Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zomerse gok van Feyenoord mikt na slechts dertien speelminuten op verhuur

Laatste update:

Mohamed Taabouni wil deze winter op huurbasis vertrekken bij Feyenoord, zo meldt 1908.nl. De twintigjarige aanvallende middenvelder annex buitenspeler hoopt elders meer uitzicht op speeltijd te krijgen en heeft om die reden bij de clubleiding een verzoek tot verhuur ingediend. In Rotterdam-Zuid ligt Taabouni nog vast tot medio 2024.

Taabouni kwam deze zomer enigszins verrassend over van AZ, waar de creatieve rechtspoot op een zijspoor was beland en uit zijn contract liep. Arne Slot kende Taabouni nog van zijn tijd in Alkmaar, terwijl Feyenoord-aanvoerder Orkun Kökçü een van zijn boezemvrienden is. De Rotterdamse club besloot de gok te nemen en gaf hem een tweejarig contract. Tot dusver komt Taabouni echter nog niet echt uit de verf in De Kuip.

Opvallend genoeg liet Taabouni tijdens de voorbereiding nog regelmatig zijn klasse zien in het elftal van Slot. Zo was hij trefzeker in de oefenwedstrijden tegen RB Salzburg (1-2 winst) en NAC Breda (6-1 winst). Daarna kwam de voormalig jeugdinternational van Oranje echter amper nog aan spelen toe in de hoofdmacht. Alleen tijdens het Eredivisie-duel met RKC Waalwijk (1-2 winst) kwam Taabouni nog dertien speelminuten in actie. Verder zat hij vaak op de bank, of werd hij beschikbaar gesteld voor Feyenoord Onder 21.

Volgens 1908.nl is het nog onduidelijk waar Taabouni’s (tijdelijke) toekomst ligt. Bij Feyenoord is de concurrentie groot op zijn verschillende posities. Op linksbuiten heeft de Rotterdamse club onder meer Igor Paixão, Oussama Idrissi en Javairô Dilrosun in de gelederen, terwijl Taabouni op 10 Sebastian Szymanski en Ezequiel Bullaude voor zich moet dulden. Tegen Fortuna Sittard zat hij niet bij de selectie, terwijl jeugdspeler Noah Naujoks wel elf minuten mocht invallen op zijn positie.

Gaat Mohamed Taabouni nog slagen bij Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou een goede speler voor veel clubs in de Eredivisie zijn. Bij een RKC of Excelsior bijvoorbeeld zou hij echt van waarde kunnen zijn aangezien zij redelijk aanvallend voetbal spelen

29 november 2022 om 13:42

Heb te weinig van deze jongen gezien om een oordeel te kunnen vormen. Was wel te spreken over de aankoop als Feyenoorder. Lijkt me een jongen waar wel degelijk potentie en rek in zit.

Kon verlengen bij AZ en het plan was om hem te verhuren. Dat wilde hij niet en vertrok naar Feyenoord, nu alsnog ergens anders op zoek naar minuten. Gegokt en verloren maar nu is verhuur zijn backup in plaats van plan A dus ik snap hem wel. Maar heeft de leiding bij AZ zijn verwachtingspatroon dus vrij goed ingeschat. Al was een extra creatieveling bij AZ, naast Reijnders, begin dit jaar ook geen overbodige luxe geweest.

29 november 2022 om 14:53

Dat had ook te maken, dat er in het begin periode geen speler bij kwam bij Feyenoord. Opzich snap ik zijn gedachtegang zeker wel.

Hopelijk kan hij wel verdere minuten maken bij een andere eredivisie club. Was wel benieuwd naar hem.

Vreemd dat Slot het aandurfde. Iedereen bij AZ, dus ook Slot, weet dat hij het op basis van zijn mentaliteit niet gaat redden. Enorm ego, geen doorzettingsvermogen. Wel jammer, kan wel aardig ballen.

29 november 2022 om 14:30

Jij kent hem persoonlijk neem ik aan? Want heb jou info nergens eerder gelezen...

29 november 2022 om 14:59

Nooit van gehoord. Ik heb alleen maar teleurstelling van AZ supporters gehoord dat zo'n speler de deur uit mag. Janssen heeft veel kritiek gekregen dat Taboouni vorig jaar niet vaker speelde.

Zonde, vond hem in de voorbereiding verrassend goed. Vreemd dat hij zo weinig gebruikt wordt door Slot

Wat mij betreft samen met Bullaude verhuren aan Cambuur de 2e seizoenshelft

Nou, mag direct bij ons komen!
Kan Pachenco direct vertrekken en mag hij de strijd voorin aangaan met Mendens en Romeny

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren