Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Zirkzee belandt op shortlist en staat mogelijk voor rentree in Bundesliga’

Laatste update:

Joshua Zirkzee staat mogelijk voor een rentree in de Bundesliga. De 21-jarige spits is op de radar van Eintracht Frankfurt verschenen, zo meldt het Duitse Sky Sport. Zirkzee maakte in de zomer van 2022 voor 8,5 miljoen euro de overstap van Bayern München naar Bologna.

Zirkzee werd na Jerdy Schouten en Denso Kasius de derde Nederlander die dit seizoen bij Bologna onder contract staat. De jonge spits weet nog niet bepaald te overtuigen in de Serie A. In zeventien competitiewedstrijden kwam hij niet verder dan één treffer. Naast de naam van Zirkzee, prijken ook die van Moussa Dembélé (Lyon) en Hugo Ekitike (PSG) op de shortlist van Frankfurt.

De Nederlander stond sinds 2017 onder contract bij Bayern München, tot hij afgelopen zomer voor een overstap naar Bologna koos. De overeengekomen transfersom van 8,5 miljoen euro was relatief laag, daar onder meer Sky Sport meldde dat Bayern een prijskaartje van vijftien miljoen euro om de nek van Zirkzee zou hebben gehangen. Wel zou der Rekordmeister een doorverkooppercentage van liefst vijftig procent hebben weten te bedingen en was er een terugkoopclausule opgenomen in het contract. Voor welk bedrag Bayern de Nederlander terug zou kunnen kopen is niet bekend.

Zirkzee wist mede door de aanwezigheid van topspits Robert Lewandowski nooit door te breken in de Allianz Arena. De veertienvoudig international van Jong Oranje speelde zeventien officiële wedstrijden voor Bayern, waarin hij vier keer scoorde en één assist gaf. In de zomer van 2022 werd Zirkzee nog gelinkt aan Ajax, Feyenoord én PSV.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik blijf geloven in de potentie van deze jongen. Denk wel dat aankomend seizoen beslissend kan zijn betreft zijn toekomst. Een goeie clubkleuren is belangrijk. Minuten maken bij een club en competitie die je beter maakt en waar je fouten kan maken. Eredivisie en ligue 1 lijken mij een goede competitie voor hem.

Had hem wel graag bij PSV willen zien. Ben wel benieuwd naar hem, want potentie heeft die zeker. Beetje afwisselen met De Jong dit seizoen en seizoen daarna het stokje overnemen. Was denk ik wel een mooie route geweest. PSV zal toch opzoek moeten naar een nieuwe spits vind ik.

17 mei 2023 om 17:49

Met Van Duiven hebben we al een talentvolle spits in huis, dus die hebben we niet nodig bij ons.

Wordt het niet een keer tijd dat hij gewoon 2, 3 seizoenen voor een club als Az of Twente gaat voetballen? Op zijn 21ste al zoveel clubs op je naam, maar nergens echt weten te overtuigen. Al zijn zijn statistieken bij Anderlecht wel goed te noemen.

17 mei 2023 om 18:25

Ik denk dat hij zelfs een niveau hoger aankan. Voor de top 3 zou het een goede speler zijn. Feyenoord is al voorzien van een spits. Ajax ook. Psv heeft de jong en van duiven. Dus (nog) geen plek voor zirkzee bij de top 3 helaas…

17 mei 2023 om 19:01

Ajax had beter hem kunnen halen dan Brobbey afgelopen zomer, heeft toch echt wel meer voetballend vermogen. Brobbey is meer kracht dan gevoel, eigenlijk on-ajax.

17 mei 2023 om 18:50

Ziekjes is echt wel een goede speler hoor, Die kan wel hoger aan. Met alle respect. Qua niveau vind ik AZ niet te min. Maar qua competitie mikt die hoger denk ik.

Lijkt me een betere backup dan Danilo en komt nog uit de Feyenoord jeugd ook. Krijgen ze in elk geval een gedeelte transfersom terug als opleidings vergoeding :-)

17 mei 2023 om 18:31

Zirkzee heeft welgeteld 1 jaar in de jeugd van feyenoord gespeeld nadat ze hem bij ado weg hebben geplukt. Ja ze krijgen een gedeelte van zijn transfersom terug. Dat zal echter niet noemenswaardig zijn

voor het nederlands voetbal hoop je dat zo'n jonge spits zich gaat ontwikkelen zodat we er ook bij het nationale elftal nog wat aan hebben

maar de keuze bologna... tja wat moet je daar over zeggen. achteraf altijd makkelijk praten, maar bij een middenmoot club in italie is toch geen eer te behalen als jonge spits.
dat soort clubs moeten punten halen waar het kan, als je er dan niet gelijk staat gaan ze voor ervaring of op vorm van de dag. tenzij je gelijk goed draait, credit op bouwt, heb je kans dat je een reeks wedstrijd kan spelen... is dat niet het geval moet je het vooral van inval beurten hebben.

maar goed, denk dat hij qua potentie wel bij een club als az (ipv pavlidis) ofzo aan de bak zou kunnen.

Hij moet oppassen dat hij geen Castaignos 2.0 wordt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren