FRtorres
Algemeen
Vrienden (26)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Donderdag, 23 april 2009
  • FRtorres
  • 0 punten
  • Lid
  • Definitieve ban
  • 12.223
  • jaar (--)
  • Vianen
  • 26
Persoonlijke berichten
17 mei 2011 om 19:14
#21

Haha natuurlijk zet ik me af tegen Mourinho. Hoe kun je zo voetballen met zo''n spelers, je hebt genoeg mogelijkheden.

En ik vind het juist leuk dat er ook nog mensen zijn die van der Wiel te overschat vinden, dacht dat ik ook de enige was!

18 mei 2011 om 17:37
#23

Klopt, Haha!

26 november 2011 om 16:03
#32

Prachtig verwoord over de jeugdspelers van Feyenoord! Kan het helemaal vinden in je woorden over Fer en Wijnaldum etc.

31 december 2011 om 15:48
#33

Haha jaa zo'n beetje de enige voor Lyon en Ajax :$ al moet ik nu voor Lyon wat meer uitkijken met me uitspraken erover xD

11 januari 2012 om 18:14
#34

Hé!
Lang niet gesproken. Ik ben een tijd inactief geweest op Voetbalzone en ik vind het wel eens tijd worden voor weer een Clubexpert. Zou je een idee willen achterlaten op mijn persoonlijke pagina als je die hebt? Het hoeft niet per se over mijn favoriete club PSV te gaan, ook gewoon in het algemeen. Alvast bedankt.

Groetjes,
Daniel

11 januari 2012 om 20:13
#35

Hey, ik heb het heel druk met school (volgende week ook) dus daarom was ik een tijdje afwezig. Ik wil je bedanken voor je zeer uitgebreide reactie en voor de moeite dus. Ik heb een paar hele nuttige tips gelezen en ik wil je daar echt voor bedanken. Ik zal alles rustig bekijken en je ziet er vanzelf een op de voorpagina!

Groeten,
Daniel

18 januari 2012 om 23:41
#38

Hoi,

op je reactie rond 23.30 te reageren en wel de live topic heenwedstrijd Copa tussen Real tegen Barca, er zijn een hoop nieuwe mensen die hebben niet helemaal de regels gelezen ook vanwege het openstellen van een reactie over streams en taal.

Verder wordt er in het stadion net zo gereageerd maar nu zit je er dichterbij.

Veel plezier verder hier op Vz.

Vr.groet van Angelo.

19 januari 2012 om 00:13
#39

Hoi,

ja aan het eind van deze topic van Real- Barca hoorde ik een lid nog lelijke vloekwoorden zeggen omtrent dat hij niet tegen zijn verlies kan, hij zal zeker wel verbannen worden. Zag dat ook vorige week bij de comp. wedstrijden van de beide topclubs dat anderen verbannen werden door grove text.

Maar ben het met je eens dat het beter aangepakt moet worden door de moderators, er staan al regels maar het is een hele kolos text waar veel leden geen zin in hebben om dat te lezen.

Ik geef toe ook niet alles gelezen te hebben.

Nou nogmaals veel voetbalplezier op deze site.

Gr.angelo.

22 maart 2012 om 20:17
#40

Klopt helemaal, fijn om te horen dat je er interesse in hebt! Zodra ik tijd heb zal ik er zeker aan werken

11 mei 2012 om 17:37
#41

Als jij in een land woont waar je het minder/slecht hebt en krijgt de kans om ergens te gaan wonen waar het stukken beter is dan mag je minimaal de taal leren spreken ( zal dan niet schrijven zeggen daar jij mij ook op fouten betrapte) maar veel personen spreken na 30 jaar de taal nog niet en genieten wel een uitkering.
Ik spreek wel uit ervaring want ben al vaker in Marokko geweest, waar al een jaar een auto van mij staat welke gestolen is in Marbella.
Iedereen weet en zegt dat het mijn auto is tot de rechter toe, maar procedure enz. enz. deze (voor de duidelijkheid een auto van nieuw € 195.000) auto staat nu weg te rotten op een parkeerplaats van de douane in de woestijn.
Deze ervaring en het feit dat ik mede-eigenaar van een beveiligingsbedrijf ben en dus vrij vaak negatieve ervaringen heb met o.a. Marokkanen (vaker dan met autochtonen) vormen hoogst waarschijnlijk mijn mening.

29 april 2013 om 14:37
#42

Götze veracht ik nu, zelfs als hij ons morgenavond naar Wembley schiet.

Hij had naar elke club ter wereld kunnen gaan, maar ga dan niet uitgerekend naar Bayern, zeker niet als je nog zo jong bent en je bij Dortmund ook een glorieuze carrière had kunnen opbouwen. Ik zal verder geen woorden meer vuil maken over hoe en wanneer dit bekend is geworden.

Dortmund kan hier sterker uitkomen als men twee aanvallende middenvelders haalt, á la Eriksen en de Bruyne (realistisch). Dan nog een knaller van een vervanger voor Lewandowski (dzeko of Negredo) en de naam Götze wordt snel vergeten.

6 maart 2014 om 13:47
#43

Bedankt voor je reactie bij het Roda-artikel van gisteren. Ik zie het nu pas, daarom reageer ik zo. Ik kan ook niet begrijpen dat VZ zoiets plaatst terwijl ze bij het minste of geringste leden aanpakken vanwege zogenaamd provoceren.

Afgelopen weekend zijn posts van mij verwijderd en heb ik een ban van een week gekregen (wat na een email van mij is omgezet in een waarschuwing, maar dan nog) omdat ik onnodig Roda zou provoceren. Ik zei inderdaad dat Roda van mij aan een kant mag degraderen, maar meldde daar duidelijk bij dat ik het de supporters (waar ik totaal geen problemen mee heb) en de club op zich (die een mooie historie heeft en in de eredivisie hoort) zeker niet gun. Ik heb dat onderbouwd met hun beleid en met wat ik van Vlemmings en Tomasson vind. Dat was extreem provocerend volgens VZ, ondanks dat Roda-fans gewoon netjes op mij reageerden en zeiden hoe zij tegen beleid, Tomasson en Vlemmings aankeken, zonder enige rancune richting mij.

Als zo'n post van mij al niet mag, dan moet VZ zeker nooit zo'n artikel publiceren.

25 september 2016 om 15:50
#44

Toch typisch dat jij een weekban hebt gekregen en degene waarmee je in discussie was nog steeds op 200 punten staat + bewezen lid.

13 november 2016 om 05:07
#45

Hey kerel, alles goed?

Een beetje laat, omdat ik bijna nooit meer actief ben op de desktopversie. Ondanks de app nog steeds amateuristisch slecht is, voor de grootste voetbalsite van Nederland.

Ik wilde je nog mijn excuses aanbieden, als ik wat onredelijk was in het topic van Kramer vs Onana een aantal weken geleden. Als het over Kramer en Guidetti gaat, dan ga ik in attack mode daar moet je sowieso niks van aantrekken er zit geen slechte bedoeling bij. Die twee triggeren me alleen heel erg, zeker als ik het als onrecht/provocatie ervaar naar mijn cluppie toe..

23 februari 2017 om 21:15
#46

Hey kerel, sorry voor de late reactie! Ik ben bijna altijd actief op mijn telefoon, dus ik reageer geregeld wat later op persoonlijke berichten..

Haha, ik kwam die desbetreffende ochtend inderdaad uit de bar gerold!

Kleine moeite, ik voel me nimmer te groot om mijn excuses aan te bieden of ergens op terug te komen. En ik weet van mezelf, dat altijd de stoppen doorslaan in topics van Kramer en Guidetti. Het is dan wel mijn mening moet ik erbij zeggen, maar ook geregeld tegen het onredelijke aan. Daarom negeer ik meestal ook de topics van beide heren, al is een goede felle discussie ook wel leuk. En later als ik wat afgekoeld ben, lees ik mijn reacties weer terug. En dan ben je vaak ook wat relationeler, tenminste dat heb ik af en toe!

Daarnaast hebben we regelmatig felle discussies en zijn we het niet eens maar dat waardeer ik juist in jou! Van de inhoud wijken we nooit van af, en dat is helaas niet met ieder lid zo. Daarnaast vind ik het fijn, om met supporters van concurrenten/rivalen te discussiã«ren.

Let's agree, to disagree.

Frtorres 13 november 2016 om 14:36

Hey man, gaat prima! Met jou ook? Lekker om vijf uur 's ochtends (rechtstreeks uit de kroeg?) al in de weer op voetbalzone?

Ikzelf heb me ook teveel laten meeslepen in die discussie, omdat ik vond dat Guidetti en voornamelijk Kramer onrecht werden aangedaan. Afijn, zand er over. Ik waardeer het zeer dat je je excuses aanbiedt, dat onderscheidt je van het gros van de leden op deze site. Excuses zijn overigens niet nodig, omdat de discussie met jou misschien fel is, maar wel altijd op de inhoud. En ja, dan kunnen we het oneens zijn, maar in het desbetreffende beruchte topic over Kramer had jij nog wel een van de meest gefundeerde en genuanceerde reacties. Let's agree to disagree

19 juli 2017 om 01:04
#47

Je haalt type en niveau door elkaar Nouri kan wel degelijk vergeleken worden met xavi en iniesta door zijn stijl. Zo ingewikkeld is dat toch niet? Sneue reactie

23 juli 2017 om 11:01
#48

"bij Ajax is geld verdienen ook een primair doel hoor, dat zie je als spelers niet willen bijtekenen en meteen naar bank of tribune worden verbannen. Ajax is gewoon een voetbalclub zoals ieder ander. En daar is helemaal niets mis mee."

Om even op je reeds verwijderde reactie terug te komen.

Ajax haalt geen spelers om er vervolgens aan te verdienen. Ze halen ze voor het eerste elftal om eerst ermee te presteren en dan vervolgens voor veel geld door te verkopen. Bij Chelsea is het andersom. Die halen een jongen voor veel geld om hem vervolgens te verhuren voor veel geld en daarna bij prestaties voor meer geld te verkopen. Dat presteren in het eerste elftal wordt dus achterwege gelaten bij Chelsea. Je reactie is dus wat mij betreft totaal niet relevant op mijn reactie noch op de reacties erboven geschreven door derden.

30 november 2017 om 14:15
#49

Is je reactie op het Kezman topic verwijderd omdat je zijn homfobie benoemde?

De reacties zullen nu niet zo heftig zijn, omdat het topic er niet over gaat, maar vind absoluut dat het benoemd mag worden. Zelf ben ik opgegroeid met Kezman als 'held', dat gevoel bij hem als voetballer zal ook niet snel wegtrekken. Het gevoel is wel veranderd en minder geworden sinds zijn uitspraken, kan het me echt niet voorstellen dat je zo denkt. Het zal ook met zijn afkomst te maken hebben, maar schofterig blijft het natuurlijk.

30 november 2017 om 14:38
#50

Ik denk dat het toch een beetje het gevoel geeft alsof een voorbeeldfiguur of bekendheid van zijn voetstuk valt. Ik herken het heel goed hoor, zeker wat je beschrijft bij Kevin Spacey, het was namelijk een fantastische acteur en een hele goede serie, maar was ongeveer halverwege toen dat naar buiten kwam en kon het niet aan om verder te kijken.

Qua biografieën lees ik ongeveer alles, zelfs de saaie zoals Heintze en Simons, maar ik zal die van Ruben Schaken nooit kopen. Ik was al genezen toen hij zijn anekdotes over vreemdgaan gebruikte om zijn boek te verkopen en nu komen de uitspraken rondom homoseksualiteit er nog eens bij. Vind het dan ook moeilijk te begrijpen dat VZ en de schrijver die hier ook actief is hoog en laag springen om toch reclame te maken en zaken goed te praten.

Ik ben blij met principes hoor, ze zullen met kleine dingen in de weg zitten, maar het toont wel karakter vind ik. Dacht iedereen er maar zo over.

30 januari 2018 om 16:09
#52

Jammer dat mods iemand die al bijna 10 jaar lid is van VZ een week ban geven, omdat ie iemand met paar maanden oud troll accounts aanspreekt op z'n gedrag.

1 februari 2018 om 14:59
#53

Ik heb er wel een mod over gesproken. Sjakie is er op aangesproken, maar omdat hij op zich geen regels overtreedt, is het advies hem gewoon te negeren en te doen alsof je met een Ajacied praat. Ze hebben het dus opzich wel door

20 februari 2018 om 13:23
#57

Hi FRtorres,~~~~

~~~~~Bedankt voor je bericht. Ik was toevallig net bezig je persoonlijk mail te schrijven. Echter had ik deze nog niet verzonden. Omdat je mij net een bericht stuurde op mijn persoonlijke pagina, antwoord ik je ook maar langs deze weg~~~~~

~~~~~Je post leidde gisteren inderdaad tot een verhitte discussie, die uitmondde in felle reacties over en weer. In je post reageerde je op het en passant noemen van Eiting in het artikel over het bezoek van de hoofdscout van Barca in Zwolle. ~~~~~

~~~~~Daarop is in mij ogen helemaal niets mee mis. Iedereen heeft het recht om zich in welk topic dan ook te mengen en zijn mening te geven. Ongeacht de clubvoorkeur. Waar ik me echter wel aan stoorde was de cynische toonzetting van je gegeven mening. Openen met ‘Haha’, ‘één helftje meedoen’, het huiskrantje van Ajax’ en ‘het gaat nergens over’. Je op zo’n manier uiten in een Ajax-topic als uitgesproken Feyenoorder is (net als vice versa) imo niet handig en onnodig. Dat komt over als dat je Ajax en zijn talentenontwikkeling niet zo serieus neemt, dan wel wat afgunstig kijkt naar het doorbrekende talent. Het zo benadrukken is naar mijn idee onnodig olie op het vuur gooien en zoals Arie Vink als reactie gaf niets toevoegend. Het artikel ging namelijk niet over Eiting.hij werd slechts kort benoemd.~~~~~

~~~~~Jij stelt nu dat ik samen met 007 de discussie op gang bracht, dat is echter niet helemaal waar. 007 bracht de discussie over je clubvoorkeur op gang en jij beantwoordde hem. Isco24 reageerde weer op jullie discussie, steunde je en zag jouw vermeende clubvoorkeur net als jij ook niet in je bericht terug. Op Isco24 haakte ik pas in op de discussie. ~~~~~

~~~~~Allereerst wil ik even kwijt, dat ik met ‘gepusht door het huisblaadje van Ajax’ onterecht op het verkeerde spoor zat.. Omdat er leden waren, die boven jouw met verbazing spraken over het pushbericht, dat ze kregen over het betreffende bericht, ging ik er vanuit dat je bedoelde dat jij het daar ook cynisch over had. Dat vatte ik op als sneer naar Ajax. Maar blijkbaar bedoelde je er de Telegraaf mee en niet VZ, zoals ik nu in je bericht lees.~~~~~

~~~~~Zoals gezegd stoorde ik mij gisteren aan het cynisch toontje in je post. Ik vond dat nogal kleinerend overkomen en het voelde voor mij als het uitlokken van reacties dan wel onnodig provoceren. Openen met een cynisch lachje, verkleinwoordjes gebruiken, ‘het gaat nergens over’ schrijven, alsof je er de aanwas van Ajax-talent hier bedoelt. ~~~~~

~~~~~Dat cynische toontje voelde ik de laatste tijd vaker in je posts in Ajax-topics. Ik vraag me dan af waarom dat nodig is? Je jaagt er zinloos rivaliserende supporters mee op de kast. In Feyenoord- of PSV- topics reageer ik ook, maar probeer ik zo min mogelijk aanleiding te geven van onbedoelde kwade intenties. ~~~~~

~~~~~Cynisme gebruiken als rivaal, is olie op het vuur gooien en er een clubdiscussie van maken. Of onnnodig bewust of onbewust uitdagen/provoceren. Vandaar dat ik je post en ook je eerderen als zodanig zag en omschreef. ~~~~~

~~~~~Voor de duidelijkheid heb ik je wel beticht van provoceren en je een intrigant genoemd met het plaatsen van onnodige cynische reacties, maar weet ik ook dat je daarnaast ook inhoudelijk reageert, ook wij inhoudelijke discussies hebben gevoerd, die gebasseerd waren op ratio en imo wederzijds respect. Ik vind je dan ook niet in alles een ‘provocateur’ en heb ook je niet letterlijk zo genoemd. ~~~~~

~~~~~Ik heb genoemd, dat je vaak in Ajax-topics nogal prominent je je reacties geeft. Daar is zeker niets verkeerd aan. Maar hoe je meermaals met cynische openers komt in Ajax-topics kan ik wat minder begrijpen. Ik vroeg me dat ook openlijk af waarom je daarvoor kiest, waarom je op zo’n manier in Ajax-topics begeeft. Wat je op die manier in Ajax-topics hebt te zoeken? Ik heb echter nooit gezegd, dat je helemaal niets te zoeken hebt in Ajax-topics. Ook heb ik je nooit een troll genoemd.~~~~~

~~~~~~Zoals ik je persoonlijk post met je uitgebreide uitleg nu lees, heb ik je bedoelingen verkeerd ingeschat, is het zeker niet je intentie om in Ajax-topics bewust te provoceren. Dat neem ik dan graag van je aan. Je soms cynisme posts laten blijkbaar de die-hart supporter in mij teveel zijn beloop gaan. Dat maakt blijkbaar inderdaad niet altijd het meest chique deel in een clubsupporter in mij los. Dat is natuurlijk niet goed. Excuses hiervoor.~~~~~

~~~~~~Ik geloof je nu uiteraard op je woord en eerlijkheid en bied bij deze oprecht en welgemeend mijn excuses aan. Blijkbaar maakte ik een verkeerde inschatting wat jou betreft. Ik liet me gisteren veel te veel meeslepen in emoties in die felle discussie. Dan zeg je wel eens dingen onnodig harder dan je eigenlijk bedoelt. Of soms helemaal niet bedoelt. Ik heb zeker geen hekel of zo aan je en waardeer de discussie met je.~~~~~

~~~~~Ik hoop dat we on speaking terms blijven en de botte strijdbijl begraven kan worden. Van mijn kant zal ik dat sowieso doen. Hopelijk klimt je clubbie de komende tijd ook uit het dal en winnen jullie de beker. Ik kijk ook echt uit naar de wedstrijd Feyenoord-PSV binnenkort. Van mijn familie’s kant was een gedeelte Feyenoorder en een deel zoals ik Ajacied. Ik ben opgegroeid met beide kampen en hoop op winst van Feyenoord, ook omdat jullie ons dan twee punten kunnen zetten. Tot een volgende keer.~~~~~

~~~~~Greetz, buitenspelval~~~~~

~~~~~ps: geen idee waarom de alinea’s wegvallen.... het is ook weer een veel te lang verhaal geworden...~~~~~

20 februari 2018 om 15:07
#61

Ik lees net pas de reactie die je op de pagina van Isco24 schreef. Jammer dat deze post een hele andere strekking en intentie heeft dan het bericht dat je mij stuurde.~~~~~

~~~~~Ik heb het volgens jou wel heel erg hoog in mijn bol, omdat ik mijn niet door een autoritaire Isco24 in de hoek laat zetten en een hem een ‘essay’ schrijf? Ik ben één van die gasten, die door de mods moet worden aangesproken? Je hebt mijn reactie op jou en Isco24 aangemeld als op de man spelend? Ik begrijp het allemaal niet?~~~~~

~~~~~Tja... dat klinkt toch allemaal weer een stuk onvriendelijk dan ik dacht. Was ik er toch even van overtuigd dat je persoonlijke bericht een verzoenend karakter had, waar ik graag in mee ging. Mijn oprechte ecxuses waren gemeend, jammer dat ik zo naast zat en je met dubbele tong praat. Triest.~~~~,

~~~~Weet je FRtorres, ik ben niet zo haatdragend. Niet zoals Isco24, die er al tijden op wachtte om onderuit te kunnen schoppen, omdat ik hem schijnbaar ooit niet gelijk gaf in een oude discussie en me nu voor alles en nog wat uitmaakte. En ook niet tegenover jou. Praat maar over mij zoals je wenst, ik keer je graag de andere wang toe.~~~~~

~~~~Jammer hoor. Mijn oprechte uitleg hietboven blijft echter staan, evenals mijn excuses voor hoe de discussie verliep en de eerdere harde woorden daarbij soms onterecht vielen.~~~~~

~~~~~ Troost je met de gedachte dat ik na jouw aangifte effect heeft gehad, ik ben aangesproken en eveneens een punt in mindering heb gehad.

21 februari 2018 om 08:08
#62

Hey man,

Geen probleem. Ik zie vaak Ajacieden op deze site het gedrag vertonen wat bij kleine kinderen hoort en vond het daarom nodig om te reageren want er was he-le-maal niets mis met de post van jou. Sterker nog, ik heb een keer een artikel gelezen over die jongen van Az; Calvin Stengs. Geweldig talent, echt waar. Hij schitterde vorig seizoen in een wedstrijd en er werd met veel lof over hem gepraat door de betaalde analisten a la de Boer etc. Een artikel kwam vervolgens op VZ terecht, eigenlijk een beetje in gelijke strekking als over Eiting. In dat artikel was het bericht dat het meeste geliked was (en dus bovenaan stond, nog vóór dat je alle reacties ziet) een reactie met de tekst: "hahaha, eerst maar eens een paar wedstrijden volhouden" of woorden van gelijke strekking. Waar ik zeker van ben, was het lacherige toontje -wat door Buitenspelval cynisch wordt opgevat, an fijn-.
In dat geval was ik het ook met de persoon eens die dat als reactie neerzette, want inderdaad 'ze moeten het nog maar eens laten zien.'

Waar ik nu naartoe wil, en dat lijkt de laatste maanden ineens extreme vormen aan te nemen, is het overschot aan Ajax-gehalte op deze site.
Buitenspelval zag jouw opmerking omtrent 'ajaxblad' of iets in die trant als een sneer naar VZ, wat eigenlijk de Telegraaf was natuurlijk. Maar ik stoor me steeds vaker aan het feit dat VZ ook die richting op gaat.
Steeds minder wordt er over andere Nederlandse clubs gepost. Als je een Nederlands vlaggetje ziet staan (indien je op de computer zit), is het 99% een Ajax bericht. Tuurlijk, Ajax is nou eenmaal 1 van de 3 en boeiender dan een Willem II, maar 1 artikel over Eiting is bijvoorbeeld voldoende. Nee, we krijgen op zondag 3 en maandag ook nog eens 3 artikelen.

Terwijl, als er een boeiend bericht is waar een vervolg op komt. Maakt VZ er ineens een 'update-artikel' van. En dat terwijl het eerste artikel 3 dagen geleden was, dus de reacties zijn niet meer up-to-date.
Maar over Eiting wordt 6 keer een artikel geschreven.
Ik let er niet op, maar het valt gewoon op..

Dan over (blijkbaar) mijn aartsvijand. Ik snap niet zo goed wat er met hem aan de hand is. Dat ik een beter geheugen heb dan hij, ben ik volgens hem ineens "erop uit om hem de grond in te boren omdat ik het niet kon hebben dat..." -- Ja, wat moet je daar nou over zeggen? Ik vind het triest en ronduit kinderachtig. Dat is wat ik er van kan zeggen.

Terugkomend op mijn eerste en tweede alinea. Het feit dat jij een punt aftrek krijgt en je reactie verwijderd wordt toont precies aan wat er momenteel loos is met de site Vz.
Zelf ben ik ook moderator geweest en ik heb nooit het gevoel gehad dat men op basis van clubvoorkeur aan het modereren was. Echter, momenteel is dit wel degelijk het geval en gooit een beetje de charme weg van Vz.
Jammer. Vooral ook omdat ik voor 90% zeker weet dat de reden van de verwijderde post is geweest omdat Araman zich ermee ging bemoeien en zei 'vroeger in mijn tijd als moderator zou deze reactie verwijderd worden'. Daarop kan ik 2 woorden zeggen die ook als 1 woord kunnen worden vermeld: Bull shit! Dat is gewoon niet waar, maar omdat het Ajax betreft is het ineens provoceren.

En dan wordt ik gek aangekeken als ik vind dat men tegenwoordig snel op hun tenen getrapt zijn en calimero gedrag vertonen (ja hier mag ik dat woord wel vermelden, want het is jouw profielpagina )

Anyway.. Ik ken jou niet, jouw voorgaande reacties omtrent Ajax niet, maar in dit geval stond ik volledig achter je en sta ik nog steeds.
Ik sta ook nog steeds achter mijn mening en woorden en probeer me niet ineens voor te doen als een ander en m'n excuses aan ga bieden, alleen maar omdat ik denk dat de ander dat deed (Yo know who)..

Fijne dag en sorry voor het lange verhaal!

8 mei 2018 om 16:13
#63

Had je bericht op mijn pagina even gemist tussen al het verkeer. Maar bedankt voor de aardige woorden natuurlijk. Hopelijk zien we elkaar snel weer (in de Eredivisie )

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zondag 3 juli
Vitesse wil Kjell Scherpen tijdelijk overnemen van Brighton & Hove Albion. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren