Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Özyakup meest beslissende Turk in Süper Lig na ruime zege Besiktas

Laatste update:

Besiktas lijkt dit seizoen een serieuze kandidaat te zijn voor het winnen van de landstitel in Turkije. De ploeg van Senol Günes staat halverwege de competitie bovenaan en verstevigde zijn koppositie zondagavond, door met 4-0 te winnen van middenmoter Konyaspor. Alle doelpunten werden gemaakt in de tweede helft; Oguzhan Özyakup maakte de openingstreffer.

De in Zaandam geboren Turks international is dit seizoen erg belangrijk voor Besiktas en was zondag vijf minuten na rust goed voor de 1-0. Dit was het tiende competitiedoelpunt waar hij dit seizoen bij betrokken was (vijf keer als afmaker, vijf keer als aangever) en dat is meer dan iedere andere Turkse speler in de Süper Lig. Na de goal van Özyakup ging het opeens snel.

Na een geweldige steekpass van Olcay Sahan verdubbelde Mario Gómez de marge en op aangeven van de Duitser zorgde Gökhan Töre voor de beslissing. Het slotakkoord kwam tien minuten voor tijd op naam van Kerim Frei. Na 17 competitiewedstrijden heeft Besiktas nu 41 punten; vier meer dan Fenerbahçe en al elf (!) meer dan Galatasaray. Fenerbahçe heeft nog wel een duel tegoed en speelt maandag tegen Sivasspor.

Zie jij Besiktas kampioen worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heerlijk om weer de 3 punten te pakken zo net voor de winterstop!

Trotss!! Meer zeg ik niet. Besiktas moet dit jaar kampioen worden anders zie ik et nooit meer gebeuren.

27 december 2015 om 20:45

Stadion man stadion, die moet snel af zijn dan hebben we dat beetje extra.. Uitwedstrijden spelen we al geweldig.. Als we dit jaar zonder stadion de titel pakken zie ik ons de komende jaren de competitie wel domineren

27 december 2015 om 22:58

Domineren? Dat is wel een groot woord. Als Besiktas in hun eigen stadion kan spelen, dan zullen zij de komende jaren meer favoriet zijn dan Galatasaray. En dat zeg ik niet om te provoceren, maar ik zie Gs de komende tijd niet zo makkelijk overeind komen. Besiktas zal de concurrentie aan kunnen met Fener de komende jaren

28 december 2015 om 08:07

Ik denk dat we juist een eerlijkere competitie gaan krijgen. Begroting van Gala en Fener ligt veel hoger dan die van Besiktas. Dat is ook terug te zien aan de salarissen en transferbedragen die worden betaald. Besiktas moet extreem slim zaken doen (gelukkig doen ze dat regelmatig) om mee te kunnen doen.
Met de komst van onze nieuwe stadion, mooie sponser deals, en onze tranferbeleid die we voeren gaan we aankomende jaren zeker een mooie tijd te gemoed.

Ik zou het ondertussen helemaal niet erg vinden als Fenerbahce de strijd verliest tegenover Besiktas in de kampioenschap. Spelen veruit het meest als kampioenen. Vorig seizoen waren ze ook zo goed begonnen, benieuwd of ze het vast kunnen houden. Gaat lastig worden om Ozyakup te behouden, wat is hij opgebloeid.

27 december 2015 om 20:09

Bij Besiktas maken we vaak de fout om vroeg te juichen. Ondanks ons spel staan we maar 1 (als Fener wint) voor.

Fenerbahce daarin tegen speelt niet de beste voetbal maar winnen altijd.

ik heb jammer genoeg de 2 de helft niet gezien maar wel de 1ste en daar zag ik een goeie quaresma en een mindere gokhan maar geweldig om weer zo een score te zien. nu ons versterken in de winter boyko and douglas van dnipro worden gelinkt naar ons. maar ik zou alleen maar boyko aankopen douglas is gewoon bijna net als rhodolfo dus geen nut ik wil een snelle cv en worden ook gelinkt met papi dijobodi van chelsea maar boyko ziet er goed uit vorig jaar was hij een van de belangrijkste redenen waarom ze in de finale van de europa league waren

27 december 2015 om 20:14

Heb je net de verkeerde helft gekeken haha.

27 december 2015 om 20:20

echt he heb 4 goals gemist wat een geluk moest net eten en straks de samenvatting bekijken en zien hoe goed we speelden

27 december 2015 om 20:46

Hahaha wat ben jij voor fan wat was er zo belangrijk de 2e helft je hebt een galavoorstelling gemist broer

27 december 2015 om 20:57

mijn oma had ons uitgenodigd om te eten ik was 10 minuten aan het proberen om via mijn gsm de wedstrijd te bekijken maar gsm werkte niet mee en dan kwam er een melding dat oguzhan had gescoord en stopte ik met proberen en kijk via livescore wat er aan het gebeuren was in de wedstrijd

27 december 2015 om 21:00

Hahaha zavalli geniet maar van de samenvatting dan

28 december 2015 om 01:00

Puntjes. Komma's,
Uitroeptekens! Vraagtekens?
Neef, gebruik ze en je verhaal is goed leesbaar!

28 december 2015 om 01:05

is goed broeder.

Sterke tweede helft van besiktas en verdiende overwinning. Ben alleen benieuwd of ze dit tweede helft ook gaan volhouden.

Voor het eerst na 12 jaar is Besiktas herbstmeister in Turkije. De laatste keer toen dat gebeurde, werd Fener kampioen. Dit seizoen ook? Overigens was het een gala voorstelling van de eagles. Mooie overwinning. Gefeliciteerd niffos.

27 december 2015 om 21:08

Heheh blijf dromen bruur.. Ik gun het jullie alleen als jullie ook eens goed gaan spelen want tot nu toe is het slaapverwekkend..

27 december 2015 om 21:13

Goed spel staat niet garant voor een kampioenschap. Ik ben heel benieuwd hoe jij gaat praten als Fenerbahce de titel gaat winnen.

27 december 2015 om 21:35

Als jullie met dit spel de titel pakken zeg ik slaapverwekkend spel, zakelijk titel gepakt.. Wat zeg jij als wij m pakken?

27 december 2015 om 21:45

Dan zeg ik gefeliciteerd. Verschil is alleen dat wij nooit voor de winterstop roepen dat we kampioen gaan worden. Jullie doen dit wel en eindigen telkens 3e.

27 december 2015 om 22:14

Waar roep ik dat?

Een moeizame 1e helft maar een grandioze 2e helft met stuk voor stuk prachtige goals. Uiteindelijk waren we nog mild voor Konyaspor want een monsterscore zat er zeker in..

Terecht als koploper de winterstop in met 11 punten voorsprong op Gs en minstens 1 of mss meer punten op Fener. 41 punten en 41 goals in 17 wedstrijden en dat zonder eigen stadion,.veruit beste en atractiefste ploeg in Turkije en nog zijn er genoeg verbeterpunten..

Het is gewoon genieten van spelers als Ozzy Ozyakup,sosa, Gomez en Quaresma (snapte zijn wissel niet hij speelde sterk)..

Het wordt een tweestrijd met Fener en hoe eerder we die beslissen hoe beter..

27 december 2015 om 20:45

@mariogomez
Trust in Senol gunes, hij haalt q7 eraf zet Olcay erin die 3minuten erna de steekpass geeft op Gomez waaruit de 2-0 komt.

27 december 2015 om 20:48

Ja dat is ook weer zo haha.. Zo wie zo geen verkeerd woord over Gunes, met afstand beste Turkse coach..

27 december 2015 om 20:53

@mariogomez
Helemaal mee eens, wij speelden onder hem imo al super.
Maar wat jullie laten zien damnn bijna word ik jaloers, hoop dat jullie kampioen worden aan het einde van de rit. Ook gun ik het Senol Gunes gewoon om nu wél kampioen te worden.

27 december 2015 om 22:14

Nee dat is Fatih Terim mijn grote vriend. Nog 3 wedstrijden geleden werd hij door iedereen uitgescholden na de gelijkspel tegen Letland. En nu hij de laatste 3 wedstrijden heeft gewonnen en Turkije naar het EK gaat is hij weer de beste trainer van Turkije.

28 december 2015 om 08:14

Misschien heeft Senol Gunes met hem afgesproken dat hij goede spelers op de flanken heeft buiten hem en dat hij Quaresma elke keer als hij een (domme) gele kaart pakt dan wisselt hij hem in voor Olcay.

Quaresma is een super speler maar je merkt aan hem dat hij soms onnodige kaarten kan pakken of met wilde tackles kan komen.

Senol Gunes denkt dan voorkomen is beter dan genezen (zie trabzon vs besiktas)

Prachtige overwinning, mooie goals maar wat een teamspel zeg. Respect. En in 't begin waren de lichten uit en het zo mooi om te zien. Leek wel een kampioenschapsviering. Prachtig.

27 december 2015 om 20:31

Was*

Genieten, meer kan ik niet zeggen. Oguzhan was de maestro, zoals die zelf al liet zien na zijn doelpunt. Jammer van Quaresma, hij deed het heel goed maar Senol hoca had gelijk door hem eruit te halen. Met hem weet je het nooit, hij kan zomaar die tweede kaart pakken en dan zit je met de gebakken peren.

We moeten niet gelijk gaan vliegen. We kunnen wel iedere wedstrijd 4-0 winnen, maar zolang FB blijft winnen is het een race. Ze moeten nu ook niet afzien van die transfers in de winter. Een keeper, verdediger, Tolgay en Veli die terugkomen en dit wordt een moeilijk te stoppen ploeg.

27 december 2015 om 20:37

Gerucht gaat dat Fenerbahce Falcao wilt huren. Hopelijk herpakt de tijger zich bij ons, want in zijn Atleti periode was hij gewoon de beste spits van de wereld. Alleen snap ik niet wat je nu met Rvp, Ferdi en Falcao moet. xD Wij hebben zo een gare transferbeleid af en toe.

27 december 2015 om 20:42

Waarom zou je Falcao halen als je al Van Persie en Fernandao hebt? Waarom zou je Ozan halen als je al Meireles, Souza, Topal en Alper hebt? Zoals je zelf al zegt, ik snap de transferbeleid van Fener totaal niet soms. Lijkt wel alsof ze spelers halen alleen maar zodat er spelers bijkomen of omdat ze een concurrent voor willen zijn. Geld doet rare dingen met je.

27 december 2015 om 20:43

Hehehe Falcao zou wel lekker zijn man ook al is hij de laatste tijd kapot

27 december 2015 om 20:47

Denk dat Ozan puur is gehaald zodat jullie hem niet konden halen. En zo een bijzondere speler is hij ook weer niet. Plofkip met een moedervlek waar je gewoon 2x U tegen moet zeggen.

28 december 2015 om 08:34

Leuk om de cijfers erbij te pakken.

Fenerbahce heeft voor hun VM positie 8 miljoen voor Ozan, 7 Souza, 4,5 Topal, Meireles 10 miljoen betaald. Totaal 29,5 miljoen euro.

Besiktas op dezelfde positie Necip jeugd, Hutchinson transfervrij, Veli kavlak 0,75 miljoen, Tolgay 0,45 miljoen en Ozzy 0,5 miljoen. Totaal 1,7 miljoen euro.

Betekend dat Fenerbahce 17,35 keer zoveel geld uit heeft gegeven voor hun verdedigende middenvelders.

Ik ben toevallig op visite in Turkije bij mijn neef die een die harde Besiktas fan is. Voor het eerst hoop ik echt uit mijn hart dat Besiktas het gaat flikken. Waarschijnlijk speelt mijn neef hier een belangrijke rol in hehe.

Fenerbahce zie ik geen kampioen worden. Om de één of andere reden zie ik ze niet als bedreiging. Ik denk toch echt dat het Besiktas wordt en anders zie ik Galatasaray nog stunten. Besiktas en haar fans verdienen het.

27 december 2015 om 20:39

Hmmm, Fener staat op 1 punt van BJK als we morgen winnen en Gs staat 11 punten achter en toch zie jij Gs eerder stunten dan Fener... Merkwaardig gevoel.

27 december 2015 om 21:33

Haha ik weet het Forza, maar ik heb echt zo een gevoel

27 december 2015 om 20:59

Mooi om te zien dat Gs en Fenerfans ook kunnen genieten van ons spel en zo objectief kunnen zijn om dat ook te zeggen.. Ik heb destijds ook genoten van het Gs van Hagi en het Fener van Alex en R. Carlos. Zo hoort het ook..

Fener is dit jaar idd niet echt om aan te zien maar ze staan nog altijd maar 1 verliespunt achter ons als ze morgen winnen..en sorry broer jullie gaan dit jaar met jullie spel echt niet meer meedoen en moeten alle zeilen bijzetten voor plaats 3..

27 december 2015 om 22:48

Niet zo overdrijven. Fener speelt al een aantal weken redelijk goed voetbal. Begin was inderdaad dramatisch maar sinds de wedstrijd na Ajax in Amsterdam spelen we redelijk goed voetbal. Elftal begint steeds meer in gespeeld te raken. Komt allemaal wel goed met Fener!

Dat Ozzy Ozyakup een groot talent was wisten we al anders wordt je niet gescout door Arsenal maar dat hij zo een speciale speler was had ik niet verwacht.. Onder Senol Gunes is hij helemaal doorgebroken en laat zien dat naast zijn fantastische balgevoel en techniek hij ook met zijn acties en passes direct invloed heeft op het scoreverloop..

Juweeltje

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren