Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zidane: 'Hij heeft problemen gekend, maar kan net zo worden als Cristiano'

Laatste update:

Real Madrid had het zaterdagmiddag erg lastig bij Real Sociedad, maar ontsnapte in de slotfase aan duur puntverlies. Dat was te danken aan Gareth Bale, die op fraaie wijze met zijn hoofd voor de enige treffer van de wedstrijd tekende. Zinédine Zidane was dan ook zeer te spreken over de Welshman, die bij absentie van Cristiano Ronaldo en Karim Benzema grotendeels alleen de kar moet trekken voorin.

/

“Gareth heeft zijn problemen gekend, maar ik denk dat hij net zo kan worden als Cristiano en veel wedstrijden kan spelen voor Real”, zei de Franse coach na afloop. “Het is fijn om een belangrijke speler te zien scoren voor de wedstrijd van woensdag (tegen Manchester City, red.). Het is ook prettig dat hij na veel blessureleed weer volledige wedstrijden belangrijk kan zijn.”

Bale zelf toonde zich uiteraard ook zeer tevreden met zijn prestatie. “Vanaf nu is iedere wedstrijd een finale”, zei hij. “We kunnen de competitie nog steeds winnen en zullen blijven vechten.” Wel sprak hij zijn zorgen uit over de absentie van zijn maatjes voorin. “Het zijn twee belangrijke spelers, maar we hebben het vandaag met zijn allen opgelost. We zijn drie punten rijker en dat is het enige dat telt.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bale is in wereldvorm. Draagt madrid echt de afgelopen tijd

30 april 2016 om 22:33

Ik vond hem tot die goal toch anders echt wel niet echt goed spelen, veel balverlies,
geen genome kansen... Modric draagt toch meer dan wie ook daar de ploeg!

1 mei 2016 om 10:45

Mee eens Thibaut! Voor zijn goal speelde hij erg slordig! Ik ben zelf een RM fan en vind dat Bale veel beter kan doen. Echter, ben ik blij dat hij een goal kon maken. Dat is goed voor zijn zelf vertrouwen.

Net zo als Ronaldo worden betwijfel ik. Vind Bale nog niet eens beter dan Robben als ze beide in topvorm zijn. Ronaldo en Messi zijn allebei van buitengewone klasse en hebben dus ook een grote voorsprong op de rest van de spelers. Bale is en blijft een hele grote bijwaarde van Real Madrid, maar om hem, zoals Zidane zegt, te vergelijken met Ronaldo is wel een beetje buiten de bocht om.

30 april 2016 om 22:29

Op basis waarvan? Hij maakt cruciale goals de laatste tijd en ik vind hem voetballend gezien beter dan ronaldo.

30 april 2016 om 22:41

Voetballend gezien beter? Juist het voetballende gedeelte is hetgeen dat bale in mijn ogen mist om net zo goed te worden als Cristiano. Sommige mensen doen alsof Cristiano alleen maar kan scoren, rennen en koppen. Kijk eens hoe Ronaldo altijd combineerd met Benzema en hoe hij dat bijvoorbeeld met James deed vorig seizoen en isco. Juist dat is alles waar bale minder in is. In de kleine ruimte en combinaties met korte passes. Bale is belangrijk en staat op nu het moet, maar ik zie hem niet zo goed worden als Ronaldo

30 april 2016 om 23:00

Bale voetballend beter? Zou bijna denken dat je pas net voetbal kijkt...

30 april 2016 om 23:08

Ik zie bale regelmatig zijn man passeren en kansen creeeren. Je wou mij toch niet vertellen dat je dat ronaldo veel ziet doen?

30 april 2016 om 23:15

Cristiano is zonder twijfel 1 van de beste voetballend spelers die er is. In Engeland heeft hij dingen laten zien, die bijna geen enkele andere voetballers heeft laten zien. In Spanje in z'n beginjaren ook.

De laatste paar seizoenen wat minder, maar sinds de aanstelling van Zidane zie ik veel meer acties.

30 april 2016 om 23:37

In engeland is al een jaartje of zeven geleden dus dat gaat wat mij betreft niet meer op.

30 april 2016 om 23:40

Voetballend gezien bestaat niet want voetbal draait om 2 dingen, geen goals krijgen en goals maken. Goals maken doet cr7 best aardig denk ik.. maare als bale niet zo vaak geblesseerd was zou die echt een monster zijn zeker

1 mei 2016 om 00:46

Ben het er wel deels mee eens. Voetballend van gelijk niveau (Bale is beter in lange ballen en man passeren). Toch vind ik Ronaldo steeds sterker geworden de laatste jaren in balbezit, vaak een goede kaats of passes die bijna altijd aankomen, weinig balverlies. Ronaldo heeft tov Bale een grote voorsprong op mentaal vlak.

1 mei 2016 om 02:30

Mick026 is een Ronaldo-hater, maar hier heeft hij wel gelijk. De laatste 2 jaar is Ronaldo veranderd in een andere speler, meer een spits dan meer een voetbaltype zoals hij was in Man und en in het begin bij Real. Bale wordt alleen maar nog beter. Je ziet nu ook dat hij in de korte ruimtes beter kan spelen dan eerst. Hij heeft zich prima ontwikkeld in Spanje. De passes van Bale zijn ook overtuigender.

30 april 2016 om 22:42

"Ik vind Bale nog niet eens beter als Robben"

Robben is ook een doodnormale voetballer...

Bale zijn statistieken zijn dit jaar indd geweldig, maar vaak speelt hij heel zwak, maar scoort dan wel.
Bale is een mindere versie van Ronaldo

1 mei 2016 om 02:32

Vaak zwak? Hoezo? Hij is de speler met de meeste dreiging, maakt dit seizoen ontzettend goede acties en bereidt heel veel aanvallen op. Ook heeft hij veel assist dit seizoen op z'n naam, dat terwijl hij dit seizoen heel veel wedstrijden heeft gemist.

Dit seizoen is hij erg goed op dreef en laat hij zich vaak gelden met belangrijke doelpunten. Sleept Real ook lekker door de moeilijke tijden heen momenteel. Doet me denken aan Neymar en Suarez toen Messi afwezig was.

1 mei 2016 om 02:37

Vorig seizoen was hij niet goed bezig maar dit seizoen is hij echt fenomenaal. Vind je trouwens niet dat Bale zich pas eigenlijk heeft ontwikkeld na 2 jaar in Spanje. Dan bedoel ik voetballen in de korte ruimtes, combineren, aannames zijn beter geworden. Hij is het nu gewend. In zijn 1e jaar deed hij het wel goed, maar was wel slordig. Logisch overigens want was zijn 1e seizoen. 2e seizoen was het slecht. En nu in zijn 3e seizoen speelt hij de sterren van de hemel. Hij zet aanvallen op scoort erop los geeft assist, heerlijk.

1 mei 2016 om 20:39

Dat komt ook doordat hij niet alleen aan het Spaanse voetbal moest wennen, maar tegelijkertijd ook aan zijn nieuwe positie binnen een nieuwe elftal. Zet hem op links en ik zie hem wel Ronaldo's afwezigheid vervangen. Misschien niet even goed als Ronaldo worden. Hij heeft zeker de kwaliteiten om Ballon D'or te winnen bijvoorbeeld als hij zich zo blijft ontwikkelen. Als Barcelona fan is dat toch wel zorgwekkend, want als minder blessures op zou lopen zie ik hem echt ver komen.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren