Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ze zijn helden die zich bijna dood vochten op het veld, we zijn trots’

Laatste update:

Vladimir Putin was zelf niet aanwezig bij de zinderende kwartfinale tussen Rusland en Kroatië in Sotsji op het WK, die eindigde in een zege voor de Kroaten na strafschoppen. De grote leider van het gastland was niettemin trots op het nationale team, ondanks de uitschakeling in de kwartfinales door strafschoppen. “We hebben een eerlijke en geweldige wedstrijd verloren, maar het zijn fantastische jongens.”

Putin bekeek de wedstrijd in Moskou op een andere locatie. “Ze zijn helden die zich bijna dood vochten op het veld, we zijn trots.” Stanislav Cherchesov baalde van de eliminatie van zijn team, maar verzekerde na afloop dat iedereen nu fan van het nationale team is. En dat terwijl het gastland voorafgaand aan het belangrijkse voetbaltoernooi nog werd beschimpt.

“We hebben laten zien wat we waard zijn door keihard te werken', vertelde de bondscoach van Rusland na afloop. “De mensen vertrouwen niet alleen op ons, ze houden van ons. Het hele land is verliefd op ons geworden. Ze weten nu weer waar de Russische ploeg voor staat.”

Cherchesov benadrukte dat het bijna bereiken van de halve finale de standaard moet worden voor Rusland. “Dit is ons normale niveau en moeten we ook tonen op de volgende grote toernooien.” Na negentig minuten stond het 1-1, door treffers van Denis Cheryshev en Andrej Kramaric. In de noodzakelijke verlenging hielden de ploegen elkaar dankzij Domagoj Vida en Mario Fernandes eveneens in evenwicht. In de strafschoppenreeks misten Fedor Smolov en Fernandes, terwijl alleen Mateo Kovacic de bal er namens Kroatië niet in kreeg.

De eliminatie van Rusland is terecht

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Erg benoemenswaardig hoe Rusland heeft gespeeld, maar je zijn het gehele toernooi gedragen door het thuis publiel/voordeel

Om nou voor elk toernooi de verwachting te scheppen dat zij de halve finales gaan halen slaat natuurlijk nergens op. Misschien een goed streven maar niet realistisch op basis van het materiaal

8 juli 2018 om 07:52

Dan wordt t WK van 2026 erg saai, want dan spelen Canada, Mexico en de VS in de halve finales haha! Zit niemand op te wachten denk ik xD

Ik vind het erg jammer dat Rusland eruit ligt.. Ze zijn echt enorm boven zichzelf uitgestegen en hebben mij vanaf minuut 1 gegrepen met hun fanatisme en drive! Bovendien is het ook wel eens lekker voor de PR van Rusland dat ze niet gedemoniseerd worden en er eens wat positiefs over ze gezegd en geschreven wordt!

De jongens hebben wederom alles gegeven en kwamen op een haar na te kort tegen opnieuw een sterrenelftal. Hopelijk kan Rusland via dit WK hun prestaties voortzetten en krijgen we een capabele vervanger voor Ignashevich die definitief is gestopt met voetballen. Met name Igna verdient enorm veel respect voor het feit dat hij zijn nek heeft uitgestoken voor het land.

Kan niet anders dan respect opbrengen voor de Russen. Natuurlijk zijn ze teleurgesteld, maar ze mogen echt verschrikkelijk trots zijn na zo een sterke knockoutfase. Dat eerste doelpunt was om te smullen, ik dacht ze gaan het gewoon weer flikken. Uiteindelijk wordt het een loterij en dan heb je gewoon geen invloed meer op de uitkomst. Daarvoor hebben ze in ieder geval alles eraan gedaan om door te stoten. Die wilskracht en passie voor je land, daar kan ik alleen maar van genieten.

8 juli 2018 om 10:14

Het zal natuurlijk nog wel wat tijd gaan kosten, maar in mijn ogen ziet het er al vrij aardig uit. Een speler als Golovin heeft veel kinderen geinspireerd om voor het voetballen te gaan en daarnaast heeft de bondscoach veel jonge spelers buiten de boot gehouden omdat ze nog de ervaring missen die nodig is op een groot toernooi. Cherchesov heeft flink de bezem door de selectie gehaald en bleek op dit moment, hoe slecht het ook ging voordat het WK moest starten, nog steeds de ideale man te zijn voor ons.

Met de stadions zie ik het ook wel goed komen, want veel clubs hebben meer fans gekregen die naar het stadion komen als pakweg tien jaar geleden en je kunt ze nog altijd gebruiken voor bekerfinales of de supercup.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren