‘Er staan niet bepaald de minste spelers op mijn positie bij Oranje’

Zaterdag, 27 oktober 2018 om

Justin Hoogma loopt niet naast zijn schoenen. De twintigjarige verdediger van TSG Hoffenheim profiteerde de afgelopen weken van de blessure van concurrent Kevin Vogt: hij kwam tweemaal in actie in de Bundesliga en debuteerde begin deze maand in de Champions League in de wedstrijd tegen Manchester City (1-2 nederlaag). Het lijkt er echter op dat de Nederlander weer pas op de plaats moet maken.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Zie je in Justin Hoogma een toekomstig Oranje-international?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

12 reacties (laatste reactie door titaantje)

Op zich een goed talent, maar in mijn ogen kan Oranje nog wel erg lang gaan duren, als het uberhaupt gebeurt. Van Dijk en De Vrij kunnen nog aardig wat jaren mee en De Ligt is jonger en al op alle fronten verder dan Hoogma. Dan zijn er ook nog een aantal redelijk jonge spelers die al een basisplaats hebben bij clubs die minstens net zo goed als Hoffenheim zijn.

27 oktober 2018 om 14:15

Welke jonge spelers bedoel je dan, die een basisplaats hebben bij clubs die minstens net zo goed als Hoffenheim zijn?

27 oktober 2018 om 14:20

Onder andere Rekik, Aké en Hoedt denk ik

27 oktober 2018 om 14:23

Ake kan ook nog een paar jaar mee. En dan heb je nog jongens als Rekik die buiten de boot vallen maar eerder aan de beurt komen.

27 oktober 2018 om 14:32

Zijn toch allemaal minimaal 3 jaar ouder, laat staan van Dijk en de Vrij

27 oktober 2018 om 15:27

Hoedt en Rekik zijn van een andere generatie. Ake was ik idd even vergeten.

27 oktober 2018 om 15:34

Andere 'generatie' nog wel? Ake en Rekik schelen 2 maanden.

27 oktober 2018 om 15:48

Ohh ik heb het even opgezocht en je hebt gelijk. In mijn hoofd was Ake 20. Maar dan zijn ze dus alledrie minimaal 3 jaar ouder dan Hoogma.

27 oktober 2018 om 16:39

Persoonlijk vind ik dat Denswil ook eens een kans mag krijgen in een oefenwedstrijd. Lijkt mij een goede optie als 4e centrale verdediger

27 oktober 2018 om 16:59

Wat moet je met zo veel verdedigers. De Ligt, De Vrij en Van Dijk is ruim genoeg. Daarnaast kan Ake ook nog als CV spelen als de nood echt aan de man is.

27 oktober 2018 om 18:18

Ligt er een beetje aan of je 4-3-3 speelt of een 3-5-2 / 5-3-2 variant. In het laatste geval heb je 4 a 5 CVs nodig in je selectie om blessures op te vangen. Er zijn wel veel CVs die multifunctioneel zijn idd, zoals een Ake en Blind (niet mijn favoriet, zeker niet voor CV of Lb).

In de verdediging wordt meestal ook minder gerouleerd dan op het middenveld en de posities voorin, dus ik denk dat het voor jonge verdedigers (deze Hoogma en ook Pieri onlangs) pittig gaat worden om de stap naar het grote Oranje te maken, omdat het centraal achterin nu goed staat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

TSG Hoffenheim

Stand
Actuele wedstrijden

0 fans
Verdediger, 21 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 16 oktober
Toni Kroos wordt al langer gelinkt aan een overstap naar Manchester United en de Engelsen krijgen in januari mogelijk hun zin. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren