‘Ajax onderhandelt met Boca Juniors over centrumverdediger’

Donderdag, 11 januari 2018 om 20:43

Ajax is nog lang niet klaar op de Argentijnse spelersmarkt. Nadat de Amsterdammers zich deze week al versterkten met Nicolás Tagliafico, heeft de club nu ook serieuze belangstelling voor Lisandro Magallán. De 24-jarige centrumverdediger van Boca Juniors moet aankomende zomer naar Amsterdam komen, zo meldt Voetbal International donderdagavond.

Magallán is basisspeler bij Boca Juniors en zou er langer nauwlettend in de gaten gehouden worden door Ajax. De fysiek sterke topper, tevens voormalig Argentijns jeugdinternational, zou in tegenstelling tot Tagliafico echter pas in de zomer de overstap naar Amsterdam moeten maken. Eerder versterkte Ajax zich met het oog op volgend seizoen al met Hassane Bandé en Perr Schuurs.

Marc Overmars lichtte woensdag al een tipje van de sluier. "Er valt nog wel wat te verwachten, maar dan misschien ook met het oog op volgend seizoen zoals met Perr Schuurs en Hassane Bandé", liet de directeur spelersbeleid van Ajax toen al weten. Het lijkt er dus op dat de beleidsbepaler refereerde naar Magallán. Laatstgenoemde speelt sinds de zomer van 2012 voor Boca Juniors, dat hem destijds losweekte bij Gimnasia.Gerelateerd

121 reacties (laatste reactie door stormrage)

Heerlijk een Argentijnse slager erbij:D. Goed dat Ajax en PSV meer rondkijken in Z Amerika. Een goed seizoen en je kan de jackpot vangen.

12 januari 2018 om 07:37

Een slager? Hele soepele speler, tactisch sterk maar is er juist een die dat voor wilt zijn, is geen spijkerharde CV die er even een om zal kegelen. Ik word er nog niet warm of koud van.

12 januari 2018 om 08:06

@ Wolterx, ik ben ook niet zo enthousiast over deze transfer. Ik heb al veel reacties gelezen over hem en iedereen slaat Tagliafico toch wel een klasse hoger aan. Ook bij FM & FIFA krijgt die een relatief lage rating. Denk dat CV beter had kunnen verlengen met Viergever. Dat is een prima backup gebleken en was gratis geweest.

12 januari 2018 om 09:52

Absoluut een goede speler. Maar toch vrees ik dat het met hun de verkeerde kant op gaat.

Wat is er over van het (in mijn ogen) fantastische beleid die Cruijff uitstippelde? Het beleid die Nederland weer liet meetellen, het beleid die er voor zorgde dat Nederland wel gewoon kon winnen van Manchester City of van Barcelona etc. Het beleid die Nederland weer naar een Europa Cup Finale lootste? Het beleid die ajax binnen no time kerngezond maakte en steenrijk voor NL begrippen.

Tuurlijk moet je af en toe wat aankopen, maar richt je op jullie geweldige jeugdopleiding! Heel de wereld kijkt met jaloezie naar De Toekomst. Pak daar alle talenten uit en kies voor max 3 gerichte aankopen per seizoen.

Ik vrees voor jullie dat je straks weer met een bank vol aankopen / danwel toptalent zit. Dat zou voor heel Nederland slecht zijn als jullie niet draaien.

Anderzijds is het natuurlijk zo dat je zo sterk mogelijk moet zijn en dat de top altijd keihard is qua concurrentie. Ik vind het moeilijk.
Enerzijds zou ik het enorm toejuichen als jullie nog sterker zouden worden en weer Nederland trots kunnen maken. Anderzijds denk ik dat je Cruijff daarvoor wel in je achterhoofd moet houden.... moeilijk moeilijk.

Hoe het ook zij, het zou wel een goede speler zijn eerlijk is eerlijk. Maja dat zijn Wober, De Ligt en Schuurs ook terwijl die vele malen jonger zijn. Viergever zouden ze moeten verlengen ook. Nederlander, ervaring, topmentaliteit en speelt standaard een 6/7.

Lijkt Ajax dan alvast in te spelen op een vertrek van De Ligt? Anders kan ik dit niet verklaren. Lijkt me nu dat Ajax toch wel goed zit wat betreft de verdediging.

11 januari 2018 om 20:50

Viergever.

11 januari 2018 om 20:57

Vertrekt die van de zomer? Lijkt me niet dat Ajax een paar miljoen gaat betalen betalen voor een speler die toch al een paar jaar meeloopt om hem vervolgens op de bank te zetten. Van de zomer komt natuurlijk ook nog die jongen van Fortuna binnen wat een groot talent schijnt te zijn, dan heb je de Ligt, Wober en eventueel Veltman nog. Wat daarna komt moet je toch wel kunnen opvangen met jongens uit jong Ajax. Dit lijkt me een beetje zonde van het geld. Denk dat ze beter kunnen kijken voor een ervaren middenvelder.

11 januari 2018 om 20:59

Zijn contract loopt af

11 januari 2018 om 21:02

Zijn contract loopt af dus die gaat pleite. Heerlijk hoe snel Ajax doorschakelt. Ben dit niet gewend

11 januari 2018 om 21:17

Ajax wil alle posities dubbel bezet hebben. Dus zonder Viergever hebben ze de Ligt, Wober, een aankoop en eventueel Veltman of een talent uit jong Ajax.

11 januari 2018 om 21:36

@Lucas. Heel simpel als naast viergever ook Veltman of de ligt vertrekt dan heb je alleen nog Schuurs als wissel en verder niets. Als ze beide naast viergever vertrekken dan is Schuurs basis..... Dit is gewoon anticiperen op vertrek van een van de twee dan wel allebei. Grootste kans is vermoedelijk Veltman, die zal wel een stap gegund worden. De ligt alleen bij mega bedragen.

11 januari 2018 om 21:42

Je vergeet Schuurs Markbal die is er vanaf volgend jaar bij dus: De Ligt, Wã¶ber, Schuurs en Veltman. Dat is dus al goed bezet want ook Tagliafico kan ook centraal staan, nog een aankoop er bij maakt het wel erg druk volgend seizoen. Ik kan alleen maar concluderen dat Veltman of De Ligt weggaan. Anders is dit volgend jaar de volledige defensie:

De Ligt, Wã¶ber, Maggalan, Schuurs, Veltman, Tagliafico, Orejuela, Sinkgraven, Frenkie de Jong.

Dan heb je ook daarachter nog Zeefuik, Doekhi, Bakker en Sidoel. Dus deze aankoop moet haast wel een vertrek aankondigen...

Edit: Frenkie de Jong toegevoegd, misschien niet zijn echte positie maar doet het daar echt heel goed dus dat zal ook voor Ten Hag (die vgm ook bij Utrecht een middenvelder CV maakte) een optie zijn.

11 januari 2018 om 22:21

frenkie de Jong moet gewoon op het middenveld natuurlijk, is even leuk geweest dat opkomende CV maar dat is niet zijn uiteindelijke positie.
Sinkgraven is ook middenvelder is geen verdediger en Veltman zal misschien wel vertrekken

11 januari 2018 om 22:24

@ Surreal Dan heb je dus 9 spelers voor 4 posities. Lijkt me prima aangezien Sinkgraven vaker geblesseerd is dan fit, De Jong daar waarschijnlijk niet gaat spelen en het nog even afwachten is of Tagliaficico, Orejuela, Schuurs en Maggalan alle vier gaan slagen bij Ajax.

12 januari 2018 om 00:13

Dit kondigt helemaal geen zeker vertrek aan maar met 100 miljoen op de bank wil je gewoon 0% risico lopen dat je achter dr feiten aan loopt. Prima zet. Als er niemand weg gaat moeten ze het maar uitzoeken wie de beste is. Niemand is groter dan de club. Als ze ergens veel geld kunnen verdienen zijn ze ook pleite. Ik heb er geen medelijden mee. Dan maar 3 dubbele bezetting.

12 januari 2018 om 02:24

Je loopt op de zaken vooruit.

11 januari 2018 om 20:51

Kan vervanger van Viergever zijn, maar kan ook nog eens op de rechtervleugel spelen; Favoriete positie is wel centrale verdediger.

11 januari 2018 om 20:53

Ja de ligt gaat in de zomer naar barca

11 januari 2018 om 20:58

Lijkt me onwaarschijnlijk geworden nu Barcelona die Colombiaanse jongen heeft aangetrokken, die zitten denk ik voorlopig wel even goed wat verdedigers betreft.

11 januari 2018 om 20:57

Ik verwacht dat komende zomer De Ligt, Veltman en Viergever vertrekken. Dan heb je Schuurs en deze jongen er voor terug. Dan nog een rb.

11 januari 2018 om 21:00

Denk eerlijk gezegd dat de Ligt nog wel minimaal een extra seizoen bij Ajax blijft. Ipv Viergever komt schuurs en ipv Veltman kunnen ze denk ik het beste een pure RB halen. Het liefst ook eentje die aanvallend wat kan brengen...

11 januari 2018 om 21:17

Die Colombiaanse jongen is er toch ook nog? Die speelt toch ook op de rechtsback? Of gaat dat met hem niks worden?

11 januari 2018 om 21:55

Ok heb nog geloof in hem, maar tegenwoordig is het een trend om spelers af te branden.

11 januari 2018 om 21:16

Ja dat gevoel heb ik ook

Ik ga er vanuit dat dit dat de vervanger van Viergever moet zijn. Als ze dit voor elkaar krijgen zijn ze achterin in ieder geval driedubbel bezet. Ik vraag me wel af of het nodig is.

11 januari 2018 om 21:07

Dubbel bedoel je? De Ligt, Schuurs, Wober en Mangallan.

11 januari 2018 om 21:19

Ja daar heb je gelijk, ik ben ook benieuwd of er volgend seizoen ook af en toe overgeschakeld zal worden naar een 3-4-3 opstelling. Dat zou met de huidige verdediging + dexe jongen denk ik niet ideaal zijn.

12 januari 2018 om 09:44

Ze hebben heel erg snel een goede rechtsback nodig. Veltman is ondermaats en Zeefuik overtuigd niet.

Hebben we inmiddels niet genoeg centrale verdedigers met de ligt, wober, veltman en eventueel viergever? Ben wel benieuwd of dit een echte aanwinst is aangezien hij al 24 is en nog niet weg is gekocht..

11 januari 2018 om 20:51

Viergever gaat weg in de zomer.

11 januari 2018 om 20:57

Viergever weg en Veltman is back. Dus alleen Wober (19), De Ligt (18) en Schuurs (18). Mag dus wel iets bij ja.

11 januari 2018 om 20:59

Als je de beste club van Nederland bent en wilt zijn moet je dat ook uitstralen in de aankopen.

11 januari 2018 om 21:52

Het is anders een tamelijk rustige transferzomer voor PSV hoor.

11 januari 2018 om 21:56

Orgullo, haha je kon het niet laten hè? 😁

12 januari 2018 om 09:45

En daarom moeten ze een goede rechtsback halen

Dan neem ik aan dat Ajax er vanuit gaat dat de Ligt van de zomer verkocht wordt? En wat gebeurd er met Per Schuurs? Wöber lijkt me verzekerd van zijn plek achterin volgend jaar.

11 januari 2018 om 20:53

Nee Viergever en Dijks gaan weg. Misschien zelfs Veltman ook. Betekent dat je sowieso verdediger erbij moet halen.

11 januari 2018 om 23:34

Schuurs heeft zelf aangegeven ook wel voor de rechterkant in aanmerking te willen komen, omdat De Ligt al centraal staat. Wellicht is dat dus een optie bij vertrek van Veltman.

Ik ken deze speler niet, maar met het aanstaande vertrek van viergever zou wat extra ervaring achterin geen overbodige luxe zijn. En met schuurs, de ligt en wöber heb je wel is waar 3 talenten voor centraal achterin. Maar een iets oudere speler die af en toe orde op zaken stelt zou van pas kunnen komen!

12 januari 2018 om 09:45

En de rechtsback positie dan?

12 januari 2018 om 09:45

Als Veltman weggaat heb je daar niemand.

Als opvolger voor Viergever neem ik aan? Mocht Veltman ook nog vertrekken, dan zitten we echt dun in de centrum verdedigers. De Ligt en Wober blijven voorlopig nog wel denk ik. Vraag me af hoe goed deze gozer is.

11 januari 2018 om 20:58

Je moet gewoon minimaal 6 waardige verdedigers hebben met allen respect. Kans dat Veltman en De Ligt weggaan voor gekke bedragen.

So, dat gaat wel hard met Ajax mocht dit kloppen. Ze zijn goed bezig in ieder geval. Al vroeg in dit seizoen regelen ze hun selectie voor aankomend seizoen. Complimenten. Maar ik heb een beetje het gevoel alsof ze mogelijk dit seizoen als verloren beschouwen en hierdoor de focus verleggen naar het aankomend seizoen.

Mijn club loopt een beetje achter de feiten aan vind ik. Nu nog wachten op de standaardpraatjes van koopclub etc.

11 januari 2018 om 20:54

Ajax hoorde Europees te spelen en in de beker beide niet gelukt. Vorm van een slechte trainer en minder materiaal.

Ajax is goed beziig met versterken, maar we moeten natuurlijk wel eerst afwachten wat deze spelers zullen gaan betekenen voor Ajax.

Ik ben i.i.g. blij dat ze niet meer achter de feiten willen aanlopen, ik zou het ook echt niet erg vinden als er de komende seizoenen flink geld in de selectie gepompt wordt, maar uiteraard met als tegenprestatie prijzen.

Ongelooflijk hoeveel spelers Ajax laatste periode heeft aangetrokken. Hebben ze zo weinig aankomend talent bij de grootste opleidingsclub van het land? Tagliafico, orojuela, Wober, Onana, Neres, Dolberg, Younes, van Leer, Schuurs, Bande, Cassierra, Lamprou, Frenkie de Jong en eerder al Schone, Viergever en Sinkgraven. Terughalen van Dijks en Huntelaar. Dit zijn al 18 selectiespelers die van buitenaf komen. Echt ongelooflijk.

11 januari 2018 om 21:01

Verdedigend komt Mitchell Bakker er aan. Maar echte top talenten zitten nu in de B1 en deels A1 maar die zijn eerstejaars en niet echt op de verdedigende posities.

12 januari 2018 om 09:47

Jason speelt die Baker op rechtsback? Want als Veltman weggaat en hij is geen rechtsback, vind ik dat Ajax een speler moet kopen op die positie.

11 januari 2018 om 21:06

Wat maakt het uit? Dit is hetzelfde soort gezeik als wanneer PSV spelers haalt. Altijd dat gezeik met eigen jeugd en de club in kwestie een koopclub noemen. Ajax is de laatste tijd wel flink aan het spenderen maar dat is toch volkomen logisch aangezien ze inspelen op een naderend vertrek of omdat de jeugd simpelweg het niveau niet heeft?

11 januari 2018 om 21:07

Op dit moment horen Schuurs en Bande niet eens bij de selectie. Volgend seizoen zijn Dijks, Lamprou, Younes en Viergever weg....

11 januari 2018 om 21:09

En noem nu eens een club die met meer dan 10 eigen opgeleide spelers in de ere divisie speelt.
Geen enkele club kan dat zelfs Ajax niet , dus moet je gericht aankopen en dat doen ze nu.kopen ze niks is het niet goed en nu ze eindelijk geld uitgeven is het weer niet goed. Van De Beek,veltman,de Ligt ,kluivert komen gewoon uit de jeugd en spelen prima mee.

11 januari 2018 om 21:10

Heerlijk he. En nog tekenen talenten blind in mokum. Genoeg kansen voor jonge broekkies. Ook al komen ze van buitenaf.

11 januari 2018 om 22:15

Dolberg? Speelt sinds de btjes bij ajax?

12 januari 2018 om 02:30

Bedankt!!!

12 januari 2018 om 07:40

Dat is feitelijk niet waar, kwam als A-jeugd spelers naar Nederland, Dijks en Lamprou hebben we in de B-jeugd gespeeld. Dolberg niet.

12 januari 2018 om 08:02

Jouw reactie is ongelooflijk. Wat bedoel je met laatste periode? Younes, de jong, cassiera, Onana zijn allemaal van 2 of 3 jaar terug, Dolberg is in de jeugd gehaald, ook 3 jaar terug dacht ik. Wat heeft dat allemaal te maken met het zijn van een opleidingsclub? Ajax belooft toch niet dat ze alleen maar eigen jeugd laten spelen? Ze zijn toch niet aan iets of iemand verplicht om geen spelers van buitenaf te halen? Wat is er precies zo ongelooflijk? Is het zoveel meer dan andere clubs? En er zijn toch ook spelers vertrokken?

12 januari 2018 om 15:02

Ga je nou serieus Schöne noemen?

Die man is 6 jaar (!!) geleden gekomen...

Wist je dat Ajax ook Suarez heeft gekocht? En Zlaten, Sonck, Soetaers, Pienaar, Mitea, Pantelic ,sana, Hoesen...

Zie deze Magallan graag komen na dit seizoen. Schijnt dus dat Ajax al een tijdje bezig is met hem en Ajax kan na dit seizoen in mijn ogen nog wel een extra centrale verdediger gebruiken. Viergever zal na dit seizoen vrijwel zeker transfervrij vertrekken en Veltman speelt dan eigenlijk vrijwel alleen maar als rechtsback, maar van oorsprong is hij natuurlijk een centrale verdediger en van Veltman sluit ik niet uit dat hij na dit seizoen een nieuwe stap zal maken en dat betekend dus dat je met Schuurs, de Ligt en Wòber 3 (erg jonge) centrale verdedigers overhoudt en deze Magallan is al aardig ervaren en 3 centrale verdedigers is toch gewoon krapjes, dus zie hem graag komen.

Ben benieuwd wat er allemaal bij Ajax gaat gebeuren in deze transferperiode en na afloop van dit seizoen, wat betreft de selectie. Younes die misschien in een van de aankomende weken al vertrekt en Dijks die opzoek mag naar een andere team, terwijl ik sowieso zou proberen om na dit seizoen (verhuurde) spelers als Veltman, Zeefuik, Owusu en el Azzouzi en spelers als Lamprou, Viergever, Alblas en Huntelaar hebben na dit seizoen een aflopend contract, maar het contract van Huntelaar zou ik wel verlengen, omdat hij echt nog wel van waarde kan zijn voor Ajax en idem dito geld eigenlijk voor Viergever: denk dat hij ook nog wel een nuttige speler voor Ajax kan zijn, maar denk niet dat zijn contract verlengd zal worden en zeker als Ajax Magallan binnenhaalt.

Ook van Ziyech (zeker als hij een degelijke/goede indruk op het WK maakt) en Onana sluit ik niet uit dat ze na dit seizoen een nieuwe stap willen maken en ervan uitgaande dat de spelers die ik hier heb genoemd, zullen vertrekken, hoop ik op deze selectie voor aankomend seizoen:

GK: Sergio Padt - Benjamin van Leer - Aankoop.
RV: Luis Orejuala - Aankoop.
CV: Matthijs de Ligt - Perr Schuurs - Maximilian Wöber - Lisandro Magallan.
LV: Nicolas Tagliafico - Mitchell Bakker.
CM: Donny van de Beek - Carel Eiting - Lasse Schöne.
AM: Frenkie de Jong - Siem de Jong - Daley Sinkgraven - Aankoop.
RB: David Neres - Aankoop.
CA: Kasper Dolberg - Klaas Jan Huntelaar - Mateo Cassierra.
LB: Justin Kluivert - Hassane Bandé - Dennis Johnson.

Als Onana vertrekt, zou ik proberen om Padt binnen te halen. Komt natuurlijk uit de jeugd van Ajax, heeft na dit seizoen nog maar 'n 1-jarig contract en heeft zich de afgelopen jaren tot een prima en stabiele keeper ontwikkeld bij Groningen, terwijl ik ook nog graag een (goedkope) 3de doelman, een rechtsback, een middenvelder (vervanger Ziyech), een rechtsbuiten (kan denk ik wel handig zijn) en nogmaals: deze selectie zie ik aankomend seizoen graag met deze opstelling (zie opstelling).

Padt
Orejuala
de Ligt
Wöber
Tagliafico
F.de Jong
vd.Beek
Aankoop
Neres
Dolberg
Kluivert
11 januari 2018 om 21:23

Onana houden aan zn contract evenals Ziyech, want dan kun je opnieuw beginnen. Verder vind ik dat er geen vleugel bij hoeft. Cerny is er ook nog en lang klopt op de deur. Indien Veltman vertrekt dan indd een rechtsback erbij hoewel men zegt dat deze Argentijn er ook kan spelen.

11 januari 2018 om 22:27

Met alle respect, maar padt is echt niet ajax waardig. Mist te veel zaken wat een keeper van het niveau ajax nodig heeft. Zie ik liever Benjamin als eerste keeper, een jeugdkeeper en een aankoop.

Hmm, we hebben in mijn ogen eerder een rechtsback nodig dan een centrale verdediger. Een goede rechtsback hebben we immers op dit moment niet rondlopen in de jeugdopelding, althans niet een die er klaar voor is.

Als centrale verdediger zou je ook nog Bergsma of Bakker in kunnen zetten. Ik zou ook liever zien dat Ajax deze jongens de kans geeft. Maar goed, als het een Sanchez is dan hoor je mij niet klagen uiteraard.

11 januari 2018 om 21:10

Orualaj hebben we. En Bergsma is een matige voetballer. Bakker heeft potentie maar nu nog niet.

11 januari 2018 om 21:24

Orejuela ben ik niet kapot van. Verwacht niet dat hij het gaat redden bij ons. Ik vind zelf Bergsma helemaal niet zo matig.

Daarnaast zouden beide een optie zijn als 2e back-up. Het centrum staat namelijk al met De Ligt, Wober en Schuurs. Waarbij Frenkie ook nog in het centrum kan spelen tegen de mindere goden in onze competitie. In mijn ogen zou je dan ook een jeugdspeler moeten doorschuiven als 2e back-up.

12 januari 2018 om 07:41

Bergsma is geen matige voetballer maar wel een matige verdediger, aan de bal is Bergsma een leuke verdediger maar moet echt nog stappen zetten voor hij in Eredivisie centraal kan spelen.

11 januari 2018 om 21:14

Die Lisandro Magallan zou eventueel ook op de rechtervleugel positie kunnen spelen, want dat heeft hij bij Boca Juniors ook gestaan

11 januari 2018 om 21:22

Ah dat wist ik niet. Maar dan krijg je misschien hetzelfde als met Veltman. Dat is ook geen echte rechtsback. Ik zou liever een echte rechtsback aangetrokken zien worden.

11 januari 2018 om 21:28

Volgen ze die Rodi Ferreira nog, want daar zouden ze ook misschien een gokje op kunnen wagen (19 ); Komt uit Paraguay en speelt bij club olimpia. Zie dat hij nu verhuurd is, maar misschien dan maar in de zomer proberen.

Ik vind het een goede zaak. Dijks en Viergever vertrekken sowieso. Veltman en de Ligt zouden ook zomaar kunnen gaan. Blijkbaar hebben ze Jong en onder 19 goed bekeken en is daar op het moment geen basis potentieel. De Zuid-Amerikaanse omslag vind ik prima. We hebben genoeg net niet Scandinavische voetballers gehad.

Verstandige zet. Als je Europees wat wilt voorstellen heb je zulke harde ervaren jongens nodig en niet alleen jochies! Je kan niet met 11 jeugdspelers op het veld verschijnen en verwachten te winnen. Ajax van 95/96 had ook jongens als Finidi en Litmanen en later Babangida Galasek etc en veel later Maxwell, Ibra, Chivu

11 januari 2018 om 22:50

Ik snap je onderbouwing.. in 95/96 waren spelers als Finidi en Litmanen ook gewoon jochies hoor.. wel erg getalenteerd natuurlijk.. de ervaring zat bij Blind en Rijkaard..

11 januari 2018 om 22:50

Edit: snap je onderbouwing niet

12 januari 2018 om 00:33

Mijn punt is dat je het niet met eigen jeugd alleen kan en je hebt daarnaast ook ervaring nodig op het veld!

Dat worden zuid Amerikaanse taferelen in de achterhoede met Tagliafico Magallan orejuela op rechts en het temperament van Schuurs. .kan niet wachten .. on: mocht dit bericht waarheidsgetrouw zijn dan krijgt Overmars een dikke thumbs up!!!

12 januari 2018 om 00:34

Ik zou wel smullen van paar ouderwetse houthakkers daar achterin bij Ajax en in eredivisie :D

Viergever gaat na dit seizoen weg dus vandaar..
En ja blijft een opleidingsclub, kijk wat een jonge gozers er op het veld staan en er in de jeugd spelen en een contract krijgen en gaan krijgen.

Alleen moet je wel realistisch zijn en een goede combi van jeugd en wat meer ervaren spelers hebben net als in de jaren 90, wie had er toen gehoord van spelers als bijvoorbeeld Jari Litmamen en Finidi George..

Dus nou niet allemaal hysterisch lopen gillen Ajax is gewoon weer goed bezig,
Dat Bergkamp zo ongeveer enkel met jeugd wilde werken was niet realistisch en zeker niet ala Cruijff, Bergkamp was een geweldige voetballer maar voor de camera intovert maar achter de schermen extrovert/vervelende zeur.

Door hem zijn o.a Wim Jonk en Peter Bosz vertrokken en kwam kwiebus Keizer ipv Laudrup..

Kan natuurlijk ook nog zo zijn dat ze per volgend seizoen met 3 mans verdediging gaan spelen; deze aankoop, de ligt, wober. Waarbij de ligt in komt schuiven om de helft van de tegenstander te overlopen. Daarbij veltman als winger meer naar voren gaat spelen samen met die argentijnse linksback.

Het is goed te zien dat Ajax al bezig is met volgend seizoen. Dat is een compliment waard voor Overmars. Waarschijnlijk gaat Viergever weg dus niet wachten tot dat hij ook echt vertrokken is. Als Ajax voorronde in Europa zal spelen (daar ga ik van uit) dan hoef je niet te hopen dat nieuwe spelers nog moeten wennen aan iedereen.

Ik zie veel reacties omtrent het wel/niet opleiden van (eigen jeugd) spelers binnen Ajax.. Het enige wat ik wil weten hoe goed deze speler is. Kan iemand me meer vertellen over Magallán?

11 januari 2018 om 23:07

Inderdaad, lekker boeiend waar iemand heeft leren ballen, gaat erom wat ie nu kan en daar ben ik bij deze gozer ook wel benieuwd naar.

12 januari 2018 om 08:25

@ lovethegame, ik heb navraag gedaan bij een Zuid Amerikaanse journalist, maar die sloeg Tagliafico toch wel veel hoger aan. Ik benoemde de rating in Fifa18. Tagliafico 79 tov 72 voor Magallan. En daar was hij het zelf ook wel mee eens. Het was een beter dan gemiddelde CV maar niet meer dan dat. Ik ben bang dat het meer niveau AZ is dan Ajax.

De opleidingsclub begint op Manchester city te lijken.

11 januari 2018 om 23:10

Geweldig toch. PSV haalt onze talenten al terug uit Engeland. Kunnen ze die binnenkort gewoon direct bij ons huren. Gooien we Almere ook vol met talenten als beloning voor het overstappen op gras, en dan bouwen wij rustig verder. Eerst roepen Ajax kan makkelijk het Red bull van Nederland worden, beginnen ze het ook echt te doen krijgen we daar weer gezeik over.

De hand van Henk Veltmate wordt zichtbaar. De toppers komen eraan.

Met het oog op het vertrek van Viergever, is het dan ook van groot belang dat er een sterke verdediger bij komt die wat meer ervaring heeft. Ajax is zeer gedreven bezig met het binnen halen van de gewenste aankopen, ook met het oog op volgend seizoen. Dat was in het verleden nog wel eens anders, dus dit juich ik dan ook alleen maar toe!

Haal eerst een vervanger voor dollberg ddie ben je nodig

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
André OnanaKeeper10
Joël VeltmanVerdediger10
Mitchell DijksVerdediger10
Nick ViergeverVerdediger10
Matthijs De LigtVerdediger10
Hakim ZiyechMiddenvelder11
Frenkie de JongMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.

In de wandelgangen

Woensdag 18 juli
AC Milan en Atlético Madrid zijn akkoord over Nikola Kalinic. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren