Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zwitsers zijn klaar voor Argentinië: 'Wij hebben onze eigen Messi!'

Laatste update:

Xherdan Shaqiri was woensdagavond de grote man bij Zwitserland. De aanvaller van Bayern München maakte tegen Honduras drie doelpunten, de tweede hattrick van dit WK en de vijftigste hattrick uit de WK-geschiedenis, en loodste zijn ploeg daarmee naar de knock-outfase. In de achtste finale is Argentinië de tegenstander en de Zwitserse krant Blick is vol vertrouwen: "Wij hebben onze eigen Messi!", schrijft chef sport Felix Bingesser in een commentaar.

/

Shaqiri kreeg nogal te maken met wat kritiek, maar ging daar dus op de juiste manier mee om. "Ik heb geen aandacht besteed aan de critici. Ik wilde laten zien dat we kunnen voetballen en dat hebben we gedaan", zei de aanvaller. "Een glas rode wijn zal ik na dit succes wel gaan drinken. Het is duidelijk dat wij tegen Argentinië niet de favoriet zijn, maar het belooft een fantastische wedstrijd te worden en ik ben ervan overtuigd dat we kunnen winnen."

Ottmar Hitzfeld was een tevreden coach: "En wat Shaqiri betreft: hij heeft nu laten zien wat hij waard is. Bovendien hebben we het als team heel erg goed gedaan", zei de keuzeheer van de Zwitsers, die na het WK met pensioen gaat. "We gaan ons nu voorbereiden op het duel met Argentinië. We hebben dan niks te verliezen. De druk ligt bij hen."

Denk je dat Zwitserland kan stunten tegen Argentinië?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit word wel een leuke wedstrijd om naar te kijken. Denk niet dat Zwitserland wint van Argentinie.

Argentinië is achterin toch wel erg kwetsbaar hebben we wederom kunnen constateren. Maar als ze voorin steeds beter gaan spelen zijn ze toch een voorname kandidaat voor de finale.

26 juni 2014 om 09:30

Want als Messi scoort is hij fenomenaal maar als Musa scoort is het slecht verdedigd...

26 juni 2014 om 09:41

schrijf ik dat? Ik weet niet of je de tweede goal van Musa hebt gezien. gewoon recht door het midden door een gapend gat in de defensie. Uitstekend afgemaakt natuurlijk maar positioneel ook niet geweldig. Als Argentinië zulke gaten gunt aan Robben of van Persie hebben we een goede kans.

26 juni 2014 om 10:04

Eerste goal van mussa is prachtig in de verre hoek maar van wie kreeg hij de bal bij de 2e goal?

Ik zie niet in waarom Argentinië niet kan verliezen tegen dit sterke Zwitserland.
Argentinië steeds met hakken over de sloot gewonnen, ben benieuwd hoe lang dat verder kan gaan.

26 juni 2014 om 10:08

Ik vond Zwitserland niet echt sterk. Tegen Ecuador ging het nog net goed, maar door Frankrijk werden ze volledig overlopen. Ik kan me moeilijk voorstellen dat hun verdediging de Argentijnse spitsen gaat afhouden...

Okee niet allemaal onzin gaan praten dat ze nu van argentie kunnen winnen.Het was hondarus vergeet dat niet die zwiterses mogen blij zijn.Als het niet meer dan 5-0 wordt

26 juni 2014 om 09:45

De enigste die onzin praat op deze ochtend dat ben jij. Argentinië was zeker wel overtuigend tegen Bosnie, Iran en Nigeria?

26 juni 2014 om 09:48

Zwitserland gaat het Argentinië heeeel erg moeilijk maken. Let maar op..laat je niet verblinden door die offday tegen Frankrijk. Argentinië zal tot het uiterste moeten gaan.

26 juni 2014 om 12:24

Sowieso niet tegen Iran, bij flagen was iran beter, en verdiende ze een punt, Argentinie speelt echt nog niet goed hier, en winnen vaak nipt aan de hand van Messi die opeens super belangrijk is voor ze.

26 juni 2014 om 13:14

Hiermee onderschat je Honduras.
In de kwalificatie boven Mexico geeindigt en gewonnen van Costa Rica.
Honduras word veel te makkelijk over gedacht puur qua naam maar die zijn echt niet zo slecht.
Top prestatie van Zwitserland en de wedstrijd tegen Argentinië word erg spannend, kan alle kanten op.

Met die verdediging van de Argentijnen maakt elke tegenstander van niveau wel kans. Gisteren leek het tegen Nigeria ook weer nergens op en was het alsof ze daar achterin verstijven als er druk op komt.

Zonde voor zo'n mooie speler als Messi, dat er van die pannenkoeken achterin staan.

Zwitserland heeft een van de onrustigste, matigste verdediger in de basis staan: Johan Djourou.

Succes tegen een Messi in vorm!

Einde Argentinie, ze hebben nog niks laten zien en die verdediging met daarvoor Mascherano is om te huilen.

Argentinië zal in ieder geval beter moeten spelen als tegen Bosnië en Iran, zo niet dan kan het weleens krap worden. Ik hoop in ieder geval op Argentina! Hebben heerlijke voetballers

Word in ieder geval een leuke wedstrijd. Puur omdat die defensie van Argentinie om van te janken is

26 juni 2014 om 12:23

Bij die verdedigers van Zwitserland heb je ook een doos Kleenex nodig.

Argentinie komt wel uit een hele makkelijke poule , Bosnie veel meer van verwacht en Nigeria tja...

Ik denk dat Zwitserland een kans heeft om Argentinie te verslaan.

Met Djourou wordt het niks. Zat er altijd naast en is zooo traag. Von Bergen en Schar dan maar alsjeblieft laat die fit zijn.

26 juni 2014 om 12:25

En vergeet Senderos niet, 2 overschatte tijdbommen achterin

ik denk niet dat ze kans maken misschien wel scoren maar ik denk niet dat ze winnen ik denk 3-1 voor Argentinië

Hoop aan de ene kant dat Argentinië wereldkampioen wordt, eindelijk die arrogante smoel van Maradona gesnoerd. Aan de andere kant gun ik die Argentijnen niks en hoop dat ze misschien wel door Oranje in de halve finale eruit geknikkerd worden.

Messi is net op tijd wakker,ik zou mijn geld niet zetten op zwitserland

Verwacht dat Argentinië Zwitserland met gemak zal verslaan. De voorhoede van Argentinië is gewoonweg te sterk voor de Zwitsers. Denk 3-1 voor Argentinië met een dubbelslag van Messi.

Zwitserland dat Argentinië elimineert...het zou wel een stunt zijn. Maar ik zie het niet gebeuren. Argentinië heeft weliswaar geen sterke indruk gemaakt, maar de Zwitsers presteren ronduit pover.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren