Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zidane roept op tot laatste interland voor Henry: ‘Zou fantastisch zijn’

Laatste update:

Thierry Henry heeft zijn afscheid aangekondigd bij New York Red Bulls. Of de carrière van de 37-jarige Fransman helemaal is afgelopen, is nog niet duidelijk: Henry zegt in beraad te gaan over zijn sportieve toekomst. Collega-legende Zinédine Zidane roept Henry op om nog een keer in actie te komen voor de nationale ploeg.

/

Op 26 maart speelt de nationale ploeg van Frankrijk een oefenduel met Brazilië, een herhaling van de WK-finale van 1998. De Franse sportkrant L’Équipe roept op tot een uitnodiging van Henry en daar sluit Zidane zich helemaal bij aan. “Voor alles wat hij heeft betekend voor het Franse voetbal, zou dat een fantastisch moment voor hem zijn.”

Niet iedereen hoopt op een uitnodiging voor Henry, die op 123 interlands (51 goals) staat. “Spelen voor de nationale ploeg mag geen cadeautje zijn”, vindt ex-bondscoach Raymond Domenech. “Henry weet dat, want hij heeft het shirt meer dan honderd keer gedragen.”

Moet Thierry Henry opgeroepen worden voor het oefenduel met Brazilië?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die Domenech moet helemaal zn mond houden met zijn anti voetbal visie. In een oefenwedstrijd kan je Henry dat wel gunnen.

2 december 2014 om 14:19

Domenech is zelf een triest figuur die zijn spelers selecteerde op basis van astrologie..

2 december 2014 om 14:30

Domenech weet ook dat handsbalgoals tegen ierland, door nota bene Henry, cadeautjes zijn die je normaal nooit krijgt. En toen klaagde hij ook niet. Dus gun deze held een waardig afscheid. Heeft 100 keer meer betekend voor het franse voetbal dan raymond 'who?' Domenech.

2 december 2014 om 14:33

Precies helemaal gelijk kan frankrijk op een mooie manier gedag zeggen tegen een van de beste spelers ooit en zeker de speler die ooit in de bpl heeft gespeeld

2 december 2014 om 16:38

Inderdaad, die domenech heeft het bondscoachschap kado gekregen dus hij heeft geen enkel recht van spreken....

3 december 2014 om 00:18

mee eens. Daarnaast is het nou ook weer een of andere amateur die eens mee mag doen. het is wel Henry. die kerel is nog steeds verschrikkelijk goed, puur door zijn voetbal instinct.

Wat een zuurpruim did raymond
Is toch hardstikke leuk voor de fans en.hem zelf. Het is nirt voor de kwalificatie maar gwn een oefenduel, doe niet zo.flauw!!

Als dat net zo gaat als de laatste interland van Zidane zeg ik doen!

Spelen voor Frankrijk mag geen cadeau'tje zijn, en Henry moet het weten want hij heeft het shirt meer dan 100 keer gedragen..

sorry.. maar als je zo iemand een afscheidsduel gunt is dat omdat hij dat Verdient heeft..
Misschien juist omdat hij 123 keer dat shirt heeft gedragen of omdat hij 51 keer gescoord heeft daarin, of omdat hij een WK heeft gewonnen en een EK heeft gewonnen...

Dat is geen cadeau'tje, dat heb je dan gewoon verdiend.

Die Domenech snapt 't niet helemaal he!
Ik snap dat spelen voor je land geen cadeau is, - als je je nog moet bewijzen!

Maar Henry is zo'n geweldige speler geweest , je moet zo'n vent nog een keer 'bedankt' kunnen zeggen.

Op internet circuleert al dat Ajax interesse heeft in hem. Zal wel een gevalletje Eto'o zijn..

2 december 2014 om 14:43

Denk het ook. Henry heeft een bloedhekel aan kunstgrasveldjes en Ajax is niet het type club die dan tegen Henry zegt "ja oke, die wedstrijden mag je wel overslaan".

2 december 2014 om 18:58

Mag ik ook zijn nummer? Waar heeft Henry gezegd dat hij kunstgras niks vind?

3 december 2014 om 12:28

Je hebt nog geluk dat ik dit beantwoord na zo'n bijdehante opmerking.

Zijn voormalige club New York Red Bulls heeft herhaaldelijk gezegd dat Henry niet beschikbaar is voor duels op kunstgras, wegens het risico op blessures en dergelijke. De meest recente uitwedstrijd tegen New England Revolution was een uitzondering, puur omdat het ging om de halve finale van de MLS-playoffs. Maar normaal gesproken speelt Henry niet op kunstgras. Wilt hij niet.

2 december 2014 om 14:48

De wedkantoren schatten in dat hij wellicht naar Ajax gaat. Dus Ajax heeft geen interesse of iets dergelijks getoond. Ik acht de kans heel klein. Zie hem eerder naar een Franse ploeg gaan.

2 december 2014 om 14:54

Haha die gaat nooit naar Ajax, dat mogen ze daar dromen. Ik denk dat hij gewoon terug naar zijn lievelingsplek/stad gaat London dus, waar hij een functie gaat krijgen bij Arsenal. Ik denk ook dat hij de opvolger word van Arsene Wenger met Dennis Bergkamp als assistent.

2 december 2014 om 17:42

Klopt dat die geruchten gaan mede door zijn vriendschap met Bergkamp..... maar na de perikelen rondom Eto'o zeg ik "eerst zien en dan geloven".

Wie is Domenech? En mag die een mening hebben zonder naar de sterren te kijken?

Henry is een geweldenaar en elke voetballiefhebber moet hopen op een selectie. Wat jammer dat hij na Barcelona niet naar Europa trok. Titi legend, Domenech who?

2 december 2014 om 15:02

Haha als je zijn foto ziet ken je hem wel. Drie maal raden wie er de coach was van Frankrijk tijdens het wk van 2010. Waar Frankrijk met een rel terug naar huis ging.

2 december 2014 om 15:43

Ja ik ken hem uiteraard wel, was sarcastisch

Nog 1 keer vals spelen door hands te maken in een kwalificatieronde en daarmee onterecht naar een eindronde gaan. Goed plan Zidane

2 december 2014 om 15:30

Het betreft een oefeninterland...

Als je meer dan honderd keer hebt gespeeld heb je het naar mijn zeggen wel verdiend, maar volgens mij mocht domenecht Henry ook niet

2 december 2014 om 15:43

Henry had niet het juiste sterrenbeeld

2 december 2014 om 17:36

Serieus??

3 december 2014 om 09:25

Haha zo denkt Domenech

Je moet het verdienen opgeroepen te worden, dat zeker. Niet iedereen is in de wieg gelegd om het nationale team te halen.

Maar Henry moet je smeken om hem te mogen eren .hij is een van de grootste Franse spelers ooit.

Beste Franse aanvaller aller tijden en zeker in de top 3 beste Franse spelers ooit! Thierry the King

2 december 2014 om 15:38

Lastig, je hebt gewoon zoveel goede Franse voetballers. Vieira, Henry, Zidane, Platini en ga zo maar door.

2 december 2014 om 15:44

Voor mij persoonlijk

1)zidane
2)henry
3)thuram

2 december 2014 om 16:06

Dan heb je ook nog geweldenaren als Vieira, Blanc, Platini en Just Fontaine. En natuurlijk toekomstige geweldenaren in de vorm van Varane en Pogba

Ik vind van wel, een laatste eerbetoon zou deze Franse legende wel verdienen. En dan eventueel een functie bij Arsenal.
Misschien in de technische staf om Wenger in de toekomst op te volgen?

Mss dan tegen Ierland, zou lachen zijn.

Raymond Domenech... De man die er voor heeft gezorgd dat Frankrijk de afgelopen paar jaar uit een diepe dal moest klimmen. Zijn enige succes was het Wk 2006 en dan moet je toch wel heel erg twijfel of het wel niet kwam door Zidane, Henry, Viera, Thuram, etc. Op het Ek en Wk van 2008 en 2010 ging het heel erg slecht en toen kwamen de schandalen naar boven. Henry heeft veel meer betekend voor het Franse voetbal dan Domenech ooit zou kunnen bereiken. 123 interlands en topscoorder aller tijden voor Frankrijk met 51 doelpunten. Ik hoop dat hij zijn afscheidswedstrijd krijgt want als iemand het heeft verdiend is het Henry wel.

Domenech ik hoop dat je heel erg hard tegen een muur botst met je wagen kutkerel

Die domenech is echt niet serieus te nemen, wat een misbaksel. Lijkt mij een waardig afscheid, tegen een top land waar je geschiedenis mee hebt. Dat is toch wel het minste dat hij verdient?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren