Update: Manchester United ontkent ‘bust-up’ tussen Pogba en Mourinho

Donderdag, 16 augustus 2018 om

Paul Pogba was vrijdag nog een van de belangrijkste spelers aan de kant van Manchester United in de met 2-1 gewonnen wedstrijd tegen Leicester City, maar de Fransman wekte na afloop van dat duel wel enige verbazing met zijn uitspraken. “Er zijn dingen die ik kan zeggen en er zijn dingen die ik niet kan zeggen, anders krijg ik een boete”, liet hij zich cryptisch uit tijdens een persconferentie, eraan toevoegend dat het ‘makkelijker zou zijn als er meer vertrouwen’ was.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Denk jij dat Paul Pogba deze maand nog gaat vertrekken bij Manchester United?


Gerelateerd

41 reacties (laatste reactie door theo uphus)

Een geweldig WK gespeeld...aub dat middenveld was om te janken qua veldspel. Matuidi was de beste aan de bal en dat zegt genoeg. De verhoudingen bij United zijn wel behoorlijk scheef als je meerdere berichten mag geloven. Pogba/Mourinho/Martial/bestuur

14 augustus 2018 om 11:48

Pogba heeft wel degelijk een geweldig WK gespeeld. Zijn statistieken bewezen dat ook. Onopvallend misschien, maar een van de beste spelers van het toernooi.

14 augustus 2018 om 12:04

Nou valt dat best mee. Als je zijn stats bekijkt heeft ie een redelijk wk gespeeld. Frankrijk was als team bijzonder effectief met de nodige geluk.

14 augustus 2018 om 12:07

Welke statistieken dan?

De statistieken die ik zie, bewijzen dat hij een oke WK heeft gespeeld.

Al zeggen statistieken niet alles natuurlijk.

In de finale vond ik hem ook echt matig en werd hij overklast. Maar het geluk en de scheids stonden aan de zijde van Frankrijk

14 augustus 2018 om 12:25

Pogba had op het WK geen bijzondere statistieken die eruit sprongen en qua niveau viel hij nou niet echt op. Hij heeft het natuurlijk niet slecht gedaan, maar op het WK was Pogba in de meeste gevallen slechts 1 van de 11 spelers. Een "geweldig WK gespeeld" is dus wel erg overdreven.

Waaruit blijkt volgens jullie dat er geen vertrouwen is van Mourinho? Pogba geeft aan dat er geen vertrouwen is maar dat is volgens mij meer van de media en een gedeelte van de fans.

14 augustus 2018 om 12:03

Vorig seizoen meerdere keren (terecht) op de bank gezet misschien dat daar op gedoeld word.

Wat ik nou zo gek vind aan Mourinho, is dat hij blijkbaar niet meer met alle spelers kan omgaan terwijl dat eerst was wat hij fantastisch kon. Verder denk ik dat hij de perfecte coach is voor een club net onder de top (Porto & Inter). Omdat hij daar niet aanvallend voetbal moet spelen en als hij met dat soort clubs resultaat weet te boeken het een veel grotere prestatie is. Bij Manchester en Real moet je winnen en ook met mooi voebal over het algemeen, hij doet beide niet..

14 augustus 2018 om 12:27

Dat is nu al jaren zo met Mourinho. Normaal ben ik niet van bijgeloof, maar bij Mourinho is er telkens sprake van hetzelfde patroon. Het eerste seizoen gaat alles nog goed, aan het einde van het tweede seizoen komen er geruchten en scheurtjes tussen hem en zijn spelers en in het derde seizoen verslechtert de relatie dermate dat er een onwerkbare situatie ontstaat.

14 augustus 2018 om 13:59

Hoe kan je Inter met Porto vergelijken lol. Inter is altijd een topclub geweest en heeft altijd sterke teams gehad die bij de top hoorde, Porto niet.

14 augustus 2018 om 17:14

Inter heeft niet altijd een sterk team gehad wat bij de top hoorde.. alleen in Italië deden ze mee.

Pogba gaat nergens heen. Ik zie United nog eerder Mourinho de laan uit sturen dan Pogba laten gaan. Wel duidelijk dat het bij United niet helemaal lekker loopt. De situatie rondom Martial, vervolgens het verhaal dat Mourinho en Woodward niet op een lijn zitten en nu weer Pogba.. Mourinho zal het dit seizoen echt moeten laten zien, want anders haalt hij het einde van het seizoen niet.

14 augustus 2018 om 12:32

Woodward heeft tot nog toe met geen enkele trainer op een lijn gezeten. Niet met Moyes, niet met Van Gaal en ook niet met Mourinho. Woodward heeft niet de onderhandelingscapaciteiten die nodig zijn bij een grote club als Manchester United.

Verder heeft Pogba ook niet oneindig veel krediet. Hij doet het vooralsnog goed bij Manchester United, maar hij is ten eerste absoluut niet onvervangbaar en ten tweede is Manchester United een kapitaal aan hem kwijt betreft salaris en bijbehorende zaken als bonussen e.d.

Het is ook weer niet zo dat Pogba de pannen van het dak speelt en dat verwacht je wel van een speler waar je zoveel geld aan spendeert. Hij kan er natuurlijk niets aan doen dat Manchester United dat voor hem betaald heeft, maar daar worden zijn prestaties natuurlijk wel aan gespiegeld.

14 augustus 2018 om 13:10

Vind je Pogba niet onvervangbaar? Een Pogba in vorm is mogelijk de meest complete middenvelder die er is.. Het punt is dat United (lees Mourinho) hem niet in die vorm krijgt! Is wellicht een combinatie van het spelersmateriaal en de speelwijze die Mou hanteert, maar ik denk dat jij het onderschat hoe belangrijk Pogba kan zijn voor zijn dit United. Ik denk dat Pogba meer krediet heeft dan Mourinho, want uiteindelijk is Mourinho verantwoordelijk voor het maximale resultaat te halen uit zijn spelers. En dat doet hij in mijn ogen niet

14 augustus 2018 om 14:02

Bovendien is het transferwindow gesloten, dus iedereen is letterlijk onvervangbaar.

14 augustus 2018 om 15:19

Over de afgelopen twee jaar is Pogba toch wel duidelijk de beste middenvelder van United dus ik snap wel dat ze m niet kwijt willen, het vervelende is enkel dat hij zo nu en dan compleet door de ondergrens zakt, met name in de wedstrijden tegen de kleintjes waar je als club de belangrijkste punten verliest - dat deed-ie ook al op het WK (tegen Australie bv), en daarvoor bij juventus, daar zal je als club mee moeten leren leven.

14 augustus 2018 om 19:12

Uiteraard is hij de beste middenvelder (en wellicht zelfs de beste speler in het algemeen) van Manchester United, maar Pogba zullen ze altijd spiegelen aan zijn transfersom en z'n salaris overige kosten. Dan verwachten mensen een Ronaldo, Neymar of Messi of een speler met een flink rendement. Pogba is geen van beide gevallen. Daar komt naar mijn mening het overgrote deel van de kritiek ook vandaan.

17 augustus 2018 om 00:30

Tegen Australiã« geeft hij de steekpass op griezmann die dan meteen wordt neergehaald en de penalty benut en de 2-1 was door zijn individuele klasse tot stand gekomen.

Mourinho noemde Pogba nog a 'monster' in een positieve zin. Ik lees de laatste tijden veel naar mijn mening propaganda verhalen over Mourinho en United. Ik denk eigenlijk dat het allemaal wel mee valt met de onrust.

14 augustus 2018 om 13:41

Dan zou het wel fijn zijn als beiden zich eens uit zouden spreken. Of is dat ook een mindgame van de once-so-special one?

14 augustus 2018 om 14:34

https://www.google.nl/amp/s/www.nu.nl/voetbal/5407721/mourinho-benadrukt-hij-goede-relatie-heeft-met-spelers-united.amp

Het zou nog fijner zijn als je zelf eens wat op zou zoeken voor je dingen gaat roepen.

En ik ken weinig coaches die de afgelopen 2 jaar een dergelijke vooruitgang hebben weten te boeken met een team als hij

Van een team dat 2 jaar op rij niet eens top 4 kon halen naar het op 1 na beste team van de League en ko fase CL... tja heel gemiddeld inderdaad.

14 augustus 2018 om 15:00

@samcro

Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik Moniqueverschoor in het algemeen niet serieus neem op vz, maar ik verwijs je toch naar het artikeltje in haar tekst. Mourinho heeft al duidelijk gemaakt geen problemen te hebben.

Ik kan mij nog een paar maanden geleden herinneren dat er geruchten waren over Mourinho en Pogba dat zij een bekoelde relatie hadden. Na de United-Liverpool wedstrijd besloot Pogba Mourinho's interview te onderbreken door hem een stevige hand te geven waarbij zij allebei lachten. Dat zag er niet echt uit als een bekoelde relatie zoals de media dat 1000x aangaven.

Wij hadden laatst toch nog een discussie over niet alles blindelings te geloven wat de media naar buiten brengen?

14 augustus 2018 om 15:54

Monique, ik heb het artikel niet gelezen, krijg geen toegang tot die site vanaf hier, dus kan niet zien of Pogba daarin ook aan het woord komt, maar ik zeg juist beiden omdat Pogba zich nog niet uitgesproken heeft over die zogenaamd bekoelde relatie. In plaats daarvan vond ik hem laatst nogal vaag doen, maar ik volg Utd niet op de voet dus weet niet alles natuurlijk.

14 augustus 2018 om 16:00

Jordan, ik zeg ook niet dat het waar is en ben me er zeker van bewust dat er ook bij Utd een hoop indianenverhalen verzonnen worden, maar daarom zeg ik ook dat het goed zou zijn als beiden zich erover uit zouden spreken - dus Pogba ook, omdat Mou dat dus blijkbaar al gedaan heeft.

Dat laatste is puur om fans zoals Monique uit de tent te lokken, works every time

"mourinho is naar verluidt op dit moment tevreden over zijn band met de middenvelder en verwacht van zijn spelers dat zij hun ontevredenheid eerst aan hem kenbaar maken voordat zij die op publieke wijze uiten. "

Lead by example !

Frankrijk won omdat ze een combinatie hadden van talent, teamspel en gretigheid om te winnen. Ik vind Pogba zelf statisch, zoals bij MD sommige aangaven, het een soort van Ibrahimovic op het middenveld. Denk niet dat hij bij Barcelona past.

Geruchten nogmaals.... Maar een ding wat Pogba, Raiola en Mounrinho toch moeten beseffen, dat de transfermarkt voor england gesloten is. Dus een transfer nu op dit moment is onmogelijk, dat weet Pogba en Raiola toch ook wel dondersgoed? Als Pogba echt weg wou, kon hij Raiola na wk finale al aan het werk hebben gezet? Was perfecte timing geweest. En niet 4 dagen voor de 1e wedstrijd komen. En dan nog zeggen tegen Mourinho als je mij nodig hebt ga ik spelen. Dat lijkt me niet het gedrag van iemand die weg wil of zwaar ontevreden is. Hij kon makkelijk zeggen ik ben fysiek nog niet klaar. Trek je plan maar. Als zijn relatie toch al niet goed is met Mourinho. Al deze speculaties komen van zijn post op instagram. Dit kan van alles zijn. Kan ook bedoelt zijn? Ook al is die moe en niet topfit hij zal toch alles blijven geven voor de fans en zijn teamgenoten. Oftewel, ik ben niet tevreden met bepaalde dingen. Maar ik doe toch mijn ding. Oftewel, mooi transfermarkt gesloten. Echt noemenswaardige spelers zijn niet binnen gekomen. Man utd heeft mij sowieso nodig. Ik ben de enige wereldkampioen in de team. Ik vraag meer respect van iedereen. Dus ook respect voor mijn salaris die best wat hoger mag?

14 augustus 2018 om 15:22

Dit is neem ik aan dan ook vooral een opzetje van Raiola voor de Januari transferperiode - als United en/of Pogba dan slecht draait, dan is het iig al vooraf duidelijk welke clubs interesse hebben.

14 augustus 2018 om 18:38

Lijkt me sterk of de geruchten van Barcelona wel kloppen. Op dit moment: vidal, rakitic, Busquets, coutinho die allen wel een basisplek verdienen. Als ze 4-3-3 spelen, heb je nog steeds 1 speler teveel. Als je 4-4-2 speelt. Kan je Dembele niet op bank doen is gewoon kapitaal vernietiging. En om eerlijk te zijn Pogba lijkt me gwn geen Barca speler om diverse redenen.

United, je was een mooie club. Mourinho maakt deze mooie club met zijn lelijk spel alleen maar lelijker en maakt met iedereen ruzie in het team. Word tijd dat deze manager eruit word geknikkerd en United een persoon gaat halen die over transfers gaat. Het is een schande wat er betaald word voor spelers door United altijd wordt er overbetaald. Woodward en Mourinho EXIT Please

14 augustus 2018 om 14:05

Kun je even opnoemen met wie hij allemaal ruzie heeft in het team ridder?

Iedere voetballer die geld met het spelletje verdient wil als het even kan ook nog gewoon lekker voetballen.
Dat is niet gemakkelijk als Mourinho je coach is, want die wil helemaal niet lekker laten voetballen.
Dat willen ze in Barcelona, Munchen, Liverpool, Parijs en Madrid wel.
Wellicht heeft Pogba geen zin meer om in het keurslijf waar Mourinho zijn team in perst te spelen.

14 augustus 2018 om 13:55

Mooi gezegd.ik denk dat dat ook de reden is waarom ze bepaalde spelers niet hebben kunnen aantrekken

Ëen woordvoerder van Manchester United " zou iets hebben verklaard bij Sky Sports.
Waarom staat er "een woordvoerder".
Wie is dat dan ?
Als je citeert dan weet je toch met wie je spreekt ?
Dit is echt van het niveau Henk van der Meyden/albert Verlinde.

Dus er is een bust-up. Anders doen ze niet eens de moeite om.het te ontkennen.

16 augustus 2018 om 21:53

Of juist wel omdat de media continu ongestraft verhalen blijft bedenken om clicks te genereren. United doet dit namelijk zelden. Eerst Shaw, toen Martial en nu Pogba. Shaw gaf onlangs zelfs aan dat Mourinho hem had aangemoedigd om hard te blijven werken. Mourinho gelooft namelijk 100 procent in hem. Dat blijkt uiteindelijk ook zo te zijn aangezien er geen nieuwe linkerverdediger gehaald is. Maar nee hoor, hier wordt geen aandacht aan besteed, omdat het niet past bij de anti-United verhaallijn die nu al maandenlang aan de gang is. Op een gegeven moment is het genoeg geweest. Clubs ontkennen wel vaker bepaalde verhalen. Eerst Real met Neymar. En nu United met Pogba.

17 augustus 2018 om 08:40

Niks nieuws. Gebeurt al decennia. Kan me herinneren dat ze zelfs rondom dat schoen-verhaal met Beckham stil bleven. Dan gaan ze niet nu opeens hun mond opentrekken omdat ze de media zo gemeen vinden. De media, die ze vaak genoeg zelf ook sturen als het hun goed uitkomt, dus dat er een anti-United bias is, nou nee.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
5.Arsenal7022
8.Everton548
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
O. SolskjærAanvaller
David de GeaDoelman380
P. PogbaMiddenvelder3513
M. RashfordAanvaller3310
R. LukakuAanvaller3212
V. LindelöfVerdediger301
A. YoungVerdediger302
Voor de complete selectie: Clubpagina Manchester United.

451 fans
Middenvelder, 26 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Manchester United 35 13 6 0
2017/2018 Manchester United 27 6 5 1
2016/2017 Manchester United 30 5 7 0
2016/2017 Juventus 0 0 0 0
2015/2016 Juventus 35 8 10 0
Laatste voetbalnieuws

Real Madrid maakt einde aan geruchten met nieuw contract

Toni Kroos lijkt de komende jaren bij Real Madrid te blijven. De Koninklijke heeft maandagochtend namelijk via de officiële kanalen bekendgemaakt dat het contract van de Duitser is opengebroken. De middenvelder...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 25 mei
Chelsea wil Eden Hazard niet zomaarar Real Madrid laten gaan. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren