Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Younes: ‘Op een gegeven moment was ik het geloof wel even kwijt’

Laatste update:

Ajax leek het donderdagavond met tien man af te gaan leggen tegen Schalke 04, maar Nick Viergever en Amin Younes staken daar diep in de verlenging een stokje voor. De verdediger en de buitenspeler schoten de Amsterdammers naar een 3-2 nederlaag, wat na de 2-0 thuisoverwinning genoeg was om door te gaan naar de halve finale van de Europa League.

Terwijl de spelers van die Knappen er helemaal doorheen leken te zitten, zette Ajax in de tweede helft van de verlenging nog vol aan: “Ik wist zelf ook niet dat ik nog de kracht had om dit in de 119e minuut voor elkaar te krijgen. Een compliment aan het hele team. Ik heb zelf nog wel een dag nodig om dit allemaal te verwerken”, vertelde Younes na de wedstrijd aan Kicker.

“Er was een kort moment waarin ik ook het geloof in een goede afloop kwijt was. Ongelooflijk dat we teruggekomen zijn, ik ben enorm trots op het team. Nu wil ik ook naar de finale”, sluit de Duitser af. Vrijdagmiddag wordt bij de loting duidelijk welke tegenstander Ajax in de halve finale gaat treffen.

Tegen welke tegenstander geef jij Ajax de meeste kans om de finale te bereiken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat ajax het best tegen lyon kan loten. Ze zijn celta al twee keer tegengekomen dus die kunnen zich beter voorbereiden. Manchester united gaat vol voor de europa league omdat ze anders misschien wel de champions league missen en lyon tja, lyon is erg goed maar volgens mij zijn de meeste bang geworden voor ze op basis van de wedstrijd tegen roma.

21 april 2017 om 12:01

Als je ziet hoeveel kansen AZ heeft gecreëerd tegen Lyon, dan moet Ajax wel een paar keer kunnen scoren. Enig puntje van zorg is Lacazette tegen de Ligt. Ze steken de bal altijd door het centrum, dat zou mooi zijn.

21 april 2017 om 12:11

Ja Ik zie ook wel kansen liggen tegen lyon. zo goed als tegen roma hebben ze niet meer gespeeld. En ja ik was eerst sceptisch over Lacazette maar MAN wat is hij goed zeg. raar ddat geen enkele topclub hem heeft opgepikt. Arsenal moet opschieten en hun slag sslaan. die man is snel, heeft overzicht en heeft een keiharde pegel in huis. hij voetbalt met flair echt indrukwekkend!

21 april 2017 om 12:09

Wat een onzin. Dan kan Ajax zich toch net zo goed beter voorbereiden tegen Celta, of gaat dat argument één kant op?

21 april 2017 om 12:14

Ja maar als ze het al zo moeilijk hadden tegen schalke, Gaat het enorm lastig worden om van celta te winnen. Celta word hier onderschat vanwege de 2 eerdere groepswedstrijden. Wat jullie moeten beseffen is dat dit de KO fase is en dat Celta hier veel beter voor de dag zal komen. Celta piekt precies wanneer het moet daarom heb ik liever geen celta.

21 april 2017 om 12:35

Denk dat de beste kans voor de finale man United is.
Vigo de slechst denkbare tegenstander.
En Lyon is lastig maar zeker te doen.

fantastische prestatie van Ajax, we staan weer op de kaart.

Reken maar dat het telt internationaal, vanuit kansloze positie een Duitse ploeg uit de EL te gooien.

Laten de andere drie tegenstanders Ajax vooral onderschatten, kunnen we nog even lachen.

Wat een waanzinnig gevecht . Beide teams zijn volledig tot het uiterste gegaan, met de beperkte viergever en goretzka als symbolen van deze strijd. Ik heb genoten van deze passie. Wie wil er champions league voetbal zien als het echte spektakel in de Europa league te vinden is?

21 april 2017 om 12:18

Viergever en goretzka beperkt?? Viergever heeft dit seizoen laten zien gewoon een heel degelijke verdediger te zijn en goretzka is een van de betere spelers die schalke heeft en is ook nog een een groot talent.

21 april 2017 om 15:56

Goretzka niet. Viergever wel. Maar dat compenseert hij met arbeid en concentratie. Hij heeft niet het talent of atletisch vermogen van Sanchez, maar daar merk je niet zoveel van.

21 april 2017 om 12:32

Over dat ''beperkt'' gedeelte ben ik het niet helemaal eens. Zo kun je elke speler die niet bij de internationale (sub)top speelt wel beperkt gaan noemen. Ben het wel met je eens wat EL-spanning betreft. In de CL is het toch iets teveel een onderonsje tussen dezelfde harde kern bovenin geworden. De ene keer wint de een, de ander keer de ander. Spannend is het amper voor de neutrale kijker, want je weet toch dat ze allemaal niet zo ver uit elkaar liggen. Stuntploegen zitten er niet tussen. De EL daarintegen levert altijd een paar mooie verrassingen en een diversiteit aan landen en teams dat voor die verrassingen kan zorgen. Dit jaar de Belgische clubs en Ajax. De uiteindelijke toernooiwinst gaat dan nog wel vaak naar een grotere naam, maar aan Ajax om daar dit jaar verandering in te brengen

21 april 2017 om 15:57

Was voor Viergever als compliment bedoeld. Niet de beste verdediger qua talent. Maar hij verzette gisteren bergen met zijn inzet en mentaliteit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren