, die op Dolberg in de verlenging. De rest was echt beschamend slecht.

Ik heb me echt dood geã«rgerd aan Lamprou.. sjeezus wat een slechte keeper is dat... Eiting gaat het niet halen en Cerny moet ook zsm worden verkocht is niet het niveau van Ajax. Verder lekker dat we door zijnðÿ˜

20 december 2018 om 08:13

Is deze reactie gebaseerd op andere wedstrijden? Ik vond Lamprou gisteren eindelijk eens een degelijk optreden hebben. Goeie redding op een schot van dichtbij, zat in de lucht ook goed dit keer..... Penalymoment was bijzonder ongelukkig, verder was het prima.

Iedereen was gewoon slecht. Labyad heb ik vaak verdedigd, maar gisteren was toch pijnlijk zichtbaar hoe te kort hij komt. En hij compenseert t niet eens met lekker bikkelen ofzo. Wober speelde ook belabberd. Maar we weten dat hij voetbal tactisch en vooral technisch beperkt is. Mist ook snelheid in eerste meters. En gaat dan linksback spelen. Onbegonnen werk. Dus gisteren zie ik zn prestatie maar door de vingers. Ik beoordeel hem t liefst als cv. Eiting, man man. Ik heb gewoon geen woorden voor hoe hij speelde. Er is geen enkel facette in zn spel wat t ajax 1 niveau aantikt. Zo was er voor iedereen wel wat over te zeggen. En fdj, maar wat ik vind van hem is echt niet alleen op basis van gisteren. Maar laat ik maar mn mond houden over fdj.

20 december 2018 om 08:27

Eiting en neres daar schrok ik gewoon van gisteren..

Hoop dat alle mindere goden in de ed opgelet hebben, als je een punt wil afsnoepen van Ajax moet je 't zo doen. Als je dit toch ziet snap je toch niet dat een de graafschap als zulke natte kranten lopen te verdedigen

20 december 2018 om 08:25

Als Ajax zoals gebruikelijk met de vaste elf speelt, zakken ze echt niet zoals gisteren door het ijs.

20 december 2018 om 08:35

Dit is gewoon grote onzin natuurlijk.

RKC wint met 2-3 in Eindhoven, daarna heeft dat gelijke spelbeeld voor de ''mindere goden'' ook geen punten meer opgeleverd. Net als dat Ajax gisteren met een verdeeld B elftal bijna kopje onder ging, maar de Graafschap een paar dagen eerder voetballes krijgt.

Beker wedstrijden zijn compleet anders dan competitie wedstrijden, dat weten we inmiddels. Als Ajax met de sterkste 11 start (net als PSV dat zou doen tegen Rkc), wordt het ook gewoon een walk over.

Neemt niet weg dat het gisteren pijn aan je ogen deed en het gewoon heel erg matig was wat Ajax liet zien. Uiteindelijk wel verdient, ik hecht namelijk geen waarde aan clubs die 120 minuten lang met 11 man in eigen 16 lopen te ballen en alles blind naar voren trappen, dan verdien je niets in mijn ogen. Ik snap natuurlijk ook wel dat als je voetballend de mindere bent je niet als een gek gaat aanvallen, maar je kan er op zijn minst een wedstrijd van proberen te maken.

20 december 2018 om 08:40

Groot deel met je eens, maar dat laatste stukje niet. Ze hebben toch juist geprobeerd een wedstrijd van te maken. Ze zebben gevochten als leeuwen. 120 min volgehouden. Ze kwamen paar keer goed uit in de counter. Meer kan je niet verwachten van roda.

20 december 2018 om 08:55

Gevochten als leeuwen?

Nogmaals, op een enkele counter na over letterlijk twee uur voetballen, niet eens proberen te voetballen maar gewoon alles blind naar voren rammen zonder enig idee erachter. Sorry maar daar hecht ik geen waarde aan. Tuurlijk hebben ze knap stand gehouden met het nodige kunst en vliegwerk, maar dat maakt de uiteindelijke overwinning van Ajax in mijn ogen niet minder terecht.

Maar iedereen natuurlijk zijn eigen kijk op hoe iemand graag naar een potje voetbal kijkt en wie wat werkelijk verdient.

20 december 2018 om 09:18

Wow, je leest wat je wilt lezen. Ik ben helemaal met je eens behalve dat laaste stukje. Wat ze hebben gedaan is t maximale. Ze hebben gewoon alles eraan gedaan om resultaat neer te zetten. Dan ga jij antwoorden alsof ik JOU aanval en beschuldig van onzin. Ik zeg nog ik ben met je eens. Ajax verdiende om te winnen. Ik heb ook niks met zon voetbal van roda. Maar ik erken dat ze echt t maximal3 hebben gegeven.

20 december 2018 om 10:03

Over lees wat je wilt lezen gesproken.. ik voel me totaal niet aangevallen hoor, ik reageer alleen op wat ik geschreven zie staan. Ik zeg ook nergens dat jij het niet met mij eens bent over het grootste gedeelte? Dat we het niet met elkaar eens zijn hoeft niet te betekenen dat er negatieve discussie plaats moet vinden. Nja laat ook maar, houden het maar op een miscommunicatie. Bijna vakantie voor twee weken en lekker bergen af snowboarden. Negatieve discussies bewaren we maar voor na 2019 . Ajax is door naar de kwart finale. Dat is wat uiteindelijk telt.

20 december 2018 om 10:06

En zo is het. Fijne dagen. Veel plezier.

20 december 2018 om 10:15

Dankjewel, jij ook natuurlijk!

Beste ten Hag.
Zou je dit ons nooit meer willen flikken... iedereen weet dat Roda in de beker strijders zijn,cupfighters..
Daarnaast is het gewoon een feit dat de nationale top 3 het Altijd lastig heeft in Kirchroa.
Waar ik de laatste tijd heel veel pluspunten bij je zag heb je dit toch weer een beetje verpest nu door zo'n van bommeltje te maken.
Hopelijk spreekt Marc je hierop aan!!!
Mvg

Wat was eiting slecht zeg... hoop dat ten hag nu beseft om wie zijn team echt draait en dat je van zyech,Vd beek,schone,Nico ,de ligt er altijd in dit soort wedstrijden er 2 in je basis moet hebben!

Het verbaast me echt dat toch aardig wat spelers die gister speelde totaal worden afgebrand. Dat ze niet goed genoeg zijn etc. Zo'n wedstrijd als deze kan er gewoon tussenzitten. Je kan niet elke 50-60 wedstrijden in het seizoen goed spelen. Ik ben juist blij dat het nu in de beker gebeurd en niet in de competitie. Dit soort wedstrijden zijn nodig om die jongens weer scherp te krijgen en laat ze zien dat ze elke wedstrijd alles moeten geven. Het is echt overdreven hoe er wordt gedaan na één slechte wedstrijd, vind ik althans.

20 december 2018 om 08:42

Wat negatief over Eiting, hij was gisteren niet goed. Hij is wel de opvolger van Frenkie de Jong. Veel spelinzicht en op de juiste plek staan. Goede passing, in het begin iedereen lyrisch voorronde CL. Nu bakt hij er nix meer van. De andere Ajacieden zakte gisteren idd door de ondergrens.

Mooie bijkomstigheid voor de kwartfinales, er zijn alleen nog maar ploegen met een grasmat over!! Voor de volgende ronde maakt me de loting niet zo veel uit, zolang we maar niet nu al naar de Kuip of Utrecht hoeven... een van die twee bewaar ik liever voor de finale! ;-)

20 december 2018 om 10:58

Je mag wel naar Enschede komen! Goeie herinneringen. Maar dan niet stiekem Jong Ajax sturen.

20 december 2018 om 11:54

Denk niet dat FC Twente als we Jong Ajax sturen wederom zo'n dramatische pot op de mat legt als toen bij die 2-5.

20 december 2018 om 13:24

hahaha ja tegen jullie was de B-keus wel een goed idee geweest ja... ;-)
Zou prima zijn, Twente uit, lekker sfeervol en een echte kwartfinale waardige pot! Maar anders zijn jullie ook in Amsterdam altijd welkom, ook goede herinneringen aan!!

Dat vind ik dan nog es irritant om te lezen.
' misschien moest t tempo omhoog'

Ja, Eiting! En de rest btw.. het tempo moest zwaar omhoog. Vooral als je als normale wisselspeler mag starten. Zo'n wedstrijd zou je meteen moeten lamleggen met 2/3 vroege goals. Ook met de spelers die er startte. Neres die te lang pingelt. Huntelaar onzichtbaar, mede door de vleugels. Ach ja.. ze zullen er tussen zitten, dit soort wedstrijden. En gelukkig gewonnen. Tot vorig seizoen verloor je dit soort potjes nog. Op naar Utrecht, op volle oorlogsterkte en die 3 punten pakken. Daarna de zeer welverdiende rust. Zijn vroeg begonnen dit seizoen . Opladen !

Alles had met de wedstrijd instelling te maken. Buiten Huntelaar die zeer zeker ook z'n gemene kant liet zien waren het eigenlijk alleen de Roda spelers die er volledig voor gingen. Wat Bayern voor Ajax was waren wij gisteren voor Roda. De thuisploeg had duidelijk minder kwaliteit maar vocht voor elke centimeter. Ajax was laconiek en totaal ongeïnspireerd. Een uitschakeling had zeker niet welkom geweest, maar de spelers hadden het sneller geaccepteerd dan dat PSV kampioen zal worden...Het was gewoon een complete off day door een slechte wedstrijd instelling.

Het was gisteren slecht omdat niemand op het middenveld bij machte was de muur die Roda had opgetrokken om te trekken met een steekbal of een passeer aktie. Eiting speelde gisteren slecht. Het is ook onbegrijpelijk waarom Sinkgraven daarvoor niet werd ingebracht.ook Labyad, Kristensen en Schuurs waren niet de spelers die de technische bagage hebben om dit omver te spelen. Zelfs Tadic viel negatief op omdat hij Dijkhuizen niet voorbij kwam. Ik kan me voorstellen dat Huntelaar stond te balen want die kreeg geen bruikbare ballen. Dat vervolgens Neres wordt gewisseld voor Cerny, had je de kop kunnen kosten. Neres speelde gisteren ook niet goed maar kwam zijn tegenstander in ieder geval nog voorbij. Het was lucky Ajax maar soms zitten die wedstrijden erbij. Hopelijk heeft Ten Hag hiervan geleerd. .

20 december 2018 om 09:07

Dit is gewoon typisch voor de manier zoals er omgegaan wordt met het bekertoernooi door ajax en PSV. Het wordt pas interessant vanaf de halve finales. Tot die tijd spelen ze op 50%....maar dat is jaar in jaar uit niet voldoende

Kijk..Donny vervangen door Eitink..kan..Kristensenkans geven als rechtsback kan (maar eigenlijk niet.. verkopen)..Wober als linksback ..kan... Schuurs al RCV kan (deed t prima).. Labyad als LB...kan..maar vedorie niet alles in 1 wedstrijd....laat de solide basis staan en vervang maar 1 of 2 spelers in zulke wedstrijden. Eitink speelt beter als n Zyech meedoet.. Wober als CV opstellen niet als LB..etc... Alleen niemand meer vervangen voor Kristensen..

Poeh, wat een verschrikkelijke wedstrijd. Kristensen en Eiting het slechtste van het hele veld. Kunnen beide geen voorzet of pass versturen over meer dan 5 meter.. Wat een drama. Kristensen komt zelfs voor een middenmoter ED te kort, snel afscheid van nemen. Eiting is nog jong maar heeft wat ik tot nu toe heb gezien van hen helemaal niets speciaals.. Gaat hem ook echt niet worden.

Wanneer Eiting wordt opgesteld moet Ajax op haar tellen passen. Levert bijna altijd puntverlies op. Dat wil niet zeggen dat hij daarvoor hoofdverantwoordelijk kan worden gesteld, maar merkwaardig is het wel. Daarbij opgeteld dat hij in alles tekort komt wat van een Ajax speler mag worden gevraagd. In de winterstop verhuren of verkopen, is voor beide partijen de beste oplossing. Dan kan er voor hem in Jong Ajax ook een andere speler uit de meer talentrijke groep worden opgesteld. Naast hem komen ook Cerny, Johnsen, Kristensen, Wober, Orejuela, Cassiera en Labyad te kort. Voor hen zal een verkoop in de zomer de beste optie zijn. Eigenlijk hoort Blind ook in dat rijtje, maar ja, sommigen zien in hem toegevoegde waarde. Ach, zo heeft iedereen wel een gehypte speler die af en toe flink door het ijs zakt, zullen we maar denken....

Eiting nooit meer laten splen

We moeten er ook niet teveel van maken, zo'n avond heb je weleens in de beker. Ajax heeft tot nu toe een fantastische eerste seizoenshelft gehad, met mooi aanvallend voetbal, overwintering CL en een geweldige reeks in de competitie na het verlies tegen Psv. Nu ook door in de beker, dat was ook al een jaar of 4/5 niet gebeurd geloof ik, dus prima.
En ja, Eiting was dramatisch, maar dat was Frenkie de Jong ook, dus laten we hem nog maar niet afschrijven.
Ik sluit me nu wel aan bij de mensen die Kristensen een miskoop noemen, wat een beperkte voetballer is dat, blij dat Veltman er straks weer bij is om met Mazrauoi te concurreren. En Wober vind ik centraal niet slecht, maar op linksback blijkt elke weer dat het niet gaat, Ten Hag moet nu toch ook constateren dat hij beter Blind LB en Wober centraal kan zetten als hij Nico rust wil geven. Labyad was totaal onzichtbaar, en Schuurs maakte een wat onzekere indruk. Lamprou heeft het wel prima gedaan wat mij betreft, die penalty was wat zwaar bestraft en daar lieten Schuurs en Blind zich gewoon voorbij lopen. Verder foutloze wedstrijd en het viel me op dat hij veel ballen ineens klem had.

Eigenlijk best lachwekkend zoveel negativiteit om die wedstrijd van gisteren. Ook clubs als PSG, Olympique Lyon, Dortmund, City spelen regelmatig baggerwedstrijden tegen kleine clubs in bekerwedstrijden. Er ontbreekt toch een bepaalde vorm van motivatie in zo'n wedstrijd en spelers worden gespaard. Er moet dus niet zo zwaar aan getild worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV6763
2.Ajax6266
3.Feyenoord4722
4.AZ4722
5.Vitesse4011
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
André OnanaKeeper10
Joël VeltmanVerdediger10
Mitchell DijksVerdediger10
Nick ViergeverVerdediger10
Matthijs de LigtVerdediger10
Hakim ZiyechMiddenvelder11
Frenkie de JongMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

4 fans
Middenvelder, 21 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 20 maart
Jorge Mendes heeft tijdens een bezoek aan Juventus laten weten dat José Mourinho ervoor open staat om vanaf volgend seizoen de trainer te worden in Turijn. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren