Advocaat wacht: 'Met een speler van veertien miljoen weet je wat je haalt'

Dinsdag, 25 augustus 2015 om 07:46Daniel Cabot Kerkdijk

/

Het is maar de vraag of Dick Advocaat nog lang voor selectie van Sunderland zal staan. Niet alleen in verband met de matige start van the Black Cats aan het nieuwe Premier League-seizoen; de manager is ook teleurgesteld in het uitblijven van absolute versterkingen. "Ik ben absoluut niet blij", zo maakt de Nederlander dinsdag duidelijk. "We moeten beter worden en dat kan alleen als er spelers komen. We hebben echt twee à drie nieuwe spelers nodig. Dat heb ik iedereen verteld en dat zal ik tot de laatste dag vertellen."

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Denk jij dat Dick Advocaat het seizoen bij Sunderland afmaakt?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

14 reacties (laatste reactie door kentukies)

Dick moet gewoon niet klagen. Als je bij Sunderland tekent, weet je dat je een niet te hoog budget kan verwachten. Hij moet het gewoon doen met de spelers die er nu rondlopen

25 augustus 2015 om 08:36

Ligt er natuurlijk aan wat er is afgesproken.

25 augustus 2015 om 08:52

Tegenwoordig hebben alle clubs in de Premier League een groot budget, dus ook Sunderland. Als er geen versterkingen komen zal Sunderland degraderen, zeer zwak team vergeleken met de rest.

25 augustus 2015 om 09:13

Dick loopt wel vaker te klagen over het gebrek van aangekochte spelers. Bij PSV was dat ook zijn excuus dat hij geen kampioen werd.

25 augustus 2015 om 09:20

Dick loopt snel te klagen zodat de verwachtingen niet te hoog zijn. Als hij dan matig presteert ligt het altijd aan het management, de spelers maar nooit aan hem. Dat is Dick.

25 augustus 2015 om 10:38

Als we de media mogen geloven heeft Dick alle recht om te klagen. Sunderland lag bij wijze van spreken op haar knieën om Dick nog een jaar te laten tekenen en hebben hem het een en ander beloofd. Dan lijkt het mij niet meer dan normaal om die beloftes na te komen.

25 augustus 2015 om 12:36

Dickie kijkt veel verder dan de club zelf. Hij kan beter inschatten wat zijn selectie nodig heeft om ze van degradatie te behoeden.

Hij weet dat als je nun degradeert, je 100en miljoenen misloopt en daar wilt hij Sunderland voor behoeden.

Dick heeft t beste voor met de club, maar de club denkt daar blijkbaar niet over na.

25 augustus 2015 om 14:41

Tenzij je nu veel geld uitgeeft en het toch niet haald en dus alsnog die 100en miljoenen misloopt met als enige verschil dat het al wel is uitgegeven. Neem aan dat de club daar ook naar kijkt en zich niet te veel in de schulden wil steken.

Bij Ajax weten we dat een hoog bedrag geen garantie is; Sulejmani. En in Engeland zijn er zo nog genoeg voorbeelden, beetje een rare uitspraak.

Dick heeft sowieso nog een goede verdediger nodig. Ik snap het beleid van Sunderland sowieso niet... Had gewoon spelers van het niveau Lens en M'Vila als standaard genomen. Liever nog een zo'n soort speler, dan weer middelmaat!

Als Advocaat nu al zo begint dan weet je al zeker dat hij het seizoen echt niet af wil maken daar. Jammer, op het moment dat je deze man alles gunt dan komt toch zijn zielige/klagende kant weer zo snel naar boven.

Voor de kerst ligt ie eruit..jammer, hij had als held kunnen vertrekken

Ik vind advocaat geen goede coach, met dit team moet je makkelijk degradatie kunnen voorkopen en zelfs mikken op een 12 de plaats kom op zeg. Hij wil nog 3 spelers erbij om degradatie te voorkomen ? Lijkt mij een beetje teveel van het goeie.

Advocaat ligt altijd te janken om aankopen om vervolgens de verkeerde spelers te halen en de clubs te laten zitten met verkeerde spelers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Sunderland

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: League One
SpelersPositieW
L. BurgeKeeper
J. CarneyKeeper
T. FlanaganVerdediger
D. HumeVerdediger
J. WillisVerdediger
B. WrightVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Sunderland.

114 fans
Middenvelder, 33 jaar

In de wandelgangen

Maandag 2 augustus
Noa Lang staat bij Sevilla op de radar om de concurrentie aan te gaan met Oussama Idrissi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren