Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

‘Ziedende’ Sangaré sluit zichzelf op in auto na mededeling Van Nistelrooij

Laatste update:

Het nieuws over het vertrek van Ruud van Nistelrooij is bij Ibrahim Sangaré ingeslagen als een bom. De Ivoriaan kreeg, net als de rest van de selectie, woensdagochtend te horen dat ze het tijdens de laatste competitiewedstrijd van het seizoen moeten doen zonder hun hoofdtrainer. Van Nistelrooij verwijt mensen binnen de club een gebrek aan draagvlak en trok daarop zijn conclusies. Tot teleurstelling en onbegrip bij Sangaré.

De mededeling van Van Nistelrooij kwam niet alleen voor Earnest Stewart en Marcel Brands als een donderslag bij heldere hemel. Ook Sangaré zag het besluit van zijn hoofdtrainer geen moment aankomen. De middenvelder werd samen met zijn ploeggenoten tegen 9.45 uur ingelicht en sprintte vervolgens naar zijn auto. "Daar hebben ze hem uit moeten halen om hem terug te halen", aldus Milan van Dongen bij ESPN. "Hij was ziedend over het vertrek van Van Nistelrooij. Binnen de spelersgroep zal dus ook wel gepraat moeten worden."

Eerder werd al bekend dat Xavi Simons witheet was. Zijn naam werd door De Telegraaf genoemd als een van de spelers die achter de rug van Van Nistelrooij naar de directie was gestapt. Simons is Van Nistelrooij echter dankbaar, zo liet hij op sociale media weten na het onverwachte vertrek van de oefenmeester. “Bedankt dat je me een betere speler hebt gemaakt en me hebt geholpen een van mijn dromen te verwezenlijken, namelijk spelen voor het Nederlands elftal. Ik ben je voor altijd dankbaar. Veel geluk in de toekomst, meneer!”, aldus de smaakmaker.

De Telegraaf schreef dat Simons een van de zes spelers was die zijn onvrede over Van Nistelrooij bij de directie aangaf. Dit werd door clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad al snel tegengesproken. "Dit is geen 'Judas-bericht', integendeel. Simons hoorde niet bij de klagende spelers. Dat zijn alleen wilde aannames, nadat zijn naam ergens opdook. Het is een oprechte steunbetuiging aan Van Nistelrooij", aldus Elfrink. Bekend is dat Luuk de Jong en Joey Veerman sowieso wel tot de groep behoorden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi om te zien dat hij van zijn trainer houdt. Zat ook tijd op de bank zelfs. Rvn is ook een top kerel.

Je gaat lekkere sfeer krijgen. Spelers als Sangare die achter Rnv staan en zijn tegenstanders met slang Veerman voorop.

25 mei 2023 om 10:07

De sfeet binnen het team zal inderdaad veranderd zijn.
Wat is er toch met PSV aan de hand, de eens zo rustige club is veranderd in een slangenkuil.
Ze noemen het Brabantse gemoedelijkheid, maar het is verre van dat!

25 mei 2023 om 10:47

Zou voldoende reden moeten zijn voor Koeman om Veerman ook niet bij Oranje te halen. Hij zit toch hooguit op de bank en gaat dan zagen aan de stoelpoten van de trainer. Naar mannetje die Veerman denkt dat hij al heel wat is. Wel lekker die onrust bij PSV voor de laatste wedstrijd. Heijtinga gaat lekker Champions league bereiken, hoppa....

25 mei 2023 om 10:49

Nou los van dat ik denk dat Veerman ook een heel vervelende kerel kan zijn, maakt dat toch niks uit voor Oranje? Als ie goed kan voetballen moet je hem gewoon selecteren.

25 mei 2023 om 11:44

Iedereen speculeert over Veerman: vervelend ventje dit en dat. Niemand weet wat er het fijne van. Wie weet er wat er werkelijk is gebeurd? Niemand, behalve de directe betrokkene. Laten we voorzichtig zijn met Veerman aan de schandpaal nagelen en er maar klakkeloos van uitgaan dat Van Nistelrooij de heilige maagd Maria is.

25 mei 2023 om 14:19

En wat als ik het in de privé sfeer van directe oud collega’s van hem heb vernomen? Ik heb natuurlijk niet zijn kant gehoord en als je vele zaken privé en via de media hoort betekend dat natuurlijk ook nog niet dat alles waar is. Maar ik heb wel genoeg gehoord om te vinden dat hij een erg naar mannetje kan zijn. En aangezien ik geen rechter ben mag ik bevooroordeeld zijn, hoef ik de waarheid niet uit te zoeken enz enz. Ik mag dus gewoon zeggen dat ik denk dat het Veerman zijn schuld is en ik mag een hekel aan hem hebben. Zolang ik maar duidelijk aangeef dat het mijn mening is en het niet als feit ga verkopen mag ik dat vinden. Of dat fair is? Nee misschien niet. Maar hey, het leven is niet altijd fair. En ik denk dat Veerman ook niet altijd even fair is. 😉

25 mei 2023 om 22:41

Voorrrondes ja dan liggen ze er alsnog uit de hele top moet ontslagen worden beginnen bij boven want er is nog geen trainer geen spelers op het oog en er gaan een hoop belangrijke pilaren vertrekken bij Ajax dus al met al word het volgend jaar weer aanpoten

25 mei 2023 om 10:17

Eerst denk men een paar rotte appels in de mand. Het schijnt de hele mand te zijn iedereen laat de Club PSV stikken.

25 mei 2023 om 10:39

Je bent sowieso al af als speler als je geen sympathie voor Van Nistelrooij hebt. Hoe hij continu met die jongens bezig is geweest. Hoe vaak hij ze complimenten gaf wanneer het goed ging en hoe vaak hij zijn spelers in bescherming nam als ze weer eens een waardeloze pot speelde. Je kan veel over Van Nistelrooij zeggen maar hij beschermde zijn spelers continu en is een warme man. Daarom komt dit ook zo hard aan. Degene die zo achterbaks zijn om achter zijn rug om smerige spelletjes te spelen hoeven van mij nooit meer een PSV shirt aan te doen. Al scoren ze voor PSV 40 goals in de CL, je blijft een nul. Luuk de Jong is de aanvoerder en moest de boel tot orde roepen en redden. Maar vooral Veerman is voor mij degene die hier een hele grote rol in heeft gespeeld.

25 mei 2023 om 10:52

Storing

Begrijp je helemaal. Ik ben ook altijd fan geweest van RvN (ook al was hij van de concurrent) en volgende hem helemaal toen bij Man U en later Real.

Ik bergijp jullie bestuur echt niet. Als spelers als Veerman, Luuk, Teze, Obisipo, Til, Ramalho, Boscgali komen klagen over de trainer, dan moet je dit soort matige spelers toch een uitbrander geven. Draai om hun oren en de deur wijzen.
Als zij iets willen, laat ze eens eerst presteren op het veld.

Bestuur - vooral die oplichter Brands - had 100% achter RvN moeten staan. Hij wilde niet eens trainer worden, maar werd continue overgehaald door Brands. En dan ga je hem in de steek laten, terwijl hij vond dat hij er niet klaar voor was.

Ruud, kom lekker een jaar of 2 naar Ajax als spitsentrainer, even in de luwte. Werken met Brobbey en die klaar stomen voor Ajax en Oranje.

25 mei 2023 om 11:47

Alsof jullie weten hoe Ruud binnenskamers is.....

25 mei 2023 om 15:17

Volgens mij was RvN als voetballer niet per se warm. Eerder een moeilijke man om mee te werken, eigenwijs en een perfectionist. Maar ik ken hem niet en als trainer kwam hij vanaf de buitenkant inderdaad wel beschermend over. Toch hoorde je ook wel signalen dat hij boos was op spelers die niet alles gaven. Dus dan was hij misschien minder warm.

25 mei 2023 om 19:12

Is het erg om boos te zijn op een speler die niet alles geeft? Lijkt me niet meer dan logisch.
Daarnaast kan je als speler dan ook ten rade gaan bij jezelf. Of je wel echt de drive hebt om te slagen in de top of misschien toch beter bij een middenmoter kan spelen zodat je alles op 50% kan doen.
Kijk bijvoorbeeld hoe Kokcu om is gegaan met de kritiek die Slot hem gaf.

Wat een stelletje kleuters daar bij PSV zeg. Xavi die in huilen uitbarst, Sangare die zich in zijn auto opsluit. Hoog tijd voor een schoolmeester voor de groep.

25 mei 2023 om 10:06

Is toch alleen maar goed, toont aan dat ze 1000% achter de coach stonden. Soms zijn mensen gewoon emotioneel, kan gebeuren.

25 mei 2023 om 10:49

Vind het zwak dat RVN niet even doorbij en de laatste wedstrijd aan het roer blijft staan maar dat ter zijde. Verder gaan ze de tweede plek wel verspelen. Sangare en Simons tegen De Jong en Veerman in het veld daar gaat AZ wel van profiteren

25 mei 2023 om 11:50

Je zou denken dat Ajacieden een toontje lager zingen na dit seizoen, maar een tegenvaller bij PSV en het is weer raak. Ik zie PSV niet van AZ winnen, maar Ajax ook niet van Twente. Die 2e plek is nog ver weg hoor, de 4e is dichterbij, vooral als je zo zeker bent van de kwaliteiten van AZ.

25 mei 2023 om 14:48

Twente is al klaar, die kunnen niet meer stijgen of dalen op de ranglijst. Az kan nog 3e worden. Gok dat die psv niks kado gaan doen. En gezien de onrust bij psv ben ik heel nieuwsgierig naar wat voor eenheid er voor de laatste wedstrijd op het veld staat...misschien ruikt az wel bloed nu.

25 mei 2023 om 10:10



Dan denk ik als eerste aan Louis van Gaal (leraar gymnastiek) en Ron Jans (leraar Duits?) Co Adriaanse kan ook nog.

Ik vind het overigens wel een soort van grappig beeld. Sangare die zich boos theatraal in zijn auto opsluit en dat andere spelers dan aan het portier gaan trekken en op het raam kloppen. En dat hij er dan na een half uur met een sip gezicht uit komt. Ik vind dit een column van Nico Dijkshoorn waardig.

25 mei 2023 om 10:10

Beter dat hij in zijn auto gaat zitten dan dat hij alles kort en klein slaat.

25 mei 2023 om 10:41

Hahaha ja echt. Stel je voor dat mijn manager ontslagen wordt en ik vervolgens twee vingers in mijn oren stop en al 'lalalala' roepend naar mijn auto zou lopen op mijzelf op te sluiten. Dan brengen ze met weg naar een inrichting hoor.

Dit zijn miljonairs die mogen voetballen in het mooie Nederland. Kom op zeg, deal with it.

25 mei 2023 om 11:46

Dan heb je geen fijne werkplek. Werknemers krijgen bij een goed bedrijf echt wel even de ruimte om te balen na ontslag van geliefd personeel..

25 mei 2023 om 11:53

Sangare en Simons kunnen best hogerop spelen dan nederland hoor.

25 mei 2023 om 11:21

Dom gelul man. Dit laat juist zien dat ze liefde hebben voor wat ze doen en dat ook durven te uiten. Iets wat in deze samenleving blijkbaar als zwak wordt gezien.

25 mei 2023 om 11:44

Ron Jans dus

Als je Sangare uit zijn Auto moet slepen heb je wel een sleepwagen nodig

25 mei 2023 om 10:32

Daar moet idd met spierballen gerold zijn :-)

25 mei 2023 om 10:59

Op het veld is in ieder geval te zien dat hij instructies niet altijd opvolgt en loopt waar hij wil lopen

25 mei 2023 om 12:53

Een sleepwagen en met de hulp van Brobbey is ie uiteindelijk toch uit zijn wagen gekomen, aldus de Telegraaf

Typisch dat De Jong en Veerman blijkbaar bij de klagende spelers horen. Vind dat deze personen sowieso weinig tegen kritiek kunnen en de stempel jankerds wel verdienen.

25 mei 2023 om 10:09

Klopt, daar win je de oorlog niet mee. Zeker Veerman, ook typisch dat die in de winterstop alweer weg wilde na een paar reservebeurten. Die kunnen ze echt beter verkopen, goede speler maar geen kampioen

25 mei 2023 om 12:29

Ik denk dat Luuk de Jong de grote aanstichter is van dit gedoe. De Jong is op het veld al een jankerd die continu andere spelers kaarten probeert aan te naaien. Nu blijkt dat hij ook buiten het veld een achterbakse jankerd is en zo zijn trainer een rode kaart aangenaaid heeft.

25 mei 2023 om 11:04

Veerman doet dit al zijn hele carriere, janken. Dan moet je ook niet verbaasd zijn als PSV dat hij dat weer doet als er ook maar iets een klein beetje tegenzit.

Denk dat er genoeg zich afvragen welke spelers er dan wel geklaagd hebben. Met Simons en Sangare, en in mindere mate Benitez, die het blijkbaar heel vervelend vinden dat Ruud weg is, lijkt er toch een splitsing te zijn in de selectie. Het zijn ook niet de minste namen die nu ontevreden is dat Van Nistelrooy weg is gegaan. Maar dit is een aanname van mij, wellicht dat die splitsing in de selectie wel mee valt.

25 mei 2023 om 10:09

Ik denk dat de spelers onderling intussen ook wel weten wie bij het groepje van 6 hoorde. Ben benieuwd of ze komende zondag alles kunnen opbrengen om die 90 minuten samen tot een goed einde te brengen. Vervolgens mogen die klagers stuk voor stuk vertrekken. Bezem ging sowieso al door de selectie, kunnen deze 6 er prima bij.

25 mei 2023 om 10:26

Als er inderdaad discussie was over de toekomst van Veerman bij PSV, waar de directie in hem een sleutelspeler zag en Nistelrode hem graag verkocht zag worden, dan zal in ieder geval Veerman nu zat zekerder van zijn plek zijn in de PSV selectie.

Je zou er bijna cynisch van worden op deze manier.

25 mei 2023 om 10:35

Hoezo zekerder, die moet net als de rest gewoon op het veld presteren hoor. Na 3 slechte wedstrijden zal die gewoon gaan banken.

25 mei 2023 om 10:53

Als Nistelrode strijd heeft met de directie omdat er spelers op het veld moesten staan die een transferwaarde vertegenwoordigen kan je niet anders dan concluderen dat het niet enkel om prestaties op het veld gaat. De directie bemoeide zich met de opstelling.

25 mei 2023 om 22:44

Wie is Nistelrode

25 mei 2023 om 10:12

Het is wel duidelijk dat er twee kampen zijn binnen de spelersgroep. Ook als je ziet welke spelers een bericht plaatsen voor de trainer en wie niet begint het wel duidelijk te worden wie er bij de klagende spelers hebben gezeten.

25 mei 2023 om 11:01

Binnen de spelersgroep, maar wellicht ook binnen de club….. Niet best

25 mei 2023 om 10:14

Het zal wel een rijtje zijn geweest van De Jong, Veerman, Teze en/of Obispo, Boscagli, Ramalho, misschien Guti al ga ik daar niet van uit aangezien die open zou staan voor een transfer en hij mij geen bepalende speler in de kleedkamer lijkt. Het uiteindelijke lek zal dan wel bij de zaakwaarnemer van Veerman of Teze/obispo vandaan komen, die allebei lijntjes naar de Telegraaf hebben.

25 mei 2023 om 10:42

Joshua

"het zal wel een rijtje zijn geweest van De Jong, Veerman, Teze en/of Obispo, Boscagli, Ramalho, "

Zou wel triest zijn.

Luuk is allang over zijn toppunt heen.

Veerman is aardige speler die max subtop aankan in Europa. Niets voor niets kwam in de winterstop een club van het niveau Besiktas aankloppen. Echt geen speler die PSV verder brengt

Teze die wil graag rechtsback zijn, maar zijn plafond is dan echt max tussen Ado en RKC. Wat een beperkte speler op de flank.

Obispo heeft concentratie issues. Lijkt mij ook meer een speler voor Vitesse of NEC. Zou ook beter passen in een 352 systeem.

Boscagli is de Ali expres versie van Blind.

Ramalho twijfel of dit een voetballer of een clown is. Wat een matige speler. Denk serieus dat je beter de CV van een Emmen of RKC kan pakken. Die zal stuk beter zijn.

Als dit de bende is, dan echt een grote fout van bestuur dat zij naar deze spelers luisterden. Als dit soort troep spelers komen klagen, had Stewart/brands gelijk een draai om hun oren moeten geven. Snel terug en ga eens presteren voor je geld.

25 mei 2023 om 11:05

Boscagli heeft bewezen voor PSV een goede verdediger te zijn, in ieder geval beter dan wat er nu in de basis staat, dus dat die niet tevreden is met RvN kan ik nog begrijpen.

Bij de rest van dat rijtje ontbreekt inderdaad echter elke vorm van realiteitszin indien zij erbij zaten, met Veerman voorop.

Komt voor het eerst op de bank terecht en kijkt direct naar opties in het buitenland, terwijl het wel gewerkt heeft want sindsdien laat hij tenminste iets van urgentie in zijn spel zien. Het is voor de Eredivisie een uitstekende voetballer, maar lijkt geen fijne vent te zijn indien niet alles loopt zoals hij dat wil. Is de laatste tijd ook in het veld te zien, constant zeiken of geïrriteerd reageren op teamgenoten.

25 mei 2023 om 11:17

Zullen we alsjeblieft stoppen met namen de wereld in gooien zonder dat definitief vaststaat wie het gedaan heeft? Het heeft geen zin om erover te speculeren en we beschadigen er alleen maar spelers mee die naderhand blijken onschuldig te zijn (xavi). We gaan er nu ook allemaal al vanuit dat de zaakwaarnemer van Veerman het lek was, maar dit nergens bevestigd. We hebben alleen zware vermoedens dan Luuk en Veerman erbij zaten. Maar er zijn er nog 4 die erbij zaten, en die hebben misschien ook allemaal lijntjes lopen. Tis vervelend dat er allemaal spelers veroordeeld worden zonder enige vorm van bewijs.

25 mei 2023 om 11:26

Ik ga er niet van uit dat niet-Nederlandse zaakwaarnemers van buitenlandse jongens lijntjes naar de Telegraaf hebben, dus die vallen sowieso af lijkt mij.

Veerman zijn belangen worden behartigd door Muy Manero, die hebben al een historie met lekken naar de Telegraaf in die hele Bergwijn-saga.

Hetzelfde geldt voor Dursun, dus het is logisch dat er dan gekeken wordt naar jongens die bij zulke partijen onder contract staan. Al helemaal omdat mensen vanuit PSV er geen baat bij hebben om zoiets te lekken, vlak voor de belangrijkste wedstrijd van het seizoen. Met wat dit alles teweeg heeft gebracht kan je PSV namelijk wel afschrijven voor aankomende zondag.

25 mei 2023 om 13:20

Rubentje

Lijkt toch te gaan om deze 3 spelers:

"onder meer Guus Til, Joey Veerman en Érick Gutiérrez zijn verdwenen uit de lijst met spelers die voorheen wel werden gevolgd door de vertrekkend hoofdtrainer."

Vooral Guus Til..wauw... Hahah serieus moest echt paar keer in mijn ogen wrijven na zien van die naam.

Ik zou ook gelijk opstappen als ik een van de beste NL aanvallers ooit was en gasten als Guus Til gaan klagen.

25 mei 2023 om 15:21

Ja of juist niet MrKrillin, want who cares als Guus Til klaagt? Het moeten toch wel meer bepalende spelers zijn geweest anders had RvN ze gewoon niet op hoeven stellen z'n laatste pot. Je kan best een aardig team opstellen zonder die drie.

25 mei 2023 om 10:31

Ik heb het idee dat het spelers zijn die alles geven voor het voetbal die juist met van Nistelrooij door 1 deur kunnen. Waarschijnlijk heeft van Nistelrooij meer professionaliteit geëist van spelers die daar niet mee om konden gaan. Aan de persoon van Nistelrooij kan het haast niet liggen, mijn persoonlijke ontmoetingen met hem waren altijd fijn, de man is rustig, duidelijk en is niet te beroerd je even te helpen en om een praatje te maken. Hij is eigenlijk heel gewoon gebleven.

25 mei 2023 om 10:43

Nijogeth

Gaaf man! Dit is echt een persoon die ik ook eens graag zou ontmoeten voor een gesprek. Een held was hij van mij (al speelde hij bij de concurrent).

25 mei 2023 om 10:48

Moet je ook is met veerman proberen. Die rent bijna via de achterdeur weg en gaat als enige niet eens op de foto. Die denkt dat hij Ronaldo van Volendam is

25 mei 2023 om 14:32

Ik ben zelf Ajacied en dat was bij de meesten op de herdgang wel bekend in de tijd dat ik daar voor mijn oude baan nog met regelmaat kwam. Vrijwel iedereen doet normaal, zegt goedemorgen, op een enkeling na. Ruud van Nistelrooij liep in die tijd nog rond bij de jeugd en was echt iemand die tussen de mensen stond en geen air over zich heen had. De huidige aanvoerder had dat in die tijd wel (geen goedemorgen, geen knikje, niet eens een blik gunde hij je), nu hij bij Barcelona heeft gespeeld zal dat vast erger zijn.

Bijzonder dat Elfrink nog als 'clubwatcher' wordt opgevoerd. Die had werkelijk geen idee van de naderende explosie binnen PSV. Of komt hij alleen met scoops als het goed nieuws betreft? Journalist onaardig in ieder geval.

25 mei 2023 om 10:14

Jij denkt dat hij er niks van af wist? Meneer is overal als eerste bij betreft PSV nieuws maar hier wist hij niks van af? Misschien een bewuste keuze om geen onrust te zaaien bij PSV, waar hij genoeg bronnen heeft die er belang bij hebben. Er is niet voor niets gelekt naar de Telegraaf die er juist op zoek zijn naar zulke dingen.

25 mei 2023 om 10:42

Als hij er wel vanaf wist en het stil heeft gehouden is dat ook journalist onwaardig.

25 mei 2023 om 12:32

Dat zeg ik toch ook? Mooiweerjournalist dus.

25 mei 2023 om 10:15

Elfrink is een echte. Kijk eens hoe Xavi geframed wordt doordat de Telegraaf zijn naam noemt, wat niet berust op feiten. Soms is het beter te wachten en een compleet verhaal te hebben.

25 mei 2023 om 10:31



Als je als clubwatcher actief bent zijn de lijntjes binnen de club enorm belangrijk voor jouw werk. Hoe zorg je dat je deze lijntjes krijgt en ook houdt? Door een goede relatie te onderhouden met de mensen binnen de club. Dus als jij dan weet dat er een paar spelers bij de directie hebben gezeten om te zeggen dat ze het niet helemaal zien zitten in de coach, dan kun je dit natuurlijk gaan melden en een bom laten ontploffen. Of je wacht een of twee weken tot na de belangrijkste wedstrijd van het seizoen en vermeld dan in een artikel dat deze spelers al twee weken geleden hun beklag hebben gedaan. Zo brengt Elferink betrouwbaar nieuws en veroorzaakt hij niet zo'n grote bom als nu. Soms moet je meedenken met de club. Iets wat de telegraaf dus niet doet. Die zijn gebaat bij chaos en onrust.

Denk je dat een Simons nog graag een interview zal doen met de redacteuren van de telegraaf?

25 mei 2023 om 11:06

Rik Elfrink gaat deze week bewijzen dat hij een goede Jounalist is, let maar op !
Die komt deze week met de 6 namen van de spelers

25 mei 2023 om 13:08

80% van de namen zijn al wel bekend gemaakt door de willekeurige PSV fan hier op VZ.

Ik betrap me er zelf ook op dat Veerman absoluut 0 gunfactor heeft en ik hem altijd als eerste zal aanwijzen als onruststoker. Terecht of niet, ik ben heel benieuwd of de ploeg de rug kan rechten en een resultaat gaat halen tegen AZ. Hoe dan ook kijk ik erg uit naar de ontknoping, ookal gaat het maar om de 2e plaats...

Ben benieuwd wie er, naast Veerman, nog meer heeft lopen zeiken achter de rug van Ruud om. Sangare, Xavi, El Ghazi, Fabio, Branthwaite, Saibari, Bakayoko, Fofana en Benitez hebben op sociale media Ruud bedankt. Ruud heeft hier ook op gereageerd dus lijkt mij sterk dat één van deze gasten Ruud genaaid heeft.

25 mei 2023 om 10:22

Het lijkt mij voornamelijk een Nederlandse groep met misschien Til, De Jong, Veerman, Teze, Obispo en Van Aanholt

25 mei 2023 om 10:26

En die mogen allemaal per direct wegwezen van mij. Op Veerman na zit er 0 voetbal in bij deze spelers. Haal Branco maar heb je veerman ook gelijk vervangen.

25 mei 2023 om 10:34

Mag Luuk de Jong bijvoorbeeld niks over de trainer denken en die gevoelens delen? Vind ik eerlijk gezegd maar een rare gedachte.

Van Nistelrooy is een aansteller als je ook leest dat die al 2 keer eerder op wilde stappen. Niemand van de jongens die hier genoemd wordt lijkt mij echt iemand die hem wilde verraden. Of moedwillig iets wil verpesten.

Ook ten Hag heeft ooit kritiek van zijn eigen spelers gehad bij Ajax van zijn eigen spelers, een groot manager zet zich daar overheen en kijkt kritisch naar zijn eigen kunnen en past zich daarop aan.

25 mei 2023 om 10:50

Mo nassoh jong psv betere versie van veerman

25 mei 2023 om 11:15

Bizar want met name Til, de Jong en Teze hebben qua niveau helemaal niks bij PSV te zoeken en Ruud stelde hen toch steevast op.

25 mei 2023 om 11:39

@mempisdepay; Er is een verschil tussen kritiek leveren en interne informatie uitlekken om te je zin te krijgen. Wie dit is geweest is niet duidelijk, maar mag duidelijk zijn dat dit gebeurd is. Dan heb je wel een ontzettende onveilige situatie gecreerd in je eentje of met een groep. De keuze van Ruud om hier niet in te willen werken snap ik ergens dan wel. De manier hoe hij dit gedaan heeft verdient zeker geen schoonheidsprijs en mag hem aangerekend worden. Had dit een week uitgesteld en was in iig vol goede moed de laatste wedstrijd in gegaan. Nu wordt het verrekte lastig om plek twee veilig te stellen.

25 mei 2023 om 11:53

Het lekken is kwalijk, maar kom op het is wel de voetballerij en daar lekt nog wel is ooit iets uit. Was dit echt niet meer op te lossen, dat kan je je toch bijna niet voorstellen, zo erg is het allemaal niet.

25 mei 2023 om 12:38

Ben ik met je eens. Toch is het zo dat door deze situatie PSV in een verrekte lastig pakket komt te zitten. Xavi en Sangare hebben een soort hun vertrouwen geuit in Ruud en zullen dan ook zeel wss vertrekken. Het is hopen dat een andere club dan PSG komt voor Xavi, zodat de hoofdprijs gevraagd kan worden. Dat Veerman niet lekker in de groep ligt begint ook steeds duidelijker te worden, dus we zullen het moeten doen met een heeel nieuw middenveld, gezien het feit dat Guti ook wel wil. Gaat weer goed zo!

25 mei 2023 om 12:52

Dit is een proces dat al het gehele jaar speelt waarschijnlijk. Veerman en Ruud botsten constant. Stewart geef aan een team om Veerman heen te willen bouwen en het bestuur spreekt geen duidelijke steun uit.

Hoe zou jij dit oplossen dan?

25 mei 2023 om 13:01

Sangare zou toch al vertrekken. Laten we hopen dat ze zondag minstens een punt halen. Hopelijk blijft Simons, ook een nieuwe trainer zou hem kunnen overtuigen.

25 mei 2023 om 13:06

@woenselaar,

Ja is het dan zo gek dat hij een team om hem heen wil bouwen. Hij is een van de weinige spelers met exceptionele kwaliteiten voor PSV begrippen, lijkt me niet dat je die als PSV zijnde ook nog wil verliezen. Uiteindelijk is het dan aan die 2 om de koppen bij elkaar te steken.

Dat het bestuur geen duidelijke steun uitspreekt is onzin. Hij mocht toch gewoon blijven ook volgend seizoen. Dat Brands en Stewart willen weten waarom het met de assistenten en deel vd spelersgroep fout gaat, vind ik niet meer dan logisch voor een beginnend trainer.

25 mei 2023 om 13:12

Woenselaar

"hoe zou jij dit oplossen dan?"

- Veerman verkopen;
- Stewart even uitleggen (door Brands dat RvN de hoofdtrainer is en blijft);
- Vertrouwen uitspreken in RvN en vast werken aan nieuw team volgend seizoen
- Xavi Simons overhalen nog minimaal een seizoen te vlammen onder Rvn

Nu spreek je vertrouwen uit in Veerman (terwijl gedragsprobleem heeft). Meerdere spelers willen nu weg Sangare (zou sws weggaan), Benitez en mogelijk Xavi nu ook.

Tel uit je winst om Veerman te behouden.

25 mei 2023 om 13:33

@memphis,

Ik vind dat heel gek ja. Er heerst bij PSV al jaren een nalatige cultuur als het op topsportklimaat aan komt en dan ga je de belichaming daarvan belangrijk maken? Volgens mij hebben die twee volgens de berichtgeving dat vaak zat geprobeerd goed te maken en kwamen ze daar niet uit.

"dat het bestuur geen duidelijke steun uitspreekt is onzin. Hij mocht toch gewoon blijven ook volgend seizoen"

Mocht hij gewoon blijven het volgende seizoen ja? Komt dat uit dezelfde persconferentie waarin Stewart en Brands aangeven er 'niks van te snappen' ?bovendien wederom mijn punt; Veerman wordt belangrijk gemaakt door het bestuur terwijl hij en van Nistelrooij elkaar duidelijk niet liggen. Het onderliggende probleem is helemaal niet opgelost. Er is een lek naar de media (bekend) en de trainer wordt niet uit het vuur gehouden.

Dat ze willen weten waar het fout is gegaan is iets voor na het seizoen. Tijdens de gehele soap is er door het bestuur naar buiten toe geen enkele keer steun uitgesproken. Ik vind het dan meer dan logisch dat een trainer zijn conclusie trekt en denkt hoe is het.

25 mei 2023 om 13:35

@mrkrillin,

Volledig eens. De spelers die het meeste gewicht droegen in deze selectie liepen allemaal weg met hem. Nu bestaat de kans dat Xavi, Benitez en Sangare (al ging die mogelijk toch al weg inderdaad) weg lopen. Zeker Xavi en Benitez is een grote klap voor de club.

Dat mijn club in een crisis zit omdat pure middelmaat heeft lopen klagen, onbegrijpelijk... Die wijs je toch meteen naar de deur met een platte hand en de bijgevoegde tekst 'heul gauw normaal doen'

Er.zullen heel wat brandjes moeten worden geblust voor de wedstrijd tegen AZ.

25 mei 2023 om 10:45



Let it burn let it burn!!!

Dacht eerst we gaan het nooit halen. Nu geef ik Ajax 25 kans.
Zie ons namelijk niet zomaar winnen van Twente.

Hoop dat de spelers die loyaal waren aan RvN nu niet thuis geven. Omdat ze graag willen vertrekken.

Dus Benitez, Sangare, Xavi, El Ghazi, etc speel op 10!!!

Laat Veerman, Luuk, Til, Teze maar eens hard bikkelen.


25 mei 2023 om 15:24

Zul je zien, scoort Til een hattrick.

Wat mij betreft mogen de onruststokers per direct buiten de selectie worden gezet. Het zal het team verre van goed doen als je die spelers op de laatste speeldag nog minuten gaat gunnen.

Ik vind het echt mooi dat er nog spelers zijn die emotie durven te tonen, dat terwijl ook Sangare niet altijd zeker was van een basisplek (al had dat mss ook te maken met de ramadan).

Veerman was al een naar mannetje bij ons ondanks zijn kwaliteiten. Wat zal die gast zichzelf in het buitenland tegen komen als hij daar dit soort grappen flikt.

Deze breuklijn die door de selectie lijkt te lopen zou wel eens funest kunnen zijn voor de wedstrijd van komende zondag. Uiteraard is de eindklassering van PSV mede afhankelijk van Ajax dat nog maar van Twente moet zien te winnen, maar goed. Ik ben benieuwd of Fred Rutten deze jongens tijdig in het gareel weet te krijgen. RvN zou met de timing van zijn vertrek PSV wel eens de ultieme - terechte - trap na kunnen hebben gegeven.

Het kan allemaal snel gaan in de voetbalwereld. Eerst werd Ruud weggezet als koppige boeman, waar spelers, stafleden en bestuursleden niet mee wilden werken, maar nu wordt de andere kant ook steeds duidelijker. Een zeikende Luuk en Veerman gecombineerd met bestuurlijke onkunde. Ondanks dat ik de timing van Ruud uiterst belabberd vind, snap ik zijn keuze steeds meer en denk ik dat PSV op bepaalde vlakken niet professioneel genoeg is.

Het is toch al bijzonder dat nu blijkbaar maar 2 spelers klagen en eigenlijk waren het er er meer.

Als de minderheid vind dat trainer weg moet dan moeten misschien zelf de spelers vertrekken.

25 mei 2023 om 11:26

Ik denk (zoals hierboven vermeld) dat je die klagende spelers zelf al wel kan invullen. Diverse spelers hebben namelijk Ruud al bedankt.

Sangare is een van de weinige spelers die realiseren wat voor een grote speler RvN is geweest en daar ook waardering voor heeft. Als je dan ziet dat iemand met zo'n status zo achterbaks en respectloos wordt behandeld door spelers die niet eens in de buurt komen en zullen komen van het niveau wat RvN aantikte maar wel de betweter uithangen, dan zou ik ook razend worden.

Je weet gewoon dat Ruud Veerman aansprak over het feit meer te moeten leven voor de sport en daar discussies over kwamen. Veerman geeft in elk interview of bij Andy in de auto aan dat hij niet zoveel heeft met het professionele gedrag zoals lopen in de voorbereiding. Daarom zal hij never nooit de top behalen en er ook niet mee zitten

Ik snap er niks van. Je hebt dan vermeend een groep spelers die een klacht hebben ingediend bij het bestuur. Dat bestuur spreekt niet het vertrouwen uit naar Ruud, die dan zelf zijn conclusies trekt. En dan is (waarschijnlijk de andere helft van de) selectie weer van slag. Waarom kan je dan niet gewoon het vertrouwen uitspreken in je eigen trainer als bestuur zijnde als blijkbaar Sangare, Simons en Benitez gewoon heel tevreden zijn met hem? Daar moet in de selectie toch een verschrikkelijke tweedeling zitten

25 mei 2023 om 14:50

Ik denk dat je die spelers even moet wegdenken. Die ingediende klacht is namelijk al van drie weken geleden. Als dat Van Nistelrooy zo hoog had gezeten, was hij toen al vertrokken. Afgelopen dinsdag zijn ze met het management bij elkaar gaan zitten, en daarin viel ineens het woord 'exit' (bij monde van Stewart, afgelopen persconferentie). Dat is de reden waarom Ruud vertrokken is. Die zocht steun, en kreeg het tegenovergestelde.

Stewart en Brands worden 'the day after' veel te erg uit de wind gehouden.

Hij sloot zich op in zn auto en ze gingen hem nog halen ook? Wat voor kinderachtig gedrag is dat dan? Beetje gelijk aan ik houd mn adem in tot ik mijn zin krijg

Je staat als "klager" toch eigenlijk behoorlijk voor lul als al de spelers die bewezen hebben professioneel te zijn en hard willen werken vol achter de trainer blijven staan.

Misschien kwam Sangare er nu pas achter dat je de bal naar een speler moet spelen die hetzelfde shirt heeft. Zou ik ook woedend zijn!
Wat is dit een slechte voetballer zeg.

Lekkere timing allemaal. Vlak voor de belangrijkste pot van het jaar

Ben benieuwd hoe dit door gaat werken na zondag toe

Klagende spelers lekker transfer vrij weg doen de Jong is toch verleden tijd

De typische Nederlandse mentaliteit komt boven drijven bij PSV. Ben wel benieuwd naar het huilgezicht van de Jong in het eerst komende interview.

Als ik Sangare was (Of Simons) dan zou ik op de training er even als een zeis doorheen gaan zodat die klagers zaterdag ook niet spelen.

25 mei 2023 om 14:20

Wat bedoel je met "de typische Nederlandse mentaliteit" eigenlijk? En vanwaar onttrekt de Nederlander Simons zich aan die mentaliteit en heeft bijv. Guiterrez (die wel geliinkt wordt aan clashen met Van Nistelrooij) als Mexicaan juist weer wel die typische mentaliteit. Ik snap er niks van haha!

25 mei 2023 om 15:49

De klaagzang mentaliteit!!! Moet jouw bekend zijn met die vlag van je ;-)

Ik vind Simons onnederlands als het gaat om mentaliteit. Logisch als je niet in een Nederlandse cultuur bent opgegroeid. Ik heb de naam Gutierrez niet vernomen maar het kan. De klaagmentaliteit is niet strikt voorbehouden aan Nederlanders.

25 mei 2023 om 18:36

Hahah nou ik denk dat Simons wat klagen betreft juist vrij hoog op het lijstje staat als je de hele PSV selectie naast elkaar zet

Ook niet verrassend dat de spelers die vaak niet spelen dan gaan klagen. Luuk de jong vind ik dan wel echt n type snitch. Maar had dat achter veerman dan weer minder gezocht. Echt toxisch gedrag. Moet je als club blij mee zijn, not.

Veerman lijkt misschien lastig maar lijkt me geen kerel die achter je rug om gaat klagen bij de baas. Lijkt me eerder een flapuit die de confrontatie rechtstreeks zal opzoeken. Van Luuk verwacht ik dit meer als ...zoveel sympathie ik voor z'n broer heb zo weinig kan ik die opbrengen voor Luuk.

Ruud heeft kloten.. niet met je laten ouwe hoeren!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren