Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zinédine Zidane zinspeelt op transfer na simpele vraag over Gareth Bale

Laatste update:

De kans is groot dat de wegen van Gareth Bale en Real Madrid gaan scheiden. De aanvaller wordt al maanden met een vertrek bij de Spaanse topclub in verband gebracht, daar hij ook dit seizoen blessures met matige optredens afwisselt. Ook Zinédine Zidane maakt niet de indruk dat hij na de zomer nog over de Welshman kan of wil beschikken.

Na de nipte overwinning op Eibar (2-1) kreeg Zidane de vraag of hij net zo stellig kon zijn over de toekomst van Bale als recent over die van Raphaël Varane. Laatstgenoemde zou een zomerse transfer ambiëren, na tien jaar als Merengue. Zidane gaf onlangs aan dat hij per se wil dat zijn landgenoot blijft. “Een paar dagen geleden gaf u aan dat u wil dat Varane blijft. Kunt u hetzelfde zeggen over Bale?”, vroeg een journalist.

“We zullen zien”, luidde het verrassende antwoord van Zidane. “Ik ga niet zeggen wat er gaat gebeuren.” Bale startte in de basis, maar kon weinig goeds doen in de optiek van een groot deel van de fans. De cijfers geven de supporters van Real Madrid ook geen ongelijk: van alle spelers van Zidane gaf Bale de meeste foute passes (17) en verloor hij het meest de bal (21).

Na enkele minuten klonken er al fluitconcerten, zo hoorde ook Zidane. “Hij is een speler van Real Madrid en staat nog twee jaar onder contract. Maar het is nu niet het moment om daarover te praten”, benadrukte de oefenmeester. “Natuurlijk vinden we de fluitconcerten niet leuk. Het maakt het er allemaal niet makkelijker op. Maar de fans willen dat het team het beter doet. Daar kunnen alleen wij voor zorgen, omdat er voor ons niets meer op het spel staat. We willen hoe dan ook als tweede eindigen.”

Denk jij dat Gareth Bale in de zomer een transfer maakt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nu Hazard komt is het ook beter als Bale weg gaat. Dan heb je Vinicius en Hazard op de flanken en Benzema als spits

6 april 2019 om 21:17

Er moet nog een spits komen, een die 25+ competitie doelpunten kan scoren. Doelpunten maken is dit seizoen een zwak punt bij Real Madrid.

6 april 2019 om 21:29

Benzema is wel goed en realistisch gezien blijft die ook. Ik zou gaan voor Hazard (horend van media komt hij al) en voor Sadio Mane kan links en rechts spelen. Misschien wel een back-up spits halen iemand enig idee? Verder Rabiot en Pogba strikken. Varane mag wel echt gaan is totaal geen leider is erg ‘soft’ ik zie liever koulibaly of skrinar komen. Dat zijn ze de aankopen wel denk ik

6 april 2019 om 21:37

Benzema scoort zijn goals maar daar kan je ook niet op rekenen dat hij veel gaat scoren. Ook Hazard scoort niet zoveel, dus een spits erbij is echt wel gewenst.

6 april 2019 om 22:25

Real hoeft niet afhankelijk te zijn van 1 speler die super veel scoort. Van mij mag Real Edin Hazard (op links) en Nicolas Pepe (op rechts) halen. Scoren beiden veel voor vleugelspelers en Benzema maakt ook gewoon goals. Alle drie samen goed voor 50 goals in de La Liga. Asensio en Vinicius zijn goede concurrenten. Nicolas Pepe kan bovendien ook in de spits als backup voor Benzema.

6 april 2019 om 21:22

Allebei left wingers alleen.. ik hoop zo erg op mbappe maarja, zal wel niet realistisch zijn.

6 april 2019 om 21:27

Vinicius op rechts zou niet verkeerd zijn en Hazard zou ook prima op rechts kunnen heb hem vaak genoeg zien opereren aan de rechterkant bij Chelsea.

6 april 2019 om 21:39

Je koopt geen speler voor 100 miljoen om hem vervolgens niet op z’n natuurlijke plek te zetten.

6 april 2019 om 22:27

Wel dus, zie Bale.

6 april 2019 om 22:26

Wie gaat er dan op rechts spelen? Hazard en Vinicus spelen beiden op links.

6 april 2019 om 22:52

Mbappe spits😜

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren