Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Younes maakt eerste minuten sinds maart tijdens eenvoudige zege Napoli

Laatste update:

Amin Younes heeft zijn eerste minuten namens Napoli gemaakt. De afgelopen zomer van Ajax overgenomen vleugelspits is weer hersteld van een achillespeesblessure en nadat hij vorige week voor het eerst bij de selectie zat, mocht hij zaterdagmiddag tegen Frosinone het laatste ruime kwartier meedoen van Carlo Ancelotti. Napoli stond op dat moment door doelpunten van Piotr Zielinski, Adam Ounas en Arkadiusz Milik al met 3-0 voor en laatstgenoemde maakte er vijf minuten voor tijd ook nog 4-0 van. I Partenopei komen zodoende op acht punten van koploper Juventus te staan, terwijl de voorsprong op nummer drie Internazionale nu zes punten bedraagt.

Ancelotti koos er, met het oog op de beslissende Champions League-kraker tegen Liverpool van dinsdagavond, voor om zijn opstelling flink door elkaar te husselen. Doelman Alex Meret, in de zomer overgenomen van Udinese, kon hierdoor zijn officiële debuut maken voor i Partenopei, terwijl Faouzi Ghoulam na een afwezigheid van 402 dagen terugkeerde van een zware knieblessure. De thuisploeg had ondanks de wisselingen weinig moeite om snel op voorsprong te komen: nadat Frosinone na zeven minuten een corner niet weggewerkt kreeg, kon Zielinski raakschieten.

Het duurde daarna tot vijf minuten voor de rust voordat het thuispubliek weer kon juichen, maar een heerlijke uithaal van Ounas van een meter of dertig kreeg dan toch de handen op elkaar. Milik zette zijn ploeg op slag van rust vervolgens zelfs nog bijna op 3-0. Na de onderbreking waren de kansen opnieuw voor Napoli, maar wisten Ghoulam, Lorenzo Insigne en Ounas in eerste instantie het net niet te vinden. Twintig minuten voor tijd was het via Milik, die een voorzet van Ghoulam, binnen kon koppen echter toch raak en had Napoli de drie punten definitief binnen.

Younes mocht als invaller voor de geblesseerde Ounas vervolgens het laatste ruime kwartier volmaken en maakte zo zijn eerste minuten sinds 4 maart van dit jaar, toen hij namens Ajax een halfuur meedeed tegen Vitesse. Met de vleugelspeler in de ploeg werd het in de slotfase zelfs nog 4-0 voor de thuisploeg toen Milik een voorzet van Ghoulam, die de bal kreeg na een actie van Younes op links, tot zijn tweede doelpunt van de middag kon promoveren. Rai Vloet bleef bij Frosinone overigens de hele wedstrijd op de bank zitten.

Denk jij dat Amin Younes dit seizoen een basisplaats gaat veroveren bij Napoli?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi dat Ghoulam terug. Iemand een idee hoe hij en Younes speelde? Ik heb deze match niet kunnen zien.

9 december 2018 om 01:07

Hij had wel van zijn momentjes dat hij op links zo naar binnen dribbelt, uit een van zijn vooracties kwam een goal van milk(buitenspel eigenlijk). Zowieso vind ik dat Milik moet spelen, die man kan de bal vasthouden zodat mertens en insigne lekker op de flanken kunnen dartelen, tevens kan je de bal lekker naar voren rossen bij een achterstand of gelijke stand. Ik zie mertens niet snel een kopduel winnen, misschien hier in de eredivisie, maar niet in de Serie A, ondanks dat hij het fantastisch doet op die positie.

Younes, die was ik eigenlijk al vergeten.

Mooi dat hij vandaag speelminuten heeft gemaakt en hopelijk zitten er nog meer minuten in. Al zal het lastig worden voor hem om een basisplaats te veroveren, denk ik.

Ook vind ik het goed om te zien dat Milik vandaag twee goals mee heeft gepikt. Sinds zijn overgang van Ajax naar Napoli heeft hij de afgelopen twee seizoenen pech gehad met (zware) blessures, maar desondanks kan hij toch prima cijfers overleggen en dit seizoen heeft Milik (met de wedstrijd en doelpunten van vandaag meegerekend) 7 doelpunten in 13 wedstrijden in de Serie A gemaakt en dat zijn gewoon uitstekende statistieken.

Als hij de rest van dit seizoen fit blijft, dan zal hij wel tussen de 15 en de 20 goals eindigen in de Serie A.

Uhm tuurlijk gaat Younes geen basisplaats veroveren bij Napoli ?!

9 december 2018 om 11:52

Nee? Ik weet het nog niet. Napoli is een club waar wel meer 'gefaalde' spelers zich goed hebben kunnen herpakken, en iedere speler in de selectie krijgt de kans om zich te bewijzen. Mertens is bijvoorbeeld ook lang een speler voor de breedte geweest. Higauín kwam wellicht binnen als een grote naam, maar wel als een die weg was gezet bij Real.

Mooie wedstrijd natuurlijk om Younes mee te laten doen en hem zo in de maand voor de transferperiode in de etalage te zetten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren