Uitgefloten spits hoopt dat supporters sterven en staat direct te koop

Donderdag, 6 januari 2011 om 11:30Bart Kruyt

Marvin Morgan is op zoek naar een nieuwe club. De aanvaller van Aldershot Town werd afgelopen maandag uitgefloten door de eigen supporters in de thuiswedstrijd tegen Hereford United en was daar duidelijk niet van gediend. “Ik zou graag de fans bedanken die me van het veld gejouwd hebben. Ik hoop dat jullie allemaal sterven”, twitterde Morgan.

De 27-jarige aanvaller scoorde dit seizoen pas vijf keer in negentien competitiewedstrijden en werd afgelopen maandag in de 1-2 nederlaag tegen Hereford een klein halfuur voor tijd uit zijn lijden verlost. Morgan werd uitgefloten door de eigen supporters en uitte zijn teleurstelling niet veel later op zijn Twitter-account.

Het bestuur van Aldershot kreeg echter al snel te horen over de woorden van Morgan en besloot de aanvaller direct op de transferlijst te plaatsen, zo meldt de BBC. De club noemt het gedrag van haar ongelukkige aanvaller ‘compleet onverantwoord’ en legde Morgan een schorsing op van twee weken. In die periode mag de spits zich niet bij de club laten zien.Gerelateerd

Meer sportnieuws

45 reacties (laatste reactie door jeffreysch)

Terecht, zo ga je niet om met de mensen die jou salaris betalen en het mogelijk maken dat je een luizenleventje leeft. Ik ben echter benieuwd of Aldershot hem nog kwijt kan raken, niet veel clubs zullen hem willen kopen.

6 januari 2011 om 11:33

Nou, een luizenleventje. Ik denk eerlijk gezegd niet dat hij een enorm fortuin verdiend daar, maar maar eerder een gemiddeld maandsalaris of nog wel minder.

6 januari 2011 om 11:33

Deze kerel heeft echt geen luizenleventje hoor ik heb namelijk nog nooit gehoord van Aldershot en durf ook te betwijfelen of die nou wel zo veel verdient. Maar goed dit mag je natuurlijk nooit roepen, twitteren of weet ik het.

6 januari 2011 om 11:36

Nou en wat een luizenleventje zul je leven als je voor Aldershot Town speelt ... Verder kan ik me voorstellen dat hij teleurgestelt is door de reactie van zijn 'supporters', alleen zijn reactie is dan nogal overdreven.

6 januari 2011 om 13:40

Aldershot Town komt uit in de League Two is het 4e niveau van engeland

6 januari 2011 om 11:40

Ze spelen in de Football League Two, zal wel enigzins een leuk salarisje hebben, maar een echte vetpot zal het niet zijn!

6 januari 2011 om 11:42

@alle vier hierboven
Het enige dat hij hoeft te doen is zijn hobby uitoefenen. Daar krijgt hij vervolgens ook nog voor betaald. Dat is geen luizenleventje?
Natuurlijk, hij zal geen enorm salaris ontvangen maar kan echt wel rondkomen, zonder dat hij hard hoeft te werken.

6 januari 2011 om 11:47

Als je jaar in jaar uit zeven dagen per week met 'je hobby' bezig bent gaat het ook wel een beetje vervelen hoor geloof mij maaar

6 januari 2011 om 11:54

Dan nog zit hij in een geprivilegieerde positie en hoort hij de hand die hem voedt niet dood te wensen. Simpel.

6 januari 2011 om 11:57

Wattan, ben jeje postzegelverzameling zat? =p Voetbal verveel niet zo snel denk ik

7 januari 2011 om 00:22

Ik heb net even gegoogled en hij verdiende dus 25.000 pond per jaar of terwijl 29.603,33 euro per jaar. Ik weet niet of dat veel is. By the way de bron is: www.aldershottown-mad.co.uk/.../index.shtml

6 januari 2011 om 11:43

@ de drie heren boven mij:

In de League Two wordt over het algemeen net zoveel of zelfs meer verdiend dan in de Jupiler League in Nederland. In Engeland liggen de salarissen een stuk hoger omdat zelfs clubs uit de 4e divisie (wat de L2 is) soms nog meer dan 10.000 toeschouwers trekken.

En wat is er geen luizenleventje aan elke dag pas om negen uur op, naar de club rijden, beetje gemasseerd worden, beetje voetballen, weer gemasseerd worden, lekker lunchen, beetje trainen en weer naar huis.

Klinkt echt heel rot.....

6 januari 2011 om 11:46

Ik zeg ook niet dat het een rotleven is en ik zou het zelf ook doen, maar ik interpreteerde het meer alsof hij kon doen en laten wat hij wilde en dat is denk ik niet zo. Hij zal echt wel op zijn uitgaven moeten letten, naar mijn idee.

6 januari 2011 om 12:42

Leuk dat je het vergelijkt met de Jupiler League, maar daar worden spelers echt geen miljonair van hoor. En na hun 35e is hun lichaam kapot en moeten ze nog 30 jaar een normale baan uitoefenen voor ze met pension kunnen.

Zulke spelers hebben helemaal geen luizenleventje. Spelers die meer dan een miljoen per jaar verdienen en na hun voetbalcarriere binnen zijn, dat is een ander verhaal, maar dat zal bij deze club echt niet het geval zijn hoor.

6 januari 2011 om 13:00

Als je het hebt over net zoveel of meer dan in de jupiler league, heb je het over de grote clubs in de League2, zegmaar de clubs die zo'n 7 jaar geleden nog Championship speelde en nu met een groot stadion in de League2 spelen, ik noem; Bradford City, Crewe Alexandra, Gillingham, Port Vale en Rotherham United.

Aldershot Town daarentegen is een club uit de onderlaag van het Engels profvoetbal, dat eigenlijk rond de 20ste plaats hoort te spelen (ook al doen ze het nu vrij goed). De club is 2 of 3 jaar geleden pas profclub na de promotie uit de hoogste Amateurklasse.
Om een lang verhaal kort te maken; bij Aldershot verdien je redelijk weinig.

6 januari 2011 om 13:15

hahaha

jij hebt echt geen idee hoe t is om topsporter te zijn!

jaa ze hebben veel geld en roem, maar

- ze moeten op hun voeding letten. 24/7
- ze kunnen niet altijd op stap
- ze moeten elke dag 2x keihard trainen, en dat niveau ook elke keer weer vasthouden.
- ze zijn een publiek figuur.. ze moeten zich dus altijd gedragen

er zit echt wel een keerzijde aan dat luizenleventje hoor..

6 januari 2011 om 15:43

Luizenleventje?

Die mannen verdienen misschien 30.000 per jaar en dat is het ook wel. Werk is altijd je hobby, want je beoefent het in je vakgebied.

Natuurlijk is het niet netjes van de fans, maar als voetballer moet je hier boven staan.
Ik heb mensen voor minder bedreigingen ontslagen zien worden.
Ik vind die tweet dan ook absoluut niet kunnen en de schorsing terecht!

Hilarisch dit En nu naar de concurrent om daar topscorer te worden.

6 januari 2011 om 12:13

Hij wordt niet ontslagen, maar te koop gezet.

Terecht, hij is ook maar een mens, dus omdat hij een voetballer is mag hij voor alles en nog wat uitgemaakt worden? Waarom moeten hersenloze supporters altijd beschermd worden ? Omdat ze betalen zeker? Dat maakt het moreel nog niet goed. Tuurlijk is het niet goed maar ik begrijp hem wel. Success Marvin.

Zo hallo. Ik snap dat je het niet leuk vindt als je uitgefloten wordt maar deze reactie is wel buiten alle proportjes. Helemaal terecht dat hij mag vertrekken.

Waarschijnlijk was het gewoon de frustratie van het moment. Het is natuurlijk nooit fijn als je weinig scoort al spits en ik denk dat het gewoon alles bij elkaar was, wat hem tot deze uitlating heeft gebracht. Ik denk dan ook niet dat die het echt meent, maar goed is het natuurlijk nooit

of je nu veel of weinig verdient...je bijt nooit in de hand die je voed! Ook al leven die gevoelens bij je als speler (...iets wat ik mij goed kan voorstellen als je door eigen publiek tijdens de wedstrijd word uitgefloten) moet je ze niet uiten en al helemaal niet op deze manier met doodsverwensingen. Buiten het feit dat je het onmogelijk maakt om nog te kunnen voetballen zou het kunnen zijn dat de supporters meer gaan doen dan enkel fluiten.

Wat een onzin dat hij ontslagen is. Je mag iemand toch wat toewensen en dat dit een doodswens is aan de supporters ach ja, lekker belangrijk. In sommige situaties kan ik de 'woede' van Morgan wel begrijpen. De club probeert zijn eigen imago en hachje te redden.

Ik kan het me heel goed voorstellen dat je kwaad bent als je door honderden mensen uit wordt gefloten. Als hij impulsief gereageerd had door bijvoorbeeld een middelvinger op te steken had ik daar nog wel enig begrip voor gehad. Er van uitgaande dat hij niet meteen in de kleedkamer is gaan Twitteren heeft hij echter ruimschoots de tijd gehad om af te koelen en na te denken over hoe eventueel te reageren. Als hij daarna dan alsnog zoiets doet is dat gewoon heel erg dom.

6 januari 2011 om 11:45

Je zou kunnen zeggen dom.
Maar, je moet even nagaan: er kunnen zo'n 5.000 mensen in het stadion daar, en 500 ongeveer van de uitploeg, dan heb je ongeveer 4500 mensen over, waarvan toch zeker de helft je uitfluit?
Ik snap dat je dan boos word..

Het is logisch dat het Bestuur van Aldershot hem op de transferlijst, maar een lekker publiek zeg

6 januari 2011 om 11:50

Recreation Ground kan 8.500 voetbalsupporters ontvangen!

6 januari 2011 om 11:55

Ok ty, . Dan alsnog zon 6.000 supporters die hem uitfluiten?

6 januari 2011 om 17:58

Off.:
Er kunnen maximaal 7.100 mensen in het stadion (officieel genaam The EBB Stadium at the Recreation Ground).
De wedstrijd tegen Hereford United werd door slechts 2.767 mensen bezocht.

On.:
Hoe je het ook wend of keert, dit is gewoon een oliedomme actie van Morgan, dit kan door geen enkele club getolereerd worden, zelfs een kleine club als Aldershot Town heeft sociale banden en staat dus midden in de maatschappij.
Vanuit dit oogpunt kan de club dit totaal niet accepteren en dienen ze actie te ondernemen. Wat betreft de supporters, tsja, daar moet je als voetballer boven staan.
Indien je dit niet kunt, moet je geen publieke baan als voetballer accepteren.

6 januari 2011 om 19:59

OOK Goed lol .
Maakt helemaal niet uit hoeveel mensen erin kunnen

hahahaha!
vind ik best wel grappig..
maargoed, het is schandalig van die fans. hij doet alles voor de club, probeert zijn best te doen en dan hem durven uit te fluiten? geen greintje respect hebben die mensen.
beetje hetzelfde als de mensen die in de arena ronaldo uitfloten.. denk eens na man!

6 januari 2011 om 13:18

Dat Ronaldo in de Arena wordt uitgefloten heeft hier vrij weinig mee te maken, ja alleen dat een speler uitgefloten wordt, maar in dit geval gaat het om een speler die door zn eigen suporters uitgefloten wordt.

Een speler van de tegenstander uitfluiten dat is gewoon normaal en dat hoort er gewoon bij, maar het uitfluiten van je eigen spelers vind ik gewoon schandalig. Om dan te zeggen dat alle suporters moeten sterven is dan weer niet zo slim

6 januari 2011 om 13:38

jaa klopt, maar bedoelde het wat anders.
natuurlijk hoort het uitfluiten erbij, maar niet op de manier waarop het soms gebeurt.
hetgene wat ik bij ronaldo in de arena bedoelde was dat hij als enige keihard werd uitgefloten en dat vind ik niet kunnen. komt zo'n voetbalheld naar jou stadion waar normaal spelers als landzaat fzo komen en ga je hem zo uitfluiten..
het was gewoon een voorbeeld om aan te geven dat het uitfluiten allemaal nergens opslaat.. maarja indd, natuurlijk helemaal niet als het een van je eigen spelers is.
haha en die laatste zin heb je ook gelijk in, tog klinkt 't wel grappig.

6 januari 2011 om 13:51

Haha ja idd ik kan er ook wel om lachen. Er zijn altijd mensen die wat sneller geraakt zijn door woorden, waardoor je dit soort dingen niet kan roepen

Hahah ik vind het een prachtige opmerking van een gefrustreerde spits. onverantwoord maar wel met veel lef. De supporters hebben hem een rotdag bezorgt en hij pakt ze terug.
5 doelpunten in 19 wedstrijden is toch niet zo slecht?

We weten nou niet hoe de publiek hem uit heeft gefloten maar zo'n kinderachtig reactie verwacht je niet van iemand van 27. Ik kan me niet voorstellen dat iemand zo'n speler een contract wil aanbieden .

Misschien kan hij nog wel wat twitterles van Alan Pardew krijgen over wat hij wel en niet kan tweeten

Tuurlijk bedoeld deze spits dat niet zo letterlijk.
Net of niemand hier een keer tijdens een harde discussie of ruzie heeft gezegd 'ach val toch dood joh'
met andere woorden: 'zoek het lekker zelf uit, jij toont geen respect voor mij, dan kan jij ook stikken'

In principe is trouwens: 'laat hem stikken' hetzelfde als 'valt toch dood'

Dat hij een voorbeeldfunctie heeft oké, maar kan me voorstellen dat je het een keer zat bent dat je continue word uitgejouwd terwijl je hard je best doet.

De Aldershotsupporters zijn in mijn ogen fantastische fans. Vorig jaar ben ik met mijn voetbalclub een paar dagen naar Hereford geweest en we hebben toen ook een wedstrijd van de grote rivaal Shrewsbury bezocht. Wij zaten in het thuisvak, maar wat had ik graag in het uitvak gezeten! De fans van Aldershot bleven maar zingen, ook toen ze achter stonden. En dat bij een clubje uit de League 2!!

Deze supporters hebben het volste recht om Marvin Morgan uit te fluiten als zijn prestaties hun niet zint.

Marvin Morgan is een held! Altijd van die supporterjes die geen respect tonen en beginnen te fluiten, daar zal hij niet beter van gaan spelen. Ik kan me voorstellen dat hij zulke uitspraken doet...

Tja, ik vind het jammer dat de supporters zo fluiten, dat is zeker niet leuk voor hem, maar zijn reactie is ook helemaal niet goed. Hij kan zijn ongenoegen uiten, maar dan moet het wel op een normale manier en niet zo. Ik vind het ook niet raar dat de club hem nu meteen wilt verkopen. Daarbij denk ik niet dat hij ooit nog een wedstrijd zou spelen voor die club, dan zouden de fans het niet alleen laten bij fluiten...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Aldershot Town

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
19.Weymouth9-10
Voor de complete stand: N L 1 Conference
SpelersPositieW
C. AndrewsAanvaller105
A. WhittinghamMiddenvelder90
M. WalkerKeeper110
J. HarrisAanvaller80
L. KinsellaVerdediger111
Voor de complete selectie: Clubpagina Aldershot Town.

In de wandelgangen

Woensdag 20 oktober
Ook Liverpool heeft zijn pijlen gericht op Ricardo Pepi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren