Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zivkovic grote man bij Willem II, FC Dordrecht sneuvelt tegen amateurs

Laatste update:

Bij Willem II hoopt men nu eindelijk het beste te zien van Richairo Zivkovic. De van Ajax gehuurde aanvaller wist in zijn eerste weken in Tilburgse dienst maar niet te scoren, maar afgelopen weekend opende hij zijn doelpuntenproductie tegen sc Heerenveen (2-2) en dinsdagavond maakte hij twee goals in de bekerwedstrijd tegen Go Ahead Eagles: 0-2. FC Dordrecht ging in eigen huis onderuit tegen de amateurs van Capelle, die in de verlenging toesloegen.

Go Ahead Eagles - Willem II 0-2
Willem II kon een succesje wel gebruiken, maar Go Ahead Eagles weigerde om mee te werken aan een Tilburgs feestje. In een sfeervolle Adelaarshorst ging de thuisploeg vol goede moed op zoek naar de overwinning en Tom Daemen kreeg na een uur spelen een goede kans, maar stuitte op Kostas Lamprou. Uit de hoekschop die volgde kopte Bart Vriends op de lat en dus kwam Willem II met de schrik vrij. Niet lang daarna opende Zivkovic op aangeven van Erik Falkenburg de score en tien minuten later waren beide heren ook verantwoordelijk voor de 0-2. Voor Willem II betekende dit pas de derde overwinning van het seizoen, de tweede in de KNVB Beker.

FC Dordrecht - Capelle 0-1 n.v.
Capelle, de nummer negen in de Topklasse (zaterdag), deed goed en brutaal mee tegen de profs uit Dordrecht. Sterker nog, in de reguliere speeltijd kregen de amateurs de beste kans, maar de door Ajax verhuurde keeper Peter Leeuwenburgh verrichtte een uitstekende redding. Het kwam aan op verlengen en wie dacht dat Dordrecht conditioneel de meerdere zou zijn, kwam bedrogen uit. Capelle bleef uitstekend spelen en kwam via een wereldgoal van Jordao Pattinama op voorsprong. De man die in het seizoen 2008/09 nog minuten maakte in de Eredivisie namens Feyenoord schoot de bal van enorme afstand in het doel van Dordrecht. De profs gingen in de resterende tijd nog op zoek naar een strafschoppenserie, maar Capelle hield stand.

Denk je dat Willem II nog veel plezier gaat beleven aan Richairo Zivkovic?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fijn voor hem en ik als ajacied ben natuurlijk ook blij

Hopelijk is het hek van de dam bij zivkovic en gaat hij nu los.

Wat een blamage van Dordt. Echt een wanprestatie. Dat het lekker mag donderen in de kleedkamer!

Goeie overwinning van mijn Willem II. Voor zivko is dit geniaal na die moeizame periode en zal ook een boost zijn voor zijn zelfvertrouwen.
Ik geloof nog in hem dat hij een geweldige spits kan worden voor Nederland. Die jongen moet rustig gebracht worden en de klappen van het leven kennen zodat hij nooit vergeet waar hij vandaan komt.

Zivkovic begint goed op stoom te geraken hoor!

Heerlijk! Dikke middelvinger van Zivko naar al die 'kenners' die hem al afgeschreven hadden

27 oktober 2015 om 22:53

Niet overdrijven hij heeft nog maar 1 eredivisie goal gemaakt. Dit is met alle respect de Eagles maar nu moet hij in de eredivisie weer laten zien.

27 oktober 2015 om 23:00

Zo is dat! Dat hij er nu twee scoort tegen de Eagles wil niet zeggen dat het tij gekeerd is natuurlijk. Laat hem maar eens in de eredivisie erop los scoren zou ik zeggen.

27 oktober 2015 om 22:57

Twee goals tegen een Jupiler ploegje en een Eredivisiegoal. Het was te vroeg om hem af te schrijven ja maar het is ook zeker te vroeg om te stellen dat Zivkovic de critici de mond heeft gesnoerd

27 oktober 2015 om 23:01

Nou nou, meneer scoort ook twee keer tegen een Jupiler League ploeg... Kom op, dit kan iedere spits in de eredivisie.

28 oktober 2015 om 08:01

dus als hij twee keer scoort tegen cambuur of graafschap is dat beter dan tegen een top eredivisieclub

28 oktober 2015 om 09:13

Nee tuurlijk niet haha! Wat denk jij, dat wolfsburg wint van ajax maar niet van de graafschap?

27 oktober 2015 om 23:50

Een jonge speler past bescheidenheid. Hij bakte er niks van, dus kreeg hij kritiek. Totaal verkeerd om dan nu zo te denken van fok jullie, ik ben dus wel geweldig. Gewoon hard blijven werken en je pretenties laten varen. Helaas gaat het vaak wel zo met jonge talenten, dat ze anel verongelijkt zijn en zichzelf als de messias zien. Met dat soort mentaliteit kom je er internationaal niet (tenzij je Ibrahimovic ofzo bent).

Met alle respect voor Zivkovic,maar als deze twee ballen er niet ingaan hoeft ie zich nooit meer te vertonen bij Ajax.
Go Ahead mag zichzelf kwalijk nemen dat het is misgegaan,want ze hadden gewoon moeten scoren.
Maar laten we wel zijn,willem2 bekert door,en dit is leuk voor hun eventuele recette,mits de volgende tegenstander er eentje van naam is,en er thuis wordt geloot.

27 oktober 2015 om 22:51

Onzin. Maakt niet uit wie ze loten thuis of uit zal goed vol zijn

Beste man van willem II al heel het seizoen met stip ojo!! Wat een speler

Wil jan van halst niet naar praten maar Zivkovic speelden wel een slechte wedstrijd maar als spits moet je doelpunten maken en dat deed hij. Willem II was beter dus verdiende zege maar Falkenburg had er met rood af gemoeten.

27 oktober 2015 om 23:07

Hoe kan een spits nou slecht spelen als hij twee keer scoort? Een spits staat er om doelpunten te maken, dat is het enige wat telt.

27 oktober 2015 om 23:10

Omdat Zivkovic heel veel balverlies leed.

27 oktober 2015 om 23:28

Ach ja, maar voor een spits is dat niet erg, iedereen staat achter de bal. Met twee goals heeft ie gewoon top gespeeld.

27 oktober 2015 om 23:42

Het was idd van beide ploegen een slechte wedstrijd.

Dus 4 amateurploegen die nu al zeker zijn van t bereiken van de volgende ronde. Opmerkelijk ofniet dan?

Eindelijk weer eens gewonnen.
Het spel was niet geweldig maar zo nu en dan toch aardige dingen gezien.
Hopelijk krijgt Willem ll door deze zege weer wat zelfvertrouwen, dat kunnen ze namelijk goed gebruiken.

Mooi dat Zivkovic 2 keer scoort, hopelijk komt hij nu los.

Jammer van de Eagles. Was niet nodig, de wedstrijd was redelijk in balans. Maar dit Willem II is toch een hele matige ploeg. Haal de huurlingen Andersen en Zivkovic weg en niemand weet waar de goal van de tegenstander is.

27 oktober 2015 om 23:18

Voetballend was het van beide kanten slordig. Toch is het een terechte uitslag. Go Ahead had meer kansen maar als je ze niet afmaakt doe je jezelf tekort. Willem 2 was effectiever in dat opzicht.

Wel ben ik het met je eens dat als Andersen en Zivkovic er niet waren Willem 2 zo weer naar de JL kan. Al is die kans nog steeds groot.

Wat een ploeg VV Capelle. Zijn conditioneel zo sterk. Blijven allemaal heel de wedstrijd lopen! Klasse gedaan!

Wat een triest Dordrecht heb ik gezien zeg. Zo slap en traag aan de bal en veel overtredingen nodig gehad tegen een amateurteam nota bene. Capelle was gewoon de hele wedstrijd de bovenliggende partij geweest. De spelers van Dordt mogen zich diep schamen.

28 oktober 2015 om 09:23

En dat met hun "aanvallende" speelstijl, ik zag ze alleen maar balletjes teruggeven. En ze moeten nu toch ook wel weten dat voorzetten kansloos zijn, want er is niemand die de bal redelijk kan koppen voorin. Krijg ze nu maar eens gemotiveerd voor vrijdag...

Nog iets te vroeg om te zeggen dat Ziv nu opeens loskomt.

ik gun het hem iig van harte dat hij er meer in gaat leggen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren