Man City zet streep door Mbappé en Messi: ‘Het is onmogelijk’

Vrijdag, 25 augustus 2017 om

Manchester City gaat deze zomer geen werk maken van de komst van Kylian Mbappé en Lionel Messi. De aanvallers van respectievelijk AS Monaco en Barcelona zijn in ieder geval in de huidige transferperiode onhaalbaar, claimt directeur voetbalzaken Txiki Begiristan in gesprek met Sky Sports.

“We zijn niet in de race. Het is onmogelijk om het binnen de resterende tijd te realiseren”, zegt de bestuurder over de achttienjarige Mbappé. De Frans international zou al op weg zijn naar Paris Saint-Germain, want onder meer le Parisien en l’Équipe meldden donderdagochtend dat er een akkoord was bereikt over een transfersom van 150 miljoen euro. Daarnaast zou er nog een offensief ingestelde speler van PSG naar Monaco moeten verhuizen.

Er gingen de afgelopen weken tevens geruchten over een overstap van Messi naar het Etihad Stadium daar Manchester City bereid zou zijn om de gelimiteerde transfersom van driehonderd miljoen euro op tafel te leggen. Onzin, zegt Begiristain: “Messi blijft op zeker bij Barcelona.” Man City gaf deze zomer al bijna 250 miljoen euro uit aan nieuwe spelers en haalde onder anderen Benjamin Mendy, Kyle Walker en Bernardo Silva.


Poll

Denk jij dat Lionel Messi zijn hele loopbaan bij Barcelona gaat blijven?


Gerelateerd

53 reacties (laatste reactie door millonario)

Onmogelijk? Nou bied 200-300m op mbappe en hij komt wel hoor

Dit viel al te verwachten, gewoon verzonnen door de media. De prioriteit deze transferperiode moet 100 % op de verdediging liggen en een dergelijke transfer van 150 of 300 miljoen voor een aanvaller past hier dan niet tussen. Manchester City moet nog minimaal een centrale verdediger halen aangezien de verdediging nog onderbezet is. Daarnaast lijkt Manchester City de LB van Espanyol te gaan halen (ik ben zijn naam even kwijt).

25 augustus 2017 om 11:04

Ik hoop dat Man City nog een linksback haalt, want ze hebben, op Mendy na, niemand voor de linksback positie. Een CV is ook handig, aangezien Kompany blessure gevoelig is.

25 augustus 2017 om 11:25

Het lijkt erop dat Aaron Martin voor de LB positie word aangetrokken als we de geruchten mogen geloven. De backs zijn dan prima bezet! Eliaquim Mangala zit dicht tegen een huurdeal met Inter aan en voor Jonny Evans is het bod verhoogd naar 25M pond. Dan hebben we echter alsnog maar 4 centrale verdedigers tenzij Tosun erbij word gehaald al is hij er denk ik nog niet klaar voor.

25 augustus 2017 om 11:29

Misschien nog een spits, een extra cam en een diepliggende spelmaker ook? Waarom niet even proberen bij Ronaldo, Pjanic en Thiago? Geld zat toch?

25 augustus 2017 om 12:03

Waarom zou je Mangala laten gaan om dan Evans te halen?

25 augustus 2017 om 12:23

@ Real8madrid

Ik zou er nog twee keepers, twee backs, twee cv's en 2 aanvallers er bij doen.

Tenslotte zijn di de afgelopen twee periodes nog niet gehaald door City.

25 augustus 2017 om 13:55

@ Bon Jovi Dat blijft voor mij ook een raadsel. Als je toch geen topper haalt kan je net zo goed Mangala behouden. @real8madrid Je zou je wellicht eens moeten verdiepen in de uitgaande transfers van Manchester City dit seizoen. Dan kom je erachter dat er meer spelers zijn vertrokken dan dat er zijn binnengekomen! Daarnaast zeg ik ook dat ze alleen op de verdediging moeten focussen omdat deze onderbezet (!) is. Waarom jij dan komt aanzetten met Pjanic, Ronaldo en Thiago is mij een raadsel?

25 augustus 2017 om 11:27

Ruben Duarte misschien of Aaron Martin?

25 augustus 2017 om 11:29

Heb het al opgezocht, ze willen 20 miljoen bieden op Aaron Martin.

Nee gestemd, want hij wilt zijn carrière afsluiten in Argentinië

Manchester City toch wel de grootste spenders elke seizoen (vorig jaar ook iets rond de 200 miljoen). Voor een "beste trainer van de wereld" presteert hij toch best weinig met het materiaal dat hij krijgt.

25 augustus 2017 om 11:50

@bellapartita

Vind het vreemd, Guardiola kan eigenlijk nooit goed doen. Presteert hij met deze selectie, dan komt het omdat hij zoveel heeft gespendeerd. Presteert hij niet, dan krijgt hij het verwijt dat hij een flutcoach is omdat hij ondanks het spenderen niets heeft gewonnen.

Feit is dat dit jaar de verdediging sowiso een kwaliteitsinjectie nodig had. De bedragen dat er betaald werden, dat is inderdaad een probleem... Maar goed, die oliedollars moeten hoe dan ook wel gespendeerd worden.

25 augustus 2017 om 12:37

Dat was bij Bayern zo, want hij had daar een team dat net de CL overtuigend had gewonnen... En won alleen prijzen in Duitsland (wat niet echt een prestatie is of wel?)

Nu bij City is het zijn eerste echt test en daar heeft hij eigenlijk nog niks gepresteerd.. Zijn voorgangers hadden ongeveer hetzelfde of zelfs beter gepresteerd, dat terwijl hij volgens sommige 'de beste trainer van de wereld is'.

Vorig jaar vloog hij eruit door Monaco, kom op zeg. Met dat geld dat je geinvesteerd hebt mag je toch wel meer verwachten.

Als je Stones zo graag wilt hebben en hij blijkt toch niet zo goed te zijn dan is hij daar toch zelf verantwoordelijk voor. Hij is voor verdomd veel geld gehaald ook nog.

Maar het mooiste is nu nog wel: hij presteert niet EN geeft veel uit.

25 augustus 2017 om 12:42

@ Forzagenk1

Conte kocht niet veel, die wint de titel
Zidane kocht niet veel, die wint de Cl
Guardiola koopt veel, presteert niks

Een trainer is iemand die zijn selectie op elkaar in laat spelen, de zwakke plekken verbeterd en dan om de prijzen speelt.

Guardiola verbetered niet de zwakke plekken. Die geeft 450 miljoen euro uit aan 12 nieuwe basis spelers. Dat terwijl je spelers als Aguero, Bruyne, Silva, Kompany, Toure al hebt. Dat is geen kunst als trainer, dat is een kampioenschap kopen.

Alles minder dan een titel en een finale in de CL is falen van Guardiola. Als je zo ongelofelijkv eel geld investeert in je selectie, dan horen daar prestaties bij. Presteer je niet, dan heb je dubbel gefaald.

25 augustus 2017 om 12:42

@bellapartita

Laat Guardiola er 3 jaar zitten en oordeel dan. Na een eerste seizoen, waar hij zijn ploeg nog niet gevormd had zoals hij het wou, kan je nog niet zeggen dat hij volledig gefaald is. Oké, ze hebben geen prijzen binnengehaald en ook Europees stelde het niet veel voor.

Er is wel veel verbetering, dat kunnen de vele City-fans hier toch beamen. Ik zie ze dit jaar landskampioen worden, halve finale CL (real is nog iets te sterk denk ik) en misschien de FA Cup. Ze hebben een brede kern, hebben goed aangekocht en zijn geen sterspelers kwijtgespeeld.

De druk is enorm voor Guardiola, en terecht ook.

Mag ik vragen waarom je een afkeer aan Guardiola hebt?

25 augustus 2017 om 12:46

@D-Bergkamp

Dus je vind dat hij doodleuk met Sagna, Kolarov , Clichy , een te oude Touré, een geblesseerde Kompany de CL moest winnen en de Premier League pakken?

Onzinnig argument, bij Chelsea hebben ze de plekken die ze moesten opvullen juist opgevuld. Daarnaast speelde Chelsea geen Europees voetbal. Je zal dit jaar zien dat ze veel meer moeite zullen hebben.

Zidane heeft het uitstekend gedaan, inderdaad met weinig aankopen, maar had Madrid dat dan nodig? Het is eerder Benitez die er een hoopje van maakte.. Zidane wist welke problemen er waren en heeft die intern opgelost.

25 augustus 2017 om 13:03

Het is ongelofelijk hoe mensen op VZ, Pep Guardiola gaan afkraken! Altijd is er wel iets dat hij niet presteert of faalt. Er is altijd wel een reden te bedenken. Ancelotti presteert nu ook matig met Bayern en daar zegt niemand wat over?? Pep Guardiola haalde teminste de halve finale CL en won ook de DFP Pokal, terwijl Ancelotti dit helemaal niet lukte, dus Pep Guardiola deed het gewoon goed bij Bayern. Om die redenen wilde Bayern ook langer door met Pep, maar Pep wilde graag naar de Premier League en bleef daarom niet bij Bayern. Nu bij Man City gaat het een stuk beter onder Pep Guardiola. Ze werden 3e en haalde afgelopen seizoen minimaal 78 punten in de competitie, terwijl een jaar daarvoor Pellegrini 4e werd en 66 punten haalden. Daarnaast snap ik niet waarom Pep Guardiola alleen maar slecht kan doen volgens velen hier op VZ. Als hij wint, zegt iedereen:"Hij heeft miljoenen uitgegeven, dus zo kan ik het ook". Als hij verliest zegt iedereen: "hij faalt keihard, met de miljoenen die hij uitgaf", terwijl als Conte, Mourinho of Unai Emery veel geld uitgeeft, is het een geweldige trainer. Somigge figuren hier op VZ maken zich alleen maar belachelijk met hun onterechte kritiek op Pep Guardiola. Hij moest wel vele miljoenen spenderen in defensie, omdat er heleboel spelers zijn vertrokken.

25 augustus 2017 om 13:32

Heb niks tegen Guardiola alleen vind ik het overdreven hoe mensen doen alsof hij voetbal opnieuw uitgevonden heeft tijdens zijn Barcelona periode terwijl dat toch echt kwam doordat Iniesta, Xavi en Messi in bloedvorm waren. Dan kan iedereen dat wel.

Na 3 jaar heeft hij waarschijnlijk 800 miljoen gespendeerd en dan ben ik nog mild want hij heeft nu al 400 miljoen gespendeerd. Tja dan mag ik hopen dat je iets presteert.

25 augustus 2017 om 13:40

@bellapartita

Hij heeft het voetbal niet opnieuw uitgevonden, maar hij heeft duidelijk toch een invloed gehad op het hedendaags voetbal? Misschien kijk je het voetbal niet zoals ik het kijk, ik zie toch een duidelijke invloed van Guardiola. Hoge pressing, balbezit, het opbouwen van achteruit. Het spelen met een valse 9, toch allemaal aspecten dat bij Guardiola gekenmerkt worden.

Ik wil hiermee niet zeggen dat hij het voetbal opnieuw heeft uitgevonden, want deze aspecten heeft hij van een tactische meester als Marcelo Bielsa. Hij heeft er echter een eigen draai aan gegeven, net zoals Mourinho een eigen draai heeft gegeven aan Cattenaccio voetbal.

Bij Barça heeft hij de ploeg gevormd zoals hij dat wou, met het aantrekken van Seydou Keita, Dani Alves, Piqué terughalen (terwijl niemand in hem een potentiële wereldverdediger zag), Busquets & Pedro doorschuiven en Touré daarvoor laten gaan. Dat zijn allemaal zaken die je op de conto van Guardiola kan zetten. De resultaten die hij met Barça heeft gehaald kwamen niet alleen omdat Xavi, Iniesta & Messi zo goed waren , maar omdat Guardiola een tactisch plan heeft neergezet waardoor die 3 het maximaal konden renderen.

Daar mag hij toch credits voor krijgen? Rijkaard had in zijn laatste seizoen ook de beschikking over die 3 spelers, enkel liet hij het team niet voetballen zoals Guardiola dat deed.

25 augustus 2017 om 13:59

Wat een ongelofelijk scheef argument is dat. Conte en Zidane begonnen beide met een sterrenelftal terwijl Guardiola met een te oude ongemotiveerde selectie zat. Je noemt nu Aguero, Silva en Kompany, dat zijn 3 spelers en een elftal bestaat uit 11 spelers. Er word altijd zoveel onzin uitgekraamd over Manchester City, doe eerst je huiswerk.

Stel je toch voot Aguero en Messi in de punt. Mbappe kan met die leeftijd na 1 goed jaar altijd terugvallen. Messi is al ervaren. Helaas blijft hij Barca trouw.

25 augustus 2017 om 11:33

300 miljoen voor messi is geen geld. Dat verdien je makkelijk terug en je team wordt per direct 2x zo goed

25 augustus 2017 om 12:09

Jij gelooft in sprookjes? Dat verdien je makkelijk terug... neen.

Dat hoeft natuurlijk ook niet per se, spelers moeten je vooral op het veld terugbetalen en niet ernaast (dat is natuurlijk mooi meegenomen) maar 300 miljoen is toch wel extreem veel, zelfs voor Messi, hij is immers toch al 30. Dan kopen ze beter nog een paar toptalenten zoals Jesus en Sane.

Als ik Manchester City was had ik ze er allebei wel bijgehaald, ze hebben gisteren Feyenoord geloot en met die huidige selectie zie ik ze niet winnen van de Rotterdammers. Of ze moeten zich neerleggen bij een tweede plaats in de poule, maar Napoli en Shaktar zijn ook geen walkovers.

25 augustus 2017 om 11:34

Helemaal mee eens. Met een beetje geluk mag City EL spelen, maar dan hebben ze weer een grote uitdaging...., misschien loten ze Ajax of PSV. O nee wacht......

25 augustus 2017 om 11:54

Of ze kopen gewoon ff jorgenssen weg vlak voor de deadline voor dikgeld

25 augustus 2017 om 12:47

Hahaha ze gaan het alleen moeilijk krijgen tegen Napoli of ze spelen een slechte wedstrijd en spelen gelijk tegen shaktar

150m EN een goede speler voor Mbappe oftewel evenduur als Neymar. Voor Neymar begrijp ik, dat geld verdien je terug en meer. Mbappe heeft niet zo sterke commerciele waarde momenteel en dat geld zal dus zeker niet terug verdiend worden binnen de looptijd

Real kan die 300 miljoen voor Messi neerleggen ook volgens het FFP aangezien Real veel verdiend heeft dit seizoen. Ze zouden gewoon een Figotje moeten doen! Hahah

die streep had ik ook wel voor ze willen zetten. en in januari doe ik het gewoon weer opnieuw. City zal toch echt eerst even moeten kijken naar hoe ze willen voetballen als team i.p.v. zomaar Messi kopen.

Denk niet dat Messi het risico neemt om naar Engeland te gaan, mocht hij daar door de mand zakken is dat toch een domper op z'n carrière

25 augustus 2017 om 12:05

Ik wil je heel graag doorverwijzen naar duels die hij speelde tegen engelse ploegen. Als je dan nog steeds niet overtuigd bent, dan ligt het niet aan zijn kwaliteiten. Messi is een legene. Punt.

25 augustus 2017 om 12:34

Is toch iets anders dan een heel seizoen in de PL spelen, mer dat tempo en soms 3 wedstrijden per week. Dat is meneertje niet gewend en kan dus beter in zn vertrouwde warme nestje blijven waar alles om hem draait. Punt

25 augustus 2017 om 12:49

@ Martinarody

Hij speelde tegen de Engelse ploegen, maar nog steeds met de volgende spelers achter hem of om hem heen. Er is geen enkele speler ter wereld die de afgelopen 10 jaar met zoveel wereldtoppers om hem heen heeft gevoetbald als Messi.

Thierry Henry
David Villa
Zlatan Ibrahimovic
Samuel Eto'o
Luis Suarez
Neymar
Alexis Sanchez
Ronaldinho
Andres Iniesta
Cesc Fabregas
Xavi Hernandez

Tegen Engelse ploegen voetballen kan hij wel, met zulke spelers om hem heen. Wedstrijden in de engelse competitie, in een engelse ploeg, in het engelse tempo en het engelse aantal wedstrijden. Dat is heel andere koek.

Maar laat hem eens bij een Engelse ploeg voetballen. Waarbij hij jaarlijks 15 wedstrijden extra moet spelen zonder rust. Waar hij mindere spelers om zich heen heeft. Waar het tempo (kick & rush) hoger ligt. Iets wat zijn grote concurrent heeft bewezen te kunnen. Iets wat Messi niet heeft bewezen. Messi is een legende, maar een legende met een mankement.

25 augustus 2017 om 12:50

Ben zelf groot liefhebber van PL, maar wat je hier uitkraamt behoort tot hogeschool onkunde en getuigt bovendien van geen respect tov een levende legende die alle records aan flarden heeft geschoten. Alsof messi soms niet beker, CL en competitie in 1 week speelt. Of heb je het nu serieus over nietszeggende bekertoernooien in engeland waar dikwijls sterren aan de kant worden gehouden? Afin.

25 augustus 2017 om 12:53

Martinarody

Jazeker, die sukkeltjes van Arsenal en Manchester City hebben voetballes gekregen, but can he do it on a cold rainy night in Stoke?

Zoals Besterd aan gaf, is het wel wat anders om ze in de CL tegen te komen dan elke week aan die verschroeiende intensiteit te spelen tegen lastige ploegen als Wba.

25 augustus 2017 om 12:55

Ik snap jouw redenatie niet helemaal. Waarom heeft zlaten dan gefaald bij barca als hij met ozveel goede spelers om zich heen speelde? Of ja, waarom schoot iniesta niet alle records aan flarden? OF een fabregas? of een hernandez? of een etoó? of een villa? of een henry? Heb je serieus hierover nagedacht alvorens je met zo'n lap tekst aan komt? Messi is een puur talent dat je eens in 30 jaar tegenkomt. Goeie spelers om je heen hebben is 1, maar zie dan maar te presteren. En jij vergeet voor gemak de druk van nr 10 zijn bij een vd grootste clubs ter wereld waar het niet eens alleen om voetbal draait. Je mist in dezen volledig het punt dat je tevens mentaal en fysiek zoveel hobbels moet nemen om op dat niveau te blijven acteren. En zo kan ik wel doorgaan.

25 augustus 2017 om 12:57

Dus....omdat hij in zijn carierre niet maar regenachtige duels heeft uitgevochten tegen nietszeggende harken uit onderste regionen van PL, is hij door de mand gezakt en kunnen we messi na zijn loopbaan vergeten. Goed punt man.

25 augustus 2017 om 13:05

Niemand zegt dat we zijn carrière maar moeten vergeten dan. Mijn mening is alleen dat hij de intensiteit van de PL niet aan zou kunnen, zeker gezien zijn leeftijd. Als je het tempo ziet waarbij hij soms over het veld slentert, dat wordt daar noet gewaardeerd

25 augustus 2017 om 13:08

Wat een oliedomme reactie, ik ga hier maar heel kort op in gaan omdat het werkelijk te belachelijk voor woorden is wat je schrijft. Je verdraait mijn woorden volledig.

Het enige wat ik aan geef, is dat de PL zeer intens is, en dat hij het daar volgens mij iets moeilijker zou hebben dan in Spanje. Niettemin zie ik hem Engeland uiteraard ook gewoon domineren, het blijft een fenomenale voetballer.

25 augustus 2017 om 13:12

@EngelsePL-Liefhebbers

Zolang hij daar nooit heeft gespeeld, heeft het geen zin om allerlei argumenten boven te halen waarom hij daar niet zou kunnen schitteren.

Daarnaast, de PL is inderdaad een hele mooie competitie, maar in zijn geheel vind ik de competitie zowel technisch als tactisch zwak. De enige reden waarom de Premier League de interessantste is, is omdat het veel competitiever is. Tussen de absolute top van Europa (real op dit moment) en de absolute top van Engeland ligt voorlopig nog een paar gigantische stappen. De reden warom de PL competitiever is, is omdat de kloof tussen de topclubs in Engeland en de middenmoot niet zo heel groot is.

Wil dat daarom zeggen dat de PL kwalitatief de beste is? Nee, in mijn ogen niet. Zet een voetballend goed team in de PL, en die eindigen in de top 5. Zie Tottenham, die qua kwaliteit toch niet de sterkste ploeg is van de topclubs. Die hebben nu eenmaal een coach met een topopvatting en een tactisch plan.

Zet Messi bij Arsenal en ze worden kampioen. Daar wil ik zelfs voor wedden, jammer genoeg zal het er nooit van komen en zullen we dit nooit weten.

Ik vind het vooral jammer dat Messi niet naar waarde wordt geschat, na alle quasi onmogelijke dingen die hij al getoond heeft.

25 augustus 2017 om 13:18

@D-Bergkamp

Heb het gevoel dat je iets te veel van de PL houdt.. Diverse spelers uit La Liga hebben zich stand gehouden in de PL, waarom zou Messi dat niet kunnen?

25 augustus 2017 om 13:35

Wat wil je eigenlijk zeggen? Want in 2 reacties draai jij 180 graden om. Misschien had hij in belgische competitie moeten spelen waar ploegen stralen in onkunde? Want ja, dat is hij ook niet gewend, en daarom zal hij niveau daar noooit aan kunnen.

25 augustus 2017 om 13:37

Dat hij niet naar waarde wordt geschat, ligt niet aan hem zelf, maar aan degene die puur talent niet herkent dan wel niet wenst te erkennen. De argumenten die ook aangehaald worden....dat is al een argument om te zeggen dat messi nooit naar PL hoeft te gaan.

Krijgen we die in ieder geval niet tegen in de CL hahahaha. Maar ja, staat echt meer dan genoeg kwaliteit in dat team zeg pffff. Goede coach ook, maar wel benieuwd of het dit seizoen beter draait.
De 3e plek is toch niet waar ze willen staan, die horen ook voor het kampioenschap te gaan, al is de concurrentie groot.

Natuurlijk gaat dat nooit gebeuren. Als Messi een transfer had willen maken, zou dat al lang gebeurd zijn. Na Barca wordt het Newell's, zoals hij vroeger al meerdere malen aangaf. Maar eerst nog een paar jaar tonen waarom hij de beste is van zijn tijdperk.

Ik geloofde ook niets van dat verhaal, je zou eerst en vooral gek moeten zijn om meer dan 300 miljoen te betalen voor iemand van 30 jaar die nog maar iets meer dan 10 maanden onder contract staat en je dan gratis kunt halen, weliswaar zal Messi dan een hoger salaris en extra tekengeld ervoor in de plaats willen lijkt mij als hij toch nog aan het geld denkt. Er is een waterkans dat Messi in 2018 of 2019 vertrekt voor een laatste ervaring in een nieuwe competitie in Europa. Dan denk ik dat hij hoe dan ook kiest voor de Premier League. Messi is nu net 30. Dus kan hij ook nog als hij net 31 of 32 is een nieuwe ervaring opdoen. Ik zie hem tot juni 2023 onder contract staan in Europa tot zijn 36ste verjaardag dus. Barcelona blijft het logische maar City maakt het meest kans als hij toch nog veranderd. Als hij dan 36 is kan hij afsluiten in Amerika. Waarschijnlijk in Argentinie. Met als laatste grote internationale competitie het WK in november/december 2022 en daarna in juni/juli 2023 de Copa America. Verder denk ik dat Messi nog makkelijk 2 seizoenen zijn huidige kwaliteiten gaat volhouden. Daarna denk ik dat hij rond zijn 32/33ste centraler zal spelen en niet meer de moeite hoeft te doen om zoals meestal nu vanaf de rechterkant naar binnen te komen. Hij zou perfect centraal tot het middenveld dan kunnen behoren vlak achter de aanvalslinie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester City

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Chelsea1510
4.Watford125
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
John StonesVerdediger10
Kyle WalkerVerdediger10
Vincent KompanyVerdediger10
Nicolás OtamendiVerdediger10
Leroy SanéMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Manchester City.

3590 fans
Aanvaller, 31 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Barcelona 4 4 0 0
2017/2018 Barcelona 36 34 3 0
2016/2017 Barcelona 34 37 6 0
2015/2016 Barcelona 33 26 3 0
2014/2015 Barcelona 38 43 4 0

In de wandelgangen

Donderdag 20 september
Barcelona houdt de ontwikkeling van Nicolas Pépé scherp in de gaten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren