Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Younes reageert positief op bizarre statistiek: ‘Het is goed dat ik het weet’

Laatste update:

Geen enkele voetballer in de Eredivisie schoot vaker op doel, zónder te scoren, dan Amin Younes. Een statistiek waar de aanvaller van Ajax zeker niet blij mee is. De Duitser probeert de negatieve cijfers echter te relativeren.

/

"Ik werk elke dag heel hard. Daar moet je goed mee omgaan. Het is goed dat ik dat weet. Ik vat het niet slecht op. Ik werk daar iedere dag aan", zo reageert Younes in gesprek met AT5. "Als ik veel kansen heb, moet ik ook scoren. Het is normaal dat als je bij Ajax speelt, de mensen kritisch zijn."

"Maar dat hoort bij Ajax. Daarom speel ik hier." Younes hoopt dat het komende zondag tegen FC Groningen beter gaat. Daar gaat Younes dan ook vol voor. "Ja, zeker. Als ik daar niet in geloof, kan ik beter thuisblijven."

Amin Younes maakt Ajax sterker

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed dat hij Nederlands spreekt. Ik ben wel fan van hem. Hij staat lang droog in de Eredivisie maar ik denk dat hij alsnog 10-15 goals gaat maken, dat kan hij.

2 december 2016 om 19:35

Goede speler, zeker voor Eredivisie begrippen. Is nu wat minder in vorm maar gaat dit seizoen zeker nog wel meer dan 10 goals maken denk ik hoor

2 december 2016 om 19:38

Dat zou betekenen dat hij vanaf nu ineens om de wedstrijd zou scoren. Dat is misschien iets teveel van het goede. Denk dat een stuk of 7 (1 op 3 wedstrijden) wat realistischer is.

2 december 2016 om 19:38

Reactie was trouwens niet op jouw bedoeld. Moet nog een beetje wennen aan de nieuwe update..

2 december 2016 om 20:03

Haha ja, relaxte update maar ik druk ook de hele tijd mis.

2 december 2016 om 20:34

Waar lees je dat hij Nederlands spreekt? Laatst bij Ajax TV deed hij dat niet

2 december 2016 om 20:49

Hij spreekt het nog niet heel goed en geeft vaak nog de voorkeur aan engels of duits. Maar hij sprak het al een beetje toen hij hier pas een half jaar zat. Spreekt af en toe Nederlands bij interviews of filmpjes die ik wel is heb gezien.

2 december 2016 om 23:33

In het interview waar dit artikel naar refereert zag ik hem Nederlands spreken.

Misschien moet hij wat meer variatie in zijn spel brengen in plaats van alleen maar naar binnen komen en schieten. Vorig seizoen ging hij ook nog wel eens buitenom en soms gaf hij zelfs een voorzet.

Hij is veel te veel met zichzelf bezig en ik vraag me af of hij ooit wel eens een bal naar Dolberg heeft overgespeeld.

2 december 2016 om 20:16

Afgelopen zondag nog, waar Dolberg zijn kans uitkwam.

Speelt dit seizoen erg matig. Ik ben een fan van hem, maar tot dusver is hij dit seizoen al uitvorm en hij maakt het zichzelf dit seizoen nog lastiger, dan z'n (directe) tegenstander. Eigenlijk had ik verwacht dat Younes dit seizoen plusminus 15 goals zou maken en dat kan zeker nog, maar ik denk dat als hij eenmaal z'n eerste competitiegoal heeft gemaakt, dat hij dan rond de 10 goals zal maken.

Opzicht wel jammer dat zowel Younes als Bertrand Traorã© dit seizoen niet brengen wat er van hun verwacht wordt. Met Younes en Traorã© heb je op de vleugels 2 spelers, als ze het op hun heupen hebben/in vorm zijn, lopen die hun tegenstander echt gewoon helemaal dol kunnen draaien, maar helaas zijn ze beide dit seizoen nog niet sterk bezig.

Moet wat minder dribbelen, als hij de bal heeft lijkt het wel of hij perse moet dribbelen, hij maakt het zichzelf soms moeilijker dan het is.

2 december 2016 om 19:50

Dat krijg je als je vooraf een minimaal aantal assists en goals afspreekt met de technisch directeur. Dan ga je geforceerd spelen en komt het er niet uit...

Mist nog weleens de rust in de afronding. Afgelopen weekend tegen Heerenveen bijvoorbeeld dat ie op 5 meter van het doel dat ding blind over jaagt, in plaats van de bal rustig te plaatsen. In de Europa League heeft ie er wel al 2 gemaakt , dus het zit er wel in.

Zijn statistieken waren al niet indrukwekkend bij de club waar Ajax hem van kocht.

Speler met goede acties, maar ik zie geen toekomstige topper in hem. Wel een goeie techniek, maar als je echt mee wil in de top dan moet je techniek koppelen aan snelheid en/of kracht. Dat mist hij gewoon. Neemt niet weg dat hij voor de eredivisie gewoon een heel bruikbare speler is.

Ik geloof nog altijd in hem als ik hem zie spelen, wil hem niet missen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren