Update: Nummer drie van Denemarken haalt Luijckx uit de werkloosheid

Zondag, 20 september 2015 om

Technisch directeuren van clubs die denken dat Kees Luijckx een versterking kan zijn voor de selectie, kunnen zich melden bij de zaakwaarnemer van de verdediger. Luijckx had nog een tweejarig contract bij het Hongaarse Videoton, maar deze verbintenis is maandag ontbonden.

/

Videoton meldt in een statement op de officiële website dat er afscheid wordt genomen van Luijckx, maar waarom is niet helemaal duidelijk. De 29-jarige Nederlander deed in vijf van de eerste zes competitiewedstrijden in het nieuwe seizoen mee en deed bovendien mee in de voorrondes van de Champions League en de Europa League.

Luijckx speelde in Nederland voor AZ, Excelsior, ADO Den Haag, NAC Breda en Roda JC Kerkrade, voordat hij naar het buitenland vertrok. De verdediger speelde tien competitieduels in Griekenland voor Niki Volou en ging vervolgens verder bij Videoton, waarmee hij kampioen van Hongarije werd. Mogelijk keert Luijckx nu weer terug op de Nederlandse velden.

Update 20 september 14.54 uur - Nummer drie van Denemarken haalt Luijckx uit de werkloosheid
Kees Luijckx heeft weer onderdak gevonden. Het Deense Sønderjyske maakt zondag bekend dat de verdediger annex controleur voor een half jaar is vastgelegd. De huidige nummer drie van Denemarken heeft de 29-jarige Nederlander nog iets meer in het vooruitzicht gesteld. “We gaan, als het bevalt van mijn en hun kant, al snel om tafel om het contract te verlengen”, zegt de speler in een reactie aan Voetbal International.Gerelateerd

15 reacties (laatste reactie door cyberize7x)

Misschien weer iets voor Nac. Die halen tenslotte oude spelers die over the hill zijn terug.

31 augustus 2015 om 20:37

Voor de Jupiler League zijn het meestal wel goede spelers hoor. Als er dan ook al wat binding is met de club, is dat helemaal mooi meegenomen.

31 augustus 2015 om 21:11

Stel nou dat NAC weer promoveert naar de Eredivisie. Dan is 3 kwart van het elftal niet goed genoeg. Stam, Gorter, etc... Is geweest. Kan je weer helemaal opnieuw beginnen.

Vermoed dat hij naar Cambuur gaat. Zij hebben momenteel defensieve problemen en kunnen een speler als Luijckx goed gebruiken

20 september 2015 om 20:47

Vermoeden blijkt niet helemaal juist te zijn, hij kiest voor een Deense club.

Misschien heeft het iets te maken met die eigen goal in de eerste en rode kaart in de tweede wedstrijd van de CL voorronde...lol, wat een dramatische speler is dit toch

Luijckx haha, lachertje. Wat een waardeloze speler was dit bij Roda. Zo zwak allemaal en constant fouten. Veel succes voor de club die hem aantrekt.

31 augustus 2015 om 20:48

Was inderdaad waardeloos bij Roda, maar heel Roda was waardeloos dat seizoen. Bij Excelsior deed hij het best aardig. Zou me niks verbazen als hij daar weer uit komt.

31 augustus 2015 om 20:54

Bij Excelsior was hij aardig ja, maar toen speelde hij ook op het middenveld. En kon hij nog wel eens van waarde zijn met zijn traptechniek.

Staat toch wel aardig op je cv, kampioenschap en voorronde CL. Was daar gewoon basisspeler, al zegt dat wel wat over het niveau in Hongarije. Naast Ferencvaros en Videoton, heb je alleen maar clubs van het niveau Jupiler League.

Misschien een leuke speler voor Nac. Daar heeft hij gespeeld en zo'n jongen met ervaring kan in de Jupiler League goud waard zijn. Bij Roda is hij in ieder geval niet meer nodig, wij hebben nu een degelijk centrum staan.

Bij NAC is hij niet meer welkom. Geen enkele NAC supporter die er blij mee zal zijn tenminste. Wilde zo graag een stap hogerop en naar het buitenland.. Vlucht vervolgens naar Roda en degradeert. Sinds deze opmerking weinig krediet meer

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

SønderjyskE Haderslev

Actuele wedstrijden

4 fans
Verdediger, 33 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 20 juli
Jackson Porozo hoopt nog altijd op een overgang naar Ajax. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren