Afellay moet rennen voor zijn leven na invasie van boze fans

Woensdag, 11 maart 2015 om

Het bekerduel tussen AEK Athene en Olympiacos is woensdagavond in de negentigste minuut gestaakt nadat boze supporters het veld hadden bestormd. De invasie begon nadat Olympiacos, de club van Ibrahim Afellay, op een 1-0 voorsprong was gekomen.

Tientallen verhitte aanhangers van AEK namen bezit van het veld. De spelers van Olympiacos vluchtten snel naar de catacomben. Kort daarna zochten ook de dienstdoende scheidsrechter en zijn assistenten en de spelers van AEK een veilig heenkomen.

In het afgelopen weekeinde werd de Griekse competitie zonder publiek bij de wedstrijden hervat na een schorsing van een week van het nationale clubvoetbal. Dit vanwege de aanhoudende rellen. Het valt niet uit te sluiten dat de maatregel van competitiewedstrijden achter gesloten deuren na de nieuwe onlusten bij het bekerduel voor onbepaalde tijd wordt verlengd.Gerelateerd

Meer sportnieuws

50 reacties (laatste reactie door paok4g)

Gaat lekker daar in Griekenland, Afellay moet daar zo snel mogelijk weg.

11 maart 2015 om 22:17

Nou voetballend gezien zijn ze daar werkelijk gestoord.
Daarentegen voor Affelay perfect:
goed salaris
lekker weer
alles is relatief Zeer goedkoop
lekkere wijven

11 maart 2015 om 22:20

+ niet teveel druk van de buitenwacht en pers.

Maar ben het wel met Diablos een, hij kan beter naar een 'voetbal' land gaan zoals Engeland, Duitsland of Spanje. Dan maar bij een middenmotor.

11 maart 2015 om 22:52

Goed salaris? Wat pakt Ibi dan per jaar? Overigens vallen Griekse vrouwen wel mee als je op de hakige/hekserige neuzen let die de dames over t algemeen hebben.

11 maart 2015 om 23:41

Hetgeen wat veel zuid Europeaanse en zuid Amerikaanse vrouwen last van hebben.

11 maart 2015 om 23:51

Griekenland is niet zo goedkoop.

12 maart 2015 om 00:01

en noord europeaanse vrouwen hebben weer vaak last van een platte bil en het niet hebben van rondingen. zo heeft iedereen wel wat

12 maart 2015 om 00:15

@mollema1

Alles is juist duurder geworden door de crisis in Griekenland, maar voor de rest heeft ie gewoon een lekker leven.

12 maart 2015 om 05:58

@ Achterban

Dan vraag ik mij af of jij ooit gedate hebt met Zuid-Amerikaanse vrouwen, het beeld wat jij schetst herken ik nou totaal niet. Zuid-Amerikaanse vrouwen verzorgen zich over het algemeen beter dan noord/west Europese vrouwen.

Geweldige competitie!

11 maart 2015 om 23:34

Ruik ik een vleugje sarcasme?

Tuurlijk, en dan denken dat PSV een stap terug is. Lekker blijven voetballen in dat corrupte landje daar.

11 maart 2015 om 22:23

Dat verhaal dat PSV een stap terug is heb je nooit uit de mond van Afellay gehoord hoor. Nu ben je hem onterecht zwart een het maken.

11 maart 2015 om 22:57

Vind dat sowieso alle negatieve verhalen over affelay uit het niks komen want heb die jongen nog nooit betrapt op negativiteit in het algemeen en tegen psv.

11 maart 2015 om 23:07

Dan zijn we het eens tubby

11 maart 2015 om 23:52

ik citeer Negativiteit in het algemeen.... eeh het snolletje in de auto op de parkeerplaats vergeten.. voor de rest een voorbeeldige voetballer alleen zijn grootsheidswaanzin speelt hem nog wel een parten

12 maart 2015 om 00:02

Volgens mij was dat Adam maher

12 maart 2015 om 11:38

eeh je hebt helemaal gelijk kerel, mijn excusses

Dan rent 'ie tenminste een keer voor z'n centen!

11 maart 2015 om 22:42

haha heerlijk. Zal ook zeker nooit zo hard gesprint hebben

on topic. Belachelijk toch wat daar iedere keer weer gebeurt (en schijnbaar ook gemakkelijk kan gebeuren). Moet je de competitie nog wel door willen laten gaan op deze manier? supporters horen zich gewoon te gedragen.

Dat word weer stilgelegd daar.
En maar goed ook hard aanpakken dit gedrag.
Dan maar de rest van het seizoen zonder publiek.
En volgend seizoen bij het eerste incident gelijk weer 2 maanden zonder publiek.

wat zijn die mensen soms raar in griekenland. wat bezielt je om dit echt te doen. wedstrijden zonder publiek zijn een goede maatregel.

Schandalig dit. Hekken? Dit soort dingen komen wel vaker voor in Griekenland, zo jammer.

11 maart 2015 om 23:02

Wat dacht je van een 6 meter diepe gracht.. Maar ja vast geen geld voor nieuwe stadions/ verbouwen...

Gaat lekker in Griekenland. Die crisis en al dat voetbal gedoe, ze verpeste het voetbal daar!

ooit gehoord van beveiliging daarzo nu al de zoveelste keer dat er een incident gebeurd daarzo in Griekenland

3e wereld land man.

Laat ze maar werken daar voor hun geld in plaats van rellen veroorzaken =D

Zodra olympiakos scoort kunnen de rivalen paok panathinaikos en aek zich niet inhouden en gedragen zich als idioten ( waar ze nog trots op zijn ook) helaas is dit ook de pure griekse mentaliteit! ( al ben ik zelf grieks hah)

12 maart 2015 om 07:36

Dat komt mede door de voorzitter van Olympiakos em de Griekse bond, een grote maffia zoooi....

12 maart 2015 om 10:26

Dat aris en aek degradeerde en panathinaikos en paok steeds verliezen van de makkelijke teams komt ook door ons? Op het moment dat we voor staan, wordt de wedstrijd nooit uitgespeeld. Ik vind het triest. Zo wilt niemand meer in de griekse comp spelen (wat heel begrijpelijk is). Wat ik niet begrijp is, dat de griekse regering de griekse clubs heeft gewaarschuwd over het supportersgedrag. Waarbij ze de clubs hard straffen ( zie panathinaikos ) wanneer ze zich misdragen. En vervolgens aek de week daarop zich ook laat kennen !

12 maart 2015 om 11:15

Volgens mij zijn al die olympiakakia zo achterlijk? Zolang olympiakos en dan vooral de voorzitter , de Griekse competitie blijft omkopen , Zullen jullie nergens veilig zijn. Ik keur rellen niet goed , maar jullie vragen er gewoon om . En over dat scoren tegen de rivalen ? jullie hebben van paok vorig jaar in de beker rammel gehad , in de competitie van Panathinaikos 0-3 , dit jaar thuis verloren van paok , in panathinaikos rammel gehad ? Haha welke wedstrijden kijkt gij? die van in rizoupoli? Olympiakos en zijn voorzitter zijn het uitschot van Griekenland , en het ergste is de eigen supporters weten alles van die gemanipuleerde wedstrijden en toch kunnen ze zo trots zijn op hun prestaties hahaha, 90 jaar Poustia kai Vroma Mounia

12 maart 2015 om 11:34

Ten eerste valt er niet te voetballen in zo'n stadion vol gekken.
Ten tweede dat jullie van ons gewonnen hebben is ook door onze omkoping? Jullie laten het afweten tegen matige ploegen. Eigen schuld!! En dan vervolgens olympiakos met alles te beschuldigen. Verder is olympiakos veel rijker dan pana en paok, we beschikken over een beter elftal en stadion, dus wel logisch dat we het beter doen !!
Met basketball halen wij jullie ook in. Jullie mogen dromen als je nog een keer cl mag spelen. !!

12 maart 2015 om 12:49

Dat de wedstrijd niet is uitgespeeld, komt doordat de spelers van Olympiakos en vooral de trainer, ff provocerend gingen juichen, met gebaren o.a. wijzend naar hun scrotum e.d. en vervolgens bij het gooien van een papieren vliegtuigje gelijk naar de catacomben zijn "gevlucht". Een vooropgezet plan dus om AEK te laten straffen. Zie, Olympiakos is zich vast aan het indekken voor komend seizoen en is bang dat AEK hhun domintantie zal opheffen en dan is het daaaag CL en daaag miljoenen en uiteindelijk daaaaaaaaag Olympiakos.

Wat het artikel niet verteld is dat er 89 minuten lang 70.000 toeschouwers lopen te feesten op de tribunes zonder wanklank, Olympiakos in de 90e minuut een op het eerste gezicht een dubieuze doelpunt maakt en alle spelers van Olympiakos, inclusief een Portugese eikel die zich coach noemt, vervolgens bij de cornervlag zo provocerend gaan juichen, obscene gebaren maken naar het publiek, naar hun scrotum wijzen, etc. etc. Dat was de oorzaak van de rellen.

11 maart 2015 om 22:56

Maakt dat uit dan? Je moet gewoon niet rellen, Portugese eikels of niet.

12 maart 2015 om 00:45

Dan mag je wel rellen? Gewoon trieste aktie van supporters

12 maart 2015 om 11:21

jullie verstaan het duidelijk niet , Olympiakos koopt alles en iedereen om , alles is gemanipuleerd. Ze komen vorige week in Panathinaikos provoceren bij de harde kern ( Gate 13) dan vraag je gewoon om problemen , en bewust doen ze dat want Panathinaikos heeft -3 gekregen voor die rellen . Zo wil olympiakos kampioen worden , omdat ze bang hebben dat ze anders ingehaald worden. Het is gewoon een corrupte gedoe. AEK gisteren was het voorbeeld hoe het zou moeten zijn 90 min lang feesten , maar dan scoort olymoiakos de 0-1 en gaan ze allemaal lekker voor de supporters gebaren maken naar hun ? Wij zijn Grieken , geen flikkers , wij laten ons niet doen . Overal waar Olympiakos gaat moet zo gehandeld worden !! Tot ze verstand zetten

12 maart 2015 om 11:40

Onzin!! Ben je echt trots dat elke week een wedstrijd wordt stilgelegd? En precies wat je zegt: 90 min lang feesten totdat wij scoren en dan breekt de hell uit!! Wij zijn niet bang om ingehaald te worden door zulke matige teams. Dat jullie -3 punten hebben is jullie eigen schuld!

12 maart 2015 om 13:19

Iedereen mag zijn mening geven dat snap ik, maar jouw bericht slaaat natuurlijk helemaal nergens op.... dus als iemand provoseerd mag je het veld bestormen?

12 maart 2015 om 14:27

Ik heb zelf 2 jaar in Griekenland gewerkt en vraag mij tot vandaag de dag nog steeds af waarom andere clubs niet in opstand komen. De Griekse competitie is zo ontzettend corrupt. Vertel mij hoe het mogelijk kan zijn dat de voorzitter van Olympiakos ook in de bond van de voetbal zit. Daarnaast worden scheidsrechters omgekocht en de 3 punten aftrek van Pana is gewoon schandalig. Hierdoor is de competitie eigenlijk nu wel weer beslist.panathinaikos is misschien wel de grootste club van Griekenland en AEK en paok saloniki zijn ook 2 hele grote clubs. Waarom laten ze dit toe???? In nederland zou een club gewoon niet meer gaan voetballen omdat het niet eerlijk is.

12 maart 2015 om 19:15

Olimpiakos is en blijft een scheinheilige k** team.

Heeft er iemand enig idee wat dit voor gevolgen heeft als je deze wedstrijd in een (verder volledig juiste) poule op toto hebt geplaatst, met Olympiakos als winnaar?

11 maart 2015 om 23:04

Waarschijnlijk wordt het als niet gespeeld gezien en wordt de westrijd gescrapt. Geen extra quotering dus, wel je overige winbedrag

11 maart 2015 om 23:08

Dan wordt er gewacht tot de inhaalwedstrijd, mocht deze er niet zijn zal Toto de mensen wel matsen. 😏

Die speler van Olympiakos stond ook die van aek uit te dagen na die goal. Niet echt slim. Vooral als je weet hoe fanatiek die gasten zijn. Ze sporen gewoon niet die Grieken.

12 maart 2015 om 19:17

Het gaat niet dat ze niet sporen. Het gaat om dat niemand gayros wilt hebben. Ze spelen gewoon vies!

Het is tijd om terug te keren naar Eindhoven. En als ze slim zijn halen ze Michel Vorm terug naar Nederland. Want die Zoet bakt er niet veel van. Middelmatig keeper. Snap niet dat hij geselecteerd is voor Oranje. Nou eigenlijk wel Guus Hiddink + Spelers PSV = Oranje. Had dan Stekelenburg, of Ruiter van Utrecht geselecteerd.

12 maart 2015 om 08:27

Zeker terecht wat je zegt. Guus Hiddink haalt zelfs Narsingh erbij, nou dan kan je beter zo gezegt Slagveer doen want die haalt nog meer resultaten..

12 maart 2015 om 09:25

Ja, eindelijk wijze woorden uit de mond van een Ajacied! Vorm zal niet voor zijn 36ste meer naar Nederland komen, die verdient het 10 voudige van wat ie bij PSV zou krijgen, lekker toch, in 6 jaar tijd jezelf financieel onafhankelijk spelen, en Londen is ook niet zo verkeerd. Zoet is koekenbakker eerste klas.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

AEK Athene

Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
N. HnidVerdediger40
Hélder LopesVerdediger40
K. AnsarifardAanvaller41
M. LivajaAanvaller41
P. TsintotasKeeper40
Nélson OliveiraAanvaller30
L. GarciaAanvaller21
Voor de complete selectie: Clubpagina AEK Athene.

259 fans
Middenvelder, 34 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 PSV 3 0 1 1
2017/2018 Stoke City 6 0 1 0
2016/2017 Stoke City U23 1 0 0 0
2016/2017 Stoke City 12 0 0 0
2015/2016 Stoke City 31 2 3 1

In de wandelgangen

Donderdag 22 oktober
Brighton & Hove Albion hangt een hoog prijskaartje om de nek van Ben White wanneer Liverpool in januari aanklopt om hem over te nemen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren