Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ze hadden replica-schalen meegenomen om de Ajax-supporters te jennen’

Laatste update:

AZ werd in het seizoen 2008/09 kampioen van Nederland. Onder Louis van Gaal presteerden de Alkmaarders opperbest, waarbij Niklas Moisander een van de uitblinkers was. Op de clubsite van AZ is de Finse verdediger vol lof over Van Gaal. De stopper kan zich de confrontatie met Ajax (1-1) ook nog goed herinneren.

"We waren al kampioen. Maar aan alles merkte je dat Ajax wilde laten zien dat zij de nieuwe titelhouder konden verslaan. Van Gaal sprak ons toe voorafgaand aan de wedstrijd: 'Laat ze de glans van ons kampioenschap niet afnemen. We mogen hier niet verliezen.' Ik weet ook nog goed dat AZ-fans replica-schalen hadden meegenomen om de Ajax-supporters te jennen."

De 62-voudig international, tegenwoordig onder contract bij Werder Bremen, stelt dat de technische staf destijds een perfecte mix was. "Louis Van Gaal was natuurlijk de grote baas. De beste trainer die ik ooit heb gehad. Daarnaast had je Martin Haar, die kon me werkelijk alles bijbrengen wat betreft verdedigen. En Shota Arveladze was een prettige aanvulling. Ik kende hem nog uit zijn tijd als speler en hij zorgde voor de juist sfeer in de groep."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
31 mei 2018 om 11:08

Subtopclubs worden niet zo vaak kampioen, dus dan mogen ze dat toch vieren zonder dat er meteen op neergekeken wordt?
Op topclubs die al vier jaar niks winnen, daar mag op worden neergekeken

Ontopic: Die titel, konden jullie het niet laten om weer Ajax erin te gebruiken? In het artikel gaat het over het hele jaar in de beleving van Moisander, maar VZ halt er één wedstrijd uit?

Complimenten aan AZ dat ze destijds niet compleet zijn doorgedraaid. Ze hebben fatsoenlijk beleid gevoerd, geinvesteerd in de jeugd (ook al ben ik geen fan van hun opleiding filosofie) en als resultaat dat ze de top 3 nu kunnen dreigen.

30 mei 2018 om 20:38

Mwaa vind ik vies tegenvallen, meer een best of the rest verhaal. Alle topwedstrijden puntenverlies heb je het toch snel over een kwart van je puntentotaal dat nodig is om kampioen te worden.

30 mei 2018 om 21:05

@kaito Leg eens uit waarom je geen fan van hun filosofie bent? Ik ben benieuwd..... ;

30 mei 2018 om 23:11

AZ is destijds toch ook redelijk doorgedraaid? Dirk Scheringa had destijds Munsterman achtige ideeën maar toen viel die bank om en toen had AZ het ook even moeilijk toch. Het was niet zo groot als bij FC Twente maar ze hebben weldegelijk in financieel zwaar weer gezeten. Daar zijn ze trouwens wel ongelofelijk goed en snel van teruggekomen.

Kijk, met het grootste voetbaltoernooi op aarde in aankomst eindelijk belangrijk nieuws uit 2009!
Ik hoop morgen te lezen dat Piere van Hooijdonk in 2002 altijd eerst zijn linkerveter nog eens
extra goed strikte voor elke vrije trap in het Uefa cup tournooi!!

30 mei 2018 om 20:53

Zeur

30 mei 2018 om 20:58

Ik sta als Nederlander nou ook niet bepaald te springen om WK-nieuws hoor. Dit soort berichtjes zijn altijd wel grappig.

30 mei 2018 om 21:36

Wanneer begint het wk eigenlijk? Nu Nederland niet meedoet lees ik liever dit soort anekdotes.

30 mei 2018 om 21:41

Hahahaha, komkommertijd noemen ze dat

Elke dag is VZ een trip down memory lane voor Ajax supporters. Doet VZ een keer gek lijkt de wereld te klein.

Tja, die schaaltjes horen erbij en waren nog over van een week eerder toen het hele feest misliep tegen Vitesse.

Een van de hele zeldzame momenten dat AZ met een vol uitvak kwam.

30 mei 2018 om 22:40

Nee hoor dit was een supportersactie. AZ had hun eigen schalen gemaakt voor de huldiging na Ajax- Az.

Dat was ook de laatste keer overigens dat ik daar een voet binnen heb gezet. Ik was het na 10 jaar veevervoer wel zat. Overigens ga ik bijvoorbeeld ook niet meer naar het uitvak van Psv, waardeloze hoek.

30 mei 2018 om 23:32

Ach, dan nog vind ik een een mooie gepaste actie. Als je kampioen bent geworden mag je het de laast overgebleven concurrent best even laten weten als je de week erop langs komt.

Wat betreft veevervoer, dat is eigenlijk bijna overal het geval. Helemaal voor ons, maar goed dat valt ergens ook wel te begrijpen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren