Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ziyech draagt bij aan probleemloze avond; leuke bijrol voor Nederlander Asante

Laatste update:

Chelsea heeft zaterdagavond geen fout gemaakt in de FA Cup. De ploeg van Thomas Tuchel rekende met grote overtuiging af met Chesterfield, dat uitkomt in de National League, het vijfde niveau. Hakim Ziyech had met een soort assist en een rake penalty een aandeel in de grote overwinning van de Londenaren: 5-1. Voor Akwasi Asante was er ondanks de grote nederlaag een lichtpunt: de Nederlander, die alleen in de jeugd in eigen land speelde, maakte de eretreffer voor Chesterfield.

Tuchel besloot tegen de vijfdedivisionist niet al te veel spelers te sparen en gunde Ziyech zijn tweede basisplaats op rij. Omdat Chelsea net als tegen Tottenham Hotspur (2-0 winst) aantrad in een viermansdefensie, mocht de voormalig Ajacied wederom spelen vanaf zijn geliefde rechterflank. Dit in tegenstelling tot het gebruikelijke 3-4-2-1-systeem van Chelsea, waarbij Ziyech doorgaans in een meer zwervende rol achter de eenzame spits wordt gebruikt.

The Blues wisten de score na vijf minuten spelen al te openen via Timo Werner. Het schot van Ziyech werd in eerste instantie nog gered door Scott Loach, waarna de Duitse aanvaller eenvoudig kon binnentikken: 1-0. De marge werd vervolgens verdubbeld door Callum Hudson-Odoi, die de bal vanaf een meter of twintig fraai in de lange hoek krulde: 2-0. Lewis Hall profiteerde twee minuten later van geschutter in de defensie van de bezoekers en bood Romelu Lukaku hierna een niet te missen kans: 3-0.

Andreas Christensen bepaalde de ruststand uiteindelijk op 4-0, nadat de sluitpost van Chesterfield een schot van Hall niet goed verwerkte en de Deen zich alert toonde. Zo makkelijk als voor rust vielen de doelpunten na rust niet meer voor Chelsea. In de 55ste minuut scoorde Ziyech wel uit een strafschop, nadat Christian Pulisic onderuit was gehaald: 5-0. De ploeg van Tuchel gaf in de slotfase een eretreffer weg aan Chesterfield. Het schot van Kabongo Tshimanga werd half gekeerd door Marcus Bettinelli, waarna de Asante heel simpel kon scoren: 5-1.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi doorbekeren naar nog een finaleplek.

Prachtig hoe heel het stadion tekeer ging voor de tegenpartij tijdens het doelpunt hahaha zal die nooit meer vergeten.

Chelsea stabiel met een zeer sterke Lewis Hall! Kan niet wachten om meer van hem in het 1e te zien

8 januari 2022 om 20:59

Heb niet gekeken en even gegoogled naar de opstelling. Daar stond een 3-4-3 met Hall in de verdediging, maar hij is toch een middenvelder?

Hoe speelde Chelsea dan, in een 3-4-3 zoals gewoonlijk of in een verkapte 4-4-2 zoals laatst tegen de Spurs in de League Cup? Dat was namelijk echt een heel goed Chelsea, als ze op die manier blijven spelen tegen de alle ploegen in de Premier League behalve de top-4 worden ze iig nog wel tweede.

8 januari 2022 om 21:33

Ging echt heel het stadion los bij die goal? Is wel mooi en kippenvel dan. Ik weet alleen bij Nationale bekertoernooien dan krijgt de tegenstander van Chelsea altijd die hele linkerkant van Stamford Bridge achter de goal voor hun eigen supporters. Maar als heel het stadion los ging dan is dat wel een mooi momentje voor de Chesterfield.

8 januari 2022 om 21:43

Hahaha ja was echt heel het stadion, prachtig om te zien!

8 januari 2022 om 21:44

@psvmanunited

Het was idd een 3-4-3 met CHO op de wingback en Hall als linker centrale verdediger. Is eigenlijk een middenvelder, maar deed het voetballend uitstekend

viel allemaal wel mee , iedereen scoort tegen hun wel. en nog een penalty ook. had liever een jeugtspeler gezien op de plek van Hakim.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren