Opruiming Vitesse gaat door: Noorse kampioen haalt middenvelder op

Donderdag, 20 februari 2014 om 12:28Matthijs van Laar

/

Vitesse is bezig met een flinke opruiming. Woensdag maakten de Arnhemmers bekend dat Giorgi Chanturia op het punt staat een contract te tekenen bij CFR Cluj en nog geen 24 uur later maakt men melding van het vertrek van een andere overbodige speler. Francisco Santos gaat per direct aan de slag bij de Noorse landskampioen Strømsgodset IF.

De Gelderlanders huurden de Portugees afgelopen zomer van Everton, maar de samenwerking kwam nooit echt van de grond. Trainer Peter Bosz hield de 22-jarige middenvelder veelal buiten zijn ploeg en liet hem slechts een paar keer invallen. "Santos debuteerde wel bij Vitesse, maar wist geen vaste basisplaats te veroveren. Met Everton is overeenstemming bereikt voor een doorverhuur aan Strømsgodset IF", zegt technisch directeur Mo Allach.

Francisco Santos meldt zich nu dus in Noorwegen, waar hij instroomt in de voorbereiding van Strømsgodset op het nieuwe seizoen, dat eind maart van start gaat. Vanwege de lange en strenge winters in het Scandinavische land loopt het seizoen daar tot halverwege november. Komende zomer mag de club, als regerend Noors kampioen, deelnemen aan de tweede voorronde van de Champions League.Gerelateerd

Meer sportnieuws

79 reacties (laatste reactie door 888ruben888)

Ligt het aan mij, of heb ik nooit van deze speler gehoord?

20 februari 2014 om 12:35

Het ligt niet aan jou. Ik ken hem ook niet.

20 februari 2014 om 13:35

Als je Vitesse suporter bent dan ken je echt wel Giorgi Chanturia. Een goede middenvelder en ik vind het jammer dat hij weg gaat. Volgens mij zorgde hij juist voor de juiste balans op het middenveld, maar bij sommige suporters was er kritiek op hem.
Niet terecht naar mijn mening. Maar Vitesse heeft ook nog Propper Atsu en Traore en Kasjavilli ( of iest dergelijks moeilijke naam) Dus hij heeft concurentie en speelt niet altijd dus als je niet van Vitesse bent zou het kunnen dat je hem niet kent.
Die andere speler Francisco Santos die ken ik zelf ook niet terwijl ik voor Vitesse ben.
Maar hij heeft ook nog nooit in de basis gestaan en is ook nooit aangekondigd als nieuwe speler. Misschien speelde hij als " talent " bij de beloftes en viel hij tegen?

20 februari 2014 om 13:42

Ze bedoelde Francisco Santos denk ik. En Chanturia is een hele goede speler maar heeft gewoon een slechte mentaliteit. Daarom zullen veel supporters blij zijn dat hij weg is.

20 februari 2014 om 13:43

Santos Junior heeft 3 wedstrijden meegedaan, 2 in de Eredivisie als invaller en 1 in de beker waarin hij nog scoorde tegen Noordwijk. Hij leek goed te beginnen maar Bosz heeft hem op een gegeven moment terug naar de beloftes gestuurd omdat hij het niveau niet aan leek te kunnen. Dat heeft mij overigens wel verbaast omdat hij best een aardige indruk maakte. Zijn naam is ook vereeuwigd op de wanden van het nieuwe trainingscomplex en dat is met film en al op Vitesse TV geweest.

20 februari 2014 om 13:52

Ben jii eigenlijk wel supporter van Vitesse? Want als je zegt, chanturia en balans op het middenveld zijn 2 dingen die chanturia niet bezit. 1 hij is buitenspeler, en 2 heeft hij nooit op het middenveld gestaan, meeverdedigen heeft hij ook nooit gedaan. In tegenstelling tot jou bem ik heel erg blij dat hij weg is. Santos was gehuurd van Everton en is bii vitesse alleen ingrvallen tegen Zwolle. Maar op trainingen en wedstrijdem bij de beloften liet hii zien te kort te komen. Ook dit is een logisch vervolg. Weg uit Arnhem!

20 februari 2014 om 14:00

Jazeker maar ik ben het er niet mee eens. Ik zag een uitstekende linkshalf in hem. We hebben genoeg andere vleugelspelers.

20 februari 2014 om 14:04

Vitesse mag blij zijn dat die chanturia weg is, wat een egoist is dat zeg.

Santos eerlijk gezegd nooit zijn voetballen, nouja ook positief scheelt abramovic weer wat stuivers

20 februari 2014 om 18:55

Hij is eigedom van everton dus als je grappig wil doen ff het verhaal goed lezen

20 februari 2014 om 12:47

Kun je even uitleggen wat je met wanbeleid bedoelt? Jouw Feyenoord heeft overigens maar 1 punt meer dan de club die volgens jou wanbeleid voert.

20 februari 2014 om 12:50

Wanbeleid is elk jaar ruim 20 miljoen meer uitgeven dan er binnenkomt en een enorm verloop in spelers door al die huurconstructies. Aan het einde van het seizoen plaatst Vitesse zich waarschijnlijk voor Europees voetbal om er de eerste ronde weer uitgeknikkerd te worden omdat al die nieuwe huurlingen pas 31 augustus arriveren.

20 februari 2014 om 12:55

De tekorten bij Vitesse zijn allemaal gedekt en daarom is de club gewoon volledig schuldenvrij.
Vitesse heeft overigens in totaal maar 4 huurlingen. PSV heeft er 3, maar dat schijnt niemand te interesseren.

20 februari 2014 om 13:01

Maar 4... Wel 4 sleutelspelers. Deze 4 lege posities zijn bij Vitesse niet op te vullen door eigen spelers.

PSV heeft achter Rekik nog een prima eigen speler. Achter Ruiz staan nog 3 spelers te trappelen voor een basisplaats, en over Park wil ik het helemaal niet hebben. Weinig kwaliteiten.

20 februari 2014 om 13:01

Feyenoord had een paar jaar geleden nog 60 miljoen Euro schuld veroorzaakt door wanbeleid. Ze zijn nu al jaren bezig die schulden weg te werken.

20 februari 2014 om 13:43


@ Riche
Je vergeet de 20 miljoen die voor Bony en van Ginkel is binnen gekomen.
Die telt dit belasting jaar boekhoudkundig nog niet mee maar komt er dus nog bij dus we zitten financieel prima, ook omdat de eigenaar financieel garant staat dus niets aan de hand. Allemaal onzin verhalen.

20 februari 2014 om 13:55

@ Gertjan
Wij konden er toch ook niets aan doen dat Theo Jansen geblesseerd werd op dat veld van Ado den Haag. Die zijn we dus nu gewoon kwijt. Komt ook niet meer terug.

20 februari 2014 om 13:56

Sleutelspelers? Piazon is dat gebleken, van Aanholt ook, maar Atsu en Traore zijn geen Sleutelspelers. aanholt is op te vangen door Achenteh, Atsu door Vako, traore door Ibarra, en Piazon is buitencatogorie( buiten de laatste wedstrijden om) t valt allemaal wel mee!!

20 februari 2014 om 14:04

@gerjanb: Bij Vitesse staan er maar 3 huurspelers in de basis (en pas nadat Janssen geblesseerd raakte, daarvoor namelijk slechts 2), en Vitesse heeft daarachter weldegelijk eigen spelers staan die het op kunnen vullen:

Linksback staat nu Van Aanholt, maar daar kunnen ook nog Achenteh en Van der Struijk spelen.
Linksvoor staat nu Piazon, maar kunnen ook nog Qazaishvili en Havenaar (speelde daar vorig seizoen nog)
Op 10 staat nu Atsu, maar daar kunnen ook nog Qazaishvili, Vejinovic, Havenaar, Janssen en Pröpper spelen.

Uiteraard zul je dan iets moeten schuiven, met name omdat de verdedigende middenvelder Vejinovic dan naar 10 gaat (hij is ook eigenlijk een 10 en staat nu juist al niet op zijn eigen positie), maar die plek kan moeiteloos ingevuld worden door Leerdam (alternatieve rechtsback Van der Struijk) of Van der Heijden (alternatieve centrale middenvelder Mori of Van der Struijk). Maar als je eerlijk wil vergelijken, zou je Janssen moeten meetellen (want er is natuurlijk bij de selectie rekening gehouden met hem, aangezien hij gedurende het seizoen pas geblesseerd raakte) en dan zou Janssen die plek invullen.

Tuurlijk zou Vitesse er wel iets minder op worden, maar ze zouden zonder huurlingen nog zeker wel meedoen om Europees voetbal. PSV zou ook zonder die huurlingen minder zijn.

20 februari 2014 om 14:06

Niemand zegt dat Vitesse financieel in de problemen zit, maar het beleid lijkt nergens op. Als er straks Europees voetbal gehaald wordt, voetbalt Vitesse in de voorrondes weer zonder Piazon, Van Aanholt, Traore enz. De nieuwe huurlingen komen vaak pas tegen het einde van de transfermarkt, waardoor je waarschijnlijk alweer uitgeschakeld bent. Bovendien kun je als trainer nooit ergens aan bouwen als je elk jaar weer opnieuw moet beginnen. Ik zeg dit als PSV 'er en als er iemand wanbeleid moet kunnen herkennen zijn wij het wel.

20 februari 2014 om 15:47

@De10 hoe zou Vitesse dan wel een goed beleid voeren en ook nog eens mee doen om de bovenste plekken?? Vitesse heeft een prima beleid ze hebben redelijke selectie, ze investeren veel in de jeugd complex.

Ze zijn de laatste jaren actief in Europa!

De huurlingen zijn betere oplossingen dan goedkope mindere spelers te kopen, en ze hebben bewezen dat de huurlingen die het goed doen langer blijven!

20 februari 2014 om 17:42

Haha daar heb je gelijk in PSV kan er ook wat van als het om wanbeleid gaat zijn jullie kampioen. Maar Vitesse zit het wel snor hoor al willen de anderen dat meestal graag anders zien om een of andere reden. Wie zegt trouwens dat al die spelers die jij noemt weg gaan? Misschien blijven ze juist wel als we Europees gaan spelen. Want een Engelse subtopper moet ook nog maar zien dat ze Europees gaan spelen. Of gewoon geen kans hebben tegen Bayern M.

20 februari 2014 om 19:39

Jullie zorgen zijn minder geworden door de investeerders die garant staan voor vele miljoenen. Is heel wat anders. Je pocht hier met eigen spelers

deze zinnetjes jax , feyenoord goeden jeugd ( heb geen jeugd wel nieuwe training veld uuh waarvoor dan?)
Ajax, feyenoord grote supporters aanhang ( Vitesse zit leen maar met legen stoelen)

De eigen spelers zijn uit nood geboren. anders was Feyenoord gewoon weer door gegaan met spelers in vliegen. Het beleid van Ajax moest om wegens de financiën. De knop moest om daar. Ze Feyenoord en Ajax hebben toch jarenlang wan beleid gevoerd door het kopen van namen.

20 februari 2014 om 20:43

Hou je lekker bezig met je eigen club! Iedereen die van voetbal houdt heeft genoten van vitesse in de eerste seizoenshelft, feyenoord echter weet niks beter te verzinnen dan hoge ballen op pelle!

20 februari 2014 om 12:52

Als je je niet in Vitesse verdiept reageer dan ook niet. En ga niet de populaire jongen uithangen.

On: ik had veel van deze jongen verwacht, maar na dat Atsu kwam heeft hij niet meer gespeeld volgens mij. Als je hem niet gebruikt kan je hem beter door verhuren, beter voor alle partijen.

20 februari 2014 om 12:59

Jij loopt alleen maar van alles te roepen maar onderbouwt helemaal niets. Kom eens met feiten.

20 februari 2014 om 13:00

Ga je voordat je je verdiept in vitesse even verdiepen in de Nederlandse taal, belachelijk dat je met jouw spelling een opleiding kan volgen

20 februari 2014 om 13:07

Je maakt zelf er wel makkelijk van af. Van alles roepen en dan verwijzen naar de media. Alsof alles klopt wat er in de media staat. Zelf weet je kennelijk niets.

20 februari 2014 om 12:53

Omdat het zo'n puinhoop bij Vitesse was, is stroman Jordania weggestuurd. In de VI van een paar weken terug staat een heel verhaal, al is schrijver Stef de Bont nog steeds zo goedgelovig dat het geld van Jordania zelf kwam, en Jordania de aandelen doorverkocht zou hebben. Dat laatste is pertinente nonsens, die Rus zit van begin af aan achter de overnamen. Jordania heeft weel geld, maar is niet zo puissant rijk dat hij met miljoenen kan smijten. Die Chigrinski heeft dat geld wel, die is multi-miljardair. Hoe dan ook, de strekking van het verhaal is dat Jordania allerlei vriendjes van hem goedbetaalde baantjes binnen Vitesse had gegeven die hun diensten voornamelijk vanaf de hoofdtribune leverden. M.a.w. ze deden niets dan geld vangen en voetbal kijken.

Als je het verhaal verder mag geloven is het onder de nieuwe directeur, ene Joost de Wit, op slag zeer professioneel geworden en heeft Mo Allach een lange termijnvisie ingezet door spelers langer vast te leggen en huurlingen die er niets van kunnen, zoals deze Santos, weg te sturen.

Die nieuwe spelers met langdurig contract zijn overigens Achenteh, die op de triibune of de bank zit, ene Uros Djurdjevic, die ook niet speelt. Supertalent Traore, die gehuurd wordt van Chelsea zou Vitesse kampioen gaan maken, maar zit voorlopig ook op de bank en Labyad die gehuurd wordt van Sporting Portugal speelt ook niet.

Al met al vind ik het een vermakelijke soap, vooral omdat er struktureel 40 miljoen uitgegeven wordt, terwijl er nog geen 20 miljoen binnen komt en Vitesse een begroting van 40 miljoen de komende jaren nooit aankan gezien de beperkte steun dat ze krijgt van de supporters en de industrie. Ik kan niet wachten op meer "afleveringen". Ook van Stef de Bont van VI, die zich zo makkelijk laat gebruiken, met alle winden meewaait en alles wat Vitesse naar buiten brengt voor zoete koek slikt.

20 februari 2014 om 12:58

Jordania heeft op het moment van de overname van Vitesse in 2010 meteen aangegeven dat het geld van Chiriginskiy, zijn vriend, komt. Daar is nooit geheimzinnig over gedaan. Je bent dus heel slecht geïnformeerd,

20 februari 2014 om 13:09

Jij weet helemaal niets blijkt uit deze opmerking. Het heeft geen zin om verder te discussiëren.

20 februari 2014 om 13:15

@vitessesupport, heb je een betrouwbare bron die je ons kan tonen dat in 2010 al bekend was dat Jordania uit naam van Chigrinki werkte? Want ik hoor die voor het eerst.

20 februari 2014 om 13:19

In september 2010 had Jordania een groot interview in de Telegraaf waarin hij duidelijk maakte dat hij een beroep kon doen op Chiriginskiy bij het projekt Vitesse.

20 februari 2014 om 13:40

Dat is afgelopen voorjaar pas bekend geworden. Waar Jordania dat geld vandaan haalde was speculeren. De uitzending van VI, waar ze net na Vitesse waren geweest, was ik bij. Toen werd er nog gespeculeerd. Zelfs vriendje Boskamp wist het niet, maar had alleen het vermoeden dat die man die er nu zit er achter zat. Dat verhaal van Jordania was toch echt anders dan je nu verteld. Als hij dat daar werkelijk de feiten op tafel heeft gegooid, had niemand dus 3 jaar lang te hoeven speculeren. Dus geen onzin vertellen, of denk je dat Johan Derksen niet goed geïnformeerd is?

20 februari 2014 om 13:47

@ Don

Nu pas? Dan weet je inderdaad niet veel.

20 februari 2014 om 13:51

maand later werd het bekend. Iedereen vroeg zich het af.

@888ruben888 wie weet niet veel? Stonden verhalen weken later over Vitesse in de VI met de koppen "de mensen met het geld, bij Vitesse". Daardoor kon Jordania niet meer aanblijven en daardoor is Vitesse uiteindelijk overgenomen. Dit is ook de reden dat Jordania naar Cyprus is getransformeerd. Een eigenaar mag niet leiding geven binnen 2 clubs. Nu zit Jordania daar voor een ander vriendje. Terwijl die rijke rus daar eerst werd gelinkt. Over 2 jaar worden de aandelen van Vitesse weer verkocht om zo de Fifa Uefa om de tuin te leiden. Uit onderzoek van de Engelse Fiscus is een half jaar geleden gebleken dat er via Chelsea veel geld verduisterd word. Hier zijn ze nog mee in onderzoek. Maar men heeft ooit beweert, dat dit geld via omwegen bij Vitesse zijn bij geschreven. Alleen door die rare constructies kunnen ze het niet terug vinden. (even voor de duidelijkheid, dit is wat ik heb gehoort op de Bbc). Het zal me niks verbazen dat uit eindelijk Abrhamovice uiteindelijk alles betaald. Maar zoals gezegd, een eigenaar mag geen 2 clubs hebben.

20 februari 2014 om 13:58

@vitessesupport, iemand financieel bijstaan indien nodig is, is wat anders dan wat er werkelijk aan de hand was. Als Jordania die aandelen werkelijk in bezit had, had hij zich niet als een kwajongen laten wegsturen.

Nog steeds is het schimmig wie de werkelijke eigenaar van Vitesse was, want men probeert ons nog steeds te doen geloven dat dat Jordania was.

20 februari 2014 om 14:09

@ Revervebankje

Don, weet niet veel dat hij nu pas hoort over Chigrinki.
Want hij is al sinds enige tijd de eigenaar van Vitesse.
Mijn reactie was op zijn commentaar gericht.

20 februari 2014 om 14:18

Wat is nu precies het grote probleem dat voor sommigen niet duidelijk was wie er nu echt de eigenaar van Vitesse was/is? Zeker als het supporters van andere clubs betreft.

Concentreer je meer op voetbaltechnische zaken in plaats van te miepen over wie op welke stoel zit in de skybox bij Vitesse.

Dit bericht gaat er uiteindelijk over dat 2 spelers die niet voldeden de deur uit zijn. Dat is toch een ontwikkeling die gewoon toe te juichen is. Sowieso betreft het wederom een gehuurde speler die mag vertrekken. Dan kan je roepen wat je wil, maar als Vitesse deze spelers gekocht had in plaats van gehuurd hadden ze het veel lastiger gehad om ze te lozen.

Zo blijkt toch wel dat er toch wel enige gedachte achter dit 'wanbeleid' zit.

20 februari 2014 om 13:56

Door het jarenlange wanbeleid bij Feyenoord speelt de club al jaren geen rol van betekenis meer, dus hou alsjeblieft je mond over het beleid van andere clubs.

20 februari 2014 om 14:05

@objective, niet alleen Feyenoord, maar ook mijn club Ajax en PSV voerde in die jaren wanbeleid van ongeveer dezelfde orde. AZ eigenlijk ook. Ajax had als voordeel dat het zijn eigen geld verbrandde en PSV omdat de Gemeente Eindhoven, i.s.m Philips, Asml en Vdl, uiteindelijk bereid was bij te springen en de grond op te kopen.

De ratrace om kampioen te worden en de Champions League miljoenen binnen te slepen, doet zich eigenlijk voor in heel Europa, en we mogen trots zijn dat de Erediivisieclubs al jaren geleden de noodzaak inzagen om inkomsten en uitgaven gelijk te trekken. Daarom is het vrij wrang dat Vitesse precies het tegenovergestelde doet, zeker in tijden van crisis.

Daarnaast slaat het werkelijk nergens op dat hij niets mag zeggen omdat zijn club aan wanbeleid deed.

20 februari 2014 om 14:26

Vitesse is niet te vergelijken met het wanbeleid van Ajax, PSV of Feyenoord.

Vitesse is een kleinere club die dankzij een investeerder de weg omhoog op een versnelde manier probeert in te zetten. Daar zijn investeringen voor nodig en daar staat de investeerder voor garant. Gezien de resultaten van Vitesse sinds de overname gaat het in ieder geval op dat gebied de goede kant op. Daarnaast toont het jeugdcomplex aan dat er zeker wel op lange termijn aan beleid wordt gedaan.

Vanzelfsprekend is het niet de bedoeling dat Vitesse jarenlang forse verliezen lijdt. Als je een beetje nadenkt dan snap je ook wel dat die investeringen noodzakelijk zijn of waren. Het is zaak om de inkomsten te verhogen en de kosten te verlagen, wat wat mij betreft gepaard gaat met sportief succes. Vitesse doet nadrukkelijker mee en zal zo langzamerhand aantrekkelijker worden voor spelers en sponsoren. Het gevolg kan je zelf ook wel bedenken. Indien Vitesse het niet gaat lukken om binnen een paar jaar in het zwart te kunnen schrijven dan taaien de investeerders vanzelf af en zal Vitesse terugzakken naar de middenmoot of lager in de Eredivisie. Problem solved voor alle criticasters.

Overigens heeft Ajax niet alleen eigen geld verbrand, maar ook het geld dat op is gehaald met de beursgang.

20 februari 2014 om 14:59

@sammerens, jij probeert slechts recht te lullen wat krom is en je stellingen zijn nergens op gebasseerd.

Zo weet jij bijvoorbeeld niet of de investeerders zullen aftaaien, want jij kent de motivatie van die investeringen niet. De veronderstellingen die jij doet dat Vitesse aantrekkelijker zal worden naar mate het meer succes heeft zijn ook op lucht gebasseerd. Zo trekt de tweede club van Nederland, Feyenoord, slechts 5 miljoen per jaar binnen met Opel als shirtsponsor en Ajax dat in Nederland het alleraantrekkelijkste is voor sponsors, een niveau zal Vitesse nooit halen, heeft het lastig een nieuwe hoofdsponsor voor volgend seizoen te vinden. Zelfs voor Ajax is het vinden van een goede hoofdsponsor in tijden van crisis blijkbaar geen sinecure.

Daarnaast is met 250% het budget overschrijden niet de manier om te groeien, dat snapt zelfs een kind. De manier van FC Twente is de enige correcte manier. Breakeeven draaien in de nabije toekomst gaat ook niet geebeuren en ik denk dan ook niet dat de motivatie van de investeringen is wat jij denkt. Het is ook debiel om te denken dat een Rus goede sier wilt maken met een club die het in de Eredivisie goed doet. Russen die willen pronken, pakken een club in een grote competitie of in de eigen competitie, want dat heeft veel meer aanzien.

Ik breek overigens mijn hoofd waarom die investeringen noodzakelijk zijn. Ik denk heel hard na, maar blijkbaar ben jij veel slimmer dan ik. Kan jij het klip en klaar uitleggen? Want er is met 999 van de 1000 voetbalclubs geen droog brood te verdienen. Met goed beleid kan je met clubs als Real, United en Bayern aan merchandising en tv gelden goed geld verdienen, maar de rest kost alleen maar geld.

En geld wat met de beursgang opgehaald werd is eigen geld, alleen in Jip en Janneke taal.

20 februari 2014 om 16:05

Waarom investering nodig is??

Meen je dat??????

Vitesse heeft geïnvesteerd in trainingscomplex, ze hebben geïnvesteerd in de selectie, ze hebben een grote schuld gedicht! Zonder die investering waren we failliet geweest! En als je investeert dan kun je het maar beter goed doen!!

20 februari 2014 om 16:08

Oh en ze hebben geïnvesteerd in Bony! Iedereen weet dat dat een goede investering was!

20 februari 2014 om 17:50

Hij heeft zeker veel meer opgeleverd dan hij gekost heeft.

Uiteraard ligt het dan aan jou. Ja de speler is niet zo heel bekend, maar is een (groot) talent van Everton. On: Goede zaak dat Vitesse bezig is met een opruiming. Komende maanden zullen ook een aantal contractverlengingen plaatsvinden en kan er volgend seizoen verder uitgebouwd worden aan een betere balans in de selectie.

20 februari 2014 om 12:50

Hoe weet je dat? Ergens anders schrijf je dat je nog nooit van hem hebt gehoord.....

20 februari 2014 om 13:41

Zegt hij dat hij hem kent dan?

20 februari 2014 om 14:28

Waarom speelt Kishna nog niet bij Ajax? Is toch een groot talent.
Waarom zit Zivkovic op de bank bij Groningen? Is toch een groot talent?

Blijkbaar is de speler niet goed genoeg om een redelijke hoeveelheid speelminuten bij Vitesse te verkrijgen. Het middenveld is bij Vitesse ook het sterkst bezet. Dan is het voor de speler beter om ergens anders wel aan spelen te komen en voor Vitesse om zijn salaris te besparen, dus mag hij weg.

houdt chelsea binnenkort ook een opruiming?

edit: sorry, als keeper zijnde scoor ik nooit dus deze moest ik ff inkoppen

maar nooit van deze gozer gehoord, je zou denken dat ze hem eerlijke kans kunnen gever nu vitesse in een dip zit, maar daar denken ze in arnhem dus anders over

20 februari 2014 om 13:12

Hoewel je dit als geintje bedoeld vind ik het helemaal niet erg dat er spelers van Chelsea gestald worden in de eredivisie, Zolang de spelers maar een meerwaarde hebben voor de competitie. Want van een speler als Lucas Piazon kan ik echt genieten en ook Atsu en Van Aanholt hebben bewezen een meerwaarde te zijn voor de eredivisie.

20 februari 2014 om 14:16

Ja we houden binnenkort uitverkoop want we zitten zwaar in de crissis nou goed?
Nee jongen we hebben veel spelers en we doen er twee weg die we nauwelijks gebruiken.
Giorgi Chanturia is een goede spelers maar hij speelt niet veel want we hebben ook Atsu en velen andere middenvelders en buitenspelers. Keuze vollop dus te veel kan ook wrevel op de bank veroorzaken.iedereen wil graag spelen. Die ander viel tegen bij de beloften en mag dus weg. Logisch toch?

Ligt het aan mij of heb ik deze speler nog nooit zien spelen of van gehoord?
Wat een aanfluiting dat hele gebeuren. Deze speler kan zoveel beter denk ik dan alleen op de bank zitten bij Vitesse.
Ik vind het nog mooier om te zien dat al die Vitessenaren zichzelf ten koste van alles gaan verdedigen terwijl ze weten dat ze finaal mis zitten. Het is geen voetbalclub en dat zal het ook nooit meer worden. Lees het stuk van Cardiff City maar eens in de VI. Dat is nóg een tikkeltje erger dan dit, maar komt vrijwel overeen.

20 februari 2014 om 13:14

Nou nou, ze hadden gehoopt dat deze speler verder zou zijn. Nou dat bleek niet het geval, dus mag hij idd vertrekken bij Vitesse. Zo gaat dat in het hedendaagse voetbal.

Maar hoezo aanfluiting ? Is het dan ook geen aanfluiting dat onze buurman spelers als Breuer, Bovenberg, Sno, Roorda gehaald heeft en ze ookzo gemakkelijk via het riool laat afvoeren ??

20 februari 2014 om 13:21

Dat zegt iemand van een voetbalclub waar het wemelt van de buitenlandse spelers en waar externe financiers de dienst uitmaken en de directie niets te zeggen heeft. Bovendien verkeert de club in acuut degradatiegevaar.

20 februari 2014 om 18:22

Met de vinger naar de ander wijzen kunnen jullie heel goed. Wacht nou maar rustig af jongen, mijn tijd komt nog wel met Nec. En die tijd die je nu mee maakt met Vitesse zul je nooit meer meemaken. Bovenin meedraaien in de Eredivisie is leuk, een volle zuid tribune is nog leuker, maar keer op keer falen en naast prijzen grijpen is het aller leukst.

En nee hoor acuut degradatiegevaar is het zeker niet. Weet niet waar je dat vandaan haalt jongen?

20 februari 2014 om 13:23

Ligt het aan mij of zie ik jou bij elk Vitesse topic weer eens negatief reageren?

20 februari 2014 om 14:14

Tsjah, hij zal toch iets te zeuren moeten hebben want het gaat o zo goed met de club dat over de Waal ligt.

20 februari 2014 om 18:23

Dat ligt aan jou Hollywood. Je naam spreekt boekdelen. Negatief lijkt het in jouw ogen, maar het is realisme en dat dringt nog steeds niet door tot de gemiddelde inwoner/fan van Arnhem/vitesse.

20 februari 2014 om 20:44

Cancellara,
Spreek je jezelf hier niet een heel klein beetje tegen...
"ligt het aan mij of heb ik deze speler nog nooit zien spelen of van gehoord?
Wat een aanfluiting dat hele gebeuren. Deze speler kan zoveel beter denk ik dan alleen op de bank zitten bij Vitesse."
Dus nog nooit van gehoord en zien spelen maar wel weten dat hij beter kan dan de bank van Vitesse.....knap hoor!

En Hollywoodadr praat volgens jou namens de gemiddelde inwoner/fan van Arnhem/vitesse?! Praat jij dan namens de gemiddelde Nijmegenaar?! Nee dus!
Namens mij raad ik je aan om je naam in Calimero te veranderen met je suggestieve verhalen. Zij zijn nu groot en wij zijn nu klein en dat is niet eerlijk.....onze tijd komt nog wel. blablabla.
Vitessesupporters hoeven zich tegenover niemand hier te verantwoorden of te verdedigen. Wij weten allemaal dat als Vitesse niet was overgenomen de club niet eens meer bestaan had. De club word nu naar een hoger niveau getild en dat gaat niet zonder slag of tegenstoot. Maar omhoog gaan we nog steeds en bestaan doen we ook nog steeds.

20 februari 2014 om 14:36

Inderdaad. Allerlei spelers kopen om vervolgens de helft te laten verpieteren is veel beter dan gehuurde spelers die niet voldoen lozen zoals Vitesse nu doet.

Grappig dat je anderen beticht van 'ten koste van alles verdedigen' terwijl je juist zelf de zuurpruim bent die zelfs een goede ontwikkeling weer weet te omschrijven als wanbeleid.

Het wordt onderhand toch wel sneu om te zien dat je keer op keer weer opzichtig de moeite doet om met een troosteloze reactie op Vitesse onderwerpen te reageren. Steek je energie eens in nuttige zaken of jouw eigen club zou ik zeggen.

20 februari 2014 om 18:25

Een goede ontwikkeling weet te omschrijven als wanbeleid? Jij gaat mij toch echt niet vertellen dat dit goed beleid voeren is jongenman? Dit gaat buiten alle proporties om. Dit is geen beleid, dit is lukraak maar iets doen en kijken waar het schip strandt. Nee, allemaal leuk en aardig een seizoenshelft meedraaien met Ajax, Twente en Feyenoord, maar met zo'n selectie kun je er gegarandeerd van uit gaan dat je in een neerwaartse spiraal terecht komt.

Deze santos kwam net terug van een ernstige Knie blessure en is nog een keer geblesseerd geweest toen hij nog niet zo lang bij vitesse was anderen deden het goed dus geen reden om hem in te brengen prima oplossing voor beiden partijen

Deze Santos heeft net als Morri nauwelijks gespeeld. Het kan mij niet boeien als zulke spelers vertrekken. Voor Chanturia is dat een ander verhaal. Ik snap niet dat anderen zijn kwaliteiten niet zien.
Toch echt een hele goede voetballer.

Wat een zielig volk hier zeg. Vitesse doet 2 spelers van de hand en kijk eens waar de hele topic mee gevuld word. Kansloos.
Wat ik van hem gezien heb was niet eens onaardig. Maar als hij onder Bosz niet aan spelen toe komt kun je hem beter doorverhuren. Kostenbesparend en houd de ontwikkeling van de spelers in jong Vitesse tegen.

Precies ik snap al het gemiep ook niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Vitesse

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV4623
2.Ajax4555
3.Feyenoord3924
4.Vitesse361
5.AZ3513
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
S. TronstadMiddenvelder192
L. OpendaAanvaller1911
N. FrederiksenAanvaller167
T. BuitinkAanvaller141
Y. GbohoMiddenvelder132
D. HuismanMiddenvelder130
Voor de complete selectie: Clubpagina Vitesse.

43 fans
Coach, 58 jaar
SeizoenClub
2019-2021 Bayer Leverkusen
2017-2017 Borussia Dortmund
2016-2017 Ajax
2016-2016 Maccabi Tel Aviv
Laatste voetbalnieuws

Discutabele penalty helpt Peter Bosz aan broodnodige overwinning

Olympique Lyon heeft na vijf opeenvolgende remises in officiële wedstrijden weer eens gewonnen. De ploeg van Peter Bosz was zondag met 0-1 te sterk voor Troyes en neemt daardoor de tiende...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 17 januari
Chelsea heeft de kans om Layvin Kurzawa te contracteren laten schieten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren