Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zamparini ontslaat coach na drie duels en bereikt bizarre mijlpaal

Laatste update:

Mauricio Zamparini is geen geduldig mens: dat is al een tijdje bekend. De voorzitter van Palermo ontslaat met grote regelmaat trainers en Giuseppe Sannino is de volgende coach die is gesneuveld. Palermo maakt op de website van de club bekend dat de oefenmeester na drie competitieduels is ontslagen en vervangen door voormalig Inter-coach Gian Piero Gasperini.

/

Palermo verloor de eerste twee competitieduels van het seizoen van Napoli en Lazio en speelde zaterdag met 1-1 gelijk tegen Cagliari. Zamparini was daar niet over te spreken en heeft besloten om Sannino, die in juni van dit kalenderjaar was aangesteld als hoofdtrainer, niet de tijd te gunnen om iets op te bouwen. Gasperini is aangesteld als nieuwe eindverantwoordelijke bij Palermo en zal dinsdag zijn eerste training op Sicilië leiden.

Met het ontslaan van Sannino heeft Zamparini een bizarre mijlpaal bereikt. De voorzitter is nu 25 jaar actief in het betaalde voetbal en Sannino is al de vijftigste coach die is ontslagen door Zamparini. De zakenman kocht in 1987 Venezia, dat destijds in de Serie C2 speelde, maar dankzij de investeringen van Zamparini de Serie A haalde. Sinds 2002 is hij de voorzitter van Palermo.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat is wel erg snel ja. Vind dit ook niet echt kunnen, maar hij zal wel een aardig "oprotpremie" hebben gehad. Eigenlijk moeten de coaches zich sterk maken en zorgen dat er geen trainer naar Palermo gaat.

kansloos zeg. Van Napoli en Lazio kan je toch gewoon verliezen? Hebben allebei een betere selectie.

hij ontslaat dus gemiddeld 2 coaches per jaar, gaat ook helemaal nergens meer over

Dit is echt een schandalige actie van de voorzitter. Hij ontslaat hoogstwaarschijnlijk gewoon al zijn trainers om zijn eigen hachje te kunnen redden na zijn eigen wanbeleid.

Wedstrijden tegen Napoli en Lazio verliezen kan gebeuren. Dan vind ik het puntverlies van AS Roma tegen Catania en Bologna nog vele malen erger.

Je hebt aan de ene kant de club Manchester United die nu al meer dan 25 jaar vertrouwen blijft behouden in 1 coach, en aan de andere kant heb je Palermo die na een paar slechte resultaten de coach meteen ontslaan, bizar gewoon.

Denk dat een beetje wijze trainer zo'n club vermijdt, als je weet dat al je voorgangers gemiddeld 6 maanden de tijd kregen, en de vorige niet eens.

Wellicht kan hij iemand anders de nieuwe trainer laten selecteren zodat hij niet telkens zijn eigen fouten hoeft te herstellen.

16 september 2012 om 20:28

Ja, of de oprotpremies zijn zo aantrekkelijk dat je 't gewoon expres slecht doet om die zak geld even mee te plukken :D

schande is zamperini. sannino had meer tijd moeten krijgen. dat palermo is ook niet eens een heel goed team. behalve miccoli natuurlijk. en wrm gasperini. die heeft egt geklungelt en met 3-4-3 gaat palermo veel tegengoals krijgen. rossi terughalen was beter geweest. of malesani,marino,colomba,ballardini een kans geven

Snap sowieso niet hoezo je een trainer snel zou ontslaan, maar al helemaal niet na twee nederlagen tegen een stuk sterkere clubs. Net of een Hiddink of een Maurinho wel de volle negen punten had gepakt met deze selectie.

Ach deze man is een emotioneel mens die vaak ondoordachte beslissingen neemt, maar daarbij is hij wel degene die Palermo heeft grootgebracht, de laatste jaren, Hij is ermee verbonden

50 coaches in 25 jaar . Is toch abnormaal ,als trainer zou je daar nooit aan je team kunnen bouwen want na 2 a 3 nederlagen ben je weg. En ik dacht dat Zamperini de club wou verkopen ,En dan ontslaat tie maar de coach om zijn eigen haagje te redden .

Ja en je team wordt er ook echt beter van als je om de 6 maanden een nieuwe coach heb met ze eigen visie en methodes,je zal er maar speler zijn dan wordt je toch ook langzaam gek van zo een kerel die een club runt als een gemiddelde dictator uit een bananenrepubliek.

Mafkees zonder enig verstand van voetbal. Deze mensen horen niet in deze voetbalwereld thuis. Bah.

Dan vraag ik me af hoe lang Gasperini het daar gaat volhouden. Was al niet veel soeps bij Inter met zijn bizarre formaties en gekke beslissingen. Het feit dat de voorzitter van Palermo ook erg 'trigger-happy' is, zal niet helpen. Een enorm lange samenwerking zal het niet worden denk ik.

Alsof het een schande is. Lazio en Napoli zijn beter dan Palermo en Cagliari is een moeilijke ploeg, die hebben Nainggolan op het middenveld.

Gekke voorzitter. Geef die coach toch tijd? Wie geeft hem het recht om 50 trainers te ontslaan? Dan moet je toch als mens ook knap vervelend zijn.

Dit is te gek voor woorden. Hoe wil je dan dat je team constant presteert als je om het halfjaar je coach de laan uitstuurt? Moet voor de spelers ook niet gemakkelijk zijn..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren