Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Zieke’ Malacia wekt verbazing door ‘gewoon’ mee te trainen bij Feyenoord

Laatste update:

Tyrell Malacia meldde zich vorige week ziek af bij Jong Oranje, maar volgens Sinclair Bischop van RTV Rijnmond had de linksback gewoon mee kunnen doen bij het nationale jeugdelftal. Maandag trainde Malacia namelijk 'gewoon' mee bij Feyenoord, terwijl Jong Oranje pas op dinsdag voor het eerst in actie komt.

"Vandaag trainde hij alles mee, dus had hij morgen eventueel tegen Jong Cyprus wel kunnen spelen", aldus Bischop bij FC Rijnmond. Ridgeciano Haps ontbrak in tegenstelling tot Malacia op de Feyenoord-training en is een twijfelgeval voor het competitieduel van zondag tegen ADO Den Haag. "Als Haps niet kan spelen, gaat Malacia spelen."

Emile Schelvis, ook aanwezig in de studio van RTV Rijnmond, verbaast zich over de gang van zaken. "Oh, gaat hem dat nog wat opleveren vanuit Zeist? Daar zal Erwin van de Looi (de bondscoach van Jong Oranje, red.) niet blij mee zijn, denk ik." Bischop denkt dat Malacia er wel mee wegkomt. "Spelers van Jong Oranje melden zich soms wel heel makkelijk af. Ze hadden heel veel afmeldingen."

Moet Erwin van de Looi hier consequenties aan verbinden voor Tyrell Malacia?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Stemmingmakerij. Voelt zich misschien beter dan hij verwacht. Je kan ook niet tot de laatste dag wachten met afmelden. Laat die jongen lekker met rust.

Opzich best logisch. Als hij ziek was voor dat Jong Oranje bij elkaar kwam kon Erwin van de Looi nog een vervanger oproepen. Je hebt toch niks aan een speler die ziek mee gaat, want misschien word hij wel beter voor dat we de wedstrijd spelen? Vind het een beetje sensatie zoeken van de analyticusen.

9 september 2019 om 21:52

Het is wel apart dat als je je op woensdag ziek meldt dat je helemaal niet meer hoeft te komen als de wedstrijd pas op dinsdag is. Meestal duurt een griepje 2 dagen, dat zou betekenen dat je nog steeds 3 trainingsdagen over hebt. Bovendien is er geen vervanger voor hem opgeroepen dus dan zou het helemaal prima zijn om je later te melden als je weer fit genoeg bent. Maar goed dat moet je dan wel zo afspreken met de staf van Jong Oranje.

9 september 2019 om 22:16

Ik snap wat je bedoeld. We weten natuurlijk niet wat er afgesproken is bij Jong Oranje. Misschien vinden ze de hele voorbereiding wel belangrijk?

9 september 2019 om 21:52

Het is wel apart dat als je je op woensdag ziek meldt dat je helemaal niet meer hoeft te komen als de wedstrijd pas op dinsdag is. Meestal duurt een griepje 2 dagen, dat zou betekenen dat je nog steeds 3 trainingsdagen over hebt. Bovendien is er geen vervanger voor hem opgeroepen dus dan zou het helemaal prima zijn om je later te melden als je weer fit genoeg bent. Maar goed dat moet je dan wel zo afspreken met de staf van Jong Oranje.

Hij was ziek op het moment dat hij zich moest melden niet op dit moment dus wat is precies het probleem?

Wat een gelul is dit zeg. Jong Oranje kwam niet pas vandaag bij elkaar maar een aantal dagen geleden. De voorbereiding hoort er óók bij. Als je dus op het moment dat ze bij elkaar komen met griep (of wat dan ook) op bed ligt, meld je af. Dat hij vandaag herstelt is en bij Feyenoord traint is m.i. niet per definitie vreemd.

Voor jong oranje moesten spelers zich donderdag melden. Toch niet heel bijzonder dat hij maandag al wat beter is.

Dat is nu het punt met ziek zijn. Je weer nooit hoelang het duurt. Je kunt best woensdag, donderdag, vrijdag ziek zijn en je zaterdag en zondag weer beter voelt. Dit is gewoon stemmingmakerij.

Klinkt allemaal wat overdreven naar mijn mening. Het kan gewoon dat iemand een paar dagen ziek is of een week, het valt niet te voorspellen. En al zou hij zich weer fit(ter) voelen, dan is er toch nog steeds een verschil tussen meetrainen en voorbereiden op een belangrijke wedstrijd?

Echt dom die Sinclair bisschop hij zou eigelijk de Feyenoord spelers moeten beschermen. Nu loopt die alleen maar stennis te schoppen om ze programma te vullen. Trieste mensen

10 september 2019 om 08:55

Waarom zou hij die moeten beschermen? Hij staat op dit moment niet onder contract bij feyenoord en voor een journalist tellen enkel de clicks

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren