Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zlatan schiet Paris Saint-Germain op prachtige wijze naar nieuwe finale

Laatste update:

Paris Saint-Germain is dinsdagavond doorgedrongen tot de finale van de Coupe de France, het belangrijkste bekertoernooi in Frankrijk. Een kwartier voor het einde van de ontmoeting met Lorient maakte Zlatan Ibrahimovic de 0-1 voor de club uit de hoofdstad, die dus in de race blijft voor een tweede nationale prijs naast de reeds verworven landstitel. Over vier dagen speelt men overigens de finale van de Coupe de la Ligue, het tweede bekertoernooi. Dan is Lille in Saint-Dénis de tegenstander.

/

Paris Saint-Germain won de Franse beker vorig jaar al en veegde toen Saint-Étienne met 4-1 opzij in de halve eindstrijd. Zo’n show als toen werd het nu niet tegen Lorient, in een wedstrijd waarin er in de eerste helft maar bar weinig gebeurde. Het meest opmerkelijke was nog wel dat scheidsrechter Frank Schneider zich met een blessure moest laten wisselen voor Sébastien Moreira. Paris Saint-Germain had na Moreira’s komst geluk dat hij geen strafschop toekende aan de tegenstander.

Marquinhos vergreep zich namelijk aan Raphaël Guerreiro, maar de nieuwe arbiter zag er niets in. In de tweede helft was de beste mogelijkheid aanvankelijk voor Lorient, maar Benjamin Moukandjo stuitte op de sterke rechterhand van Salvatore Sirigu en dus bleef het 0-0. Lorient had zeker een treffer verdiend, maar een kwartier voor tijd gebeurde het tegenovergestelde. Ibrahimovic nam op dertig meter van het doel de bal aan, draaide zich om en liep zijn tegenstander doodeenvoudig voorbij. Met een fraaie punter in de linkerhoek beslechtte hij de halve finale in Parijs voordeel.

In de laatste minuten deed Lorient nog wel zijn best om terug te komen tot 1-1, maar het was les Merlus niet gegeven. De club speelde in het verleden eenmaal de finale van de Coupe de France en verloor die: nu is zelfs meedoen in de eindstrijd niet gegeven. Woensdagavond gaat de andere halve finale tussen Sochaux uit de Ligue 2 en Olympique Marseille.

Denk je dat Paris Saint-Germain ook de Coupe de France wint?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het scheelde vandaag niet veel maar gelukkig was Sirigu belangrijk met een paar belangrijke reddingen en scoorde Zlatan uiteindelijk nog de 0-

Verder hoop ik dat Marseille morgen wint, een coupe de France finale tussen PSG en OM zou wel mooi zijn zo aan het einde einde van het seizoen

20 april 2016 om 08:18

Zou zeker een mooie wedstrijd zijn. Echter zou ik het ook wel leuk vinden als Sochaux de finale haalt. Erg jammer hoe ver die club is weggezakt. Ze kunnen nog steeds degraderen uit de Ligue 2.

Gaat Zlatan ooooit nog slechter presteren?? Elke seizoen denk ik nu gaat het bergafwaarts vanwege de leeftijd. Maar die gast weet niet van ophouden. Ik zou er niet meer van opkijken als hij op zijn 38ste nog steeds tussen de top 3 spitsen ter wereld zit.

20 april 2016 om 05:31

In Frankrijk ja.... In europa laat deze man zien dat hij niet bij de top 3 zit. Verre weg zelfs.

20 april 2016 om 07:50

Oh ja? Had toch nog 5 goals en 4 assists. Hij is zeker nog wel een top 3 spits met Suarez en Lewandowski. Ik zou niet weten wie daar anders moet staan.

20 april 2016 om 07:58

Aguero? Benzema?
Ibra is en was natuurlijk ban wereldklasse, maar buiten Frankrijk heeft ie het al een stuk moeilijker.

20 april 2016 om 15:31

Aguero is ook niet echt geweldig in de Cl... Benzema is een fantastische spits, maar Zlatan is echt wel een klasse beter hoor, dat heeft hij heel veel jaren bewezen. Ik ben benieuwd of zij ook teams kampioen kunnen maken.

Knap weer een wedstrijd beslist waar niemand naar omkijkt. Staat er altijd wanneer het niet hoeft.

20 april 2016 om 15:33

Want zonder zijn doelpunt had PSG ook gewonnen? Het is maar 1-0 geworden dus het was zeker wel nodig.

20 april 2016 om 15:43

kheb t niet over de goal. Ik heb het over zijn prestaties in de grootste wedstrijden in voornamelijk de CL.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren