Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zamparini geeft coach van Siena kans op trainerskerkhof Palermo

Laatste update:

Palermo-voorzitter Maurizio Zamparini heeft een nieuwe trainer gevonden voor de nummer zestien van het afgelopen seizoen in de Serie A. Giuseppe Sannino verruilt Siena voor i Rosanero, die vorig jaar liefst vijf coaches versleten. Het is nu de vraag hoe lang Sannino het volhoudt op Sicilië.

/

De 55-jarige Italiaanse oefenmeester handhaafde zich met het gepromoveerde Siena op het hoogste niveau en eindige als veertiende zelfs twee plaatsen hoger dan zijn nieuwe werkgever, die een teleurstellend seizoen doormaakten. Voor Sannino’s voorganger Bortolo Mutti was dan ook geen plaats meer bij Palermo, dat in 2011 een uniek kalenderjaar beleefde met wel vijf trainers.

Walter Zenga werd in 2009 vervangen door Delio Rossi, die ‘pas’ in 2011 werd opgevolgd door Serse Cosmi. Al snel besloot Zamparini evenwel om Rossi weer terug te halen, maar ook dit bleek geen succes, waarna Stefano Pioli werd aangesteld. Die werd op zijn beurt ontslagen ten faveure van Devis Mangia. Die ruimde uiteindelijk het veld voor Mutti. Het is derhalve afwachten of Sannino het seizoen volmaakt bij de Siciliaanse club.

Denk je dat Giuseppe Sannino het hele seizoen bij Palermo blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vond Palermo altijd een mooie club, maar die voorzitter is ronduit lachwekkend. Het spreekt voor zich dat er als trainer geen enkele winst te behalen valt bij Palermo, zolang deze clown daar de baas is. Vijf trainers in één kalenderjaar, nuff said.

28 mei 2012 om 21:01

Vond? Zo te lezen ken je de geschiedenis van Zamparini bij Palermo niet? De beste man heeft ons van de Serie B naar Europees voetbal gebracht en staat symbool voor alles wat Palermo is. Onbegrijpelijk dat je hem 'lachwekkend' noemt.

Zampa is een president die handelt naar emoties. Vlot het even niet met de prestaties en/of de trainer, dan lijkt het in de meeste gevallen al exit. Hij heeft een doel voor ogen (europees voetbal) en wanneer een trainer daarin te kort schiet vindt hij het mooi geweest.

Blijf Palermo mooie club vinden maar beleid slaat laatste jaren nergens op.
Ene na de andere trainer wordt ontslagen denk dat dat eerder met de selectie te maken heeft en geef zo'n trainer is vertrouwen en geef hem een paar jaar de tijd.

Denk dat dit de goeie coach is maar dan moeten ze hem wel tijd geven om iets op te bouwen.

Je gaat toch met knikkende knieën naar Palermo toe als coach zijnde.. Als er 5 coaches in een jaar al ontslagen zijn en jij bent de volgende, lijkt net of Zamparini nog een slachtoffer zoekt..

Maarja, wie weet hoe deze trainer het gaat doen. Palermo is een mooie club met goede spelers en er valt toch wel plaatsing voor de Europa League uit te halen.

Er is daar toch geen werken aan, er was laatst een gerucht dat hij zelf voor de groep wou gaan staan .had hij dat maar gedaan, dan had hij zich zelf voor eens en altijd de laan uit kunnen sturen en kon Palermo gaan bouwen.

Hier wil je toch helemaal niet meer werken? Je ligt er voor de winterstop toch alweer uit...

Zamparini, een held. Uit de reacties blijkt maar weer dat hij niet aan een zuivere naam heeft gewerkt voor de buitenwereld, maar de mensen binnen de club en 'wij' fans houden van deze man. Hij moet gewoon een klik hebben met de trainer en wanneer hij ziet dat deze ondermaats presteert met zijn materiaal, dan is het in de meeste gevallen snel klaar. Ook dit jaar is het niet gelukt om zijn Europese droom waarheid te maken, terwijl het materiaal er duidelijk is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren