Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zubizarreta spreekt Dani Alves tegen: ‘We beslissen het dit seizoen’

Laatste update:

Dani Alves is mogelijk bezig aan zijn laatste seizoen bij Barcelona. De 31-jarige rechtsachter is in het bezit van een verbintenis tot medio 2015 en er is geen clausule voor een nieuw contract. De verdediger zelf zei eerder nog dat hij automatisch verlenging zou krijgen als hij dit seizoen een afgesproken aantal duels speelt, maar dat blijkt niet uit de woorden van directeur Andoni Zubizarreta. Volgens Zubizarreta is er geen clausule.

/

“We zijn erg blij dat Dani Alves dit seizoen nog bij ons speelt. Hij heeft een contract tot medio 2015, er is geen sprake van spanning. We hebben het hele seizoen om te zien wat er gaat gebeuren en welke beslissing we nemen. We hebben een goede relatie met hem. Ik ben niet zo weg van zijn hoedjes, maar goed, dat is weer iets anders”, lacht de sportbestuurder.

Dani Alves werd in juli 2008 voor circa 38 miljoen euro gekocht van Sevilla. Bij Barcelona werd hij vier keer kampioen, won hij twee keer de Champions League en was hij twee keer de sterkste in het bekertoernooi. Barcelona heeft alvast ingespeeld op een mogelijk vertrek van de Braziliaan, door Douglas Pereira over te nemen van Sao Paulo.

Barcelona moet het contract met Dani Alves verlengen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dani Alves kan zeker nog 3/4 jaar mee!

2 september 2014 om 14:20

Dat zeker niet heb je hem wel zien spelen op het Wk?? Bar en bar slecht

2 september 2014 om 14:21

Denk je, vind hem nu al wisselvallig spelen. Laat staan over 2 jaar, laat staan over 3/4 jaar! Maar wat hebben we toch genoten van deze Braziliaan de afgelopen jaren!

2 september 2014 om 21:40

Hij werd ook op rechtsback gezet. Maar niet op zijn favoriete positie, rechtsvoor...

2 september 2014 om 14:23

Show some respect Zubizarreta!

2 september 2014 om 15:00

Ik denk dat hij dit jaar zelfs gaat neervallen.
D. Alves heeft de explosie niet meer tuurlijk bij barca met hun 70 procent balbezit is het niet nodig vaak.

Maar in de CL wel en juist daar gaat hij sneuvelen.

3 september 2014 om 22:05

Dat is teveel van het goede. Hij kan max. 2 jaar door op dit niveau. Daarna is het finito, misschien kan hij nog lekker ballen in de Braziliaanse comp.

"ik ben niet zo weg van zijn hoedjes" haha!

On:
Vreemd dat Alves en Zubizarreta elkaar tegenspreken. Wat in het contract staat lijkt me duidelijk, de één is hier dus aan het liegen.

Barcelona had Alves dit seizoen moeten vervangen voor een degelijke RB die wel écht kan verdedigen. Aurier zou perfect geweest zijn. Aan Montoya heb je niks, en van Douglas moeten we maar nog zien wat dat wordt. In Brazilië wordt hij belachelijk gemaakt door z'n eigen fans, dus heb er een hard hoofd in.

Kan iemand mij uitleggen hoe het met montoya zit? Hij zou toch de nieuwe back van barca gaan worden?

2 september 2014 om 15:00

Ik mag voor Barca hopen van niet. Begon sterk, maar is het helemaal kwijtgeraakt en wordt met de dag slechter heb ik het idee. Heeft geen techniek, kan niet verdedigen en raakt de bal negen van de tien keer kwijt. Het enige wat hij heeft is snelheid.

2 september 2014 om 15:09

Ulquiorra

Je wilt zeggen dat Dani Alves wel kan verdedigen? Kom op man letterlijk tegen elke club word die man overlopen het maakt niet tegen welke club Barcelona speelt Dani Alves word a-l-t-i-j-d afgetroefd door de aanvallers. Enige wat hij kan doen is mee gaan naar voor en een voorzet geven naar niemandsland.

2 september 2014 om 15:12

Waar heb ik het precies over Dani Alves? Overigens was Dani de beste RB ter wereld van '09 tot '11. Nu is het niets meer dan een back die vaak heen en weer rent en nonstop hoge voorzetten geeft richting dwergen.

2 september 2014 om 20:57

@DonMadridista, aldus een Real Madrid fan. Ik snap niet hoe je hem zo erg kan neerhalen. Hij doet het gewoon goed en is sterk aan de bal, dat niet alles lukt, kan gebeuren. Ik had liever Cuadrado/Aurier op die positie gezien natuurlijk, maar Alves is ook niet mis hoor.

3 september 2014 om 22:06

Alves was de 2e beste back van de wereld 3-4 jaar geleden. Na Lahm.

2 september 2014 om 15:00

S.sanchez

Montoya komt duidelijk nog te kort als eerste back. Ik weet ook niet zeker of hij het überhaupt gaat redden om eerste back te worden.
Alves is op dit moment zeker rechtsback #1. Temeer omdat Barcelona niet veel aan het verdedigen is.

Als ik Zubi was zou ik Alves proberen te vervangen met Danilo/aurier. Maarja, transferban. Wanneer we weer kunnen kopen is alves niks meer waard.

Voor de duidelijkheid.

Douglas Pereira, de nieuwe RB van FC Barcelona is gehaald van Sao Paulo en zal zich niet bij Sao Paulo melden de rest van het Braziliaanse seizoen.

Want vandaag heeft Barcelona op haar website de spelers selectie van dit seizoen, 2014/2015, aangekondigd en daar is de Braziliaan gewoon op de website te zien bij de spelersselectie.

Ik verwacht dus niet dat Douglas nog weggaat dit seizoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren