Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Toen ik bij Arsenal kwam, dacht ik: 'ik ga hier veel prijzen winnen''

Laatste update:

Manuel Almunia maakte deze transferzomer een einde aan een periode van acht jaar bij Arsenal. De keeper maakte deel uit van het elftal dat in 2005 voor het laatst een prijs pakte, de FA Cup, en zag vervolgens ieder jaar de beste spelers vertrekken. Onder meer Thierry Henry, Cesc Fàbregas en Samir Nasri verlieten de club en nu heeft Robin van Persie zijn zinnen gezet op een transfer.

/

Almunia, die onlangs voor Watford tekende, begrijpt de frustraties van de fans. "Voor de spelers is het ook heel moeilijk om ieder jaar de beste spelers te zien vertrekken", zei de keeper. "Toen ik bij Arsenal kwam, dacht ik: 'ik ga hier veel prijzen winnen'. Maar toen begonnen de veranderingen. Arsenal raakte ieder jaar zijn sterspeler kwijt en moest steeds opnieuw beginnen."

Het gevolg is dat the Gunners nu al jaren wachten op een prijs. "Maar uiteindelijk zal alles op zijn plek vallen voor Arsenal en dit is het seizoen om te presteren", meende Almunia. "Ze hebben een paar geweldige aankopen gedaan en Santi Cazorla is echt fantastisch. Ik hoop dat Arsenal zijn komst kan afronden." De middenvelder moet worden overgenomen van Málaga.

Arsenal kan volgend seizoen kampioen van Engeland worden

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Helaas heeft het anti succes beleid van Arsene Wenger er voor gezorgd dat Arsenal is afgehaakt. Spelen om de 4e plaats zal ook dit keer weer het hoogst haalbare zijn. Na jaren zou je toch verwachten dat de man eindelijk inziet dat je met spelers van het niveau Podolski de aansluiting nooit terugkrijgt. Het begon mis te gaan toen hij Vieirra verkocht en daarna is het nooit meer goedgekomen. Vanwege zijn spelopvatting is hij een sieraad voor het voetbal maar zijn aankoopbeleid en vooral zijn verkoopbeleid zijn ronduit dramatisch.

5 augustus 2012 om 08:51

Zo vermoeiend, van die mensen die bij ieder stukje over Arsenal hetzelfde liedje blijven zingen zonder echt kennis van zaken te hebben. Je hoeft van mij ook niet (meer) te verwachten dat ik het voor je uit ga spellen. Iedere keer afgeven op Wenger, zeggen dat het zijn schuld is, zonder dat je daadwerkelijk weet hoe de vork in de steel zit. Nogmaals, vermoeiend.

on
Almunia, keeper van schitterende reflexen en nog mooiere blunders, de grootste in mijn ogen met de vrije trap van Ronaldo in de korte hoek van 35 meter.. Voorbijgestreefd door twee broekies en daarna uit verdriet nooit meer zijn niveau kunnen herpakken. Er zit natuurlijk wel een waarheid in zijn woorden, hopelijk zijn de aankopen van deze zomer het begin van een mooie periode. De namen spreken iig meer aan dan vorige windows...

5 augustus 2012 om 11:15

@ korenaar

En toch weet Wenger zich met dit anti succes beleid jarenlang staande te houden in de CL. Ze zijn één van de meest constante ploeg in de CL de laatste jaren. Ze doen in de PL bovenin mee. Clubs als Real,chelsea,.. geven al die tijd zoveel uit en na zoveel jaar weet Chelsea er een CL uit te slepen met alle geluk ter wereld en wint Real eens een kampioenschap met wat geluk.

Wat meer Krediet voor de in mijn ogen beste coach ter wereld zou terecht zijn. Arsenal heeft echt een rationeel beleid maar het wordt allemaal maar weg gelachen omdat ze tussen de Big Spenders al jaren geen prijs hebben gewonnen. Ze waren er enkele malen dichtbij zoals de finale van de CL tegen Barcelona. Arsenal kon die wedstrijd net zo goed winnen en had hed de CL gewonnen...dan was iedereen weer helemaal weg van Arsenal en haar geweldig beleid neem ik aan.

5 augustus 2012 om 11:45

Grandepulga2,
Ik waardeer dat het je zo opkomt voor Wenger, maar ik vrees dat zo een 80% van de bezoekers hier op vz hun verstand door al dat geld verloren zijn. Het zit zo af en toe ook gewoon tegen het lachwekkende aan. Ookal heb je gelijk, mensen zullen jou geen gelijk geven. Dat is wel iets wat ik hier vaker zie

5 augustus 2012 om 15:19

@grandepulga2

Grotendeels met je eens, maar als je zo een financieel verantwoord beleid hebt als Arsenal en ook prijzen wil pakken dan Moet je de zelf opgeleide spelers uit de jeugd en die op jonge leeftijd zijn opgepakt voor een prikkie ook langer aan je vastbinden. Overtuig die jongens dat iedereen blijft en geef ze dikke salarissen. Sinds Arsenal al zowiezo niet veel uitgeeft in de transfermarket, kunnen zie die jongens wel betere salarissen geven en dan heb ik het over 100.000 pw. Je hoeft niet mee te doen met City die gemakkelijk 200.000 geven aan spelers, maar meer zoals Man Utd waar sterkhouders tog wel tussen de 100.000 and 150.000 verdienen als ze zich bewezen hebben. Dat geeft die jongens ook een gevoel van waardeering, en zijn ze niet zo jaloers op de salarissen van andere jongens bij andere clubs. Momenteel verdient niemand zoveel bij Arsenal volgens mij, opna Rvp.

Sommige jongens waren niet meer te houden voor verschillende redenen die je ook bij andere clubs krijgt, maar spelers zoals ashley cole, flamini, vieira, toure en clichy zouden allemaal wel blijven en dat geeft een signaal af van ''hey, er zijn hier tog wel een paar goede spelers, we spelen heerlijk voetbal, we kunnen wel iets winnen hoor!''

Ik vind het wel heel eervol en principeel van Arsene en Arsenal dat zie niet meegaan met die absurde bedragen en salarissen, maar het schiet niet op als je er niets maar dan ook niets mee wint.

5 augustus 2012 om 15:26

Lol wat je zegt over Chelsea? Chelsea is volgens mij constanter in de Cl dan Arsenal hoor zijn 2 keer niet in de kwartfinales gekomen sinds Abramovich.

En Real met geluk kampioen? Als je het doelpuntenrecord breekt en van Barcelona wint ben je de terechte kampioen hoor

voorlopig moet de competitie nog gespeeld worden en is niemand per definitie uitgeschakeld.
andere teams kunnen hun dag ook eens niet hebben en daarom verliezen.. iemand zij ooit:" de bal is rond" en ik geloof dat dit nog steeds het geval is..

@arsgunner

Prima opstelling lijkt mij zo. Ik denk alleen dat als Wilshere weer fit is, hij binnen no time een basisplaats verovererd op een middenveld met verder Cazorla en Song. Ik zie Arteta dus absoluut niet als zekerheidje daar volgend seizoen. Als Sahin ook nog komt wordt het helemaal dringen.

5 augustus 2012 om 11:43

gelukkig spelen we pakweg 60 wedstrijden per seizoen; zo af en toe rouleren kan geen kwaad

Vorige seizoen was Arsenal ook niet slecht alleen een slechte start hadden ze toen en daarna ging van Persie zich laten zien en ze hebben toch plek 3 gepakt. Dit seizoen zullen ze er gewoon bovenop moeten zitten en ook van de mindere tegenstanders moeten gaan winnen en dan zie ik ze nog wel mee doen om de titel.

Ondanks het feit dat Almunia geregeld een blundertje maakte, zal geen enkele Arsenal-fan hem iets misgunnen. Hij heeft gewoon gelijk met wat hij zegt. Het bestuur is er inmiddels ook achter dat het zo niet verder kan en ze zijn eindelijk bezig het team goed te versterken.

Men moet alleen niet vergeten. Arsenal had een hypotheek af te lossen van het nieuwe stadion en daardoor moest er elke zomer wel een speler voor een hoge transfersom vertrekken. Als het goed is, is de hypotheek zo goed als afgelost, waardoor Arsenal de volledige beheersing heeft over het stadion en enorm veel geld kan incasseren en godzijdank niet afhankelijk is van een rijke stinkerd. Ook Arsenal zal nu kunnen investeren, al zal het geen club worden die doodleuk 40-50 miljoen euro uitgeeft voor een speler.

5 augustus 2012 om 12:21

2014 is het jaar dat we eindelijk Echt kunnen uitgeven. Nieuwe sponsordeals en stadion afbetaald.

5 augustus 2012 om 12:25

Ah, oke...nog even wachten dus, maar duurt niet lang meer.

Stond trouwens in de Voetbal International een overzichtje van de shirtsponsorinkomsten. Ik schrok ervan dat Arsenal 'slechts' zeven miljoen ontvangt, terwijl Liverpool, City, United en Sunderland 25,5 miljoen ontvangen.

5 augustus 2012 om 12:28

Ja het verschil is echt enorm. Volgens mij heeft United een paar dagen geleden weer een nieuwe deal gesloten. Ik weet niet precies wanneer maar ze krijgen ene nieuwe shirtsponsor (chevrolet) en wat voor inkomsten ze daarvan krijgen is echt ongelooflijk. Arsenal loopt in dat opzicht ook wel erg achter maar hopelijk komen we weer wat terug in 2014.

5 augustus 2012 om 13:58

Tsja...toen Arsenal de deal in 2004 sloot met Fly Emirates was dat toen heel veel geld, die 7 miljoen per jaar. De deal die in 2004 werd gesloten is voor vijftien jaar, dus dat loopt nog wel even...

United doet het wat sponsors betreft erg goed. Ze krijgen van DHL bijvoorbeeld ook al 13 miljoen per jaar, alleen maar om even trainingspakken aan te doen. En die deal met General Motors hebben ze ook geweldig gedaan, maar gaat pas in vanaf 2014/2015 geloof ik, tot die tijd Aon.

Fijn dat Almunia zo oprecht is en met veel respect over Arsenal praat maar als hij er niet was hadden we misschien de CL wel gewonnen. Die finale, met die twee blunders.........

Ik hoop voor Arsenal dat ze een leuk seizoen tegen moet gaan en dat ze in de top 3 kunnen eindigen.ik geloof er wel in dat Arsenal voor verassingen kan zorgen zowel Europees als Competitie want alles kan in het voetbal je weet nooit van te voren wat de stand gaat zijn in een wedstrijd en wie die wedstrijd gaat winnen.als ze Cazorla nog kunnen halen en het huren van Sahin hebben ze een fijne ploeg.en Van persie is nog altijd niet weg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren