Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wolfsburg morst punten en krijgt rood; pijnlijke slotfase voor Schalke

Laatste update:

VfL Wolfsburg is voor de tweede keer in drie speelronden niet tot een overwinning gekomen in de Bundesliga. Met Bas Dost 64 minuten op het veld geraakten de groenhemden zondagavond niet voorbij laagvlieger FC Augsburg (0-0) en zij staan nu met 25 punten op de derde plaats. Bayer Leverkusen sleepte tegelijkertijd in de slotfase een punt uit het vuur tegen Schalke 04: 1-1.

/

FC Augsburg - VfL Wolfsburg 0-0
Wolfsburg leek nog met de gedachten bij de 0-2 overwinning op CSKA Moskou te zitten, want het team van Dieter Hecking liet in de eerste helft bijzonder weinig zien in de WWK Arena. Verder dan een kans voor Maximilian Arnold kwam men niet en de thuisploeg, die veel frisser voor de dag kwam, was het dichtst bij een treffer toen aanvoerder Paul Verhaegh net naast schoot. Die Wölfe kwamen sterker uit de kleedkamer, maar hadden geluk dat Dominik Kohr na een uur naast kopte en op die manier de 1-0 vergat te maken. In het laatste half uur werd Augsburg weer wat gevaarlijker, maar er werd niet gescoord. Wolfsburg sloot het duel nog met tien man af doordat Dante zijn tweede gele kaart kreeg.

/

Bayer Leverkusen - Schalke 04 1-1
Klaas-Jan Huntelaar stond zondag in de basis bij Schalke 04, maar echt veel kansen kreeg de Nederlander niet in de uitwedstrijd tegen Bayer Leverkusen. Huntelaar stond vaak op een eiland en de thuisploeg was in het grootste gedeelte van de wedstrijd de bovenliggende ploeg. Toch kwam Schalke vijf minuten na rust op voorsprong, toen Maxim Choupo-Moting werd bediend door Leon Goretzka en de aanvaller Bernd Leno kansloos liet met een lekker schot. Bayer Leverkusen moest in de achtervolging, maar wist niet gevaarlijk te worden, waardoor Schalke de drie punten leek te gaan pakken. Kort voor tijd ging het echter toch nog mis: Sasha Riether maakte een ongelukkig eigen doelpunt en dus moest Schalke genoegen nemen met slechts een puntje (1-1).

Denk jij dat VfL Wolfsburg in de top drie eindigt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het wordt een strijd omde ede plaays tussen schalke 04 en wolgsburg

29 november 2015 om 20:12

Oja, das wel waar.

29 november 2015 om 21:38

Dus snap je wat ik bedoel, ik had teveel typfoutjes gemaakt. Ik bedoelde: het wordt een strijd tussen schalke 04 en wolfsburg om de 3de plaats

29 november 2015 om 22:24

Haha, thnx, zo snap ik het! En, ja, dat klopt.

Het enige pijnlijke vond ik het niet uitzenden van Fox sport van de wedstrijd tussen bayer leverkusen en Schalke. De keuze viel op Augsburg en Wolfsburg. Twee clubs zonder Tradition. Wolfsburg wat leeft bij de gratie van VW. Wat een ongelooflijke keuze van deze sportzender. Dan snap je mijn inziens niet wat de echte clubs zijn in Duitsland. Dan ben je als zendercoordinator totaal ongeschikt in je vak! Blunder van jewelste!

29 november 2015 om 19:40

Ja, helemaal met je eens. Maar, ik vrees dat de Nederlanders hier geen verschil maken tussen echte voetbal clubs en die kunstmatige verenigingen met pillen -, frisdrank - of auto producenten als geldgever.

29 november 2015 om 19:54

Mee eens. Maar ja ze kijken alleen naar Wolfsburg die vorig seizoen 2e werd.

29 november 2015 om 19:58

Ik was echt met stomheid geslagen vanmiddag hoor. ik dacht nog even lekker een leuke wedstrijd te gaan zien van mijn cluppie. Nou is toevallig Leverkusen wel die pillenfabrikant maar altijd nog interessanter, succesvoller dan Augsburg. Een club waar geen enkele nederlander affiniteit mee heeft. Behalve Paul Verhaegh dan ! De topper deze avond was die van schalke. echt ongelooflijk

29 november 2015 om 20:45

Waar denk jij staat de "bayer" in Bayer 04 Leverkusen voor?

29 november 2015 om 20:48

Ik had hetzelfde. Ik snapte dat Liverpool en Arsenal te voorkeur kregen boven deze wedstrijd maar snapte de keuze van Wolfsburg niet.

Misschien dat het komt omdat beide ploegen een Nederlander in de selectie heeft, daar bij ons alleen Schalke die heeft.

Overigens ook onhandig was dat Bxb-stuttgart herhaling er vervolgens om kwart voor 7 op komt, had ik liever het laatste half uurtje van mijn favoriete club gezien.

On:
Vette pech om zolaat de gelijkmaker te moeten incasseren van nota bene een eigen speler. Heb de match niet gezien, maar volgens doelpogingen moet Bayer iets beter zijn geweest.

Vanaf volgende week maar even door de dip van het zware progamma van de afgelopen maand. Volgende week is Johannes er weer bij als ik goed heb?

29 november 2015 om 19:41

Opmerkelijke keuze, maar zal te maken hebben met het feit dat wolfsburg vorig jaar tweede is geworden?

29 november 2015 om 19:49

Je hebt groot gelijk. Ik vond het ook al raar dat er over de wedstrijd van Schalke niet live meegepraat kon worden hier. Die is toch veel aantrekkelijker van de wedstrijd Augsburg - Wolfsburg, ondanks dat Wolfsburg hoger staat op de ranglijst. Niemand hier heeft iets met die 2 clubs. Zal er ook mee te maken hebben dat bij die wedstrijd 2 Nederlanders op het veld stonden en bij LEV - S04 maar ene die niet in vorm is.

Wat een pech alweer bij de 1-1, al was die gelijkmaker voor Leverkusen helaas wel verdiend vond ik. Ik vond Schalke maar met fases goed spelen; het eerste kwartier en in de tweede helft de periode rond de 1-0. Helaas kunnen ze het dan weer niet afmaken. Dat komt o.a. ook doordat Huntelaar zoals gebruikelijk weer totaal niets toevoegt in de aanval. Je zou haast denken dat hij een contractvoorwaarde heeft dat hij minimaal een x-aantal wedstrijd moet spelen dit seizoen, want ik begrijp niet waarom hij nog opgesteld wordt. Zijn enige goede moment vandaag was in de voorbereiding op de 1-1.

Twee punten in de laatste 5 wedstrijden is veel te mager voor Schalke, ook al waren het met name sterke tegenstanders. De laatste 3 wedstrijden deze seizoenshelft zouden gewoon 9 punten op moeten leveren, minstens 7. Schalke kennende zal dat wel weer niet het geval zijn...

29 november 2015 om 20:01

Beste Webo, voor Bayern en Dortmund komen wij nu nog tekort. Dus de weinige punten behaald uit de laatste wedstrijden is wel logisch. En een punt bij leverkusen vind ik wel goed. Nu thuis tegen Hannover en hoffenheim 6 punten halen en Augsburg in ieder geval niet verliezen! Dan strijd je gewoon mee voor plaats 3-6, samen met Wolfsburg, BMG en leverkusen!

29 november 2015 om 20:17

Als je naar het spel kijkt van de afgelopen weken zie je dat het helemaal niet zo slecht is. Alleen Huntelaar is telkens afwezig. Vandaag uiteindelijk een ongelukkige tegengoal, maar een gelijkspel was wel terecht. De komende drie wedstrijden speel je tegen degradatiekandidaten en dan moet je het laten zien. In ieder geval is EMCM weer in vorm.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren