Woensdag, 13 September 2017

Arsenal overtuigt niet met 15 miljoen euro per jaar

Carlo Ancelotti zal Bayern München aan het einde van dit seizoen gaan verlaten. Zijn opvolger staat al klaar: Julian Nagelsmann van TSG 1899 Hoffenheim, die zelf zegt te dromen van een dienstverband bij der Rekordmeister(the Guardian)
Timo Horn heeft een aanbieding van Liverpool naast zich neergelegd. De sluitpost van 1.FC Köln is van mening dat hij zich beter kan ontwikkelen in Duitsland, waar de keepersontwikkeling volgens hem beter is. (The Sun)
/
Arsenal probeert het aflopende contract van Mesut Özil te verlengen. De Duitse middenvelder heeft een nieuw aanbod van the Gunners gekregen en kan na het tekenen van zijn nieuwe verbintenis ruim vijftien miljoen euro per jaar verdienen. (Diverse Engelse media)
Desondanks is Özil niet van plan om zijn verbintenis bij Arsenal te verlengen. Hij heeft zijn zinnen gezet op een transfervrij vertrek en gaat het genereuze aanbod van the Gunners dus naast zich neerleggen. (BILD)
Sevilla gaat stappen ondernemen tegen Atlético Madrid vanwege de transfer van Vitolo. De vleugelaanvaller werd door los Colchoneros afgelopen zomer overgenomen, maar is door het transferverbod momenteel verhuurd aan Las Palmas. (Diverse Spaanse media)
Mark Hughes en José Mourinho krijgen geen straf van de Engelse voetbalbond FA. De twee kregen het tijdens het duel tussen Stoke City en Manchester United met elkaar aan de stok. (The Times)Poll

Doet Mesut Özil er goed aan om toch bij te tekenen bij Arsenal?


30 reacties (laatste reactie door gunnero)

Arsenal overtuigt niet met 15 miljoen per jaar ? ongelofelijk hij moet blij zijn dat er een club is die dit wil bieden ik zou zeggen tekenen of gewoon moven . dit gaat echt helemaal nergens over .

13 september 2017 om 14:04

Misschien ook nagedacht over de optie dat Ozil gewoon weg wil om ergens anders meer succes te bereiken en dat geld dan niet de belangrijkste reden is? Zou het conpleet snappen, zolang Wenger daar zit gaat Arsenal geen vooruitgang boeken in het winnen van grote prijzen.

€15 miljoen per jaar is een heerlijk salaris voor een slappe hap als Ozil die buiten zijn mooie steekpaasjes weinig tot niets toevoegt als hij niet aan de bal is. Maar of hij het gaat accepteren is een ander verhaal. Je beste jaren verspillen bij een club als Arsenal met een coach als Wenger, of toch gaan voor een transfer naar een topclub buiten of binnen Engeland en daar spelen met spelers die volwassen zijn, integenstelling tot de spelers van Arsenal die fruit yoghurt als avondmaal eten.

13 september 2017 om 12:25

Mooie steekpasses creeeren kansen op goals, goals winnen wedstrijden. Wat moet hij nog meer toevoegen dan? Moet hij zich als 10 meer richten op verdedigen en minder kansen creeeren? Dit seizoen alweer de meeste kansen gecreeerd van alle spelers in de PL maar helaas nog geen assist op zijn naam door toedoen van anderen.

13 september 2017 om 12:35

Mooie steekpasses creeeren kansen op goals, goals winnen wedstrijden. Je kan de schuld leggen bij zijn teamgenoten, maar het feit dat Ozil 0 assists heeft blijft. Probeer dit ook niet goed te praten Samcro. Als we jou moeten geloven dan is Ozil de beste middenvelder, Monreal beter dan Maldini en doet Giroud niet onder voor Gerd Muller. Zet die Arsenal-bril toch eens af en accepteer dat Ozil een middenvelder is die je beter kwijt dan rijk bent. Vooral in het systeem van Arsenal. Die hebben geeneens spelers die het vuile werk van Ozil opknappen. Lachwekkende transferbeleid daar in Noord-Londen

13 september 2017 om 13:05

Je bent goed in de woorden in de mond leggen, daar laat ik het maar weer bij. Sommige mensen zijn niet voor rede vatbaar en daar is geen vruchtbare discussie mee te voeren.

13 september 2017 om 13:18

Hã©, heb je hem weer. Gaan we statistieken erbij pakken? Prima, laten we het dan direct goed doen. Mesut was in het seizoen 15/16 de beste speler van de PL, op basis van stats. In het seizoen 16/17 behoorde hij ook tot de top 10, als éã©n van de beste middenvelders. In het huidige seizoen behoort hij gewoon weer tot de beste Arsenal spelers en steekt hij er positioneel gezien bovenuit in de PL. Dat terwijl de teamprestatie van Arsenal in de eerste 4 wedstrijden niet om naar huis te schrijven is. Waar ligt de schuld van deze verliespartijen? Volgens die stats ligt de schuld in ieder geval niet op het middenveld. In de wedstrijd tegen Bournemouth heeft Welbeck veel goed gemaakt, maar de wedstrijden daarvoor was hij ondermaats. Lacazette zijn stats zijn tot op heden niet voldoende. En de andere voorhoede spelers zijn nog minder indrukwekkend. Dus, Ozil scoort goed maar de spelers die hij in gelegenheid brengt niet. Wat zou dat kunnen betekenen?...

13 september 2017 om 14:02

En wat heb je aan al die leuke prijzen voor Ozil? Een vierde plaats, jaar in jaar uit vijfklappers krijgen tegen clubs als Bayern, Manchester, Liverpool etc. Iniesta heeft hoogstwaarschijnlijk minder fysiek dan Ozil en deze twee zijn vergelijkbare spelers. Maar ik zie een Iniesta wel altijd teruglopen en strijden voor de bal te winnen. Hoe komt het dat Ozil dit niet doet? Ozil toont 0.0% werklust en strijd. Hoeveel kansen je creëert en al die leuke troostprijsjes is geen license to walk around the pitch. De enige die rond mogen stappen zijn Messi en Ronaldo. Of Arsenal verkoopt Ozil, of ze leggen 2 middenvelders achter hem die zijn vuile werk opknappen. Met slome Xhaka en Flopspeler Ramsey kom je er niet.

13 september 2017 om 15:23

Eerst moeten wij realistisch zijn en Ozil beoordelen als matige middenvelder, en als ik dit weerleg begin je opeens over teamgenoten en de teamprestaties? Een duidelijk standpunt is ver te zoeken.

Zeker als je de kansen die een spelmaker creëert gaat bagatelliseren. Wat is dat nou weer voor een belachelijke conclusie? En over Iniesta... je kan er niet verder naast zitten, maar daarvoor neem ik niet de moeite, ga zelf maar eens wat analyserend werk verrichten.

Özil transfervrij binnenhalen , lijkt me iets voor Bayern!

13 september 2017 om 12:20

Ja hé, dat dacht ik ook. Ik denk dat hij bij Bayern terecht zal komen. Had hem graag bij Barca gezien, mits gratis.

13 september 2017 om 13:21

Of misschien iets voor Ajax? Dan heb je Ziyech naast Özil.

13 september 2017 om 13:49

Zou een mooie stap zijn voor özil

13 september 2017 om 14:28

Heeft Bayern hem wel nodig? Ze hebben Muller al, nu net James gehaald en ook Tolisso. Als hij werkelijk naar Duitsland wil dan misschien naar Dortmund of Leipzig. Maar goed, daar zal hij niet zoveel verdienen als bij Arsenal.

Dan raakt Arsenal dus in 1 klap meer dan 120 miljoen waard aan spelers kwijt zonder er iets aan te verdienen. Tevens ook haar 2 beste spelers. Waarom verkoop je die jongens dan niet afgelopen zomer? Dat kan je alleen maar goedpraten als Arsenal dit seizoen dankzij Sanchez en Ozil de titel of de champions league pakt, maar dat ziet niemand gebeuren.

13 september 2017 om 12:37

Omdat Arsenal een signaal wilt afgeven aan de topclubs. Een signa van 'wij zijn ook een topclub en verkopen niet', maar dan wel doodleuk 4-0 om de oren krijgen in Anfield en een pak slaag van Stoke City kan er ook nog eens bij! Wat een clubbie is dat Arsenal toch... man man man.

13 september 2017 om 12:43

Ja belachelijk toch? Als een speler niet wil verlengen bij Barca, Bayern of Real dan verkopen ze die jongen ook gewoon hoor. Sterker nog, als iemand vraagt om te vertrekken doen ze daar niet moeilijk over. Net omdat ze een topclub zijn en ze die spelers toch wel kunnen vervangen.

Compleet misplaatste actie van Arsenal in dat geval.

13 september 2017 om 12:50

Helemaal mee eens. Met deze actie toont Arsenal juist aan dat ze géén topclub zijn en hun topspelers niet kunnen vervangen. Di Maria, Ozil, Xabi, Xavi, Pepe, Higuain, Dani Alves,... stuk voor stuk sleutelspelers bij hun clubs, maar toch lieten hun clubs hen zonder enige moeite gaan. Waarom? Simpel, topclubs hebben geen moeite met het vinden van een vervanger. Zeker bij Real Madrid gebeurt het dat topspelers de club verlaten en dat de voorzitter niet moeilijk doet.

13 september 2017 om 13:07

Mooi om te zien dat Arsenal altijd in de mix gegooid wordt met Real, Barca en Bayern als mensen weer eens een punt willen maken...alsof ze ooit op dat niveau gezeten hebben

13 september 2017 om 13:14

Volgens mij is het belangrijk dat een club ambitie heeft. Je moet jezelf proberen te tillen naar het niveau van de 3 grote clubs. Dat probeert elke andere club, behalve Arsenal. Dat bewezen ze met het verlengen van Wenger en het niet aantrekken van topspelers voor de posities die schreeuwen naar een nieuwe aankoop. Momenteel weet ik niet waar ik Arsenal kan plaatsen. Bij de subtop met Sevilla, Dortmund etc? Of bij het rechterrijtje van de PL?

13 september 2017 om 13:19

Alsjeblieft zeg... Het is zo doorzichtig dat Arsenal afgezet wordt tegen de grote 3 om ze neer te stampen. Een Liverpool geeft Arsenal pakkie met 4-0, wordt vervolgens zelf met 5-0 afgedroogd en wordt nog steeds gezien als kanshebber voor de titel, maar Arsenal wordt in het rechterrijtje gezet? Soms heb ik echt het gevoel dat mensen hier een hard plassertje krijgen als ze weer eens over Arsenal kunnen zeiken.

13 september 2017 om 13:27

Liverpool kreeg 5-0 doordat ze met 10 man speelden. Met 11 was het een andere wedstrijd geworden. Arsenal kreeg 4-0 en had geen enkel schot op doel als ik me het goed herinner. Liverpool probeert zich omhoog te werken, ze veranderen van trainer, van spelers, van tactiek, van mentaliteit etc., maar Arsenal...? Die blijven doodleuk dezelfde weg bewandelen. Daar zit het verschil.

13 september 2017 om 13:33

Ja die was ook wel te verwachten natuurlijk....het argument, met 10 man. Toevallig was dat een aanvaller en geen verdediger, maar hey, het komt wel goed uit natuurlijk. Ik heb er ook 1, als Ozil's gecreeerde kansen afgemaakt waren was hij nu dik assistleider.

Ik hou er maar weer mee op, want tegen een dikke eikenhouten plaat valt niet te praten. Kan jij mooi zeggen dat ik er niets tegenin te brengen heb.

13 september 2017 om 13:48

Ach komop, volgens Benelegendary wil Arsenal een signaal afgeven dat het ook een topclub is en niet wil verkopen. Ik reageer daarop door te zeggen dat topclubs als Madrid, Bayern en Barca dat net niet doen en er geen probleem mee hebben om spelers te verkopen in die situatie. Meer moet je er niet achter zoeken. Voel je toch niet altijd zo aangevallen als het over jouw club gaat

13 september 2017 om 14:20

Heeft niet zozeer met het aangevallen voelen te maken, meer met het lage niveau van beargumenteren en de makkelijke weg zoeken. Je kunt eender welke club afzetten tegen de top 3 en ze komen er slecht vanaf.

13 september 2017 om 15:11

Maar kerel toch, het gaat niet om de vergelijking tussen 2 clubs. Het gaat erom dat volgens Benelegendary Arsenal een signaal wil afgeven dat het ook een topclub is en niet verkoopt. En ik zeg alleen dat topclubs dat helemaal niet zo doen. Dat zei ik net toch al?

13 september 2017 om 15:31

Maar kerel toch, ik heb het ook helemaal niet tegen jou gehad...

13 september 2017 om 15:42

Je zegt dat het een misplaatste actie is van Arsenal, omdat ze hun beste spelers behouden, om zodoende tot het klasje van 'topclubs' te behoren. Werkelijk? Dat is de conclusie die je trekt?

Kan het niet toevallig te maken hebben met het feit dat ze dit jaar de hoogst haalbare klassering willen behalen, zo mogelijk met CL, zodat ze volgend seizoen de juiste vervangers kunnen aantrekken? En daarom hun beste spelers behouden om dit te bewerkstelligen? Maar nee, laten we het bombarderen tot een 'compleet misplaatste actie van Arsenal' :

15 miljoen per jaar voor Ozil? Ik begrijp dat hij belangrijk kan zijn, maar het is echt een slappe hap speler, die ga je toch niet zoveel per jaar geven? Verkoop hem maar in de winter en haal wat mij betreft een speler terug die wel kan vechten in een wedstrijd, dan is ie maar wat minder.

Denk niet dat Sevilla veel kan doen omtrent het vertrek van Vitolo. Hij heeft namelijk "zelf" zijn transferclausule betaald en contract afgekocht, om vervolgens voor een half jaar bij Las Palmas te tekenen. Atletico heeft natuurlijk via Vitolo die transferclausule bekostigd zodat Vitolo in januari kan tekenen, maar dat bewijzen zal zeer moeilijk zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Woensdag 18 juli
Paris Saint-Germain mengt zich in de strijd om Frenkie de Jong. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren