Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zoekend FC Twente komt weer bij voormalig doelwit in Duitsland uit

Laatste update:

Oscar Wendt is voor FC Twente de belangrijkste optie om zich te versterken op de linksbackpositie. De Zweedse verdediger, 26 jaar, is het afgelopen seizoen weinig aan spelen toegekomen bij het Duitse Borussia Mönchengladbach en staat open voor een transfer, zo meldt De Telegraaf donderdag.

/

FC Twente probeerde al twee keer eerder Wendt naar Enschede te halen, maar om uiteenlopende redenen was de linkspoot niet haalbaar. De club uit Enschede heeft behoefte aan versterking op de linksbackpositie door het vertrek van Dwight Tiendalli en Bart Buysse. Daardoor is Nicky Kuiper de enige overgebleven linksback.

Wendt, achttienvoudig international, speelde in zijn loopbaan ook voor IFK Göteborg en FC Kopenhagen. Ook Robbert Schilder van NAC Breda is nog altijd in beeld bij de Tukkers, al zien zowel de speler als FC Twente hem toch meer als een linkermiddenvelder.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een goede LB was zeker nodig na Buyse, Tiendalli en Kuipers

14 juni 2012 om 08:33

LB? bedoel je ;

14 juni 2012 om 12:29

Wendt vind ik zelf altijd echt een sterke linksback. zou toch een goeie aankoop zijn van twente.

14 juni 2012 om 08:45

Het zijn alle 3 Lb´s en geen Rb.

Ik zie deze Wendt toch liever komen dan Schilder. Schilder is een beperkte voetballer die tekort komt voor het niveau van Twente.

14 juni 2012 om 14:30

Niet waar, Tiendalli is van nature een Rb, al snap ik je punt natuurlijk wel en is deze opmerking een beetje flauw ;

Ik hoop dat Wendt komt, twente is zich al flink aan het versterken voor volgend seizoen, het ziet er weer positief uit.

14 juni 2012 om 15:52

Maar Schilder wordt toch gehaald voor een plek op het middenveld en niet linksback?

14 juni 2012 om 10:42

@ sc-h, Leer eerst de naam Buysse maar eens goed schrijven!!!!!!!!!!!!!

14 juni 2012 om 13:29

Mensen schrijve 'afellay' nog verkeerd 2 ff en 1x l en dan moeten ze nog Buysse onthouden..

Zou een hele goede zaak zijn als het nu wel door zou gaan. Vond hem in Zweden een hele goede back. Het is er bij Gladbach niet helemaal uitgekomen. Afgelopen seizoen was de linksback plaats gewoon het zorgenkindje van Fc Twente door de blessure van Nicky Kuiper en het dramatische spel van Tiendalli. Als de komst van Wendt door gaat en als Nicky Kuiper komend seizoen blessurevrij gaat blijven is die positie in elk geval opgelost.

Gelukkig zijn Bart Buysse en Dwight Tiendalli weg.

Tiendalli heeft op z'n eerste seizoen bij FC Twente nooit goed gespeeld. En Buysse komt veel en veel tekort voor FC Twente.

Maar deze Oscar Wendt kan zeker 'n aanwinst voor FC Twente zijn, mits hij z'n normale vorm weet te halen.

14 juni 2012 om 10:49

Wat betreft Tiendalli ben ik het met je eens,maar Bart Buysse heeft geen echte kansen gehad,en de wedstrijden die hij heeft gespeelt,die heeft hij redelijk goed gespeelt.en wat berteft Wendt ,dat is een prima speler die het maar samen moet uitvechten met Kuiper.

Zou wel mooi zijn als er nog een LB bij komt, als de selectie verder intact blijft heb je toch achterin alle posities dubbel bezet:

Michaylov - Boschker
Rosales - Breukers
Douglas - Bengtsson
Wisgerhof - Bejjland
Kuiper - Wendt

14 juni 2012 om 09:16

Ik mag toch wel hopen dat ze bij Twente wel zo veel verstand hebben om Bjelland niet op de bank te zetten.
Wisgerhof kan eigenlijk al niet meer.

14 juni 2012 om 09:29

Dat hoop ik zelf ook van harte, maar het is natuurlijk altijd afwachten, heb je met Wisgerhof als stand-in toch ook wel iets achter de hand.

14 juni 2012 om 13:30

Voor Rosales, Douglas en Michaylov is de nodige interessant. Het is nog maar de vraag of ze alle drie blijven.

Volgens mij was het al zeker dat Michaylov ging vertrekken en hadden ze daarvoor al een Portugese keeper aangetrokken en (volgens mij) ook al Pasveer.

Rosales staat in de belangstelling van verschillende Portugese en Duitse clubs.

Douglas staat al een paar jaar in de belangstelling van clubs uit grotere competities, maar zal tot de laatste transferdag speler van Twente blijven. Dit aangezien hij dan 5 jaar in Nederland woonachtig is en vanaf dan voor het Nederlands elftal uit mag komen.

14 juni 2012 om 16:53

Michaylov is nog niet verkocht en Pasveer nog zeker niet overgenomen van Heracles. Heracles heeft wel Van Loo als 2e en Fij als 3e keeper bij Groningen opgehaald. Verwacht verder nog wel wat transfers bij onze Enschedese buren. Verschillende spelers hebben al aangegeven niet onwelwillend tegenover een vertrek staan. Maar Twente kennende, zullen er wel wat leuke spelers uit de hoge hoed worden getoverd. Of ze komen bij ons shoppen ;-)

Laatste linie met Wendt - Douglas - Bjelland - Rosales lijkt mij niet verkeerd. Dan een middenveld met Fer - Guiterez - Dos Santos ( schijnen ze mee in gesprek te zijn in een ruil met Chadli? ) en een aanval met Tadic - Luuk de Jong - Verhoek. lijkt me heerlijk met veel voetballend vermogen.

14 juni 2012 om 10:40

Reken je maar rijk!

Rosales vertrekt zo goed als zeker en we moeten nog maar afwachten of het lukt om een goede opvolger binnen te halen. Dos Santos is min of meer een broodje aap verhaal en zie ik niet gebeuren, Verhoek gaat bij Twente niet verder komen dan de bank.

Ik denk dat de aanval er zo uit gaat zien:

Chadli - Luuk de Jong - Tadic

Middenveld:

Fer - Gutierrez - Aankoop

Verdediging

Kuiper/aankoop - Bjelland - Douglas - Aankoop

14 juni 2012 om 10:52

Ziet er goed uit die opstelling. Heb je enig idee wat Twente met Wout Brama wil?

14 juni 2012 om 11:53

Verkopen aan Nürnberg?

14 juni 2012 om 13:34

Zo'n speler als Brama is nog verdomt lastig om te vervangen. Zulke spelers vallen nooit op, maar zijn ondertussen ontzettend belangrijk voor hun elftal. Ik ben benieuwd hoe Twente dat op gaat lossen.

Zelfde geld voor de rechtsback positie. Die is wel wat makkelijker in te vullen, maar ik kan zo één, twee, drie geen logische vervanger voor Rosales bedenken. Ik ben benieuwd wat Twente uit de hoge hoed gaat toveren.

Wendt zou in ieder geval wel een hele goede versterking zijn.

15 juni 2012 om 14:04

RB breukers en is brama al weg? en janssen is ook heel goed

raar wat je vandaag weer kan lezen is dat Steve Mcclaren nog heeft geprobeert om Tiendalli binnenboord te houden. Leren ze het bij Twente het dan nooit of willen ze gewoon om de plek 6 t/m 10 spelen ??

Wendt wil al heel lang graag naar Twente toe alleen BMG wil hem behouden als stand in (zover ik dat weet).

14 juni 2012 om 10:33

@tdirk Waar heb je dat gelezen want ik ben het nergens tegen gekomen.

14 juni 2012 om 10:50

@korenaar

Dit stond uiteraard weer in de Televaag..

14 juni 2012 om 10:53

Ik denk dat Technische Dirk,alleen de Steve krant heeft ontvangen.

14 juni 2012 om 11:31

Inderdaad vanochtend in de Telegraaf. En zo'n onzin lijkt mij dit niet want Twente en Steve doen wel eens vaker vreemde transfers.
@tiote
Een idee om je nickname aan te passen naar Guieterez :-) Dit gaat vast je nieuwe ooogappel worden.

3x is scheepsrecht zullen we maar zeggen, hoop echt dat hij nu wel komt, dit is echt een goede LB, wel lullig voor Nicky die door blessures nooit zijn kans heeft kunnen grijpen. Maar Twente moet door en Wendt is een betere back als Kuiper, hopen dat Rosales blijft dan heeft Twente een goede laatste linie.
Middenveld zie ik graag Brama blijven, ik denk nu er met Guiterez een 10 bij is gekomen dat Brama weer kan gaan doen waar hij goed in is namelijk de 10 van de tegenstander uitschakelen.
Mijn opstelling zou zijn;
Ik weet dat er nog behoorlijk wat onzekerheden zijn tot de transferperiode is afgelopen, maar ik denk dat Twente zo de doelstelling (eindigen bij de eerste 4) kan halen.

Edit Bjeiland moet natuurlijk Bjelland zijn

Mihaylov
Rosales
Douglas
Bjeilland
Wendt
Brama
Guiterez
Fer
Tadic
L de Jong
Chadli
14 juni 2012 om 15:34

Waarom Tadic op rechts? Dat is een pure linksbuiten die op zijn positie minimaal twintig assits zal afleveren aan De Jong.

Overigens zal Wendt een openbaring worden als linksachter, helemaal omdat Twente het de afgelopen jaren moest doen met Tiendalli en Buysse, omdat Kuiper constant geblesseerd was.

Heel benieuwd naar het volgend seizoen!

14 juni 2012 om 15:54

Tadic is een speler die zowel op rechts, links als op 10 kan spelen (gelezen in een interview in Twente inside), aangezien ik Chadli alleen op links een meerwaarde vind hebben, lijkt mij die keuze voor de hand liggen. Mocht blijken dat Tadic rechts helemaal niet uit de voeten kan, dan komt Verhoek op rechts en verliest Chadli zijn basisplaats.
Ook er nog is de optie Guiterez op rechts Tadic op 10 en Chadli op links, maar die heeft niet mijn voorkeur.

14 juni 2012 om 18:47

Aha

Maar ik denk dat je met Tadic op links het meeste uit hem haalt. Hij heeft een fabelachtige voorzet en hij zou De Jong, als'ie niet naar Dortmund vertrekt, topscorer maken van Nederland. Hij kan idd ook vanaf rechts, deed hij in Groningen ook weleens, maar dan is het wel een stukkie minder.

Vergeten jullie Willem Janssen niet? Met een creatieve nr. 10 kan hij wel eens heel goed gaan spelen.

ja janssen is heel gevaarlijk en goed en breukers is een hele goeie RB .rosales is vast weg .mihaylov gaat waarschijnlijk ook weg fernandes is zijn opvolger

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren