Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dilrosun neemt voorschot op vertrek teamgenoot: ‘Jij hebt geld zat binnenkort’

Laatste update:

Social media vormen anno 2023 een hoeksteen van de samenleving. Topspelers als Lionel Messi, Memphis Depay en Cristiano Ronaldo, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen. Bijzondere voetbalmomenten gaan bovendien razendsnel de hele planeet over. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

Het kampioenselftal van Feyenoord begint langzaam te veranderen. De Stadionclub zag met aanvoerder Orkun Kökçü (Benfica) al een sterkhouder vertrekken, terwijl Justin Bijlow en Lutsharel Geertruida belangstelling genieten van grote clubs als Manchester United en RB Leipzig. Huurlingen Jacob Rasmussen (Fiorentina) en Oussama Idrissi (Sevilla) keren terug naar hun werkgever, terwijl reservekeepers Tein Troost (NAC Breda) en Ofir Marciano (Hapoel Beer Sheva) transfervrij aan een nieuw avontuur zijn begonnen. Woensdag meldde Voetbal International dat Mohamed Taabouni de volgende Feyenoorder is die de club gaat verlaten. Javairô Dilrosun lijkt dat nieuws al voor de officiële berichtgeving te bevestigen.

Het plagerijtje van Dilrosun op Instagram.

Taabouni tekent op korte termijn een contract bij de Qatar Super League, waarna pas in een later stadium bekend wordt gemaakt bij welke club de 21-jarige middenvelder gaat spelen. De Haarlemmer gaat zijn medio 2024 aflopende contract bij Feyenoord niet uitdienen, zo blijkt ook uit een bericht van Dilrosun op Instagram. Onder een foto van verdediger Neraysho Kasanwirjo reageert de aanvaller vlijmscherp op een reactie van Taabouni: “Jij hebt geld zat binnenkort…” Het is nog niet bekend wat voor transfersom Feyenoord gaat overhouden aan Taabouni’s lucratieve avontuur in Qatar.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat al die gasten in principe geld zat hebben. Geef Mo eens ongelijk. Als je de Nederlandse (sub)top niet haalt. Zou ik ook kiezen voor een lucratief avontuur.

6 juli 2023 om 19:57

Dat ie voor geld kiest is natuurlijk helemaal prima, maar het qatarese voetbal heeft natuurlijk op zijn zachtst gezegd wel een vlekje.

6 juli 2023 om 20:07

Dat vlekje interesseert niemand als die zijn salaris kan vervijfvoudigen.

Stel jij verdient €3000 netto p.m. maar in Quatar kan je als een God leven en voor hetzelfde werk €15000 netto p.m. verdienen, dan denk je ook niet meer aan dat vlekje maar pak je de eerste vlucht naar Quatar.

Voor Taabouni is dit de enige kans in zijn carrière om zich financieel onafhankelijk te spelen.
Sportief gezien is het een kkd speler en in de kkd gaat die zich niet onafhankelijk spelen.

6 juli 2023 om 20:20

Er zijn wel degelijk mensen die dit wel interesseert, echt niet gooit z'n principes over boord voor geld. Over het algemeen zullen vele voetballers het helaas wel doen, is normaal gesproken ook niet het meest intelligente deel van onze samenleving.

6 juli 2023 om 20:29

Maar als je zo gaat redeneren, waar trek je dan de grens? Ik denk dat je onderschat hoeveel 'vies' geld er rond gaat in alleen al Nederland (en dus ook het Nederlandse voetbal).

Mensen hebben het al snel over principes en het is lekker makkelijk lullen als je een 'normale' baan hebt en nooit in de positie komt dat je in 1 klap het vijfvoudige van je huidige salaris kunt gaan verdienen voor min of meer hetzelfde werk. Ik betwijfel ten zeerste dat al die mensen hun principes boven zo'n financiele boost zullen plaatsen. Ik denk dat het een heel marginaal percentage is.

Nu gebruiken ze het argument 'principes', aan de andere kant van die medaille komen ze met het argument dat zij niets te maken hebben gehad met de dubieuze praktijken en enkel hun beroep uitoefenen in ruil voor een (hoog) salaris. Het is vaak gewoon een misplaatste vorm van moreel besef, wetende dat zij waarschijnlijk nooit in die positie komen.

6 juli 2023 om 20:34

Wat is er intelligent aan om niet in Qatar te werken?
Ligt er puur aan wat je wilt. Dat een Firminho of Brozovic naar Saudi Arabie gaat is jammer, maar een Taabouni zit op een dood spoor. Is het dan slimmer om naar Excelsior te gaan, of goed geld te verdienen in Qatar?
Dat jij vind dat Qatar een 'vlek' heeft moet jij weten. Wellicht denkt een Taabouni er compleet anders over en ziet hij meer vlekken in Nederland. Denk niet dat hij in Qatar geconfronteerd zal worden met situaties zoals Kokcu die in Nederland heeft gehad. Dat scheelt al veel.

Nou mo mocht je dit lezen zou je me dan een plezier willen doen, je vriend dilrosun gunt je gelukkig het allerbeste en is blijkbaar heel blij voor je dat jij een goeie boterham gaat verdienen in de zandbak. Nou heb ik van 1908 begrepen dat dilrosun zelf het dikste salaris verdient bij Feyenoord. Ik gun hem een nog beter salaris dus als je daar een goed woordje voor hem zou willen doen dan heel graag!
Maakt het wonen daar voor jou ook wat prettiger.

6 juli 2023 om 21:27

Heeft eigenlijk alles wat een buitenspeler nodig heeft, snelheid, actie, voorzet en schot, maar weet het niet altijd te gebruiken en Slot/het team weten zijn snelheid niet te benutten. Toch begon hij net aardig te spelen aan de buitenkant toen hij ineens naar 10 moest. Zonde Hoop dat hij nog een jaartje blijft, kijken of we zijn potentie dit jaar wel kunnen benutten.
Alireza heeft nu 2 jaar mogen kloten die gun ik wel een stapje naar Quatar

6 juli 2023 om 21:35

Dat lijkt me sterk. Hij is voor een relatief klein bedrag ( 4 miljoen) binnengehaald en dan is hij best betaalde speler. Kan ik me niet voorstellen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren