Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zola begroet 'oude' Gunner met meer dan honderd duels ervaring

Laatste update:
/

Manuel Almunia heeft onderdak gevonden bij Watford. De 35-jarige doelman van Spaanse komaf werd eind mei al uitgeleide gedaan door Arsenal, na een dienstverband van ruim zeven jaar. De laatste seizoenen kon Almunia niet meer rekenen op speeltijd onder de lat bij the Gunners: hij gaat nu strijden voor een plaats bij de Championship-club, dertig kilometer van zijn oude 'thuisstad' Londen.

Almunia tekende in 2004 een contract bij Arsenal en werd na drie seizoenen waarin hij de tweede viool speelde eerste keus. Hij bleef dat drie jaar, maar toen koos trainer Arsène Wenger ervoor Wojciech Szczesny en Lukasz Fabianski samen te laten duelleren om de nummer één-positie. Almunia bleef uiteindelijk nog tot het einde van zijn contract: hij speelde 109 competitieduels.

Nu gaat hij op jacht naar succes met het Watford van Gianfranco Zola. Vorig seizoen finishte de club als elfde, maar komend seizoen wil men een gooi doen naar promotie. Watford werd recent overgenomen door de Italiaanse familie Pozzo, die ook in het bezit is van Udinese en Granada. De club versterkte zich al met Fitz Hall en van de huurlingen Almen Abdi, Matej Vydra, Steve Leo Beleck (Udinese) en Daniel Pudil en Ikechi Anya (Granada).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch wel opvallende transfer. Als ik eerlijk ben is het niet mijn favoriete keeper... maar toch wel een goede aankoop voor een club uit de championschip.

dit was vroeger mijn favoriete keeper, had soms echt geniale reddingen en een hele sterke uitstraling!
sterker nog hij is nog steeds m''n favoriete keeper.

Herinner me nog de match tegen Barca in de CL, hij keepte toen erg goed en bezorgde me frustraties.
Ondertussen is Sczeszny hem voorbijgestreefd maar mooie aankoop voor Watford!

Voor Watford een geweldige keeper. Bij Arsenal heeft hij ook prima wedstrijd gekeept, hij heeft vooral een goede reflex. Echter, in de lucht en met afstandsschoten vind ik hem zwak voor een club als Arsenal. Almunia heeft zich, ondanks het feit dat hij niet meer in de basis stond, altijd positief opgesteld tegenover Arsenal en zijn spelers en scheen goed te zijn voor in de kleedkamer. Het ga je goed, Almunia.

Op de lijn is Almunia op zich een prima keeper, echter moet je in Engeland ook de baas zijn in je hele strafschopgebied, en dat is Almunia niet. Veel succes bij Watford, Manuel.

Goeie keeper voor Watford. Mart Poom was de vorige keeper die van Arsenal naar Watford ging herinner ik me.

Almunia is niet meer zo'n geweldenaar, maar voor Watford is het een prima keeper. Wordt Mannone de derde keeper achter Sczeszny en Fabianski? Of gaan ze er één aantrekken?

31 juli 2012 om 18:16

Almunia was nooit een geweldenaar ; Zeer middelmatige goalie bij Arsenal, misschien werden ze toen daarom geen kampioen

Respect voor hem, hoewel ik hem nooit een goede keeper heb gevonden. Alleen goed op de lijn, meer ook niet.

En ondanks dat ie weinig speelde heeft ie zich nooit negatief uitgelaten over Arsenal, wat een goede eigenschap is.
Almunia het ga je goed en veel succes bij Watford! Denk overigens dat ie gewoon de PL aankon, maar meer bij een club uit het rechterrijtje.

ik vroeg me af aan de aankopen te zien of watford hetzelfde met udinese en granada heeft als de 2 laatsgenoemde soort samenwerkingsverband of de zelfde investeerders?

31 juli 2012 om 17:46

Naja ze hebben dezelfde eigenaars. En Udinese is een grote club in Italie. Dus als die talenten hebben of iets zullen ze die wel willen onder brengen bij Granada en Watford. Ben heel benieuwd naar wat Zola er van gaat maken. In mijn ogen de beste speler ooit en ik hoop dat hij als coach ooit samen met Di Matteo zal gaan werken.

2 clubiconen, i would like that.

Het is toch een ervaren keeper die ze binnenhalen kunnen ze goed gebruiken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren