Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Xavi Simons en Loïs Openda schitteren andermaal bij ruime zege van Leipzig

Laatste update:

RB Leipzig heeft vrijdagavond een klinkende zege in de Bundesliga geboekt. Die Roten Bullen wonnen op bezoek bij FC Köln maar liefst met 1-5, mede dankzij een treffer van Xavi Simons en een dubbelslag van Loïs Openda. Leipzig klimt over Borussia Dortmund heen en staat vierde, al komt BVB zondag nog in actie tegen Eintracht Frankfurt.

Bijzonderheden:


De score werd na een kwartier geopend door Simons, die het eindstation was van een flitsende aanval waarbij meerdere spelers de bal slechts één keer raakten: 0-1. Köln kwam echter al snel weer langszij. Eric Martel verlengde een hoekschop, waarna Sargis Adamyan bij de tweede paal kon binnentikken: 1-1. Simons bezorgde Leipzig met ruim een uur op de klok een nieuwe voorsprong door de bal panklaar neer te leggen voor Openda: 1-2. De ex-spits van Vitesse voerde de score luttele minuten later verder op door een voorzet van David Raum knap via de binnenkant van de paal binnen te koppen: 1-3. Leipzig liep hierna nog uit naar een hele ruime zege. Amadou Haidara zorgde met een schot van buiten de zestien voor de 1-5, waarna het slotakkoord voor invaller Yussuf Poulsen was: 1-5.

FC Köln - RB Leipzig 1-5


‘15 0-1 Xavi Simons (assist: Benjamin Sesko)
‘18 1-1 Sargis Adamyan (assist: Eric Martel)
63’ 1-2 Loïs Openda (assist: Xavi Simons)
‘67 1-3 Loïs Openda (assist: David Raum)
‘70 1-4 Amadou Haidara
‘82 1-5 Yussuf Poulsen (assist: Benjamin Henrichs)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lang---------------------malen
-----------memphis-------------
--------------xavi-----------------
------frenkie-----geertruida--
Ake--Virgil---De Vrij-frimpong
---------------bijlow--------------

Zo win je het EK gewoon

(Lang/gapko, de vrij/de ligt, frimpong/dumfries, geerteuida/reinders/wiefer

15 maart 2024 om 22:58

Lol, arrogantie ten top.

Frankrijk speelt ons helemaal zoek, ook met deze opstelling.

15 maart 2024 om 23:45

Je ziet het nu bij barca. Je zag het jaren bij ajax. De onbevangenheid van jonge spelers doen wonderen.
Frimpong, xavi, malen en lang hebben dat. Memphis doet het nog steeds. Met zo'n achterhoede en frenkie, winnen we het EK

16 maart 2024 om 09:45

Feyenoord opstelling he

15 maart 2024 om 23:02

Geertruida mooi banken voor reijnders

15 maart 2024 om 23:10

Gakpo, Memphis, MalenFrenkie, Veerman/ReindersSchoutenAke, Virgil, De Ligt, Dumpfries/FrimpongVerbruggen. Zo kan je afhankelijk van de tegenstander of stand in de wedstrijd, snel schakelen tussen 532 en 443 en tegen de kleintjes zelfs 343

15 maart 2024 om 23:20

Hoe kan je met die formatie van jou switchen naar 532? Wie gaat dan op linkerwingback? Aké? Dat kan hij helemaal niet joh. Die speelt teruggetrokken bij City, al jaren. Je gaat die toch niet de instructie geven om op te stomen constant.

En wie komt op het middenveld te spelen in die formatie van jou? Memphis? Dat kan toch niet? Je wilt Xavi Simons banken? Dat is de enige die zowel als aanvaller als als middenvelder uit de voeten kan. Die moet er dus in als je wilt switchen zoals jij voorstelt.

15 maart 2024 om 23:17

Hahahhaa “gewoon” zegt hij nog ook. Alsof Nederland stelselmatig het EK wint. Dat is maarliefst één keer gelukt.

Denk je nou echt dat landen als Engeland, Frankrijk of Portugal onder de indruk zijn van een aanval met Noa Lang en Donyell malen? Die zouden bij beiden landen niet eens 5e keus zijn. Kom op joh. Als je de kwartfinale haalt heb je het prima gedaan, halve finale zou top zijn.

En nee, ik ben geen pessimist die Nederlandse spelers graag de grond in boord. Sterker nog ik ben fan van (middelmatige) spelers als Wieffer, Reijnders en Lang.

Echter besef ik wel gewoon dat een Frankrijk, Engeland en Portugal echt veel betere spelers hebben dan Nederland. Dan kan je alleen winnen met een extreem goede trainer (hebben we niet) en een portie geluk.

15 maart 2024 om 23:26

5de keus? Nou ben wel benieuwd welke spelers Portugal en Engeland allemaal te bieden hebben dat je dan 5de keus bent. Zelfs een 40 jarige Ronaldo en een Sterling spelen daar nog regelmatig. En zelfs Henderson is geselecteerd. We kunnen ook overdrijven zeg.

15 maart 2024 om 23:39

Henderson is dan ook geen buitenspeler. Ik heb het toch specifiek over Malen en Lang?

Engeland heeft Saka, Foden, Grealish, Rashford en Elliot. Ikzelf vind spelers als Gordon, Edwards en Madueke ook zeker niet onder doen voor Noa Lang, maargoed daar kun je over discussiëren ik noem ze maar ik begrijp dat mensen daar het oneens mee kunnen zijn.

Frankrijk heeft Coman, Diaby, Mbappe, Dembele, Barcola, Kolu Muani, Thuram, Olise (kan je over twisten, ik vind hem 100% beter dan Lang), Nkunku en Griezmann kan je ook nog noemen, maar ik begrijp het als je die als 10 ziet.

Portugal heeft Bernardo, Leao, Rafa Silva, Felix, Jota, en Goncalves.

15 maart 2024 om 23:48

Nogmaals de onbevangenheid van spelers beslissen het icm ervaring. Xavi, malen, lang, memphis en frimpong hebben dat.
Van Dijk en Frenkie zijn wereldtop. De rest lijkt me duidelijk

15 maart 2024 om 23:54

Malen is dit seizoen een van de sterkhouders van Dortmund en heeft voor een buitenspeler er al aardig wat inliggen. Met Malen, Gakpo of en Depay heb je gewoon een sterke aanval en dan Simons op 10. Verder is de achterhoede ijzersterk. Veel van die namen die je noemt zijn ook niet beter dan Malen op dit moment.

15 maart 2024 om 23:18

Lang toch nooit boven Gakpo?!

15 maart 2024 om 23:53

Ik kijk veel naar liverpool. Gapko is beter, maar veel te voorspelbaar. Hij werkt hard maar is gewoonweg niet efficiënt genoeg. Lang is onvoorspelbaar in positieve zin

16 maart 2024 om 00:23

Lang is al vrijwel het hele seizoen geblesseerd en heeft in de Eredivisie nog nooit laten zien wat Gakpo daar deed.

16 maart 2024 om 01:01

Je hebt altijd gelijk. Dan is de keuze onbevangenheid tegen kwaliteit

16 maart 2024 om 09:54

Nee joh, ik heb helemaal niet altijd gelijk :D

15 maart 2024 om 23:28

Gewoon 5-3-2 met Flekken (Bijlow mits fit), Frimpong, De Ligt of De Vrij (liefst VD Ven als die op tijd fit is), Van Dijk, Ake, Maatsen, Frenkie, Reijnders, Simons, Gakpo (Depay), Malen. Dan heb je gewoon een sterk elftal met spelers die allemaal bij grote ploegen in Europa spelen op de keeperspositie nagelaten.

Openda is al 3 jaar op schot en dat in 3 verschillende competities! Dat is toch ook zeer knap! En over Xavi.. die kan gwn heeeel goed voetballen en zal het "nieuwe" PSG gaan vormen volgend jaar.

15 maart 2024 om 22:55

Tegen real schoot ie anders alles mis, maar niet slecht bezig idd

15 maart 2024 om 23:04

Tja en tegen City scoorde die nog 2x in het Etihad Stadium, hoeveel spelers kunnen dat zeggen de laatste jaren? Iedereen mist wel eens grote kansen ook een Kane of Haaland.

16 maart 2024 om 00:08

En dan te bedenken dat hij in sommige wedstrijden dit seizoen 4-5 dikke kansen verprutst. Mist nog de absolute killer instinct om er 30 in te leggen. Met zijn snelheid en doelgerichtheid zit het wel goed. Ben echt benieuwd hoever hij gaat komen. Heeft het in zich om een absolute topspits te worden. Pas 24 ook.

Wat is die Simons toch een geweldenaar voor mij staat die wel zo langzamerhand op het niveau van Musiala en Wirtz, al is Wirtz qua finesse en in de korte ruimte misschien nog een treetje hoger dan die 2.

15 maart 2024 om 23:14

Musiala is niet zo constant als Simons. Wirtz ken ik niet zo goed maar dat zegt ook genoeg. Simons heeft de potentie om uit te groeien tot meest gevreesde cam. Is nu al 70milj waard volgens de statistieken.

15 maart 2024 om 23:24

Ja Wirtz 100 miljoen, Musiala 110 miljoen, maar als Wirtz bij Bayern of in de PL had gespeeld was dat wel meer geweest.

15 maart 2024 om 23:38

Dat zegt meer over jou dan over Wirtz. Wat een geweldenaar is dat.

15 maart 2024 om 23:39

EhvMrc dat jij Wirtz niet zo goed kent zegt enkel iets over hoe goed jij voetbal volgt. Al jaren een van de grootste talenten van Europa en gaat echt wel naar een topclub. Iedereen met een beetje Voetballkennis kent Wirtz. Vind overigens zowel Musiala als Wirtz momenteel verder dan Xavi

15 maart 2024 om 23:25

Uit jouw rijtje denk ik persoonlijk dat Wirtz de beste gaat worden inderdaad, daarna Musiala en daarna Simons.

Ik vind Musiala zo ongelofelijk getalenteerd, daar waar Simons inderdaad wat stabieler oogt qua niveau denk ik dat de piek van Musiala hoger ligt.

Xavi Simons heeft voor mij echt de X factor! Lang geleden dat ik dit bij een Nederlandse speler heb gevoeld. Was vroeger ook erg fan van Sneijder!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren