Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Woensdag gepasseerde Maher opgenomen in selectie van Jong PSV

Laatste update:
/

Adam Maher is opgenomen in de selectie van Jong PSV voor het competitieduel met Achilles’29 van vrijdagavond. De middenvelder krijgt daarmee de kans om minuten te maken, nadat hij afgelopen woensdag niet tot de groep behoorde die hoofdcoach Phillip Cocu samenstelde voor de Champions League-wedstrijd tegen Atlético Madrid.

Het is een veeg teken voor de 22-jarige Maher, die bij de selectie van coach Pascal Jansen is gehaald omdat PSV Onder-19 deze week uitkwam in de UEFA Youth League tegen AS Roma. Een aantal jonge talenten is nog niet hersteld van die ontmoeting en kan zodoende niet in actie komen tegen de Groesbekers. Ook andere A-selectiespelers als Luuk Koopmans, Simon Poulsen, Menno Koch en Jordy de Wijs staan Jansen tot zijn beschikking.

Ook Nicolai Laursen is weer van de partij. De Deen, die onlangs nog zijn contract verlengde, raakte aan het begin van het seizoen zwaar geblesseerd en stond maandenlang buitenspel. Voor het eerst sinds zijn enkelblessure is hij weer van de partij bij Jong PSV. Laursen maakte tot nog toe slechts 25 minuten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pijnlijk, maar helaas wel terecht. Hij heeft kansen genoeg gehad, maar steeds laten zien niets extra's te kunnen brengen. Hij balt steeds wel mee, maar wat dat betreft zijn alle middenvelders bij PSV beter. Hij zal aanvallend speciale dingen moeten brengen wil hij ooit echt van waarde zijn. Ben bang dat PSV zijn verlies moet pakken.

26 februari 2016 om 13:23

Misschien dat Ajax hem kan overnemen voor een paar ton. Heeft Marc Overmars toch weer 9 mil bespaard op Maher.

Hoop echt voor die jongen dat hij zich nog kan ontwikkelen zodat hij wel goed genoeg is voor de top in Nederland. Weet nog dat Gertjan Verbeek zei dat hij de stap naar de top in Nederland over kon slaan en direct naar Arsenal kon. Denk dat hij zich goed heeft vergist en het verschil tussen de subtop en de top (psv & Ajax) van Nederland.

26 februari 2016 om 13:47

PSV heeft nooit zoveel voor hem betaald en Ajax zal hem nooit voor zo weinig kunnen kopen.

26 februari 2016 om 14:53

PSV had toch 8 a 9 mil voor hem betaald? Dat is wat mij bij staat. Hoeveel was het volgens jou?
Maar Ajax zal hem nooit voor zo weinig kunnen kopen inderdaad. Maar het kan wel dat hij straks transfervrij vertrekt.

26 februari 2016 om 19:25

Tussen de 6 en 7 mil hebben wij er helaas voor betaald... Psv gaat er 100% helft verlies op draaien denk ik.

Daar zullen ze bij Achilles wel blij mee zijn. Ik snap de reden van PSV wel, maar het is toch wel een vorm van competitie vervalsing. Tegen de ene club spelen ze met een aantal A1 spelers, tegen de andere club spelen ze met Maher en of nog een paar spelers uit de A selectie.

26 februari 2016 om 13:06

Ik blijf dat verhaal van competitievervalsing een beetje onzin vinden. Geen enkele weldenkende club gaat spelers uit de A-selectie die goed presteren en fit zijn in de JL teams laten spelen. Als een speler gedegradeerd wordt naar de jong-selectie, dan is hij dus in ieder geval op dat moment niet goed genoeg voor de A-selectie, en dus is de vraag wat voor groot voordeel het JL team erbij heeft dat er een 'A-selectie'-speler bijkomt. Ook als een speler nog niet wedstrijdfit is en ritme opdoet in het tweede is dit zo, als hij namelijk ook maar een beetje fit is zit zo'n speler meteen weer bij de A-selectie.

26 februari 2016 om 13:23

Dan kan je de transfermarkt ook competitievervalsing noemen. Week een speelt een topspits nog een tegenstander kapot, week 2 is die vertrokken naar het buitenland

26 februari 2016 om 13:53

Een Jong PSV met A1 speler of met Maher is wezenlijk verschil natuurlijk. Daarnaast ook kans dat Poulsen weer speelt etc. Zijn twee spelers die voor top eredivisie misschien te kort komen maar in Jupiler een grote meerwaarde zijn.

Die is afgeschreven, toch wel respect voor die jongen aangezien hij gewoon heel hard werkt op de training en nooit heeft geklaagd over het feit dat hij niet speelt.

26 februari 2016 om 14:57

Gewoon beide partijen hun verlies pakken en Maher moet gewoon weer in de subtop of middenmoot laten zien dat het er nog steeds in zit. Kan duidelijk de druk van een Nederlandse topclub niet aan helaas.

26 februari 2016 om 20:51

Hij heeft zelfs zelf gevraagd of ie mocht spelen: respect!

Verhuren aan AZ of misschien zelfs verkopen met verlies. Vond het een geweldige voetballer bij az. Die steekpass tegen Ajax op altidore (meen ik) was echt van wereldklasse.

Voor maher te hopen dat er een mooie club komt die hem volgend seizoen goed kan gebruiken zodat die hij weer wekelijks op een voetbal veld te bewonderen is

Sjonge jonge wat is hij diep gevallen. Helemaal niks is er meer uitgekomen. Hij zal wel weg willen na dit seizoen, maar waar kan hij heen? Ajax en Feyenoord kunnen hem niet betalen, een verhuurperiode in de Eredivisie zal Maher zelf niet willen, en vanuit het buitenland is al helemaal geen interesse (waarschijnlijk).

26 februari 2016 om 13:34

Als je niet weet waar je het over hebt reageer dan ook niet, interesse was er deze winter al en er zal in de zomer zeker wel een club zijn die hem de kans geeft om weer op te bloeien. Dat hij kan voetballen weten we allemaal, alleen was psv niet de juiste keuze blijkt achteraf

26 februari 2016 om 22:45

Dat was nog in de periode dat hij veel speelde, o.a in de Champions League tegen Wolfsburg. In 2016 heeft hij slechts een handje vol minuten gemaakt. De interesse zal niet echt toegenomen zijn. Ja, AC Milan wordt genoemd, maar of dat serieus is moet je je afvragen. Maar kan jij een aantal clubs noemen die geïnteresseerd waren in Maher deze winter?

26 februari 2016 om 13:35

Waarom zou Ajax of Feyenoord uberhaupt deze jongen willen, Er is genoeg talent bij Ajax, die gan echt niet zon 3e rangs spelers van PSV kopen

Wat een miskoop was dit van PSV zeg

Hoe kan het dat deze jongen niet presteert? Hij moet echt naar het buitenland, zo snel mogelijk, liefst Spanje ofzo bij een laagvlieger/middenmoter. Dan kan hij zich nog bewijzen en naar een mooie club in de Spaanse subtop gaan.

Of misschien dat ie geluk moet hebben dat bijv. Koeman een gokje durft te wagen met hem, al vind ik hem niet echt een speler voor de Premier League.

Voor Adam Maher is het gewoon beter om na dit seizoen te vertrekken. Toen PSV Maher overnam van AZ, had ik echt gedacht dat PSV een hele goede speler binnenhaalde en dat Maher zich tot een hele goede speler door zou ontwikkelen bij Psv, maar de Maher die zou sterk speelde bij AZ, hebben we tot dusver nog nooit bij PSV gezien en inmiddels heeft hij niet eens meer een vaste basisplaats.

Daarnaast heeft Maher sowieso al veel concurrentie bij Psv, met Davy Pröpper, Andrés Guardado, Jorrit Hendrix en Marco van Ginkel als zijn voornaamste vier concurrenten en zelfs als van Ginkel niet bij PSV blijft, is het nog beter voor Maher om te vertrekken.

Maar dan vraag ik me af waar hij naartoe zal gaan. Bijvoorbeeld terugkeren naar AZ zie ik hem niet doen, omdat hij waarschijnlijk qua salaris te duur zal zijn, naar een andere club uit de Eredivisie zie ik hem niet vertrekken en in het buitenland zie ik niet zo gauw een team waar hij wel terecht kan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren