Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zidane lacht: ‘Ik ben verliefd op hem, maar hij is een tegenstander’

Laatste update:

Paris Saint-Germain neemt het dinsdagavond in het Santiago Bernabéu op tegen Real Madrid en dat zou weleens een bijzondere wedstrijd kunnen worden voor Kylian Mbappé. De jonge aanvaller wordt namelijk al geruime tijd in verband gebracht met een overstap naar de Koninklijke en trainer Zinédine Zidane liet meer dan eens doorschemeren zeer gecharmeerd te zijn van zijn landgenoot.

Zidane ging maandag tijdens een persconferentie dieper in op de confrontatie met les Parisiens en kreeg daar ook de vraag of Mbappé dinsdag verliefd zou worden op het Bernabéu: “Ik ben al langere tijd verliefd op hem, in de eerste plaats als persoon”, was het lachende antwoord van de oefenmeester. “Hij is hier lang geleden al eens op proef geweest, dit is niet de eerste keer dan hij hier komt. Maar morgen zal hij een tegenstander zijn. We weten hoe belangrijk hij is en daar zullen we klaar voor moeten zijn.”

Zidane: 'Stiekem ben ik wel een beetje verliefd op Kylian Mbappé'

PSG heeft ook Neymar weer terug voor de kraker in het miljardenbal en Zidane verwacht een zware wedstrijd voor zijn ploeg: “Ik denk dat ze allebei gaan spelen en daar zullen wij ook klaar voor zijn, het zal een superwedstrijd worden.” Real verloor de heenwedstrijd tegen de Fransen in september met 3-0 en krijgt in eigen huis de kans om zich hiervoor te revancheren. Zidane geeft echter aan dat zijn ploeg zich hier in eerste instantie niet door zal laten leiden.

“Nee, het is meer dat we thuis spelen en een goede wedstrijd willen spelen, ik wil mijn team negentig minuten op een hoog niveau zien acteren. Wij staan er nu anders voor dan toen en dit is geen herkansing. Het is echter wel de belangrijkste wedstrijd van het seizoen tot nu toe en ook nog eens tegen een enorm sterke tegenstander. Deze wedstrijd zal veel van ons vragen en daar moeten we klaar voor zijn, in ons hart, in ons hoofd en ook op het veld.”

PSG is nog foutloos in Groep A van de Champions League en gaat met twaalf punten uit vier wedstrijden aan kop in de poule. Real Madrid volgt met zeven punten op een tweede plek, terwijl Club Brugge en Galatasaray respectievelijk twee punten en een punt hebben verzameld.

Wat verwacht jij van Real Madrid - Paris Saint-Germain?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop echt dat hij in 2022 naar Real gaat komen. Is de toekomstige superster en een aanval met Hazard-Jovic-Mbappe wordt smullen🤩

25 november 2019 om 14:35

Mbappe gaat gewoon de spits in met Rodrygo aan de flank

25 november 2019 om 14:36

Dat zou je ook zeggen over een aanval met Hazard, Benzema & Bale maar toch loopt lang niet altijd even lekker.

26 november 2019 om 12:11

Hazard, Big Benz, Rodrygo loopt anders wel erg goed. Mbappe kan mooi over een paar jaar Big Benz vervangen.

Dit wordt echt een jantje voor Real Madrid. PSG maakt gehakt van Real met die supersterren voorin. Ik acht de kans dat Real wint 20%.

25 november 2019 om 15:58

Ik denk om eerlijk te zijn dat shinigami100 gelijk heeft. Ik weet eigenlijk niet of Neymar al terug us van zijn schorsing, maar als dat wle het geval is, dan zie ik Real zeker niet winnen.

25 november 2019 om 17:30

Real gaat pakslaag krijgen is geen schim van de ploeg die het 2 a 3 jaar geleden was.

25 november 2019 om 17:19

Nee man, Real is in goede doen nu dus ik verwacht een afstraffing voor PSG. Let maar op. Ze drogen ze af.

25 november 2019 om 17:48

Dan zou ik geld op PSG inzetten als ik jou was. De bookies schatten het namelijk anders in

Ik verwacht een afslachting van Real Madrid. De aanval Neymar, Icardi & Mbappé is zo verschrikkelijk dodelijk, en met Varane en Ramos staat het allesbehalve stabiel achterin.

25 november 2019 om 14:44

Di Maria gaat de show stelen, die is al maanden in bloedvorm.

25 november 2019 om 14:49

Zou die dan op 10 spelen of ipv een van de drie mannen voorin?

25 november 2019 om 15:11

Lijkt me dat Di Maria dan op 10 zal spelen idd.

25 november 2019 om 15:26

Of neymar op 10

In de foto van Zidane kun je de verliefdheid al zien. Het zou de perfecte relatie zijn .ik ben wel benieuwd wat deze wedstrijd gaat doen. Als Mbappe het op zijn heupen krijgt, zal Real het nog lastig gaan krijgen.

Het zal vast een leuke wedstrijd worden maar in principe staat alleen de 2,7 miljoen euro winst premie op het spel. Zelfs als Real Madrid wint dan staan ze nog 2 punten achter PSG met nog 1 duel te gaan. En laten wel wezen zelfs Real is er ook al. Hoop/zou zeggen de beuk erin voor beide teams en lekker gas geven. De 6e wedstrijd kan je alitjd nog mensen sparen om problemen qua schorsingen in laatste 16 voorkomen zoals wink wink Ramos tegen Ajax. Kwam ze uitiendelijk flink duur te staan.

Mag Neymar inmiddes weer meedoen? Dit PSG gaat elke ploeg opvreten dit jaar.

25 november 2019 om 15:55

Yes Neymar heeft zn schorsing rr op zittem. Denk verder dat psg de cl pakt. Neymar mbappe icardi di maria.. pff wat een aanval

25 november 2019 om 16:33

Idd een geweldige aanval wanneer ze allemaal tegelijk, zoals nu, in vorm zijn. Je ziet het echter vaak dat topploegen die in het begin van het seizoen in topvorm zijn, vaak net dat tikkeltje tekort komen op het einde van het seizoen. Heb dit al bij Man City, Bayern en Barcelona gezien.

25 november 2019 om 18:17

Wordt letterlijk elk jaar gezegd nadat ze het leuk doen in het begin van het seizoen en de groepsfase, maar daarna zakken ze keer op keer gewoon door de mand. Ik vermoed dat het dit jaar niet anders zal zijn en ik denk ook dat Real (ook gewoon in vorm) morgen nog wel wat mensen gaat verassen.

Logisch is hij gecharmeerd van Mbappe, welke trainer of voetballiefhebber is dat niet? Wordt nu waarschijnlijk aangedikt ter afleiding zodat Real er een punt uit kan gaan slepen morgenavond, echter zijn ze beiden (psg en Real Madrid) al vrijwel zeker van de volgende ronde.

Wie is nou niet verliefd op Mbappe in Madrid? Iedereen weet dat dit een bijzondere pot voor Mbappe gaat worden, want vroeg of laat wordt Santiago Bernabau zijn thuishaven. Ergens hoop je stiekem dat 80 duizend man een staande ovatie geeft aan Mbappe voor een prachtige doelpunt ofzo. Wel bij een 3-0 stand. Wordt een mooie pot morgen. Beide teams in vorm. Vrees echter wel voor de aanval van PSG. Zo dodelijk op papier.

PSG draait lekker met Icardi en Di Maria in bloedvorm. Dan nog luxe Mbappe en Neymar achter je hand. Wat moet je nog meer willen behalve een betere verdediging als trainer pfft. Als PSG wat fatsoenlijke verdediging had zie ik ze echt minstens halve finale bereiken met zo een voorhoede.

De enige manier dat mbape naar real kan is als hij trnasfer vrij gaat of verkocht wordt met een 1 jarig contract

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren