Update: PEC Zwolle wacht: ‘Deze week hopen we op witte rook’

Dinsdag, 22 augustus 2017 om

Het lijkt erop dat PEC Zwolle de gewenste defensieve versterking uit Argentinië gaat halen. De Eredivisionist is al een tijdje op zoek naar een nieuwe verdediger en technisch directeur Gerard Nijkamp laat woensdag weten dat Nicolàs Freire zeker in beeld is. Naar verluidt gaat de transfervrije Zuid-Amerikaan voor één jaar tekenen.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Een goede aanwinst voor PEC Zwolle?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

17 reacties (laatste reactie door consy)

Geen idee of het wat is. Zullen we komende maanden wel zien. Sainsbury had ik ook nog nooit van gehoord, die bleek uiteindelijk een goede versterking te zijn.

9 augustus 2017 om 21:02

Was inderdaad niet verkeerd, maar als een speler van zo ver gehaald moet worden hoop je toch op een echte topper. Dat was Sainsbury naar mijn inziens niet. Hopen dat het met deze jongen anders is.

Valt voor de meeste mensen denk ik niet over te oordelen. Positief dat de man een Italiaans paspoort heeft. Sowieso is een jongere, voetballende verdediger nog wel nodig. Hopen dat deze jongen die rol kan vervullen

we wilde af van alle huurlingen om meer stabiliteit te krijgen en dan deze jongen voor 1 jaar halen? kun je volgend jaar weer een vervanger zoeken... dacht dat we daar vanaf wilden?

snap uberhaubt niet waarom van der pavert verhuurt is, vond hem goed en had hem graag in de basis gezien!! van der pavert samen met marcellis! heb je met schenkeveld, sandler en kvida 3 prima stand-in's gehad

9 augustus 2017 om 22:37

1 jaar, maar misschien een eenzijdige optie om te verlengen? Ik snap dat wel. Die jongen komt in een hele andere wereld. Mocht hij zich niet kunnen aanpassen dan zit je er jaren aan vast, dat wil je ook niet

9 augustus 2017 om 22:51

Sandler doet het juist uitstekend en is nu al een veel betere optie dan met alle respect Tedje. Blij dat hij is vertrokken, kan het niveau wat PEC nastreeft gewoon niet aan.

10 augustus 2017 om 03:22

Ik vond Tedje anders best prima spelen. Ik weet niet wat het niveau is wat je van PEC verwacht?

Sandler doet het idd goed. Ben benieuwd wat hij laat zien dit seizoen.

12 augustus 2017 om 12:13

Ik verwacht van PEC dat ze zich veilig spelen zonder dat ze de Play Offs daarvoor nodig hebben. Ted is met alle respect van het niveau Play offs.(nee niet voor de EL)

22 augustus 2017 om 20:27

Heb jij uberhaupt wel een wedstrijd gezien? Er is niemand in de hele regio Zwolle te vinden die Sandler een betere optie vindt. Die kan er namelijk helemaal, maar dan ook helemaal niets van.

22 augustus 2017 om 21:03

Je weet zelf ook wel dat ik elke wedstrijd kijk van Pec, begin nu niet op die manier de discussie aan te gaan.

Sandler heeft de laatste paar weken een slechte indruk achtergelaten indd, dat had ik niet voorzien omdat ik hem een goede voorbereiding vond draaien, en aangezien ik die reactie postte op 12 augustus (dus voor de eerste competitiewedstrijd) vind ik het een beetje makkelijk scoren.

Ik heb nog steeds vertrouwen in Sandler, vooral zijn lange ballen zijn van een hoog niveau. De rest moet zich ontwikkelen maar heb er alle vertrouwen in dat dat gaat gebeuren. Vergeet niet dat bijvoorbeeld een Thomas Lam ook slecht en zenuwachtig begon bij PEC om zich vervolgens te ontwikkelen tot een sterkhouder. Geef die jongen wat tijd svp.

10 augustus 2017 om 13:11

Volgens mij hebben jullie VD Pavert of Tedje zoals jullie hem noemen niet zien spelen bij Pec. Kwam op bijna alle fronten te kort. Eerste helft van het seizoen stond hij in de basis en stond PEC in degradatie zone. Vervolgens Kwam Bouy (huur) voor hem in de plaats achterin te staan, notabene een middenvelder en PEC kroop uit de degradatie zone dat zegt denk ik genoeg. Koppen kan Tedje maar dat is ook alles verder draaicirkel van een tank, nee sorry twee tanks en de snelheid van een schildpad

10 augustus 2017 om 13:38

Ik vond Van de Pavert altijd wel een prima kracht en toen Van Polen naast hem in het centrum terecht kwam, was hij geregeld van grote waarde voor de ploeg. Het duo Marcellis/van de Pavert werkte alleen niet omdat er te weinig voetbal in zat en te weinig snelheid. Elke behendige aanvaller glipte er langs. Ik denk dat het duo Bouy/van de Pavert het ook prima had gedaan, maar Jans koos er toevallig voor om Tedje uit de basis te halen. Ik zie nog wel kansen voor hem bij Pec, maar Van 't Schip ziet dat blijkbaar anders en heeft meer vertrouwen in Marcellis waar ik minder fan van ben dan Tedje.

10 augustus 2017 om 13:54

Als je een ploeg hebt die graag dicht voor eigen goal speelt met de verdedigers, en niet van ze verlangt dat ze veel inschuiven en opbouwend top zijn, heb je aan Tedje echt een hele goede verdediger.

22 augustus 2017 om 20:30

Die v.d. Pavert is zeker niet slechter dan Sandler. Afgelopen weekend gezien hoe slecht die kan verdedigen en hoe traag hij is. Het enige positieve is dat hij een prima cross pass heeft, maar dan houdt het ook op. Allemaal een beetje voorbarig om v.d. Pavert te verhuren, 2 contractspelers ltransfervrij weg te laten gaan om vervolgens in de wachtkamer te komen bij Manchester City. En dan moet je ook nog maar afwachten of deze jongen wel wedstrijdfit aankomt in Zwolle. Nijkamp, graag schakelen en de selectie op orde brengen. Dit kan echt niet met zo'n smalle selectie!

Tja, Sandler is mijns inziens leuk voor middenmoot eerste divisie en snap niet waarom van de Pavert bij NEC speelt en Sandler in de basis.... Daniël Freire danwel plan B lijkt me al een verbetering

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PEC Zwolle

Stand
Actuele wedstrijden

0 fans
Verdediger, 25 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 21 september
Manchester United is in gesprek met Angel Gomes om zijn aflopende contract te verlengen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren