Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Woedende voorzitter straft Koeman en co met busreis van honderden kilometers

Laatste update:

Fenerbahçe nam onlangs afscheid van Phillip Cocu, maar ook onder diens opvolger Erwin Koeman heeft de Turkse grootmacht de weg naar boven nog niet gevonden. De 3-0 nederlaag op bezoek bij Akhisar Belediyespor van zondagavond heeft er zelfs toe geleid dat de club uit Istanbul de degradatiezone in is gezakt en voorzitter Ali Koç was na afloop van dat duel niet te spreken over de presentatie van zijn elftal.

Diverse Turkse media berichten namelijk dat de woedende preses de vliegtickets voor Koeman en de spelers heeft geannuleerd en de selectie voor straf met de bus terug heeft laten reizen vanuit Akhisar. De reis van tussen de 350 en 400 kilometer heeft Koeman en consorten vervolgens 5 à 6 uur gekost, waardoor zij pas zondagavond laat weer terug waren in Istanbul, terwijl zij met het vliegtuig slechts een uur onderweg zouden zijn geweest.

Fenerbahçe staat nu met veertien punten uit vijftien wedstrijden op de zestien positie in de Süper Lig en heeft slechts drie punten meer dan hekkensluiter Rizespor. Koeman noemde het resultaat tegen Akhisar in gesprek met Hürriyet een ‘schok’: “Ik hoop dat een aantal van mijn spelers snel zullen terugkomen, want we hebben ze nodig.”

“We spelen nu snel achter elkaar een paar wedstrijden, om te beginnen tegen Spartak Trnava in de Europa League. We hebben een moeilijk schema voor de boeg en geen tijd om uit te rusten. We bevinden ons in een moeilijke positie, maar ik ben een vechter. Ik zie altijd licht aan het einde van de tunnel. We moeten door blijven gaan en blijven vechten voor de club. We maken zeker moeilijke tijden door met Fenerbahçe, maar het enige dat we kunnen doen is blijven werken.”

Denk jij dat Fenerbahçe dit seizoen gaat degraderen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat doe je als voorzitter als je club er niet goed voorstaat? Juist, je hakt "4 a 5" uur van de rusttijd van je spelers af, dan gaan ze vast beter presteren!

10 december 2018 om 16:55

Je kan het ook zien als een verkapte heidag dat ze nu wel 4 a 5 uur met elkaar zijn opgescheept en elkaar maar eens duidelijk moeten uitleggen wat er goed en fout gaan. In de praktijk zal iedereen een koptelefoon op hebben gehad ...

Haha, tja wat moet je hierover zeggen. Lijkt mij in ieder geval niet de juiste manier om de selectie op deze manier te straffen. Laat ze dan straftrainingen doen deze week om te zorgen dat ze fysiek en conditioneel sterker worden zodat ze weer grotere kans hebben om de broodnodige punten binnen te gaan halen komende tijd.

Ze mogen blij zijn dat Co Adriaanse daar geen trainer is.

10 december 2018 om 16:57

Precies waar ik ook aan moest denken 😂 Ik vind dit van die kinderachtige ingrepen, alsof je met een groep kleuters te maken hebt.

Ali Koc werd ingeluid als de prins op de witte paard, maar hij neemt hier wel erg vreemde besluiten. Echt schandalig dit. Wat kan deze beperkte spelersgarde eraan doen dat het een beperkte spelersgarde is ? Als ze nou enorm veel kwaliteit hadden, maar ze niet de discipline konden opbrengen om goed te trainen, ok. Ik zou helemaal gek worden als speler. Je hebt een gezin, je hebt kinderen. Er is een leven na het voetbal. Vervolgens besluit zo een voorzitter mij met de bus te laten vertrekken. Ik ben zelf docent. Als ik op excursie zou gaan en ik haal mijn doelen niet, alsof mijn directeur dan opeens met de bus laat gaan in plaats van de vliegtuig. Die directeur zou per direct worden ontslagen.

Ik vrees dat Ali Koc zomaar een gevalletje Adnan Polat kan worden.

10 december 2018 om 16:33

Ik ben het met je eens dat deze straf geen goede straf is, ik ben het ook mee eens dat de selectie beperkt is maar niemand kan mij vertellen dat je met dit materiaal niet hoger kan staan dan de 16e plaats. Meeste spelers die bikkelen gewoon niet en laten hun kopje hangen na een tegendoelpunt. Heb je gezien bijvoorbeeld hoe nonchalant Ismail Koybasi liep bij de derde tegendoelpunt?

Als je kwalitatief niet goed bent dan moet je dat maar compenseren door keihard te bikkelen. Dat zag je wel terug bij Akhisar maar niet bij Fener.

Vind Ali koc ook zwaar tegenvallen en het lijkt dat hij steeds meer rare beslissingen neemt naarmate de druk hoger wordt. Hoop dat Ersun Yanal komt want hij kan de spelers teminste aanpakken.

10 december 2018 om 17:33

Ik ben het ermee eens dat Fener moet gaan bikkelen. Ze moeten niet zo fancy proberen te spelen als een kampioen. Gewoon dichtgooien en hier en daar punten sprokkelen. Dat ik ooit nog zoiets zou moeten typen over Fener. Maar goed, klinkt misschien gek, maar het verschil met de nummer twee is maar elf punten. Je kan nog heel makkelijk Europees voetbal halen.

10 december 2018 om 18:29

Competitie heb ik niet echt hoop voor maar de beker zou misschien nog kunnen als Ersun Yanal komt. Beker is de kortste route voor Europees voetbal. Als ze paar inkopen kunnen doen in de winter moet het wel haalbaar zijn.

10 december 2018 om 19:13

Waarom geen hoop ? Trabzon heeft ook drie keer achter elkaar gewonnen en ze staan opeens weer gedeelde vierde. Twee, drie aankopen en je doet weer mee.

10 december 2018 om 23:06

Ik zie Fener dus niet drie keer achter elkaar winnen in de comp 😂

10 december 2018 om 18:37

Fener heeft echt niet zon slecht team als dat jij schetst. Vind de traditionele top drie qua niveau niet heel veel verschillen juist. Van Fener is meer een mentaal ding aan het worden dan dat ze echt zo weinig kwaliteit hebben. En daarentegen zal Ali Koc nooit een gevalletje Adnan Polat worden omdat Ali Koc een man is met het hart op de juiste plek en hij zeer transparant is. Adnan Polat had GS meer voor eigen gewin dan dat hij ook echt de intentie had om GS groot te maken. Ali Koc heeft in het begin van het seizoen een twee uur lange persconferentie gegeven over de situatie van Fener. Niet over de spelers maar over het algemene en vooral financieel. Als je economische kennis hebt kan je concluderen dat Fener tegen de rand van afgrond is gebracht en Koc misschien 1 van de weinigen is die dit recht kan trekken. Verder ben ik zeer blij om je weer actief te zien op VZ. Mannen zoals jij zijn voor forums als deze van enorme belang.

10 december 2018 om 19:10

Birambi. Ja joh, zo nu en dan een reactie plaatsen. Niet meer dat gekke, semi-poetische van vroeger hehe. Ali Koc is een ambitieuze man, echter je ambities moeten ook passen bij de cultuur van een land. Ali Koc benadert Fener als een club uit een West-Europese land. Technisch directeur uit Frankrijk, technische staf uit Nederland. Een TD werkt niet in Turkije. Je moet alle macht aan de trainer geven. In Turkije geloven we graag in 1 persoon en die vertrouwen we alles toe. Galatasaray met Terim, Fener met Aziz, de staat met Erdogan. Goed of fout, dat systeem werkt blijkbaar in Turkije. Houd jezelf daar dan ook aan. Dat verhaal van de afgrond is op dit moment van toepassing voor elke Turkse topclub. Echter zie je bij Besiktas en Galatasaray wel rekenen houden met de cultuur. Vertrouwde Turkse coach, ervaren voetbal bestuurders etc.

Als ik Erwin was, was ik al lang opgestapt. Geen contract als hoofdtrainer krijgen maar wel behandeld worden als hoofdtrainer. Ik wist het wel.

10 december 2018 om 16:59

Makkelijk praten. Ook het contract van een assistent-trainer zal meer dan de moeite waard zijn. Ik begrijp heel goed dat Koeman niet opstapt.

10 december 2018 om 19:42

Het contract van assisten coach zal de moeite waard zijn om assistent te worden. Zoals Erwin aan het lijntje gehouden wordt? Nee dankje.

Mooi gevalletje van "wij hebben gewonnen" als het goed gaat en "zij hebben verloren" als het slecht gaat.

Als je de trainer en spelers met de bus laat gaan en zelf gaat vliegen, dan voel je jezelf dus niet verantwoordelijk voor de prestaties. En dan heb je ook niet het recht om jezelf op de borst te kloppen als het wél goed gaat.

Hoe kan je Fb beperkte selectie vinden? Met spelers als Slimani Ayew Skrtel Eljif Soldado Benzia en nog paar? Trainer keuze was verkeerd. Fb hoort nooit 16e te staan. Er zijn genoeg teams die met mindere kwaliteit speelt en die boven FB staat.. en overstraffing gesproken. Domme keuze van A. Koc.

Verdiende straf voor spelers die zich als amateurs opstellen. Je kan zo niet afgaan. We zitten in december en het slechte spel is al sinds september. Er is van alles geprobeerd om de spelers weer aan de praat te krijgen. De spelers doen niks ze hebben miljoenencontracten maar schieten 1 a 2 keer op t doel van de tegenstander. En we krijgen er minimaal 2 tegen.

De voorzitter moest iets doen en ik sta er als Fener supporter achter.

Wat denken ze wel niet. Ze mogen blij wezen dat ze bij Fener spelen. Ze verdienen gemiddeld 2.5 miljoen euro en betalen bijna geen belasting. Elders in Europa spelen ze voor een kwart van het geld.

Als het ze niet bevalt moeten ze maar in een andere competitie spelen. Dat willen ze dan niet, omdat ze weten hoe goed het geregeld is.

Geloof me als iemand uit de Koc famillie dit doet dan is die echt kwaad. Dit is tegen zijn principes.

Maar als supporter zijnde willen we zien dat er iets gebeurt.

De club is van de supporters en dat altijd zo blijven!

Van hopen op transfers zoals Wenger en Ozil naar degredatie kandidaat. Ze spelen slecht en zolang ze zich niet herpakken dan verdienen ze om te degraderen.

10 december 2018 om 22:24

Ersun Yanal is zojuist net aangesteld als trainer van Fenerbahçe dus het komt wel goed.

Dit verhaal klopt niet Voetbalzone! Dit is al lang achterhaald. Spelers en straf konden niet vliegen vanwege weersomstandigheden! In overleg met het technische staf is toen besloten om met de bus alvast te vertrekken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren