Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 
1
3
Deze wedstrijd is gespeeld.
Status: Deze wedstrijd is gespeeld.
Competitie: Eredivisie
Datum: Zondag 16 oktober 2022
Tijd: 16:45 uur
Scheidsrechter: D. Makkelie
Stadion: AFAS Stadion (Alkmaar)
Toeschouwers: 17039
Opstellingen en wedstrijdverloop
Live meepraten
Leden op Voetbalzone kunnen tijdens de wedstrijd live meepraten.
16 oktober 2022 om 15:48

Bijlow; Pedersen, Trauner, Rasmussen, Hancko; Geertruida, Kökçü , Timber; Dilrosun, Gimenez, Szymanski.

Bekende opstelling met Rasmussen voor Lopez, waardoor Hancko naar linkt uitwijkt. Niet optimaal, maar beter dan Lopez, die erg tegenvalt. Gelukkig is Timber er bij. Ik hoop dat Geertje een beetje geconcentreerd speelt, want het kan beter.

16 oktober 2022 om 15:50

Zullen we discussie meteen maar starten dan? Slot had Kokcu eruit moeten halen na zijn beslissing de regenboogarmband niet te dragen. Hoe ga je ooit acceptatie krijgen als spelers dit voorbeeld geven?

16 oktober 2022 om 15:54

Waarom mag hij geen eigen mening hebben? Als hij geen regenboogarmband wil dragen dan moet hij dat toch zelf weten, verplichten vind ik veel te ver gaan. Je kan het niet met hem eens zijn maar hij moet ook zijn eigen mening kunnen hebben ook al is dat niet de ''juiste'' mening

16 oktober 2022 om 15:59

Tuurlijk mag hij zijn eigen mening hebben. Daar gaat het mij niet om. Het gaat mij erom dat Slot dit accepteert van zijn aanvoerder. Hij geeft nu een signaal af dat het ok is om deze community dus niet te accepteren als je bij Feyenoord speelt.

16 oktober 2022 om 16:02

Tadic weigerde ook de Oekraïne-armband, geeft Ajax nu het signaal af dat de oorlog ok is? Nee natuurlijk niet, hele stupide beredenering moet ik zeggen

16 oktober 2022 om 16:05

Vind jij. Ik niet. Ik bind dat een logische redenatie. En ja, ook daar vond ik dat Ajax had moeten optreden tegen Tadic.

16 oktober 2022 om 16:14

Blijkbaar mag je niet een andere mening hebben. Want je maak je nog wel erg druk over.

16 oktober 2022 om 16:29

Want spelers mogen geen eigen mening hebben? Ze moeten zwaar gestraft worden als ze anders denken dan PanFC?
Geen vrijheid maar de PanFC dictatuur. Anders denkende moet je keihard aanpakken.

16 oktober 2022 om 16:33

Ik vind de verplichting van een regenboogband juist dikke onzin. Hier zijn nog lang niet alle politieke partijen het over eens in Nederland. Eveneens ik vind het gewoon dikke vette indoctrinatie. Mannen die zich vrouwen noemen, en vice versa. Het wordt vandaag de dag er gewoon ingestampt. Ik ben geen moslim, en zal ik nooit worden. Maar je kunt in ieder geval respect voor Kokcu hebben, dat hij zich niet dingen laat opleggen waar hij het ideologisch niet mee eens is!

16 oktober 2022 om 17:38

De regenboogband is een op zichzelf een politiek symbool.
En dat is omdat de regenboogdrammers veel verder gaan, dan het eisen van acceptatie.
Ze willen dat iedereen zich onderwerpt aan hun ideologie.

16 oktober 2022 om 15:55

Want iedereen moet maar meedoen met een symbolisch spelletje om een groepje mensen te pleasen? Houd toch op man. Je hoort iedereen respectvol te behandelen en een willekeurige groep extra in de aandacht brengen is gewoon onzin.

16 oktober 2022 om 16:02

Klaarblijkelijk is het dus toch nodig. Dat zie ik aan reacties van mensen hier, Kokcu zelf dus, maar helaas ook de clubs van mijn kinderen (voetbal en rugby). Die acceptatie is er nog lang niet, maar wat veel erger is, uitsluiting om het anders zijn gaat gewoon door.

16 oktober 2022 om 16:23

Behandel je anderen respectvol als je ze niet accepteert ?

16 oktober 2022 om 16:29

Hij stelt toch juist expliciet dat hij homoseksuelen accepteert? Juist door speciaal een armband te dragen voor mensen die buiten de norm vallen, maak je van hen een aparte groep op basis van genderidentiteit of geaardheid. Dat noemen we gewoon discriminatie.

16 oktober 2022 om 16:30

Jij pleit zelf voor uitsluiting voor anders denkenden. Geloof dat de ironie je nog ontgaat ook.

16 oktober 2022 om 15:55

Volgens mij beslist Kokcu zelf of hij een regenboogarmband wil dragen of niet. Het is sowieso een waardeloze statement om met een regenboogarmband te voetballen. Het begint wel echt bloed irritant te worden dit.

16 oktober 2022 om 15:56

Het is jammer dat sprookjes uit het begin van de jaartelling -en in het geval van de islam in de 7e eeuw- moderne maatschappijen nog steeds in hun wurggreep houden met gedachten die niet van deze tijd zijn.

16 oktober 2022 om 16:00

Als je respect voor homo's hebt vind ik ook dat je respect moet hebben voor andermans geloof. Tadic weigerde ook de Oekraine-armband, nou dat moet hij lekker zelf weten. We leven in een vrij land waarin iedereen een mening mag hebben ook wanneer je mening tegen die van de menigte in gaat

16 oktober 2022 om 16:12

Het is jammer dat atheïstische /liberale indianenverhalen de maatschappij en de wereld hun willen opleggen door religies af te stempelen als middeleeuws. Terwijl hun eigen opvattingen ook niet van gisteren zijn en allerlei gaten hebben.

16 oktober 2022 om 16:18

Ik bepaal zelf waar ik respect voor heb. Als ik respect voor het een zou hebben, betekent dat niet dat ik per se respect voor iets anders (hier bv geloof) zou moeten
hebben.
Geloof vind ik iets volledig achterhaald. Denkbeelden zijn niet van deze tijd en hebben heel veel ellende gebracht in de wereld. We zouden beter af zijn zonder. John Lennon zong er ooit al over.

16 oktober 2022 om 16:31

Wie zegt dat? Weer een subjectieve mening... Waarom is jouw overtuiging wel van deze tijd? Ook zij die niet geloven brengen veeel ellende... Kan genoeg zaken benoemen die atheïsten en agnosten op hun conto hebben. Maarja....

16 oktober 2022 om 16:34

Dat het een volgens jou veeel ellende (sic: met extra e) brengt, wil niet zeggen dat het ander dat niet doet. Maar geloof gerust wat je wilt; Als je je laat leiden door gedachten en denkbeelden van 2000-1500 jaar geleden. Succes ...

16 oktober 2022 om 16:10

Iemand die weet waar ik een Shirt van Kokcu kan bestellen?

16 oktober 2022 om 16:34

Wat een dom gelul. Ik heb niets tegen de hele regenboog gemeenschap, maar ik word er inmiddels ook wel moe van dat het overal door je strot wordt geduwd.

Laat die mensen gewoon hun eigen leven leiden zoals ze willen. Dan is er verder ook geen extra aandacht voor nodig.

16 oktober 2022 om 16:50

Als we iedereen moeten accepteren zoals die is, moeten we kokcu dan in deze ook niet accepteren dat hij er een andere opvatting op na houdt??

16 oktober 2022 om 17:10

Pleit jij ook voor een Palestina armband? Of eentje die een betrekking heeft tot de Oeigoeren? Ik dacht het niet. Dan moet je simpelweg ook je mond houden over dit soort zaken. Kokcu heeft niet gezegd dat hij anti lhbtq is, dat maak jij ervan. Hij heeft vanwege zijn achtergrond afstand gehouden hiervan, wat zijn goed recht is. Iedereen moet lekker doen wat hij of zij lekker wil, de redenatie die jij geeft zint naar dictatuur.

16 oktober 2022 om 17:13

Hebben we ook een armband voor de talloze arme mensen die hun gas rekening niet kunnen betalen? Of talloze jongeren met een migratie afkomst die worden geweigerd puur om hun naam. Vrouwen met hoofddoek die geweigerd kunnen worden op stages, puur door het dragen van de hoofddoek, slachtoffers van de toeslagaffaire. Zo kan ik nog urenlang doorgaan. Trek een lijn en maak een armband voor elke specifieke doelgroep, of doe dit niet. Vind het sowieso heel gek dat dit binnen het voetbal is geïntroduceerd.

16 oktober 2022 om 17:17

Kokcu zegt juist zelf heel duidelijk dat hij anti lhntq is. Kijk zijn eigen statement er maar eens op na. Dat hij eerst lekker loopt te verkondigen dat hij iedereen accepteert, gooit hij zelf op het laatst weer de prullenbak in omdat hij zich vanuit zijn geloof er niet comfortabel bij voelt hen te accepteren. Niet met die woorden, maar dat zegt hij gewoon wel. Hoe je het ook went of keert….

16 oktober 2022 om 17:36

Als hij zich er niet comfortabel bij voelt, heeft hij toch recht om achter zijn standpunt te staan? Als iemand jou opdraagt om een hoofddoek te dragen, en jij zegt nee, maakt dat jou een racist?

16 oktober 2022 om 17:43

Het staat iedereen ook vrij om de geaardheid en levenstijl van anderen zondig te vinden.
Dat heet vrijheid van meningsuiting.
Wat niet mag is discrimineren op die grond, maar daar is hier ook geen sprake van.

16 oktober 2022 om 17:36

Wat bedoel je met acceptatie?
Voor mij valt het verplicht dragen van een regenboogband daar niet onder.

16 oktober 2022 om 15:50

Jammer dat Hancko op links speelt maar ik snap het wel. Lopez valt toch wat tegen na een goed begin. Verder wordt het toch dat tijd dat Geert teruggaat naar rechts. Pedersen is echt te zwak.

16 oktober 2022 om 15:51

Kokcu maakt zichzelf en Feyenoord volledig belachelijk hier.

16 oktober 2022 om 15:54

Wat ben ik blij dat die Kökcu niet bij mijn club speelt zeg. Wat een onzin dat hij geen regenboogband wil dragen. Je speelt in de Nederland en dan moet je er maar mee dealen in mijn optiek. Dan moet je lekker in een land gaan voetballen waarin ze geen regenboogband dragen.Edit: Lees net in een artikel dat Trauner vandaag de aanvoerder is. Goede oplossing op deze manier dan. In het bericht hierboven dacht ik dat hij met de gewone aanvoerdersband zou gaan spelen.

16 oktober 2022 om 16:14

Hoezo moet je ermee dealen? In Nederland is er toch vrijheid van meningsuiting en het supporten van iets of niet? Nederland bestaat uit meer dan liberalen die hier achter staan. Er zijn ook joden, christenen en moslims dus die dit moet supporten. Waarom moeten wat liberalen/atheïsten als de maatstaf worden aangenomen.

16 oktober 2022 om 16:36

Mee eens Jsmooth! Ik snap Klene ook niet dat hij zegt: "ik ben blij dat hij niet bij mijn club speelt." Moet elke speler van je club het dan op ethisch vlak het met je eens zijn? Krijg je lekker liberaal cluppie van denk ik. FC moderne debatclub..

16 oktober 2022 om 16:00

Haha, zo voorspelbaar om die islamofobe en racistische drek weer te lezen. Applaus voor jullie zelf, echt knap.

16 oktober 2022 om 16:19

Als je denkbeelden van Islam (of welke godsdienst dan ook) bekritiseerd ben je niet per definitie islamofobisch of racistisch. Belachelijke denkwijze.

16 oktober 2022 om 16:27

Daar heb ik het ook helemaal niet over. Verwijs naar de andere topic waarin deze kwestie weer door sommigen wordt geframed als een probleem van “buitenlanders” die de zogenaamde Nederlandse normen en waarden niet omarmen. Hoe eh wil jij dat noemen?

16 oktober 2022 om 16:31

Jouw opmerking was zonder context en ik voelde me aangesproken omdat ik zelf godsdienst in het algemeen bekritiseer, w.o. ook de Islam. Geen idee waar je op doelde aangezien ik zelf momenteel (ook) met andere dingen bezig ben en niet alle comments had gelezen (of zelf maar ga lezen)

16 oktober 2022 om 16:37

Njfromvol, bekritiseer je dan geen atheïsme? In principe is elk wereldbeeld besmeurd. Of denk jij dat jouw visie zonder smet is?

16 oktober 2022 om 16:43

mij graag geen woorden in de mond leggen; ik ga lekker voetbal kijken en laat het wereld wijze geleuter aan jullie over

16 oktober 2022 om 16:54

Je begint zelf met 'wereld wijs geleuter'. Als er wordt doorgevraagd, ga je lekker voetbal kijken. In ieder geval een goede middag!

16 oktober 2022 om 16:08

Het is toch lachwekkend dat je verplicht zou zijn een regenboog band te dragen? Als Kokcu hem niet wilt dragen, dat is dat zijn goed recht toch? Ik snap dat er aandacht voor hoort te zijn maar laten we wel even normaal blijven doen met z'n allen.

16 oktober 2022 om 16:11

Precies dat valt me ook echt op dat er zoveel meelopers zijn met dat regenbooggedoe respect laat je zien met je gedrag niet met n opgezette geplande media regenboogrevolutie.

16 oktober 2022 om 16:18

Kijk je kan er nog zo veel aandacht geven. Als mensen het niet in praktijk laten zien. Dat heeft een bandje en media-aandacht helemaal geen nut

16 oktober 2022 om 16:12

Prima opstellen. Prima geen regenboog armband. Prima dat mensen een mening hebben.

Laten we het over de weststrijd hebben.
Maar ik zeg een smerige 1-2 winst voor Feyenoord

16 oktober 2022 om 16:19

Wow wow wow, gewoon 2 fitte basiswaardige aanvallers bij AZ! Het is feest in Alkmaar.

16 oktober 2022 om 16:19

Denk dat we moeten concluderen dat Gimenez vandaag de winnende gaat scoren en dat Nederland het land is van de heiligverklaarde vrijheid van meningsuiting, totdat je mening natuurlijk niet de juiste is.

16 oktober 2022 om 16:20

vrijheid van meningsuiting werkt maar een kant op begrijp ik? aan de ene kant staan te roepen dat iedereen mag zijn wie die is en mag vinden wat ie vindt, tot iemand niet met de horde meegaat? ik ben echt voor de acceptatie van lghbtqi maar je kan andere niet dwingen zich daar ook openlijk voor tegenuit te spreken.

16 oktober 2022 om 16:21

Ohja, hoop ook dat we 3 dubbele dekking op De Wit zetten.

16 oktober 2022 om 16:24

Goed dat Trauner vandaag onze band draagt, alleen hoop ik dan alleen wel dat dit voor zijn rest van zijn tijd bij Feyenoord geldt. Of in ieder geval dat Kokcu hem niet meer terug krijgt. Prima dat je een eigen mening hebt alleen daarmee ben je niet gevrijwaard van eventuele consequenties. Zeker binnen een club als Feyenoord, waar er al veel gedoe is omtrent de roze kameraden, mag hij niet de stem van dit elftal verkondigen. Erg jammer dit, hij was na Geertruida toch mijn favoriete speler in dit elftal. Maar goed, ik zet voor vandaag in op een 0-1 door een goal van Trauner.

16 oktober 2022 om 16:28

Als hij zich niet comfortabel voelt door zijn geloof mag dat toch gewoon? Veranderd hem niet als persoon. Ook niet als aanvoerder.

16 oktober 2022 om 16:40

Dat mag zeker, alleen kun je dan niet als aanvoerder van Feyenoord naar buiten treden. Vandaag niet en nooit niet.

16 oktober 2022 om 16:41

Vind ik overdreven

16 oktober 2022 om 16:31

Wat mekker je nou allemaal over kokcu, eigen mening en gevrijwaard van consequenties?? Wist niet dat we in een staat zoals qatar en saudi arabie wonen.

16 oktober 2022 om 16:39

Alleen zijn de consequenties hier het afnemen van een band, niet het uitvoeren van lijfstraffen of een executie.. Ik zeg dat een persoon die er dit soort mening op na houdt niet de stem van onze club mag zijn.

16 oktober 2022 om 16:31

Persoonlijk vind ik het belachelijk dat je die band niet wil dragen, ik zou dat namelijk wel doen. Echter, als je echt vindt dat het vanwege je geloofsovertuiging niet kan, kan ik dat alleen maar respecteren. Ik heb zelf niets met geloof of hoe deze boeken ook genoemd worden maar ik ben van mening dat iedereen zijn mening mag uitten zolang daar niemand mee gekwetst of beschadigd wordt.

16 oktober 2022 om 16:35

Je vind het belachelijk maar kan het wel respecteren? Tegenstrijdig...

16 oktober 2022 om 17:01

Als persoon vind ik het belachelijk omdat het niet mijn keuze zal zijn. Ik kan het echter wel respecteren dat iemand er een andere mening op na houdt. Niets tegenstrijdigs aan.

16 oktober 2022 om 16:36

Ik sta er zelf net wat anders in. Ik denk dat je niks opschiet met knielen, speltjes dragen, aanvoerdersbanden in regenboog kleuren etc. Maar als iedereen een regenboogband draagt kan hij dat hij dat toch ook gewoon doen. Het is jammer dat dit soort dingen weer onderdrukt word door "het geloof"

16 oktober 2022 om 16:48

Word niet onderdrukt is gewoon zijn keuze.

16 oktober 2022 om 16:37

100% met je eens!

16 oktober 2022 om 16:46

Als ik me op m'n werk ook met deze flauwekul bezig moet houden, komt er ook niks van terrecht.

16 oktober 2022 om 16:47

Eindelijk lekker voetballen, kan dat geëmmer over Kokcu de prullebak in. Veel plezier iedereen

16 oktober 2022 om 16:49

Dankje. Helemaal mee eens

16 oktober 2022 om 16:47

feyenoorders succes gaan voor 3 punten 1-3

16 oktober 2022 om 16:47

Zo, ben net op tijd. Hup AZ!

16 oktober 2022 om 16:48

Lekkere actiedolroson. Slecht afgemaakt

16 oktober 2022 om 16:49

Word weer zo middag met strijd tegen de scheids.. duidelijk bal gespeeld van Trauner en krijg je meteen geel

16 oktober 2022 om 16:50

Was gewoon een goede ingreep van Trauner. Heeft Makkelie weer geldingsdrang?

16 oktober 2022 om 16:50

Makkelie alweer met zijn eerste fout.. lekker een gele kaart geven voor de bal spelen..

16 oktober 2022 om 16:51

Man man man, belachelijke kaart. Zal je zien dat ons dat weer gaat opbreken

16 oktober 2022 om 16:56

Jammer dat die Szymanski zo ver naar achter staat. Hoort gewoon op 10

16 oktober 2022 om 16:57

Nu moet je weer een kaart gevel, makkelie.

16 oktober 2022 om 16:57

Rotterdamse makkelie kent de uitslag uit, makkelijke winst Feyenoord pff

16 oktober 2022 om 17:01

Niet huilen.

16 oktober 2022 om 17:04

Feiten, historie en tot nu toe vanmiddag

16 oktober 2022 om 17:07

Dus die gele kaart voor Trauner was voor de show?

16 oktober 2022 om 17:06

Misschien dat hij vandaag wat minder blij is met zijn Rotterdamse vrienden, vooral die nummer 10. Als we de geruchten over Makkelie moeten geloven tenminste.

16 oktober 2022 om 17:07

Vandaar die gele kaart van Trauner?

16 oktober 2022 om 17:02

Poeh, dat scheelde weinig.

16 oktober 2022 om 17:02

Had niet verwacht dat AZ zo behouden zou spelen.

16 oktober 2022 om 17:02

Potverdikke weer de paal.

16 oktober 2022 om 17:02

Zonde zeg

16 oktober 2022 om 17:03

Aiaiaii zonde Szymanski

16 oktober 2022 om 17:04

Feyenoord komt beter in zijn spel Az nog heel behoudend.

16 oktober 2022 om 17:06

tegen die denen van de week ook al 2 keer op de paal. mag het vandaag ff meezitten aub

16 oktober 2022 om 17:06

AZ mist de creativiteit van Evjen en Pavlidis, Karlsson is niet fit genoeg nog

16 oktober 2022 om 17:07

Blijft moeilijk, op een lijn staan als grens.

16 oktober 2022 om 17:09

Makkelie wilt morgen nog aan het werk kunnen in Rotterdam zo te zien

16 oktober 2022 om 17:10

Buiten dat he5geen vrije trap was, was het een slechte vrije trap van kokcu

16 oktober 2022 om 17:11

Feyenoord speelt lekker. Wachten op de eerste goal. AZ zou eens voor een vervanger moeten kijken voor die de Wit. Kwalitatief matige speler.

16 oktober 2022 om 17:13

Kusjes hoppa!

16 oktober 2022 om 17:17

Boem Kökcu.

16 oktober 2022 om 17:12

Kunnen ook nooit de 0 houden hè. Onverdiend weer

16 oktober 2022 om 17:12

Rettekettettekett!

16 oktober 2022 om 17:13

We zullen oms ook ooit een keer belonen voor een veldoverwicht. Wat een kutteam.

16 oktober 2022 om 17:13

Typisch Feyenoord, slecht verdedigen, Bijlow uit positie en we staan weer achter

16 oktober 2022 om 17:13

Man, wat onverdiend weer...

16 oktober 2022 om 17:13

Pedersen is echt niks meer.

16 oktober 2022 om 17:17

Lekker. Goede spits neus voor de goaltjes

16 oktober 2022 om 17:13

Nou het begint weer. 1 kans 1 goal. Wij schieten naast of paal. Gvd

16 oktober 2022 om 17:14

Zo'n bal moet toch voor Bijlow zijn, zo scherp was ie ook niet.

16 oktober 2022 om 17:15

Kom het gezeur op Bijlow weer, sorry voor de negativiteit. Dit is een bal bij de tweede paal neerleggen, kan de keeper gewoon niet bij en is kansloos. Dit is de schuld van Pedersen

16 oktober 2022 om 17:14

Och jee … het AZ volk dat je nooit hoort gaat het Feyenoord lied zingen.

16 oktober 2022 om 17:14

Eerste kans voor AZ 1-0, pedersen ziet er daar wel weer zwak uit

16 oktober 2022 om 17:15

Die bal moet voor bijlow zijn , is 2 meter van de goal

16 oktober 2022 om 17:15

Bijlow jonge, ik heb t vaak voor je opgenomen. Maar wattefak is dit.

16 oktober 2022 om 17:15

Net als afgelopen donderdag en goal letterlijk uit het niets, en net als vorige week verliest pederson zijn kopduel.

16 oktober 2022 om 17:21

Klopt, zal ie aan moeten werken. Gewoon meer focussen dat je die bal moet hebben. Speler kun je in de 16 toch niet al te fanatiek aanpakken!

16 oktober 2022 om 17:15

Wat een goeie aankoop zeg die Jens was bij ons vorig jaar de beste en past zich moeiteloos aan bij AZ knap

16 oktober 2022 om 17:16

Nou, dat was van korte duur...

16 oktober 2022 om 17:16

Nou… beloon jezelf eens

16 oktober 2022 om 17:16

Terechte penalty, geen twijfel

16 oktober 2022 om 17:16

Cadeautje van makkelie penalty

16 oktober 2022 om 17:17

Jantje toch.

16 oktober 2022 om 17:18

Jij hebt al een afspraak bij specsavers voor morgenochtend?😎😂

16 oktober 2022 om 17:18

Duidelijker dan deze ga je ze niet krijgen.

16 oktober 2022 om 17:18

Haha

16 oktober 2022 om 17:17

Goede pingel. Zielig om een tweede bal in het veldte gooien

16 oktober 2022 om 17:17

Leuke ijverige speler die gimenez. In de afronding nog niet heel gelukkig maar forceert wel genoeg

16 oktober 2022 om 17:17

Zeer terecht dit gezien het veldoverwicht

16 oktober 2022 om 17:17

Nou hoppa en nu verder met dominere

16 oktober 2022 om 17:18

Zou een keer fijn zijn als dat gebeurde

16 oktober 2022 om 17:18

Terechte goal, feyenoord is beter en nu doorzetten.

16 oktober 2022 om 17:18

Lekker Orkun, gewoon je ding doen! Je hebt een afwijkende mening en durft uit te komen voor wat je gelooft. Heb ik erg veel respect voor!

16 oktober 2022 om 17:20

Ik heb geen respect voor zijn geloof (welk conservatieve geloof dan ook) maar we maken er wel een olifant van.

16 oktober 2022 om 17:22

Dat zei ik ook niet. Ik heb respect voor zijn standvastigheid en karakter.

16 oktober 2022 om 17:23

Kijk naar het voetbal joh

16 oktober 2022 om 17:24

o sorry ik houd m'n mond al

16 oktober 2022 om 17:18

Prachtig. Staat Clasie ( op 1 meter afstand) met zijn vingertje te zwaaien dat het geen penalty is. Toch maar even naar de oogarts

16 oktober 2022 om 17:21

Hij is niet zo groot. Mss net niet over het gras kunnen kijken

16 oktober 2022 om 17:21

Rasmussen toont toch wl aan dat hij geen versterking is

16 oktober 2022 om 17:21

Die Rasmussen heeft echt niet het niveau voor Feyenoord.

16 oktober 2022 om 17:23

Die gozer is zo slecht

16 oktober 2022 om 17:23

Rasmussen blinkt niet echt ergens in uit, maar zakt wel door de ondergrens wat mij betreft. Niet goed genoeg.

16 oktober 2022 om 17:24

Ja, kokcuuuu 1-1! We staan achter je jonge!!

16 oktober 2022 om 17:26

Band of niet, Kökcü speelt heerlijk.

16 oktober 2022 om 17:27

Kokcu de baas op het middeveld.

16 oktober 2022 om 17:27

AZ speelt veel te behoudend. Maar ik klaag niet.

16 oktober 2022 om 17:27

Feyenoord wel de bovenliggende partij zonder echt gevaarlijk te worden. AZ wel heel behoudend, ben ik niet gewend van ze.

16 oktober 2022 om 17:28

Gimenez bevalt me wel. Wil met zijn acties vandaag iets te veel, maar heeft best wel wat leuke acties in huis.

16 oktober 2022 om 17:30

We willen ook wel resultaten zien van hem, dus goals.

16 oktober 2022 om 17:32

Nu ja hij mag de pingel niet nemen. Die staat toch wel voor een groot deel op zijn conto met die goede kap?

16 oktober 2022 om 17:37

Dat zijn afspraken. Hij moet gewoon veldgoals maken. Zijn laatste dateert van half september.

16 oktober 2022 om 17:29

Dat publiek bij AZ blijft me altijd verbazen. Ik hoor alleen Feyenoord supporters zingen.

16 oktober 2022 om 17:43

We hebben niet echt typisch voetbal publiek. Veel kinderen, gezinnen etc. die gaan niet los of zingen niet mee. Voordeel is dat je rustig kan kijken zonder gedoe, nadeel is idd een kalme sfeer

16 oktober 2022 om 17:30

Rare actie van Dilrosun bij die bal van Kokcu, neemt de bal goed genoeg mee maar sprint niet voluit? Misschien bang voor de keeper ofzo?

16 oktober 2022 om 17:31

Orkun speelt uitstekend. Zet de lijnen uit, heeft een goede passing, maar onderschept en verovert ook regelmatig ballen.

16 oktober 2022 om 17:32

Drukken Kokcu, hier moet meer uithalen.

16 oktober 2022 om 17:33

Gewoon niet zo lomp met de wreef schieten.
Waarom niet gewoon binnenkant voet plaatsen in een hoek?
Alle ruimte en tijd.

16 oktober 2022 om 17:32

Ondanks twee goals een erg saaie wedstrijd

16 oktober 2022 om 17:33

Wedstrijd valt me tegen, zeker AZ valt me tegen. Hopelijk in de tweede helft meer spanning

16 oktober 2022 om 17:33

Opmerkelijk dat AZ zo ontzettend laf speelt vandaag. Ik heb die ploeg hoger zitten.

16 oktober 2022 om 17:35

Geen spektakelstuk, maar toch wel een interessant potje. Kokcu de absolute baas op het middenveld.

16 oktober 2022 om 17:35

Kokcu is echt de baas op het veld. Wat een speler is dat aan worden. Verder jammer dat we niemand op de vleugeld hebben die echt onomstreden is. Beetje de lamme en de nlinde. Dilrosun vandaag weer ontzichtbaar, maar met Peixao wordt dat ook niet beter.

16 oktober 2022 om 17:35

iets meer scherpte en je neemt hier de 3 punten mee. Dit team kenende gaat dat dus niet gebeuren. ben wel redelijk positief over het spelbeeld.

16 oktober 2022 om 17:36

We spelen goed. AZ komt er niet heel veel aan te pas, maar zoals zo vaak dit seizoen is de eerste kans tegen een go en missen we voorin kwaliteit. Kokcu speelt uitstekend.

16 oktober 2022 om 17:48

Tweede helft moet beter! Komen veel minder voor de dag dan tegen Ajax thuis

16 oktober 2022 om 17:50

Heerlijk hoe Feijenoord en vooral Kokcu voetbalt. Nu doorzetten en niet laten afleiden met dingen buiten het voetbal....1-3

16 oktober 2022 om 17:52

Verdorie Kokcu … dat van afstand schieten blijft een probleem

16 oktober 2022 om 18:04

Er stond net in beeld dat hij nummer 1staat van de Eredivisie betreft scoren buiten de 16. Misschien dat je het ook algemeen bedoeld, maar normaliter kan Kokcu dat juist wél goed...

16 oktober 2022 om 17:52

Wachten op de 1-2. AZ laat zich terugdringen en wil blijkbaar het initiatief niet.

16 oktober 2022 om 17:59

Dat betekent bij ons helaas meestal dat jullie zo de 2-1 gaan scoren.

16 oktober 2022 om 18:02

Was het maar zo...

16 oktober 2022 om 18:07

Ik had (gelukkig) buiten Verhulst gerekend.

16 oktober 2022 om 17:58

Soms mis ik Dessers en altijd aanwezige Brian

16 oktober 2022 om 17:59

Geert doet het goed op het middenveld maar wordt ook gemist op rechts.

16 oktober 2022 om 17:59

Dus Bijlow zou thuis moeten blijven tijdens het WK? Lijkt me toch niet als ik deze wedstrijd zo zie.

16 oktober 2022 om 18:07

Bijlow begint ook steeds meer in zijn oude vorm te komen! Gelukkig! Want als ik naar de alternatieven kijk de afgelopen week, hoort Bijlow gewoon te keepen met het WK

16 oktober 2022 om 18:01

Keepertje?

16 oktober 2022 om 18:01

En dáárom zouden we gewoon een andere keeper moeten hebben... Nog los van de verdediging die gewoon achteruit blijft lopen. Dwars door het midden.

16 oktober 2022 om 18:01

Lekker hoor Tatort. AZ loopt alleen maar achteruit.

16 oktober 2022 om 18:01

Lekker 1-2! Volhouden nu

16 oktober 2022 om 18:02

Die keeper springt gewoon weg, wtf

16 oktober 2022 om 18:03

Goeie handel wat slecht gekeept zeg

16 oktober 2022 om 18:03

En dat noemt men een vrije doorgang. Slecht verdedigd van AZ

16 oktober 2022 om 18:03

Eerste keer dit seizoen dat ik Rasmussen iets goeds heb zien doen.

16 oktober 2022 om 18:04

Feyenoord is overduidelijk de betere.

16 oktober 2022 om 18:04

Haha die Verhulst kan er echt geen ene klote van. Was bij Volendam al een regelrechte drama.

16 oktober 2022 om 18:04

Zal Feyenoord en keer en voorsprong vasthouden en niet de eerste kans gelijk en tegengoal krijgen? Zal vast niet, maar hopen mag. XD

16 oktober 2022 om 18:05

Respect voor Feyenoord. Nieuw team en zo presteren. Petje af voor de coach

16 oktober 2022 om 18:09

Dit is tot nu toe een aardige wedstrijd van feyenoord. Over een reeks wedstrijden zijn we nog te wisselvallig. Aanvallend is het nog te pover.

16 oktober 2022 om 18:05

Wat een kutkeeper...

16 oktober 2022 om 18:06

Feyenoord is ook gwn de betere ploeg.

16 oktober 2022 om 18:06

Het is alsof Nederland tegen San Marino speelt, zoveel spelers verdedigen van AZ.
Ik snap het niet, AZ speelde prima als ze hun eigen spel speelden.

16 oktober 2022 om 18:06

Az speelt je beste wedstrijd met opstelling tegen Ajax wat doet trainer terug naar basis verdient achter

16 oktober 2022 om 18:10

Dat was noodgedwongen en toen mistte AZ de belangrijkste speler Karlsson. De enige verandering is dat M de Wit niet speelt

16 oktober 2022 om 18:08

Hancko geblesseerd is echt een ramp

16 oktober 2022 om 18:08

Az gaat komen, dus komt erruimte voor Feyenoord. Laten we onszelf nu eens belonen

16 oktober 2022 om 18:15

Ik hoop op 3-2az

16 oktober 2022 om 18:08

denk dat fey toch nog voor de 3de plaats kan gaan spelen dit jaar erg verassend

16 oktober 2022 om 18:09

Neeeeeee, niet Hancko! Die kunnen we voor het restant van deze seizoenshelft echt niet missen. Momenteel met Kokcu veruit de meest belangrijke speler voor dit Feyenoord.

16 oktober 2022 om 18:09

Neeeee Hancko onze strijder...

16 oktober 2022 om 18:10

Lopez …. Pffff. Hopen dat ie vandaag wel intelligent speelt ipv hard lopen

16 oktober 2022 om 18:11

shit. ik vrees dat we hem dit jaar niet meer terug gaan zien. gelukkig geen hele zware weedstrijden meer tot januari

16 oktober 2022 om 18:15

Lazio?

16 oktober 2022 om 18:18

eitje

16 oktober 2022 om 18:12

Mooie actie van Dilrosun

16 oktober 2022 om 18:15

Die Szymanski speelt wel echt lekker

16 oktober 2022 om 18:15

AZ Lijft matig zpelen, maar wel uit blijven kijken want 1-2 is een broze voorsprong.

16 oktober 2022 om 18:16

laatste 5 wedstrijden 4 keer een voorsprong weggegeven. zit nog totaal niet comfortabel.

16 oktober 2022 om 18:17

Vandaar dat ik 1-2 broos noem

16 oktober 2022 om 18:19

snap ik, ik bevestig t alleen ff

16 oktober 2022 om 18:28

Bedankt daarvoor 👍

16 oktober 2022 om 18:17

Te makkelijk gevallen. Maar gaat de var nog kijken?

16 oktober 2022 om 18:17

Gimenez speelt ook weer goed

16 oktober 2022 om 18:17

Gimenez houdt wel van vallen. Irritant.

16 oktober 2022 om 18:19

Ja gelukkig trapt de scheids er niet in

16 oktober 2022 om 18:19

Gelijkspel zit er nog in?

16 oktober 2022 om 18:19

Rare keuze van Janssen, je meest dreigende aanvaller eruit voor een verdedigende middenvelder

16 oktober 2022 om 18:24

Heeft met fitheid te maken.

16 oktober 2022 om 18:20

Szymanski is als Ziyech bij Heerenveen. Nog licht en jong, maar wat een klasse

16 oktober 2022 om 18:21

AZ publiek hoor ik alleen maar fluiten. Wat een flut publiek zeg, niet eens je ploeg aanmoedigen.

16 oktober 2022 om 18:26

Heeft het hele AZ publiek je moeder gedaan ofzo? Man wat ben je aan het huilen

16 oktober 2022 om 18:22

Wij moeten weer een minimale voorsprong vasthouden, als dat maar goed gaat

16 oktober 2022 om 18:23

sjesus wat gaat de tijd traag zeg

16 oktober 2022 om 18:23

Oh nee, Feyenoord gaat achteruit en dat betekend dat de 2-2 gaat vallen. Feyenoord krijgt altijd uit het niets en tegen doelpunt.

16 oktober 2022 om 18:24

Waarom zover achteruit man, we zijn veel sterker.

16 oktober 2022 om 18:24

Je kan alles wel naren voren schoppen,maar als er. Niemand staat is ie er net zo snel weer terug

16 oktober 2022 om 18:26

Koek koek!

16 oktober 2022 om 18:26

Mooie goal hoor en daarmee beslist, lijkt me.

16 oktober 2022 om 18:26

Heerlijke treffer

16 oktober 2022 om 18:26

Holy shit wat een goal van Danilo!!

16 oktober 2022 om 18:26

Golazoooooo en wat voor een

16 oktober 2022 om 18:26

Daniloooooo heerlijk doelpunt!

16 oktober 2022 om 18:26

Jaaaaaa …. Wat een knal. Zal nu toch wel beslist zijn

16 oktober 2022 om 18:26

Wat the #]%{%]%]^ wat voor goal scoort hij nou!!!

16 oktober 2022 om 18:27

WAT EEN Wereldgoal

16 oktober 2022 om 18:27

Danilootje, wat doe je :D

16 oktober 2022 om 18:27

Zo he wat een goal.

16 oktober 2022 om 18:27

Wat een heerlijke goal

16 oktober 2022 om 18:27

Wat een wereld goal van Danilo zeg!

16 oktober 2022 om 18:27

whoppsaaaaaaaaaaaaaa

16 oktober 2022 om 18:27

Dan toch n mooi duo voorin. Twee spitsen met danilo als afmaker

16 oktober 2022 om 18:27

Godnondeju wat een goal.

16 oktober 2022 om 18:28

AZ krijgt hier toch wel het loon van de angst hier

16 oktober 2022 om 18:28

Nondeju wat een pegel

16 oktober 2022 om 18:28

Wauh wat ern goal zeg

16 oktober 2022 om 18:28

Die telt voor 2

16 oktober 2022 om 18:29

Visitekaartje afgeven noem je dat. Koekoek

16 oktober 2022 om 18:31

AZ is vandaag echt onherkenbaar zeg.

16 oktober 2022 om 18:31

Geen lelijke goal.

16 oktober 2022 om 18:31

AZ is in de breedte toch wel zwak. Had die Odgaard laten staan en die de Wit er in de rust al af gehaald. Voetballen kan die vent niet. Zou die Bazoer gewoon basis zetten en die de Wit op de bank.

16 oktober 2022 om 18:32

Ik had niet verwacht dathet vandaag zo makkelijk zou worden. Ik had gedacht dat AZ ons zou opjagen zoals Mydtjyland afgelopen wedstrijden deed. Daar hadden we het moeilijk mee. Maar AZ was vandaag een tandeloze leeuw.

16 oktober 2022 om 18:35

Ja Kokcu jonge, ben trots op je! 1 goal en 1 assist! God helpt je!!

16 oktober 2022 om 18:36

Goed Feyenoord of zwak AZ - beetje van allebei en een terechte stand. Maakt de competitie nog spannender.

16 oktober 2022 om 18:36

Trauner heeft vandaag echt ijzer sterk gespeeld.

16 oktober 2022 om 18:37

Goeie middag zo, eerst Arsenal daarna Real Madrid en nu Feyenoord als het zo eindigt.

16 oktober 2022 om 18:38

Bazoer gefrustreerd dat hij niet bij Feyenoord speelt?

16 oktober 2022 om 18:39

Ttactisch plan Slot werkte prima. AZ was geen schim vandaag

De wedstrijd is afgelopen. Het is niet meer mogelijk om te reageren.

Wedstrijdverslag

Gruwelijk blunderende Verhulst geeft Feyenoord volle buit: AZ is koploper af
AZ heeft ook in competitieverband averij opgelopen. Drie dagen na de midweekse nederlaag bij Apollon Limassol (1-0) was ook Feyenoord te sterk voor de ploeg van Pascal Jansen: 1-3. Hoewel de Alkmaarders sowieso niet bijster goed voor de dag kwamen in het AFAS Stadion, mocht de nederlaag Hobie Verhulst worden aangerekend. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren