Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Zover ik weet, werken er correcte mensen bij FC Groningen’

Laatste update:

Volgens De Telegraaf zou FC Groningen een informeel gesprek gevoerd hebben met Jurgen Streppel, nu nog de hoofdtrainer van Willem II. Technisch directeur Carlos Aalbers van Willem II weet nergens van. Hij zegt dat hij een week geleden nog contact heeft gehad met Hans Nijland, de algemeen directeur van FC Groningen. Streppel is niet ter sprake gekomen, verzekert Aalbers.

/

Nijland heeft in het Dagblad van het Noorden ook al ontkend dat er contact gezocht zou zijn met Streppel. “Zover ik weet, werken daar correcte mensen”, gaat Aalbers verder in gesprek met FOX Sports. “Ze zouden mij er eerlijk over informeren, als het zou kloppen wat De Telegraaf meldt. Jurgen ook inderdaad. Zo liggen onze onderlinge verhoudingen wel.”

Aalbers vindt het overigens niet vreemd dat Streppel in verband wordt gebracht met een vervolgstap. Eerder werd de oefenmeester al genoemd als mogelijke opvolger van Peter Bosz bij Vitesse. “Hij is een goede coach”, zegt Aalbers.

Jurgen Streppel zou een goede coach zijn voor FC Groningen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Streppel verricht goed werk en speelt zeer attractief voetbal met de middelen die hij heeft. Vorig jaar in meerdere maten dan nu maar hij presteert nog steeds naar behoren. Ik denk dat groningen en vitesse allebei mooie clubs zijn, Vitesse is een vergelijkbare constructie met veel jonge huurspelers, waar je bij Groningen makkelijker wat langduriger op kan bouwen als trainer.

Ik zie hem de stap omhoog in ieder geval graag maken.

Henk de Jong wordt de nieuwe trainer, wordt na zondag bekendgemaakt. Komt niet eerder naar buiten omdat ze zondag nog tegen elkaar spelen.

5 februari 2016 om 13:50

Echt?! Wat is je bron? Dat zou ik echt vreselijk vinden

5 februari 2016 om 13:53

streppel word de nieuwe coach van Heerenveen

5 februari 2016 om 14:30

die gaat niet naar Heerenveen zit hij met die 2 opaatjes in zijn nek die het altijd beter weten

5 februari 2016 om 14:44

Wat is jouw bron om te weten dat Streppel naar Heerenveen gaat?

5 februari 2016 om 19:12

Dat hoor ik hier in Leeuwarden rondzingen. Van een aantal supporters van Cambuur gehoord.

5 februari 2016 om 19:30

Dat is idd een betrouwbare bron

6 februari 2016 om 15:30

Supporters die dicht bij het vuur zitten, en niet zo populistisch lullen als de rest van de Cambuur aanhang.

als ik de fc was zou ik eens bellen met jan wouters

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren