Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Öztürk looft ‘ondergewaardeerde’ Nederlander: ‘Speelt op een te laag niveau'

Laatste update:

Süleyman Öztürk is zeer te spreken over de kwaliteiten van Pascal Struijk, zo heeft hij dinsdagmiddag gezegd in een video-item van Voetbal International.

Leeds United boekte vrijdagavond een knappe 0-1 overwinning op bezoek bij Leicester City. The Whites staan dankzij de winst op de koploper weer derde in de Championship, het tweede niveau van Engeland.

Bij Leeds begonnen drie Nederlanders in de basis. Joël Piroe startte als aanvallende middenvelder. Crysencio Summerville begon als linksvoor en Struijk vormde samen met Joe Rodon het hart van de verdediging.

Struijk had vrijdagavond Jamie Vardy in zijn broekzak zitten”, steekt Öztürk van wal. “Hij was de hele wedstrijd heel sterk, maar ook echt gedecideerd. Ook in de opbouw van achteruit vond ik het heel goed.”

“Hij is een complete en volwassen verdediger”, gaat de analist van VI verder. “Nu Micky van de Ven geblesseerd is geraakt wil ik Ange Postecoglou best wat advies geven: Struijk kan makkelijk mee in de verdediging van Tottenham Hotspur.”

“Die jongen speelt echt op een te laag niveau. Ik kan me goed voorstellen dat er in januari een grote club komt voor hem. Hij is op dit moment echt de beste verdediger uit de Championship. Ik denk dat hij die stap wel gaat maken, want vanuit het tweede niveau in de Oranje-selectie komen is lastig.”

“Ik vind hem echt geweldig”, besluit de analist. Struijk maakte in 2020 de overstap van Ajax naar Leeds. Sindsdien kwam de in België geboren verdediger 113 keer in actie voor de club. Hij maakte hierin 7 doelpunten en was een keer verantwoordelijk voor een assist.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Reacties

Ik vond Ozturk altijd een fijne gozer om naar te luisteren. Maar tegenwoordig komt hij elke week met een, out of the box speler, om interessant over te komen. Die gozer begint een houding over zich heen te krijgen en is teveel in zichzelf gaan geloven.

We hebben Struijk vorig seizoen allemaal gezien in de PL en er is geen PL club die het in zijn hoofd haalde om hem vast te leggen. Nu hij in de competitie van de lammen en blinden speelt is het opeens een topper? Kom op. De Championship is een hele leuke competitie om te volgen maar het niveauverschil met de PL is er een van dag en nacht.

7 november 2023 om 15:26

Ook kijkend naar wat er daar doorbreekt, moeten we inmiddels toch wel een beetje concluderen dat je inderdaad geen bijzondere speler hoeft te zijn om daar iets te laten zien. Echter heeft Struijk natuurlijk ook leuke wedstrijden bij Leeds gespeeld. Dat mag ook gezegd worden. Ik vind 'm op zich wel goed. Die zou in de top van een middelgrote competitie wel een basisplaats hebben.

7 november 2023 om 15:28

Heb dit niet gezien, maar zijn die spelers niet gewoon onderdeel van zijn 'team van de week' binnen Europa? Dit concept, met vaak inderdaad minder bekende namen, is iets wat ze al jaren doen bij VI. Het is VZ die pas sinds kort deze filmpjes verwerkt tot artikelen.

7 november 2023 om 15:31

Je hebt gelijk, vind trouwens dat VZ de context van het gesprek en de argumenten erg matig verwerkt. Een discussie/analyse van 5-6 minuten over een speler reduceren naar 4 kleine paragraafjes.

7 november 2023 om 15:31

Natuurlijk is het niveauverschil tussen de PL en de Championship erg groot, maar hij is nog maar net 24 jaar he? Het kan net als een Virgil ook een laatbloeier zijn die met het jaar beter wordt. Ze speelden ook wel gewoon tegen een degelijk team als Leicester. Ik ben het wel met je eens over Ozturk, die gaat echt een beetje populair doen in de media de laatste tijd.

7 november 2023 om 15:39

Het komt eerder dat er hier in de comments gevraagd werd naar meer artikelen van Ozturk omdat dat inhoudelijk beter zou zijn (en minder Driessen en Verweij).
Dat hij nu wat meer verschijnt op VZ.

7 november 2023 om 16:33

Dat zou kunnen hoor, maar hij noemde gisteren Ramaj ook al een weergaloos keeperstalent. Ik snap dat je sensationele bewoordingen gebuikt, zodat je wat meer opvalt tussen alle andere podcasts. Echter vind ik dat soort uitspraken wel een beetje kort door de bocht, want die jongen keept pas net een paar wedstrijdjes redelijk bij Ajax.

7 november 2023 om 15:36

Dat is toch het hele concept van 'elftal van de Week'? Dat er spelers worden benoemd die je als neutrale kijker niet ziet spelen aangezien er waarschijnlijk weinig mensen zijn die Leeds kijken hier in Nederland. Je kan wel elke week de toppers van City of Real erin zetten maar dat is ook niet echt leuk.

7 november 2023 om 15:51

Dat deed hij altijd al. Alleen nu schrijft Voetbalzone erover.

7 november 2023 om 15:56

Ik vind hem echt totaal niet prettig om naar te luisteren. Echt een bijzonder enge gozer op de een of andere manier. Krijg echt de kriebels van em als ie op TV is. Maar goed, hij kijkt blijkbaar ook 85 voetbalwedstrijden per week, kan nooit goed zijn.

7 november 2023 om 16:50

Mijn vrouw begint al te stuiteren als ik 5-6 potjes per week kijk, vraag me af hoe deze man dat thuis regelt

7 november 2023 om 16:54

Ik heb eindelijk de perfecte manier ontdekt bij m'n vrouw. Zij houdt wel van een gokje, dus ik zet nu gewoon steeds in op allemaal wedstrijden en zeg, kom lieverd, we gaan kijken of we wat winnen vandaag! Het kost wat, maar ik kan wel meer kijken.

7 november 2023 om 15:58

Heeft al jaren een rubriek VI Scout en daarbij behandeld hij spelers op deze manier al jaren. Verschil is dat voetbalzone er nu over schrijft en op basis van dat doe je een conclusie.

8 november 2023 om 01:13

Precies mijn gedachten

Het blijft toch opmerkelijk hoeveel verdedigers er doorbreken. Dat kan haast geen toeval meer zijn als je naar de schaal kijkt. Schijnbaar is er toch iets in het opleiden waardoor vooral verdedigers zich optimaal ontwikkelen, want in de overige linies valt het allemaal toch wel wat tegen.

7 november 2023 om 15:57



Ik weet niet of Nederland nu betere verdedigers opleidt dan vroeger. Wat ik wel weet, is dat er nu ook internationaal meer wordt gevraagd van verdedigers dan alleen je mannetje uitschakelen. Het type verdediger dat tegenwoordig de internationale norm is, wordt in Nederland al decennialang opgeleid. Maar nu is daar veel meer vraag naar.

7 november 2023 om 20:50

Ik ben ervan overtuigd dat het ook een kwaliteitsdingetje is hoor. Als ik naar het verleden kijk, kan ik me geen verdedigers heugen die bij clubs onder de top speelden en vervolgens binnen een jaar mee zouden komen bij competities als de Premier League of zo hoor. Dat is echt wel iets van tegenwoordig. Ik denk wel dat jouw argument ook een rol speelt overigens.

7 november 2023 om 20:56

Het worden er wel steeds meer, dus het is goed mogelijk dat we qua verdedigers wel goed werk verrichten in de opleiding. Maar (een type) Joël Veltman zou tien jaar geleden nooit in de Premier League hebben gespeeld



Ik zou een aantal weken geleden nog zeggen nee Struijk is echt niet nodig. Maar als je dan nu kijkt hoeveel geblesseerde Cv's we hebben. Dan zou dat wel degelijk een optie moeten worden. Andere alternatieven zouden zijn Bakker, maar die zit alleen nog maar op de bank bij Atalanta. Schuurs ook zwaar geblesseerd. Dan blijven naast de vaste namen die opgeroepen worden niet veel verdedigers meer over. Sam Beukema maar aanhaken misschien dan haha.

Bazoer speelt overigens ook een sterk seizoen Koeman. Ben je aan het kijken?


Ben het met hem eens. Hij is ondergewaardeerd hoor, maar geen Spurs materiaal in mijn ogen.

Kan aardig goed voetballen, groot, sterk en defensief oké. Niet de snelste.

BPL kan hij wel aan, maar niet de top denk ik...

Qua Oranje komt hij t.o.v. andere wel te kort.

Nou nou hij had een 36 jarige Jamie Vardy, die al 3 jaar geen knikker raakt, in z'n broekzak. Hij is degelijk, maar niet eens beter dan een Dier.

hij zou vgm ook nog voor belgie kunnen uitkomen, maar dat terzijde.
ik vind het geen bijzondere verdediger, vorig jaar bij leeds vond ik hem toch defensief zwak overkomen. Is wel te makkelijk om hem alleen te beoordelen op dat seizoen, aangezien heel leeds gatenkaas was.

misschien leuk voor eredivisie, maar zeker niet voor een tottenham oid.

Ondanks dat hij niet bij een hele grote club speelt, speelt hij toch niet op een te laag niveau. Speelt gewoon in de BPL en kan zichzelf wekelijks laten zien tegen de beste spelers aan de hele wereld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren