Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

33-jarige Hulk bevestigt aanbiedingen van diverse Champions League-clubs

Laatste update:

Givanildo Vieira de Souza, beter bekend onder zijn voetbalnaam Hulk, is op zoek naar een nieuwe werkgever. De inmiddels 33-jarige aanvaller, die later deze maand zijn 34ste verjaardag viert, is namelijk niet van plan om zijn in december aflopende contract bij het Chinese Shanghai SIPG te verlengen. De geroutineerde spits, met 48 interlands namens Brazilië achter zijn naam, heeft inmiddels al enkele lucratieve aanbiedingen binnengekregen, zo benadrukt hij.

"Mijn verbintenis in China loopt inderdaad in december af en ik heb de club al laten weten dat ik geen interesse heb in een contractverlenging", laat Hulk optekenen in de Braziliaanse media. "Vanuit verschillende landen is al een bod neergelegd bij mijn zaakwaarnemer, inclusief een aantal Europese topclubs die in de Champions League uitkomen. Tevens zijn er diverse aanbiedingen van Braziliaanse clubs binnengekomen in de afgelopen tijd."

Hulk benadrukt dat niet alles valt of staat met een riant salaris. "Geld heeft voor mij geen prioriteit. Ik neem de tijd en luister goed naar wat mijn management te vertellen heeft. Ik wil een weloverwogen keuze maken over mijn volgende club. In december ben ik transfervrij, maar wat er dan gaat gebeuren staat nog niet vast", aldus de fysiek sterke aanvaller, die sinds medio 2016 verbonden is aan Shanghai SIPG.

De door topclubs in Europa begeerde Hulk maakte destijds voor ruim 55 miljoen euro de overstap van Zenit Sint-Petersburg naar China. Met de Russische club speelde hij al eens in de Champions League, net als in zijn periode bij FC Porto tussen 2008 en 2012.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat het beste is als hij terugkeert naar Porto is erg oud geworden en kan niet meer mee in de topcompetities. Heeft altijd voor het geld gespeeld, rare opmerking van hem.

15 juli 2020 om 15:47

Ik geloof niet dat hij daar ooit een geheim van heeft gemaakt, wat geld betreft. Hij probeert hier aan te geven dat geld bij zijn toekomstige contract bij een nieuwe club geen rol zal spelen.

Logisch, want hij heeft flink gecashed de afgelopen jaren natuurlijk.

Weet niet of het nog zo'n Hulk is, maar anders zou die goed passen bij Wolverhampton Wanderers.

15 juli 2020 om 15:49

Geen gek idee! Leuke stand in voor Jiménez. Halve team + trainer spreekt ook Portugees. Leuke match inderdaad.

15 juli 2020 om 15:53

+ kan die wedstrijdje bankdrukken doen met Traore

15 juli 2020 om 16:10

Nee dat kan niet Traore doet niet aan krachttraining zei hij zelf op Youtube

Volgens mij heeft hij zijn geld wel verdiend na die jaren in Rusland en China. Kan me goed voorstellen dat hij nog een jaartje CL wilt meepakken.

15 juli 2020 om 17:11

Ja dan kun je makkelijk zeggen dat geld geen prioriteit heeft...volgens mij heeft hij daar op die 4 jaar 70 a 80 miljoen bij elkaar geharkt.

15 juli 2020 om 18:56

Geef hem geen ongelijk. 4 jaar voetballen in China en hij, zijn kinderen en kleinkinderen hoeven nooit meer te werken. Daarbij heeft hij met zijn leeftijd toch nog wel 1-2 jaar om op een goed niveau te spelen.

Een van de beste spelers die ik in een Porto shirt heb gezien de laatste jaren. Wat was deze man sterk, snel en doelgericht en ook nog technisch prima. Nog steeds zonde dat hij destijds puur voor het geld koos met Zenit en niet richting Chelsea ging want ook in Engeland had die prima kunnen passen. Een terugkeer naar Porto zou mooi zijn al is het alleen maar voor de ervaring, zal nog genoeg loopvermogen hebben om 2 jaar wat toe te voegen.

15 juli 2020 om 16:58

Falcao was minimaal twee keer beter

15 juli 2020 om 17:37

Zijn verschillende spelers, Hulk is een vleugelspeler terwijl Falcao een spits is. Maar Hulk was bij Zenit en Porto echt verschrikkelijk goed. Gozert heeft een enorme power in zijn voeten als lichaam. Maar ja, hij heeft ook een enorm grote familie waar hij voor moest zorgen, dus ik snapte wel dat hij in Rusland en in China speelde. Maar laten we wel wezen, meeste spelers die in China hebben gevoetbald, kunnen nog steeds mee op topniveau op een of andere manier: Witsel, Carrasco, Ighalo, Paulinho (destijds), etc. zijn geen waterdragers, en kunnen weer makkelijk mee op topniveau.

16 juli 2020 om 08:56

Ik zeg ook een van de beste, Falcao was weergaloos net zoals James dat ook was en een Moutinho.

Het blijft toch erg zonde dat hij al zo snel van de Europese velden verdwenen is. Wat was het een geweldenaar bij Porto samen met Falcao voorin. Het lijkt me dat hij nog best een paar jaar op niveau kan volhouden als hij niet al te ver is afgezakt.

15 juli 2020 om 16:11

Echt he, eeuwig zonde. Had hem in zijn tijd bij Porto zo graag bij Chelsea willen zien. Ik was wat partijdig aangezien hij naast Drogba mijn lievelingsspeler was maar ik denk dat hij in de Premier League en zeker met Mourinho een topper had kunnen worden.

Kon uit allerlei clubs kiezen toen ie nog bij Porto speelde. Iedereen dacht dat Chelsea hem zou gaan strikken, maar toen verbaasde hij iedereen en trok naar Rusland. Niks mis mee, maar hij kon echt zo bij elke club terecht buiten de topclubs in Spanje en Bayern. Ben benieuwd wie die Europese topclubs dus zijn die in hem geinteresseerd zijn?

Wat was deze man goed in zijn tijd bij Porto. Jammer dat hij voor het geld koos in Rusland en later in China. Hij was toen zeker goed genoeg voor de absolute top

Wat vond ik het jammer dat Hulk vanaf zijn vertrek bij FC Porto telkens voor het geld koos. Destijds vond ik hem bij Porto echt zo'n goede speler met o.a. Falcao. Waar Falcao nog wel furore heeft gemaakt na zijn periode bij Porto (bij Atlã©tico Madrid en o.a. 2016 tot 2018 bij AS Monaco), koos Hulk telkens voor het geld. Zo rond 2011, toen hij Porto inruilde voor Zenit Sint Petersburg, zag ik hem graag bij een club als Chelsea of Tottenham Hotspur. Die konden toen wel een (vleugel)aanvaller gebruiken in die tijd en ik hoopte toen met name dat Hulk naar Chelsea zou vertrekken. Hij werd toen ook in verband gebracht met Chelsea (doordat Villas Boas toen van Porto naar Chelsea vertrok), Tottenham en nog een aantal clubs maar hij koos dus voor Zenit en daarna China. Nu zal hij niet meer van toegevoegde waarde zijn voor de Europese top en ook de clubs die daar net onder zitten, zal hij geen toegevoegde waarde zijn verwacht ik. Misschien een terugkeer naar Porto?

Geld heeft voor mij geen prioriteit... Nee, snap ik als je net 5 jaar lang 30m per jaar hebt binnen gehengeld in een amateurcompetitie.

Heb hem altijd wat overschat gevonden, maar ja, leuke naam, hard schot, dan kan je nog eens wat. Misschien leuk voor de nostalgie om hem weer in Europa te zien.

'Geld heeft voor mij geen prioriteit' Is dus blijkbaar om sportieve redenen naar Rusland en China gegaan...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren