Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zenit morst na achtste rode kaart Witsel, historisch punt voor Austria

Laatste update:
/

Zenit Sint-Petersburg heeft ook de tweede wedstrijd in Groep G van de Champions League niet in een zege om kunnen zetten. Na de 3-1 nederlaag bij Atlético Madrid kwamen sine-belo-golubye dinsdag niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel tegen Austria Wien. Er zal vooral worden nagepraat over de rode kaart die Axel Witsel kreeg, vlak voor rust. De Oostenrijkers staan nu net als Zenit op één punt.

Zenit won vier van zijn laatste vijf Europese thuiswedstrijden en Austria was dus gewaarschuwd. Die Veilchen boden echter dapper tegenstand en sleepten een punt uit het vuur. In de eerste helft waren de Russen sterker en met name Hulk en Danny waren gevaarlijk; eerstgenoemde raakte na een half uur zelfs de paal. De bezoekers bleven relatief eenvoudig op de been en maakten het de defensie van Zenit bij wijlen ook erg lastig: Yuri Lodygin keerde een schot van Daniel Royer en Philipp Hosiner mikte naast. Op slag van rust moest de thuisploeg met tien man verder door een rode kaart voor Witsel. De Belg ging hard door op Royer, maar een directe veldverwijzing was misschien wat zwaar bestraft. Witsel pakte alweer zijn achtste rode prent in een Champions League-wedstrijd.

Trainer Luciano Spalletti besloot om in de tweede helft Roman Shirokov en Andrei Arshavin de wei in te sturen en Zenit was ondanks het ondertal aan spelers niet van plan achteruit te lopen. Toch moesten de fans in Petrovsky tot minuut zeventig wachten op de eerste serieuze kans: een voorzet van Arshavin ging aan iedereen voorbij. Even later ging een vrije trap van Hulk net naast. De teams hadden relatief veel overtredingen nodig en dat kwam het duel niet ten goede. Zenit behield wel de controle, maar kwam niet verder meer dan een geblokt schot van Hulk. Austria pakte hierdoor zijn eerste punt ooit in de Champions League.

Denk jij dat Zenit Sint-Petersburg de volgende ronde haalt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heerlijk dat het grote geld bij lange na niet altijd wint.
Vanavond Ajax even een overwinning en mijn avond kan al niet meer stuk.
Wzawzdb!

Hulk was ook rampzalig bezig. Witsel gewoon dom bezig met die tackle.

1 oktober 2013 om 20:06

Was een tackle waarvan er 1000 op één wedstrijd plaatsvinden, Witsel was helemaal niet dom bezig hoor,

1 oktober 2013 om 20:14

Komt met noppen vooruit op de enkel in. Heeft hij vaker gedaan en vaker rood voor gekregen. Timing was ook nog eens erg slecht.

1 oktober 2013 om 23:29

komaan man...witsel is idd geen engel, maar dit is gewoon hard tackelen maar raakt toch overduidelijk gewoon de bal eerst?

1 oktober 2013 om 21:39

Helemaal geen directe rode kaart man.

Daarbij hoe kan Witsel nu al 8 rode kaarten hebben in de CL? Volgens mij is dit pas zijn 4de of 5de campagne?
Is dit niet gewoon zijn 8e in zijn carriere?

1 oktober 2013 om 21:44

Ongeveer zo textbook rood als het maar zijn kan. Geen donkerrood, maar ongeveer zo vanzelfsprekend als iemand neerhalen die alleen op de keeper afgaat. Dat is wat ze leren en Witsel moet beter weten.

En het artikel maakt een fout, het is de 8e uit zijn carriere, onmogelijk dat dit zijn 8e rode kaart in een CL-wedstrijd is.

1 oktober 2013 om 22:08

Haha ga korfbal spelen man, hij raak de man niet eens.

2 oktober 2013 om 07:52

Bij korfbal krijg je zeker rood als je iemand zo onderuit haalt.

Mooi voor Austria dit, had eerlijk gezegd niet verwacht dat ze nog punten gingen halen in de CL.

90% van alle toto spelers zal hun toto nu wel verpest hebben..

1 oktober 2013 om 20:02

Klopt Haha

on : Vind het mooi dat Austria Wien hier een punt heeft weten te pakken, erg knap!

1 oktober 2013 om 20:12

Hehe, ik was te laat voor deze wedstrijd dus heb gelukkig nog kansne!

1 oktober 2013 om 20:15

ik ga echt niet op een zenit die een quotering van maar 1,38 geeft spelen hoor, haha.

Zenit was ondanks met tien de betere partij en had hier gewoon moeten winnen. Zonde dat ze nu uiteindelijk punten verliezen tegen een kwalitatief mindere tegenstander. Maar goed, dat is ook wel weer typisch van onze clubs. Hopelijk gaat Hulk zijn oude club pijn doen.

Ff n ander toto maken die cker wel zal cashen

Heb net de beelden bekeken, zelfs geen geel waard vind ik, gestrekt been? Hij schuift in en zwaait met zijn voet naar de bal maar mist, van een gestrekte trap is hier geen sprake. Bizarre rode kaart, diep onterecht.

1 oktober 2013 om 20:16

Sorry, misschien zie ik iets anders dan jij, maar voor mij ziet het er uit alsof hij over de bal heen tackled en dus direct op de voet van de tegenstander inzet. Als de scheids het ook zo beoordeeld heeft vind ik een rode kaart meer dan terecht.

1 oktober 2013 om 20:18

Amen, terecht rood!

1 oktober 2013 om 20:23

Dan moet je toch nog maar is kijken, als dat gestrekt is heeft Witsel wel heel kromme benen.

Die tackle van Witsel was echt geen rode kaart waard maximaal geel, verder speelde Austria Wien heel aardig kreeg zelfs twee goede mogelijkheden.

witsel en hulk wat doen jullie daar toch ? jullie kunnen veel beter ga naar absolute top zelfs
Zijn genoeg clubs die jullie willen

Die Witsel heeft niet alleen een rot kop maar is ook nog eens een vreselijk vieze speler. Terechte rode kaart voor deze dolle hond.

Het was geen eens geel man, als je goed kijkt ie je dat hij op de bal gericht is, daarna draait hij zijn voet een beetje om de bal mee te pakken. Op zijn duurst is dit een gele kaart, Maar rood....

Toto verpest, 326€ weg

Witsel heeft wel een raar kapsel genomen. Ik kon me meer vinden in zijn afro.
Gefeliciteerd Austria Wien. Nietszeggende wedstrijd in mijn ogen, beide clubs doen me weinig eigenlijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren