wk2018
 

Onder toeziend oog van Guus Hiddink

Zaterdag, 18 september 2010 om 20:53 door 10_Alex_10

Geen haat vanwege je ras. Geen rancune vanwege je nationaliteit. Geen wrok vanwege je politieke voorkeur of afkeer vanwege het verschil in sociale klasse. Alleen pure antipathie die tot het bot van je lijf te voelen is. Walging omdat de opponent andere kleuren aanhangt dan jij. Blinde woede die los barst als de weg er naar toe onomkeerbaar is. Nee, de wereld is voor sommige op zondag 19 september te klein. Onder toeziend oog van bondscoach Guus Hiddink nemen de gele kanaries van Aykut Kocaman het thuis op tegen de zwarte adelaren van Bernd Schuster. FENERBAHÇE SK versus BESIKTAS JK de tweede grootste derby van de stad met de twee continenten staat er dan op het programma.

Gevoel
Het moment waar elke Fenerbahçe en Besiktas-fan in het begin van het seizoen op heeft gewacht. Misschien de Besiktas-supporter meer dan de Fener-fan. Want aan Fenerbahçe-zijde is de haat tegenover Galatasaray veel groter en eigenlijk onvergelijkbaar dan tegenover Besiktas. Aan de kant van Besiktas is de haat richting Galatasaray beduidend minder en juist naar Fenerbahçe toe ontzettend extreem. Toch mag deze derby die in de schaduw staat van de klassieker tussen ‘’Sari Kanarya’’ en ‘’Aslan Cim bom’’ niet ondergesneeuwd worden.

Gevecht
Zo zal er zondag een heus slachtveld ontwaken in het Aziatische gedeelte van Istanbul. Çarsi, de harde kern van Besiktas zal traditiegetrouw per ferry vanuit het Europese gedeelte aankomen in Kadiköy dat in het Aziatische gedeelte ligt. Dat zal niet zonder slag of stoot gaan. Çarsi zal namelijk opgewacht worden door Kill For You en Genç Fenerbahçeliler, de harde kern van Fenerbahçe. De Turkse autoriteiten doen elk jaar haar best om confrontaties te vermijden maar toch worden er in de talloze steegjes van Istanbul vechtpartijen uitgevochten met stenen, stokken, kebabmessen, bijlen of ‘’gewoon’’ met vuisten.

Eer
Niet alleen in de achterbuurten zal er geknokt worden maar ook op het grasmat wordt een zware veldslag verwacht. De selectie van de zwart-witten zal verwelkomt worden met een hels welkomscomité van minimaal 45 duizend man sterk. Besiktas zal gesteund worden door ± 2500 man in het Sükrü Saracoglu Stadyumu. Beide zullen proberen om de eer van de club te verdedigen no mather what! Het is alles of niets en beide zullen tot het gaatje gaan om met de overwinning een heel jaar lang te kunnen pronken.

Formaties
De in mijn ogen meest voor de hand liggende formatie voor Besiktas momenteel zou zijn:

Keeper: Cenk
Verdediging: Ekrem, Toraman, Zapo, Uzulmez
Controleurs: Ernst, Necip
Aanvallers: Holosko, Guti, Quaresma
Spits: Bobo

De opstelling voor Fenerbahçe zou moeten zijn:

Keeper: Volkan
Verdediging: Gökhan, Lugano, Bilica, Santos
Controleurs: Topuz, Emre
Aanvallers: Dia, Alex, Stoch
Spits: Niang

Tactiek

Besiktas JK
Besiktas beschikt over een sterk team met een in vorm verkerende Ricardo Quaresma. De behendige Portugees zou de wedstrijd met één bepalende actie al vroeg kunnen beslissen. Het is geen geheim dat Santos het moeilijk had tegenover de snelle rechtsbuiten van Young Boys. Dit kan goed uitpakken voor Besiktas. Daarnaast heeft Besiktas met Guti, Holosko en Bobo spelers die makkelijk een goal kunnen maken en over veel kwaliteit beschikken. Met Ernst en Necip als controleurs is er voldoende balans in het team.

Echter is de verdediging van Besiktas het zorgenkindje. Spelers als Üzülmez en Ekrem zijn niet van een bijster hoog niveau waar Stoch en Dia gebruik van kunnen maken. Zij moeten het meer hebben van inzet en karakter om hun voetbalkwaliteiten te compenseren.

Fenerbahçe SK
Met Fenerbahçe gaat het in pieken en dalen. Thuis gaat het erg goed maar uit belabberd. Met snelle spelers als Dia, Niang en Stoch moet Alex toch wat steekpassen kunnen geven en zo kansen creëren. Met ondersteunend personeel in de vorm van Mehmet Topuz en Emre Belözoglu is Fenerbahçe niet afhankelijk van de passing skills van de maestro. Met deze twee vechters op het middenveld in de vorm van controleurs kunnen zij hopelijk de dramatische verdedigende kwaliteiten van Bilica verbloemen en Christian en Selcuk doen vergeten.

Ook bij Fenerbahçe is de verdediging kwetsbaar. Lugano en Santos zijn uit vorm en Gökhan is niet 100% fit. Daarnaast is Bilica als verdediger erg onbetrouwbaar en geniet hij niet veel vertrouwen omdat Yobo (geblesseerd) naast Lugano eerste keus is. Daarnaast zal er bij verlies immense druk op Aykut zijn schouders komen te staan en bij winst zal het moraal bij de spelers, bestuur en fans weer aan vertrouwen winnen. Erop of eronder dus.

Geen favoriet
In een Turkse kraker is er van een favoriet geen sprake. Beide ploegen hebben kwaliteit genoeg om de wedstrijd naar zich toe te trekken en het enige voordeel is dat Fenerbahçe voor eigen publiek speelt. Dit kan ook een nadeel zijn omdat het publiek erg ontevreden is over de afgelopen gebeurtenissen en het aardig kan spoken als Besiktas in de rust met 1-0 pauzeert.

Ook vind ik dat Schuster een betere coach is dan Aykut en wedstrijden veel beter leest en voorbereidt. Ik denk dat daar het verschil in zit en Besiktas daar voordeel uit kan halen. Ik als Fenerbahçe-fanaat ben bang voor de wissels en de daadwerkelijke opstelling. Selcuk Sahin als invaller of Christian als controleur en Mehmet Topuz op rechts in plaats van Issiar Dia. Ik krijg er nu al nachtmerries van.

Kwaliteitsbeoordeling:
Totaal 20 stemmen.
Je kunt stemmen als je een reactie hebt gegeven.
Dit document is door 1700+ bezoekers bekeken.

Gerelateerd

40 reacties (laatste reactie door R.Baggio)

Tja voor een Turk is dit natuurlijk allemaal bekende dingen..

Maar ik vind wedstrijden tussen Besiktas en Fenerbahce qua voetbal kwalitatief veel beter dan de wedstrijden tussen Fenerbahce-galatasaray. In die wedstrijd wint Fenerbahce gewoon bijna altijd. Tussen Besiktas en Fenerbahce weet je het nooit zeker wie er gaat winnen.. Het wordt alleen in de media heel groot gemaakt.

Opstelling die je voor Fener heb gemaakt kan ook niet, omdat er 7 buitenlandse spelers staan.

Holosko zal zeker niet spelen. Die gast raakt geen pepermunt.

Hakan Arikan
Ekrem-toraman-zapo-uzulmez/ismail
Aurelio/necip-ernst
Hilbert/nihat-guti-quaresma
Bobo

Ik denk dat Besiktas licht favoriet is, maar het blijft een onvoorspelbare derby..

Hopelijk wint Besiktas

4 sterren van mij..

Je schrijft het best wel goed, maar dit is wel een rubriek voor columns. Tussenkoppen moet je nooit meer doen, dat is iets voor artikelen, maar niet voor columns. In een column hoef je niet middels tussenkoppen onderwerpen aan te geven, dat merkt de lezer vanzelf wel.

Het deel over formaties en tactiek kan je beter in één alinea doen. Dus niet

Keeper: Cenk
Verdediging: Ekrem, Toraman, Zapo, Uzulmez
Controleurs: Ernst, Necip
Aanvallers: Holosko, Guti, Quaresma
Spits: Bobo

Beter lijkt me: Cenk staat in het doel, achterin moeten Ekrem, Toraman, Zapo en Uzulmez de boel dichthouden, Erns en Necip moeten vlak voor de verdeding staat om het spel te controleren en Holosko, Guti en Quaresma moeten spits Bobo bedienen. Zoiets, dat je de opstellingen in volzinnen geeft en de tactische ideën erbij zet zodat het één vloeiend geheel aan zinnen is. Dit is meer de krantenartikelvorm, met tussenkopjes en opstellingen/tactiek onder elkaar, terwijl het een column is.

Verder is er geen einde aan het stuk, terwijl je toch makkelijk een afsluitende alinea had kunnen maken. Nu is het ineens klaar, zonder dat je het eventjes afsluit, en dat zou toch mooi zijn.

Verder is het een, op een paar kleine grammaticadingetjes na foutloos stuk en je hebt mij als nitwit van de Turkse competitie veel geleerd over de Kleine Derby. Ik hoop voor je dat je ervan gaat genieten en hoop dat Fenerbahce wint. Voor nu krijg je drie sterren.

18 september 2010 om 21:38

Ik sluit me helemaal aan bij Lfcd, het is een column geen krantenartikel.

Daarnaast is het niet al te boeiend geschreven en gebruik je woorden waar ik nog nooit van gehoord heb, zijn waarschijnlijk Turkse!

Verder is het wel interessant, want van het Turkse voetbal weet ik weinig.

3stars

19 september 2010 om 03:31

Ik zie dat veel mensen zeggen dat het alleen voor columns is het club expert maar dat is flauwekul. Je weet veel over je club en daarom mag jij info vertellen die betrekking hebben op jou club. Hoe jij dat doet en in welke vorm mag je zelf weten.

Ben het dan ook totaal niet eens met LFC en koops.

Origineel stuk over een onbelicht thema. Deze wedstrijd leeft enorm onder de bjk aanhang. Dit is de wedstrijd waar zij naar toe leven.

Het is anders dan andere artikelen.

Ik vind de tussen kopjes niet erg en lees het vaker in columns. Vind het juist rust creeren.

Origineel, bijna foutloos geschreven, leest lekker door alleen klopt de opstelling van FB niet. Er staan 7 buitenlanders in. Misschien Santos op Alex zijn positie en caner linksback? Zoals jij aangaf in je vorige Ce.

Erg leuk om weer een stukje te lezen over je cluppie in een weekend!

19 september 2010 om 15:27

10_alex_10 heeft een mooi stuk geschreven waarin ook zijn eigen mening ruim voldoende aan bod komt. Het is overzichtelijk en het leest heerlijk weg mede dankzij de tussenkoppen. Jammer dat je niet inhoudelijk over voetbal gaat praten en in plaats daarvan een 'cursus' Nederlands gaat geven.

Over de derbie. Ik zie Fenerbahce als de favoriet.

1) Ze hebben een goede selectie die zeker niet minder is dan die van Besiktas.
2) Ze spelen thuis voor een publiek die snakt naar succes.
3) Ze hebben snelle spitsen voorin die het gaan opnemen tegen de matige en trage centrale duo achterin bij Besiktas.
4) Besiktas heeft nog altijd moeite met scoren en heeft een extreem zwakke rechterkant.

Ik hoop dat Aykut Kocaman de tijd krijgt. Hij werkt hard en is nog zoekende. Hij probeert steeds iets anders uit en dat vind ik positief. Na een tijdje vind hij de juiste tactiek en elftal. En misschien is dat wel vandaag.

Hopelijk gaat de scheidsrechter niet de hoofdrol opeisen, blijven de spelers sportief en breken er geen rellen uit. Ik hoop dat Besiktas gaat winnen, maar als Fenerbahce Besiktas van de mat speelt en wint dan heb ik hier ook vrede mee. Ik hoop gewoon niet dat de wedstrijd door een arbitrale blunder of zoals vaak door een domme rode kaart word beslist. Fener supporters succes en moge de beste winnen.

Je nachtmerrie zal werkelijk worden, dit kan je makkelijk aan zien komen. Als Christian niet speelt, dan speelt Selçuk wel als controleur. Wat juist een echte nachtmerrie zou zijn, is dat Emre geblesseerd uitvalt bij de training en de duo Selçuk - Christian plaats vindt in de basis.

Tot en met het stukje van Eer is vrij beperkt en het logisch. Je hebt hier eigenlijk geluk dat niemand eerder zo'n stuk heeft geplaatst, want dit gebeurt elk jaar opnieuw. Dus één artikel hierover is genoeg, en dat heb jij mogen doen.

Over de formatie: Cenk en Köybasi werden niet meegenomen naar het Europese duel tegen Cska Sofia, dus ik denk niet dat Cenk meteen onder 't lat zal staan in de derby. Ook over Necip en Holosko ben ik niet zeker. Necip is een geweldige talent, maar ik denk dat Schuster voor de ervaren Aurelio zal gaan. Necip heeft nog een lange weg te gaan, om hem voor een ervaren beest als Niang, of de geniale Alex te gooien gaat te ver. En Holosko kan net zo goed vervangen worden door Hilbert. Holosko kent de derby wel tussen deze twee, maar Hilbert is, denk ik, toch wel een betere voetballer dan Holosko. Dit zijn keuzes die ook erg voor de hand liggen.

Over de Fenerbahçe formatie ben ik het vrijwel mee eens. Het is toch niet de ideale formatie die ik in me gedachten heb, en dan wel de opstelling, maar de spelers in de eerste elf kloppen. Toch gaat het niet gebeuren, zoals ik al eerder aangaf. Selçuk of Christian zal plaatsvinden naast Emre, er moet een wonder gebeuren dat een Topuz of Özer of wie dan ook naast Emre komt te staan. Dan zie ik Dia wéér niet in de basis spelen (wordt hier gek van) omdat Aykut alsmaar hem benadeelt vanwege de 6 2 2 regel. Dia, en anders Santos zal naar de bank getrokken worden. Hierom klopt je opstelling niet. Waarschijnlijk ben je dit vergeten?

Over de 'geen favoriet' ben ik het niet mee eens. Wie in de thuishonk plaats vindt, heeft de voordeel. Niemand kan optimaal spelen als er door 'zoveel' man uitgefloten wordt. Hier heeft Fenerbahçe voordeel mee, maar wanneer Besiktas thuis speelt, of Galatasaray, hebben zij weer de voordeel. Iedereen heeft z'n voordeel thuis, dat is hun terrein. Je kan pas spreken van 'geen favoriet' als de derby plaatsneemt op neutrale bodem, zoals de Fener - G.saray derby in Duitsland.

Over de laatste alinea ben ik het met je eens. Schuster is ervaren. Hij heeft zelfs Real Madrid mogen coachen, dat geeft al heel veel aan tussen hem en Kocaman. Kocaman heeft een prachtige visie, maar dat kan hij maar moeilijk op de veld laten zien.

Je boodschap is vrijwel je visie, en dat is meer een 'mening' dan echt onderbouwd met argumenten of feiten. Dit keer, ben ik het niet echt eens met wat je hier schreef, maar sommige dingen kloppen wel. Omdat dit toch je mening is, en ik het er op vele punten niet mee eens ben, ga ik het drie sterren geven.

18 september 2010 om 21:54

Ik ben er eigenlijk vrij zeker van dat wanneer je Necip op Alex zet hij Alex compleet uit de wedstrijd zal spelen. Necip heeft een gigantisch loopvermogen en is tactisch erg sterk. Het is een speler die weet wat hij moet doen voordat hij de bal krijgt. Hij kan het spel uitstekend lezen. Het is geen lompe, hersenloze balafpakker als Cristian, maar een speler die zowel aanvallend als verdedigend erg goed is, wat voor hem een groot voordeel is. Necip is op dit leeftijd al een van de beste middenvelders in de Turkse competitie. Herinner je hoe Alex uit de wedstrijd werd gespeeld door Brama en Fink ? Als zij het kunnen kan Necip het veel beter.

18 september 2010 om 22:03

Herinner je je ook dat Alex, Fink niet herkende in de thuiswedstrijd tegen Besiktas, en dat Alex heel anders speelde tegen Brama in de uitwedstrijd? Waar waren zij toen? Jongen, beoordeel Alex niet om één wedstrijd. Hij is de king! De man die weet wat presteren is. Wanneer hij z'n dag niet heeft, dan pas vallen matige voetballers als Brama en Fink op. Dat je Alex in één adem met deze derderangse voetballers noemt is lachwekkend.

Over Necip kan je gelijk hebben. Tenminste over het gedeelte dat hij zal spelen. Schuster heeft duidelijk gezegd dat hij liever 1-0 wint, dan dat hij voor de smakelijke verlies gaat. Dit kan juist betekenen dat hij met de ervaren Aurelio begint, hier zullen we gauw achterkomen! Als het dan toch Necip wordt, is het een risico, vind ik. Hij mag dan één van de grootste talenten zijn in Turkije, maar of hij meteen de meest ervaren voetballer kan uitschakelen, zou voor hem zijn beste dag betekenen, en Alex z'n slechtste. Ik schat iig Aurelio's kansen om Alex uit te schakelen hoger in dan Necip.

18 september 2010 om 22:36

Ik denk niet dat hij met Aurelio zal beginnen, en als we de laatste nieuwtjes mogen geloven zal hij ook met Necip beginnen, niet met Aurelio. Was het Mustafa Denizli, dan zou hij een man op Alex zetten, maar Schuster zie ik dat niet doen. Schuster heeft al vaker gezegd dat als team goed verdedigd moet worden, hieruit kan je toch wel een beetje opmaken dat hij niet één speler het opdracht zal geven om zich vast kleven aan Alex. Dat zie ik niet gebeuren.

Tevens is Necip niet alleen op het middenveld. Het gaat om teamspel, Necip heeft nog altijd een high-tech, moderne Duitse half mens, half Cyborg naast hem waarmee hij erg goed kan opschietten. Ook Guti voert zijn verdedigende taken uit. Schuster is niet een trainer die dan maatregelen gaat nemen voor Alex.

19 september 2010 om 17:36

Jij beweerde toch als eerst dat mocht Necip op Alex gezet worden, dat Alex niets zou kunnen uitvoeren? Nu beweer je toch weer heel wat anders, dat 'schuster geen man op Alex zal zetten'. Ehh, ik bevestig dit ook nergens. Vrij vreemde reactie van je, een beetje tegenstrijdig met je eerste.

Hoe dan ook, mocht er geen man gezet worden op Alex, dan zal dat ten gunste van Fenerbahçe komen. Geef Alex een beetje de ruimte, en de wedstrijd kan gauw beslist worden. Dit is inmiddels een trademark van hem. Maar ja, zoals altijd zeggen we; De bal is rond. Ik hoop dat het een eerlijke wedstrijd wordt, met een terechte winnaar. Als Cüneyt Cakir maar niets vreemds doet....

Edit: Ik had gelijk, Schuster begint met Ernst en Aurelio. Je had dit als Bjk-supporter wel mogen verwachten zeg!

19 september 2010 om 18:22

Het is niet tegenstrijdig. Ik zei alleen dat wanneer zo iets gebeurt, Necip Alex in zijn broekzak zou hebben. Ik zei niet dat Schuster dit moet doen, of in gedachte heeft.

Ik ben niet blij met Aurelio in de basis, maar ik denk niet dat Aurelio en Guti 90 minuten lang op het veld zullen staan, dus Necip komt zeker in.

Je opstelling voor Fenerbahce klopt niet. Jij hebt in je opstelling 7 buitenlanders, er mogen er maar 6 tegelijk spelen

8 november 2010 om 01:18

-

geen verkeerd column. het stukje over de gevecht vond ik wel grappig, en over het gevoel: daar ben ik het wel mee eens. Ik heb er nu al zin in , en dat als neurtrale gs supporter. ik hoop dat de beste spelers gaan spelen en moge de beste winnen

Nice column, alleen je opstelling kan niet!

Leuke column ben niet de grootste volger van de Turkse competitie maar over de derby's zijn me wel wat bekend ik vindt de wedstrijden tussen Beskitas tegen Fener veel meer kwaliteit hebben dan wordt er nog gevoetbald maar Fener tegen Galatarsaray is eigenlijk een veldslag vaak zonde echt geod voetbal ik denk dat ik misschien even ga kijken.
Ik vindt Fenerbache de mooiste club uit Turkije heb gewoon een haat tegen Galatarsaray.
Hoe doet Quaresma het vondt hem vroeger wel leuk maar ik hoor dat hij tegen valt????

Leuk geschreven , alleen je opstelling van FB kan niet.
Er staan 7 buitenlanders in het veld.
Ik verwacht dat Aykut op de rechtsback Caner Erkin neer zal zetten zoals hij al eerder heeft gedaan. Santos is (hoe geniaal ik hem ook vind) helaas uit vorm.

Je begon heel erg mooi en dan wil je verder gaan met kopjes moest je niet doen maar goed alsnog vind ik het een

Mwah vind het eigenlijk niet zo'n geweldige column. Tussenkopjes zijn irritant. Bij een groot artikel van drie pagina's lang is het vaak wel handig maar bij een column is het niet nodig. Een alinea indeling zonder tussenkopjes is beter.

Daarbij is het leuk dat je opstellingen geeft maar je ligt ze niet echt toe. Waardoor ik nog steeds niet weet waarom je een bepaalde speler opstelt. Daarbij lees ik hier dat er maar 6 buitenlanders in mogen en dat jij er zeven hebt. Als expert denk ik dat je daar wel rekening mee had moeten houden maargoed een foutje kan gebeuren. Verder is het wel leuk om iets te lezen over het Turkse voetbal en deze derby ook, maar je probeert er te veel in te proppen. Je had beter twee Ce's kunnen schrijven en alles wat uitgebreider kunnen doen. Nu is het niet echt een CE maar meer zo'n Toto voorspelling die tot twee jaar geleden altijd in de Vi stond.

De titel vind ik ook niet echt sterk. Het misleid je vooral omdat je denkt dat het over het Nationale team gaat, opzich is dat nier erg een misleidende titel want je trekt er wel lezers mee aan, maar deze keer vind ik de titel gewoon misplaatst. Sorry.

Je inleiding is dan wel weer heel sterk, mooi taalgebruik. Maar alles bij elkaar kom ik toch niet hoger uit dan drie sterren/

Let maar niet op die betweters Koops en Lfcdutchy. Ik vond het een informatief stuk richting de derby toe. De lay-out was duidelijk en overzichtelijk. Voor mij was het meeste al bekend, maar voor de gemiddelde bezoeker op deze site weet ik zeker dat ze ervan geleerd hebben. De enige echte derby die ze kennen is eigenlijk Galatasaray - Fenerbahçe.

Over die opstelling van Fenerbahçe ga ik niet als de zoveelste over praten. Een les voor de volgende keer dat je een dubbele-check moet uitvoeren. Voor de rest heb ik weinig te zeggen, behalve dat ik het een prima stuk vond waar de gemiddelde Vz'er wat aan heeft.

****

19 september 2010 om 17:33

Waarom zijn het betweters ? Lfcdutchy en Koops zijn beide clubexperts met soms mooie stukken. Het is toch alleen maar mooi dat ze gewoon opbouwende kritiek proberen te geven. Wat moeten we anders doen. Allemaal een reactie zetten met : Mooi stuke 5*, of Slecht stukje 1*. Ze geven een toelichting waarom ze het drie sterren vonden. Ze zijn dan toch geen betweters ?

19 september 2010 om 17:57

Ik citeer: 'wat moeten we anders doen. Allemaal een reactie zetten met : Mooi stuke 5*, of Slecht stukje 1*.'

Nee, zoiets heb ik nooit gezegd..

Voor de rest interpreteerde ik die reacties zo dat ze hem even gingen vertellen hoe het wel moet, terwijl hij gewoon een overzichtelijk en goed verhaal geschreven heeft. Natuurlijk mogen ze best aanvulling geven in de vorm van opbouwende kritiek. Maar dat stukje van Lfcdutchy ging mij te ver omdat je dan zijn hele tekst veranderd, en Koops die er dan achteraan loopt.

Opbouwende kritiek is oké, of vind je het niet oké als iemand reageert op die opbouwende kritiek? Als dat zo is mag je het best zeggen, dan hou ik wel rekening met je gevoelens de volgende keer.

19 september 2010 om 22:33

Hieronder noem je iemand 'zeer zwak', omdat hij niet 'inhoudelijk reageert' en hier boven doe je moeilijk, omdat iemand het wel doet. Als je hier komt om discussies te voeren en ruzie te zoeken ga alsjeblieft ergens anders heen.

Geen enkele reactie is ooit goed voor je, tenzij ze het zelfde aantal sterren als jij geven.

ik vond het erg lastig lezen, vrij stroef.

19 september 2010 om 15:01

Als je het lastig vond, zou ik wat aan je Nederlandsch doen.

19 september 2010 om 23:58

Cursus Nederlands misschien?

Dit post je bij live praten en niet bij een Clubexpert?

* omdat het gewoon een opstelling is met een uitleg erover..

19 september 2010 om 15:02

Zeer zwak van je om niet eens inhoudelijk te reageren op dit artikel. Afkraken omdat het een Fenerbahçe-fan is zeker?

19 september 2010 om 15:04

Zeker niet daardoor .
het is gewoon een opstelling met uitleg die uitgebreid is
en 1alinea over de rivaliteit

Nou nou dat was leuk zeg.

hij mag zelfs van Gs zijn het is gewoon geen Columm.

20 september 2010 om 00:00

Ik weet niet wat jij post bij live praten maar dit niet. Het is meer dan een opstelling. Het zijn 2 aspecten die je kunt lezen.

Tja moeilijk moeilijk begrijpend lezen... Ik weet het... Misschien een cursus. Met je 1 ster. hahaha doe je gs bril af zou ik zeggen

20 september 2010 om 16:36

en dan geef jij je zelf 5punten
Belachelijk toch,

20 september 2010 om 17:02

Als jij 1 geeft geef ik 5. Kijk in de spiegel degene die belachelijk is ben jezelf

19 september 2010 om 15:06

Noem dan inhoudelijk punten op waar hij wat aan heeft? Afkraken kan iedereen, hoef je geen genie voor te zijn. Het geheim zit hem in het beargumenteren.

In vergelijking met je eerste stuk, is deze stuk vele malen beter, ik vind het jammer dat je weer teveel op inhoud gaat, maar dat is een persoonlijke mening, ik denk dat er ook personen zijn die dat juist al prettig ervaren.

Ik hoef jou niet te vertellen, dat geef je zelf ook aan.
Er bestaat niets als een favoriet, de vorm van de dag is zelfs minder belangrijk, de derbys worden de afgelopen 10 jaar beslist door de blunders, dan wel de arbiters, dan wel een speler die slaapt of er gewoonweg niet bij is met zijn hoofd.

Ik wil je complimenteren voor het feit dat je schrijfstijl leuk is, maar waak wel voor het feit dat je niet in herhaling valt en pas op dat je volgende stuk niet weer over ongeveer het zelfde gaat, dus wees vernieuwend.

Dat je over deze wedstrijd een clubexpert stuk schrijft vind ik ergens te veel van het goede, maar ik woon in Istanbul en wordt ermee doodgegooid, in Nederland is de sfeer gewoon anders en ik vind het ook heel goed van je, dat je de verschillen beschrijft van de clubs naar elkaar toe en naar Galatasaray toe en dat doe je op een respectvolle manier.

Tot slot vind ik je stuk zeker 3 sterren waard zelfs meer, juist vanwege je vorige die ik gewoon echt slecht vond, maar dat had ik al vermeld, 4 sterren is te veel van het goede vind ik.

Nu afwachten wat mijn stalker zal reageren hierover.

19 september 2010 om 23:58

Jammer dat je mijn Ce stukken niet per stuk beoordeeld maar andere erbij betrekt. Erg vreemd. Als je vind dat het 4 sterren zijn waarom geef je dan 3? Dat is voor mij niet helemaal duidelijk. De rest van je verhaal overigens wel hoor. Bedankt voor de comment alhoewel ik het op een paar punten na er totaal haaks tegen over sta.

20 september 2010 om 00:25

Hij zegt dat hij het meer dan 3 vind, omdat je vorige slecht was. Het stuk zelf vond hij 3 sterren, maar door je vorige wilde hij 4 geven. Uiteindelijk laat hij je vorige stuk toch buiten beschouwing door je 3 te geven, omdat hij meer te veel van het goede vind.

Hierboven zit je zelf te zeuren dat begrijpend lezen moeilijk is voor sommigen, kennelijk heb je er zelf ook genoeg moeite mee.

Je kan best normaal omgaan met de mensen die de tijd nemen om je stuk te lezen en dat je jezelf 5 sterren geeft is ook belachelijk.

20 september 2010 om 00:35

De enige die belachlijk is ben jezelf sjaak.

Hij vond het stuk meer dan 3 sterren waard. Dat maak ik uit naar aanleiding van:
''tot slot vind ik je stuk zeker 3 sterren waard zelfs meer, juist vanwege je vorige die ik gewoon echt slecht vond''

Daarom ben ik in de war waarom hij dan wel 3 geeft. En hij heeft zelf ook een mond moraalriddertje.

Jij hebt denk ik een cursus omgaan met mensen nodig want nu ben jij degene die zichzelf belachelijk maakt.

Ik geef me zelf 5 sterren omdat andere rare personen zomaar 1 ster geven om niets. Daarnaast heb ik vermeld hieronder wat ik er zelf van vind.

Misschien moet je verder kijken dan je neus lang is gozer.

Genoeg tijd verspilt aan jou...

P.s.
Mijn vorige stuk was niet slecht. Ik begrijp niet waarom je dat moet onderstrepen. Je doet het lijken als een feit terwijl er genoeg mensen waren met 5 sterren die het een heerlijk stuk vonden.

Meningen zijn geen feiten!

En trouwens het gaat hier om mijn Ce en niet over reacties. Om het te verduidelijken. Of je leest mijn stuk of ga ergens anders s.v.p. jezelf nuttig maken.

Jou stuk leest best wel lekker vind ik. Je schrijft mooie dingen!

De wedstrijd is afgelopen met een 1-1 eindstand. Punten zijn verdeeld en de voetbalgod heeft zijn vonnis uitgesproken.

De bedoeling van dit stukje was om de 2e derbie te belichten. Er werd alleen geschreven over FB vs GS. Dit was nog niet behandeld.

Ik heb expres 2 kanten willen belichten. De publieke kant en het voetbalplaatje. Ik heb mijn mening en visie weergeven met de voetbalkennis die ik moet bezitten als club expert van Fenerbahce.

Er wordt door voetbalzone niet perse gevraagd om een column maar om een stuk tekst als CE. Vandaar dat ik de reacties erg grappig vind van LFC en koops, zij begrijpen denk ik niet de bedoeling van Ce. Het hoeft nl niet perse een column te zijn!

Ik ben blij dat mensen het stuk kunnen waarderen en kunnen zien wat mijn bedoeling is geweest. De mensen die 1 ster hebben die zetten zich zelf zwaar voorschut.

Ik ben er tevreden mee. Mijn doel is behaald. Tot de volgende keer misschien en voor nu bedankt voor de reacties!

Kan iemand mij eens uitleggen waarom Ce's zichzelf belonen met 5 sterren?!?!?!? Wat is dat voor BS. Dus jij vind dat jouw stukje zo goed, dat er niet beter betaat?!? Immers, 5 sterren is de max en die geef je wat mij betreft alleen aan uitzonderlijk goede columns. Maar waarom jezelf beoordelen?

Belachelijk! Ik ben benieuwd naar je reactie en wacht daar nog even op, voordat ik mijn beoordeling zal geven.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

Actiefste Clubexperts

Naam Aantal Gemiddelde rating

Fenerbahçe

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.Besiktas7139
Voor de complete stand: Spor Toto Süper Lig
SpelersPositieW
Mauricio IslaVerdediger10
Ismail KöybasiVerdediger10
Roman NeustädterVerdediger10
Martin SkrtelVerdediger11
Aatif ChahechouheMiddenvelder10
Mathieu ValbuenaMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Fenerbahçe.

In de wandelgangen

Dinsdag 17 juli
TSG Hoffenheim wil Justin Hoogma aankomend seizoen op huurbasis elders stallen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren